- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
selam kızlar nasılsınız bakalım yarın +çıkmayız inşallah leslie ile her yerim agrıyo
kahvaltı
2yumurtadan yumurta salatası roka maydanoz nane tere ile
bir sürü baharat attım zerdaçal zencefil karabiber köri keten tohumu
peynir badem ve olmazsa olmaz çayyy
akşama kızartma yapacagım ama karatay usulu
canım gerçekten çok beğendim bunu dediğin gibi etek boyu uzun olsun istiyorum kısaya henüz cesaretim yokhttp://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=555165&d=1353144097
Bak bunlar renk ve kumaş olarak hoş ama sen kısa giymem dersen biraz daha uzununu ve eklemeler yaptırarak kullanabilirsin. Tütü eteklere bayılırım.
yok canım siyah düşünmüyorum nar çiçeğinin bana yakıştığını söylüyorlarŞıkır şıkır ol canım siyahdan uzak dur
kesinlikle katılıyorum+++larda olduğumuzdan cozuttuk yaramazlık yapıyoruz forumdaMenüyü beğendim bu arada bence akşama karatay usulu de olsa kızartma yapma yarın tartı günü Protein yap protein
Açıkla rahatla yöntemini kullanalım o zaman lütfen. Zaten açıkladıktan sonra çantaları kafaya geçiriyoruz. Bir doz dayak yiyince aklınız başınıza gelir vicdan azabı uçup gidiyor azıcık başınız ağrıyor ama olsun o kadar her güzelliğin bir bedeli var dimi
+++larda olduğumuzdan cozuttuk yaramazlık yapıyoruz forumdaMenüyü beğendim bu arada bence akşama karatay usulu de olsa kızartma yapma yarın tartı günü Protein yap protein
canım gerçekten çok beğendim bunu dediğin gibi etek boyu uzun olsun istiyorum kısaya henüz cesaretim yokbu kilolarla:18:
yok canım siyah düşünmüyorum nar çiçeğinin bana yakıştığını söylüyorlar
kesinlikle katılıyorum
ya ben güya plates yapıyordum ya hemen şimdi 20 dk yapabildim onun da 5 dk sı ısınma 15 dk karın çalıştım yani
neyse kızlar ben okula gitcem birazdan hazırlanıyım artık yavaş yavaş
tamam efendim protein yapayım leslie bugun 2 sefer yapacagım gitsin bu kilolar yerken çok rahattık kilo alıyoruz diye hayıflanmıyorduk açıkcası
Sen kendine yakışanı bilirsin canım seçiminde sanslı olursun inşallah.Güle güleeeee
Hadi bakalım akşama ifade vermeye gel Bende kaçıyorum şimdilik görüşürüz canım.
çok hoş yaaakşam görüşürüz bende kaçtım gitmeden halimize bakın nasılız
Eki Görüntüle 670490
alttaki nasıl eklendi anlamadım hahahha
:18::18::18: çok kızmayın ne olur.( Yok yok kızında bir daha yapmayaım.)
Fırında kuzu eti
yeşil salata , mayonezli patlıcan salatası, brokoli
1 dilim yaş pasta
Arkadaşlar inanırmısınız, bütün gece midem ağrıdı. Acaba psikolojik mi?(yada çok yediğim için midem ağrımış olabilir)
Bu sabahhiç cızz yemedim.
1 Yumurta
2kk kaşar peyniri
2 salatalık
8 zeytin
1 yeşil çay
hepinizi çoook seviyorum...
:26::26:bende böle olurum o zaman
Yok kızzz , törpüyü alenen yapıyodu.Sonra kitap okur , örgü örer...Öyle muhteşem bi insandı
Zipor için
He di mi , yorulmasın yavrucak
alttakım nasıl bacıımm toparladın mıııSabah yogaya gidicem.Sonra da jinekoloğa , bakalım alt takım toparlanmış mı ...Oh hayat ne tuhaf , vapurlar felan
Kaçtım valla...
hee seni kaçaakkkAşkımlaydım annemmmm. Geldim ama geri. Bi anlık bir kararla gittim de habersiz oldu o yüzden.
canım dün seni andık bugün gelmişinkizlar herkese gunaydin.ins.herkesin keyfi yerindedir.
kusura bakmayin kizlar uzun zamandir gelemedim gerci ara ara okuyorum ama.....
anlamiyorum zaman cok cabuk geciyor sanki...
bize gelince biz cok sukur sagligimiz yerinde...kizim anne sutuyle beraber mama yiyor.bende yiyip icmekten 5 kilo almisim maalesef 85 olmusum.bu arada kayinvalidem yanimda sagolsun...beraber yiyip icip disari cikiyoruz havalar biraz daha iyi...karlar erimeye basladi...
topige yeni gelen arkadaslar var ne guzel ee malum yaz geliyor....
kizlar hepinizi cok ozledim isim olarak yazmiyorum birinizi unutursam diye....ins.herkes yarin tarti yuzunuzu guldurur....hedefinize yaklasirsiniz ve darisi basima.........
herkese iyi gunler...kusura bakmayin lutfen ara ara ugramaya calisicam...optum kizlar....
Karatay şekerleri nasıl gidiyor 2 gündür yazamadım özledim sizi önce rapor vereyim
Önceki akşam 1 kase sebze çorbası
Dün sabah karatay kahvaltısı
Dün akşam 1 tane lahmacun eşimin pidesinden minik bir dilim çaldımve 1 bardak ayran içtim tabi bu yemeği saat 6 da yedim sonrasında hiçbir şey yemedim o nedenle yaktım galiba
ve bu sabah tartıya çıktığımda sevinçten bir çığlık attım totişkom bişey oldu sandı koştu ,sonunda 58 li rakamları görmeye başladım mutlu ve motive oldumMenü aralarım 5-6-7 saat falan oluyor genelde çok acıkmadan bişey yemiyorum ekmek 11 gündür ağzıma sürmüyorum canım da çekmiyor yediklerim gayet doyuruyor hep böyle devam eder inşallah
erdin mi kıss..Günaydın arkadaşlar,
Sersumum dün akşam isimleri saydığım arkadaşlar topiğe uğramışlar, çok sevindim
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=555165&d=1353144097
Bak bunlar renk ve kumaş olarak hoş ama sen kısa giymem dersen biraz daha uzununu ve eklemeler yaptırarak kullanabilirsin. Tütü eteklere bayılırım.
canım mercimeği o yöntemle pişrmek mümkün değil tabiisi.Merhaba Hanımlar;
Dünkü menümü bildirmek istiyorum.
09.00 - Kahvaltı:
omega3
3 kuru kayısı
2 köy yumurtası , tuzsuz peynir ve tereyağ yerine taze kaymak ile yapılmış omlet
7 adet siyah-yeşil zeytin
azıcık isli peynir
yarım çay bardağı ceviz-badem
1 minik domates
yarım salatalık
14:00 - Öğle:
1 büyük kase ev yapımı yoğurt içine bir tatlı kaşığı keten tohumu, yarım çay bardağı kadar ceviz-badem, 1 adet kuru kayısı ve biraz tarçın serperek karıştırdım yedim
19:00 - Akşam:
Fırında sarımsak ve soğanlı levrek
Domates, salatalık, taze soğan ve marulla yapılmış büyük bir çanak salata
1 çay bardağına yakın ceviz-badem
Su: 1 kupa adaçayı, 1 kupa earl grey, gün içinde elimde su dolu kupayla geziyorum, boşaldıkça dolduruyorum. Suyu çoğu zaman limonlu içiyorum. Fakat miktarını takip etmedim, 2 litre etmiş midir bilmem. Vücudumun alabildiği kadar su içiyorum, ki idrarım renksiz, su gibi çıkıyor öyle söyleyeyim. :) Daha da su içmem gerekir mi dersiniz?
Spor: 15 dk -alışveriş esnasında- hızlı tempoda yürümüş oldum
akşam yemeğinden 2 saat sonra Leslie 1 mil yürüdüm.
Akşam yemeğinden epey sonra yattım ama yatana kadar midemde yanma oldu, bir şişkinlik peyda oldu. Hatta sabah da hala şişkin hissediyordum. Balık hala midemde gibi. Acaba balık bozuk muydu ki?
Bugünkü menümü de paylaşayım.
10:30 - Kahvaltı:
omega 3
1 tatlı kaşığı keten tohumu çiğnedim
1 kuru kayısı yedim
2 çok az haşlanmış, sıvı kıvamda köy yumurtası
avuç içi kadar karışık peynir
7 zeytin
1 küçük domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
1 çay bardağına yakın ceviz-badem-fındık
1 küçük kase yoğurda 2 kuru kayısı, kuruyemişlerin yarısını biraz da tarçın serpip kahvaltının sonunda onu yedim
Öğlen bir şey yemeyeceğim inşallah. Akşama yeşil mercimekli brüksel lahanası pişirmeyi düşünüyorum. Biraz yoğurtla onu yerim. Öğlen bir yarım saat kadar - dayanabilirsem- yürümeyi planlıyorum inşallah.
Yalnız bir şey soracağım hanımlar. Karatay Hoca ve Ahmet Aydın Hoca yemeklerin olabildiğince kendi suyunda pişirilmesini, fazla kavrulmamasını öğütlüyor. Şimdi örneğin yeşil mercimekli brüksel lahanası gibi bir yemek kavrulmadan nasıl pişirilebilir bir fikriniz var mı?
ohh canım..hadi geçmişler olsun..miss gibin otur artık.selam kısslar ben geldimişler,temizlik bitti ama ben de bittim
sizler nasılsınız,çok özledim sizleri
hoşgeldiniz kilo vermek için doğru yerdesinizkızlar merhaba bende yarın baslamayı düşünüyorum 25 kilo vermem lazım benide aranıza alır mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?