Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

maşallah kilo verenleree
bugün tüm gün dışardaydım işlerimi halledip arkadaşımla görüştm
menümü anca yazabildim..
sabah;
2 haşlanmış yumurta
domates,peynir,maydanoz,gün kurusu ve fındık
bitki çayı.

öğlen;
tavuklu salata
ayran

akşam;
mantarlı et sote
salata
ayran

kilo veren herkesi tebrik ederim kilo veremeyenlerde üzülmesinler birebir karatayı uygulayarak haftaya verirler
bende başlayalı 9 gün oldu 2,3 kilo verim

kilo verenleri tebrik ederim.umarım bende haftaya kilo verenler arasında adımı görürüm.bu arada sersumum dediğin doğru reglym bitmemiş bugün biraz daha sürdü.artık pazar günü tekrar tartılacam bakalım nasıl durum.menümü yazayım hemen.
sabah:tere,peynir,ceviz,3 kayısı zeytin,kaşar
öğle:nohut,3 köfte,yoğurt
ara:şekersiz sütlü kahve
akşam:evde tamirci vardı yemek yapamadım kahvaltılık yedim

öpüyorum sizi iyi muhabbetler

sağol bebişim..sen de vermişsin maşallah..inşallah böyle devam ederiz dattlumm

afiyet olsun canım

akşam

tavuklu keşkek yogurtlu semizotu daha ne olsun bir sürü cısss mamalar yaptım şekerlerime onlar yiyecek
sana da afiyet olsun canım..
bence de bırakma canım..
marincap çoğumuzun kullandığı ve hocamızın verdiği değerlere uyan bir marka fiyatı da en uygun olanı canım..

Süper sonuç, şurda 75 yarından sonra kadar yakın, tebrik ederim..
..
sağol canım..inşallah 1-2 haftaya 75 i de görürüm..
Canım geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim

teşekkür ediyorum sersumcum nasıl moral oldu bilemessin sabır etmek lazım tamamdır tekrar sağol canım

rica ederim..sabır sabır..sonrası mutluluk..yaşasın karatay

bugünkü menüm sabah klasik karatay akşam salata+keten tohumlu yogurt +2lt su bu gün 3 saat yürüdüm dışarda annem sagolsun alışverişe çıktık beraber mahvetti beni yaa bi aşagı bi yukarı kadıköyün altını üstüne getirdik çok yoruldum...

akşam

3 mercümek köftesi
2-3 kaşık patlıcan oturtma
2 kaşık zeytinyağlı pırasa
yoğurt

sonra da eşimle çayy sefasıı..

karatayla hem sağlıklı besleniyorum hem aç kalmadan zayıflıyorum daha ne olsun..

ooooooo süpeeeeeeeeer sondan 3.olmuşum :)))))

sabah: 1haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates

öğlen:1 kahve
1 çatal pasta :) ödülüm

akşam: 5 adet köfte
3 çiğ köfte
turşu
yoğurt

arkadaslar karata diyeti insana saglikli beslenmeyi ogretiyor diyet suresinde yemeklerden uzak kalicam diye bir stres yasanmiyor.cunku cok guzel ve doyurucu alternatif besinler mevcut ins basaricagiz benim hocama sormayi istedigim bir kac sorum var kendisine ulasmak istiyorum ama bilgisi olan varmi sorularim 1 kilo verdikten sonra koruma surecinde evde ekmek makinalarinda hazir maya kullanilmadan tam bugday unu ile olculu bir sekilde ekmek yapilip yenilebilrmi? 2 sekerin alternatifi diye bir urun duydum agave surubu diye bunuda ayni sekilde onerirmi?su an aklimda olanlar bunlar ama sormak istedigim daha bir suru seyvar

Hocanın kitabını okumanı tavsiye ederim oldukça açıklayıcı

İyi akşamlar hanımlar. Maşallah pek olumlu bir hava esiyor bugün. Menü bildirimi yapayım dedim ben de.

18:30 - Akşam:

Zeytinyağında levrek tava
İçine yarım çay bardağı ceviz-badem doğranmış salata
1 kibrit kutusu kadar tahan halva (burda öyle diyorlar)

1 bardak earl grey çay

Şimdi bu helvanın ruhuna Leslie ile 2 mil yürünür herhalde. Bugün çok bitkin ve halsiz hissediyordum nedense. Şimdi biraz daha iyi gibiyim, yürürüm artık inşallah.

Bugun yogun bir gun gecirdim. Cok yorgunum. Bugun cizz yedim. Cok uzgunum.
Bugun 3 ogun yedim.
Sabah 1 muz yarim cay bardagi Ceviz
Ogle 1kofte 1parca dana pirzola salata
2 kadin gobegi tatli
Aksam
1 Kofte 1kase ketten tohumlu yoyogurt

Bu kacamagi istemeden yaptim. Bir is arkadasim beni bir masa dolusu meslektasimin onunde o rejimyapiyor diyerek rencide etti. Ben de onun uzerine sinirden tatliyi yedim. Tabii o ortamda karatayi anlatamazdim.
Gecmisi okuyamadim. Insallah tarti yuzunuzu guldurmustur

Sersumcum saol benide listeye eklemissin canim.
Iyi geceler.

helvanın ruhuna helva yasak değil canım ama bence şeker içerdiği için kilo vermeyi yavaşlatabilir

helvanın ruhuna helva yasak değil canım ama bence şeker içerdiği için kilo vermeyi yavaşlatabilir

Öyle deme bacım, ağzıma atınca bi parça baktım devamı gelecek :) Kendimi sıkıya almazsam bırakıyorum. Bir de akşam yemiş oldum. Sonuçta bunun içinde de şeker var, aslında helva'ya niçin ayrımcılık yapmış Karatay Hoca merak ediyorum. Susamın farklı bir etkisi mi var acaba..

Hala kalkmadım spora yalnız :)

Rejim yapıyor olduğunuzun duyulmasından siz niçin rencide oluyorsunuz habercice hanım. Aksine bundan gurur duymalısınız, sağlıklı yaşamak için çaba gösteriyorsunuz, size emanet edilen bedene iyi bakmaya özen gösteriyorsunuz. Onların bu durumda kendilerini sorgulamaları lazım. Birazcık okusalar, araştırsalar yedikleri şeylerin vücutlarına ve yalnız kendilerininkine değil gelecek nesil çocuklarına ne etkiler yaptığının farkına varırlardı da, onlar da biraz ihtimam gösterirlerdi. Hiç bu tür durumlar için kendinizi kötü hissederek kaçamaklar yapmayın. Yapacaksanız, keyifle, bilinçle yapın. Bugün canım çok tatlı istiyor bir tane yiyeceğim keyifle, sonra telafi etmek üzere diyin. (Aman kaçamağa teşvik etmiş gibi olmayayım, demek istediğim anlaşılmıştır herhalde :) ) Siz hiç kimseye kendi halinizi izah etmek durumunda değilsiniz. Yalnız etrafımızdaki değer verdiğimiz insanların da sağlığından endişe ettiğimiz için bunları anlatmaya heves etmemiz çok doğal olsa gerek.

onu bende anlayamadım zaten tüketmiyorum çok canım istemezse canım bence hemen şimdi kalk sonra dersen kalıyor genelde

en iyisi hiç söylememek..ben de pişmanım söylediğime..her yediğin göze batıyor sinir oluyorum..benim derdim milleti gerdi oluyo yanii..
ben boş verip diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum..karatayı anlatsamda bazı kıt kafalılar anlamamakta ısrarlı..onun için canım.hiiiç uğraşma boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…