Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

+++larda olduğumuzdan cozuttuk yaramazlık yapıyoruz forumda Menüyü beğendim bu arada bence akşama karatay usulu de olsa kızartma yapma yarın tartı günü Protein yap protein

canım gerçekten çok beğendim bunu dediğin gibi etek boyu uzun olsun istiyorum kısaya henüz cesaretim yokbu kilolarla:18:
Şıkır şıkır ol canım siyahdan uzak dur
yok canım siyah düşünmüyorum nar çiçeğinin bana yakıştığını söylüyorlar

+++larda olduğumuzdan cozuttuk yaramazlık yapıyoruz forumda Menüyü beğendim bu arada bence akşama karatay usulu de olsa kızartma yapma yarın tartı günü Protein yap protein
kesinlikle katılıyorum

ya ben güya plates yapıyordum ya hemen şimdi 20 dk yapabildim onun da 5 dk sı ısınma 15 dk karın çalıştım yani
neyse kızlar ben okula gitcem birazdan hazırlanıyım artık yavaş yavaş

kahvaltım:
1 kayısı yumurta
1 avuç badem
3-4 dilim domates
br adet yeşil elma
yeşil çay
biliyorum az oldu biraz ama bu kadar yiyebildim detokstan sonra.şimdi spora gidip biraz koşturcam canlar öpüldünüzz

tamam efendim protein yapayım leslie bugun 2 sefer yapacagım gitsin bu kilolar yerken çok rahattık kilo alıyoruz diye hayıflanmıyorduk açıkcası

Sen kendine yakışanı bilirsin canım seçiminde sanslı olursun inşallah.Güle güleeeee

tamam efendim protein yapayım leslie bugun 2 sefer yapacagım gitsin bu kilolar yerken çok rahattık kilo alıyoruz diye hayıflanmıyorduk açıkcası

Hadi bakalım akşama ifade vermeye gel Bende kaçıyorum şimdilik görüşürüz canım.

Sen kendine yakışanı bilirsin canım seçiminde sanslı olursun inşallah.Güle güleeeee

Hadi bakalım akşama ifade vermeye gel Bende kaçıyorum şimdilik görüşürüz canım.

akşam görüşürüz bende kaçtım gitmeden halimize bakın nasılız
Eki Görüntüle 670490

alttaki nasıl eklendi anlamadım hahahha

Eklentiler

• $13218_327509494026179_871474527_n.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar;

Dünkü menümü bildirmek istiyorum.

09.00 - Kahvaltı:

omega3

3 kuru kayısı
2 köy yumurtası , tuzsuz peynir ve tereyağ yerine taze kaymak ile yapılmış omlet
7 adet siyah-yeşil zeytin
azıcık isli peynir
yarım çay bardağı ceviz-badem
1 minik domates
yarım salatalık

14:00 - Öğle:

1 büyük kase ev yapımı yoğurt içine bir tatlı kaşığı keten tohumu, yarım çay bardağı kadar ceviz-badem, 1 adet kuru kayısı ve biraz tarçın serperek karıştırdım yedim

19:00 - Akşam:

Fırında sarımsak ve soğanlı levrek
Domates, salatalık, taze soğan ve marulla yapılmış büyük bir çanak salata
1 çay bardağına yakın ceviz-badem

Su: 1 kupa adaçayı, 1 kupa earl grey, gün içinde elimde su dolu kupayla geziyorum, boşaldıkça dolduruyorum. Suyu çoğu zaman limonlu içiyorum. Fakat miktarını takip etmedim, 2 litre etmiş midir bilmem. Vücudumun alabildiği kadar su içiyorum, ki idrarım renksiz, su gibi çıkıyor öyle söyleyeyim. :) Daha da su içmem gerekir mi dersiniz?

Spor: 15 dk -alışveriş esnasında- hızlı tempoda yürümüş oldum
akşam yemeğinden 2 saat sonra Leslie 1 mil yürüdüm.

Akşam yemeğinden epey sonra yattım ama yatana kadar midemde yanma oldu, bir şişkinlik peyda oldu. Hatta sabah da hala şişkin hissediyordum. Balık hala midemde gibi. Acaba balık bozuk muydu ki?

Bugünkü menümü de paylaşayım.

10:30 - Kahvaltı:

omega 3
1 tatlı kaşığı keten tohumu çiğnedim
1 kuru kayısı yedim

2 çok az haşlanmış, sıvı kıvamda köy yumurtası
avuç içi kadar karışık peynir
7 zeytin
1 küçük domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
1 çay bardağına yakın ceviz-badem-fındık
1 küçük kase yoğurda 2 kuru kayısı, kuruyemişlerin yarısını biraz da tarçın serpip kahvaltının sonunda onu yedim

Öğlen bir şey yemeyeceğim inşallah. Akşama yeşil mercimekli brüksel lahanası pişirmeyi düşünüyorum. Biraz yoğurtla onu yerim. Öğlen bir yarım saat kadar - dayanabilirsem- yürümeyi planlıyorum inşallah.

Yalnız bir şey soracağım hanımlar. Karatay Hoca ve Ahmet Aydın Hoca yemeklerin olabildiğince kendi suyunda pişirilmesini, fazla kavrulmamasını öğütlüyor. Şimdi örneğin yeşil mercimekli brüksel lahanası gibi bir yemek kavrulmadan nasıl pişirilebilir bir fikriniz var mı?

:18::18::18: çok kızmayın ne olur.( Yok yok kızında bir daha yapmayaım.)

Fırında kuzu eti
yeşil salata , mayonezli patlıcan salatası, brokoli
1 dilim yaş pasta

Arkadaşlar inanırmısınız, bütün gece midem ağrıdı. Acaba psikolojik mi?(yada çok yediğim için midem ağrımış olabilir)

Bu sabahhiç cızz yemedim.
1 Yumurta
2kk kaşar peyniri
2 salatalık
8 zeytin
1 yeşil çay

hepinizi çoook seviyorum...

slm karatay cıtırları

sabah menum :
2 yumurta+peynır+zeytın+cay

ara:
yesıl cay+turk kahvesı (artık turk kahvesını sekersız ıcıyorum )

oglen menum :
tanuklu pateslı tava +bulgur pılavı+yogurt

ara :
form cayı ıcıyorum suan
turk kahvesı ıcerım +cay+yesıl cay

aksam menum : tavuklu bezelye+yogurt yerım

yesıl cay ıcerım yada sut yatıs

Bu mayoanez için bu da yaş pasta için Ağrır tabi miden karatay hoca kitapta bahsetmiş mayonez evde bile yapılmış olsa 15 dakika içinde toksik oluyormuş. Bir daha duymayım yediğini

selam kısslar ben geldimişler,temizlik bittiama ben de bittim
sizler nasılsınız,çok özledim sizleri

Merhabaa :)
Yoğun çalıştığım için çok sık ziyaret edemiyorum ama güncellemelerimi yapayım:
Dün:
Sabah: Peynir, iki yumurta, fındık (hepsi önerilen miktarlarda, bundan fazlasını yiyemiyorum)
öğle: çok küçük bi bonfile, iki mercimek köfte, çok az kısır (evet kendimi tutamadım )
akşam: bin yıldır yediğim mercimekli bulgur pilavı, iki çorba kaşığı humus ve cacık.
Bugün:
sabaheynir, iki yumurta, fındık
öğle: zeytinyalı brokoli yemeği gibi bişi, az ızgara tavuk göğsü, yeşillik.
akşam: humus ve yoğurt yemeyi planlıyorum, doymazsam biraz da cevizle destekliycem.

Bu arada bol bol su, yeşil çay içiyorum, günde bi kere muhakkak şekersiz türk kahvesi içiyorum.
Kahve metabolizmayı %25 hızlandırıyor, sabah ara öğün gibi şekersiz kahve içmenin faydasını görürüz diye umuyorum :)

Humus konusunda ne düşünüyorsunuz, tahin ve nohutla hazırlanıyo, ben zararının olmayacağını düşündüm kitaba göre ama deneyimlilere de bi sorayım dedim.

Herkese azimli günler diliyorum :)

:26::26: bende böle olurum o zaman

Yok kızzz , törpüyü alenen yapıyodu.Sonra kitap okur , örgü örer...Öyle muhteşem bi insandı
Zipor için

He di mi , yorulmasın yavrucak

Sabah yogaya gidicem.Sonra da jinekoloğa , bakalım alt takım toparlanmış mı ...Oh hayat ne tuhaf , vapurlar felan
Kaçtım valla...
alttakım nasıl bacıımm toparladın mııı
Aşkımlaydım annemmmm. Geldim ama geri. Bi anlık bir kararla gittim de habersiz oldu o yüzden.
hee seni kaçaakkk..iyi hadi özlemin geçmiştir artık otur bakem oturduğun yerde artık
canım dün seni andık bugün gelmişin..özledik kıss..öpüyorum bebeemm

Günaydın arkadaşlar,

Sersumum dün akşam isimleri saydığım arkadaşlar topiğe uğramışlar, çok sevindim
erdin mi kıss.. şok oldum onları görünce..gerçi iyiniyetlim yine yok emme
güzelmişşş
canım mercimeği o yöntemle pişrmek mümkün değil tabiisi..brüksel lahanası buharlı pişiricide güzel oluyor
selam kısslar ben geldimişler,temizlik bittiama ben de bittim
sizler nasılsınız,çok özledim sizleri
ohh canım..hadi geçmişler olsun..miss gibin otur artık..gel ama buraya özlüyoz senii

menülerimi yazıp yürüyüşe gidicemm..

sabah

salçalı omlet
peynir
yoğurt

öğlen

et döner
yoğurt
yemekten sonra gelirim canlarım..

Ilk iki günü ac gecirdiken sonra bugün karatayda üçüncü günüm ne kadar güzel geciyor ...:)

dün aksam :bir avuc ceviz yogurt ve corba yedim ..

Ve bir kac bardak cay sekersiz:)

sabah :
1 adet muz
3 kayısı
bir avuc ceviz

öglen
salata ve tavuk -ayran
kendimi patlıcakmıs gibi hissediyorum :)

dün aksam okadar actım ki bir tartılım dedim iki kilo eksik göründü tartıda ..
Iki günde iki kilo sanırım ac kaldıgım için yanıltıcı oldu ..

Aksam da bir bebek ziyaetine gidecegim ..cıssslara dokunmayacagım inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…