sağol bebişim.selam sersumumbırdyımınde dedıgı gıbı en kocamanından tebrıks takdırs bravosss zuppersın bebeemmm
lelakım kolay gelsın eksılere sevındım canımm
ıyınıyetlım yokmu kıslar sonsayfalarda rastlamadım:44:
butun kızlara selam ve sevgıler..durmak yok karataya devam
sana da afiyet olsun canım..afiyet olsun canım
akşam
tavuklu keşkek yogurtlu semizotu daha ne olsun bir sürü cısss mamalar yaptım şekerlerime onlar yiyecek
canım temmuzdan beri karatay diyetindeyim karatayı bırakmayı hiç düşünmuyorum
bu diyete başlamadan kollarımda gece uyuşmalar oluyor uykumdan uyanıyordum
bu diiyet sayesinde hem kg verdim hemde bu sorundan kurtuldum
menu bildirimlerimi bundan sonra aksatmıycam merak etme ben heryere yetişirim :1
şu omega 3 hakkında verdiğin markayı sen mı kullnıyorsun yoksa canan karatay hocanın tavsiyesimi ?
sağol canım.Süper sonuç, şurda 75 yarından sonra kadar yakın, tebrik ederim..
..
Canım geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim
teşekkür ediyorum sersumcum nasıl moral oldu bilemessinsabır etmek lazım tamamdır tekrar sağol canım
kilo verenleri tebrik ederim.umarım bende haftaya kilo verenler arasında adımı görürüm.bu arada sersumum dediğin doğru reglym bitmemiş bugün biraz daha sürdü.artık pazar günü tekrar tartılacam bakalım nasıl durum.menümü yazayım hemen.
sabah:tere,peynir,ceviz,3 kayısı zeytin,kaşar
öğle:nohut,3 köfte,yoğurt
ara:şekersiz sütlü kahve
akşam:evde tamirci vardı yemek yapamadım kahvaltılık yedim
öpüyorum sizi iyi muhabbetler
arkadaslar karata diyeti insana saglikli beslenmeyi ogretiyor diyet suresinde yemeklerden uzak kalicam diye bir stres yasanmiyor.cunku cok guzel ve doyurucu alternatif besinler mevcut ins basaricagiz benim hocama sormayi istedigim bir kac sorum var kendisine ulasmak istiyorum ama bilgisi olan varmi sorularim 1 kilo verdikten sonra koruma surecinde evde ekmek makinalarinda hazir maya kullanilmadan tam bugday unu ile olculu bir sekilde ekmek yapilip yenilebilrmi? 2 sekerin alternatifi diye bir urun duydum agave surubu diye bunuda ayni sekilde onerirmi?su an aklimda olanlar bunlar ama sormak istedigim daha bir suru seyvar
helvanın ruhunaİyi akşamlar hanımlar. Maşallah pek olumlu bir hava esiyor bugün. Menü bildirimi yapayım dedim ben de.
18:30 - Akşam:
Zeytinyağında levrek tava
İçine yarım çay bardağı ceviz-badem doğranmış salata
1 kibrit kutusu kadar tahan halva (burda öyle diyorlar)
1 bardak earl grey çay
Şimdi bu helvanın ruhuna Leslie ile 2 mil yürünür herhalde. Bugün çok bitkin ve halsiz hissediyordum nedense. Şimdi biraz daha iyi gibiyim, yürürüm artık inşallah.
helvanın ruhunahelva yasak değil canım ama bence şeker içerdiği için kilo vermeyi yavaşlatabilir
Bugun yogun bir gun gecirdim. Cok yorgunum. Bugun cizz yedim. Cok uzgunum.
Bugun 3 ogun yedim.
Sabah 1 muz yarim cay bardagi Ceviz
Ogle 1kofte 1parca dana pirzola salata
2 kadin gobegi tatli
Aksam
1 Kofte 1kase ketten tohumlu yoyogurt
Bu kacamagi istemeden yaptim. Bir is arkadasim beni bir masa dolusu meslektasimin onunde o rejimyapiyor diyerek rencide etti. Ben de onun uzerine sinirden tatliyi yedim. Tabii o ortamda karatayi anlatamazdim.
Gecmisi okuyamadim. Insallah tarti yuzunuzu guldurmustur
Sersumcum saol benide listeye eklemissin canim.
Iyi geceler.
onu bende anlayamadım zaten tüketmiyorum çok canım istemezse canım bence hemen şimdi kalk sonra dersen kalıyor geneldeÖyle deme bacım, ağzıma atınca bi parça baktım devamı gelecek :) Kendimi sıkıya almazsam bırakıyorum. Bir de akşam yemiş oldum. Sonuçta bunun içinde de şeker var, aslında helva'ya niçin ayrımcılık yapmış Karatay Hoca merak ediyorum. Susamın farklı bir etkisi mi var acaba..
Hala kalkmadım spora yalnız :)
Bugun yogun bir gun gecirdim. Cok yorgunum. Bugun cizz yedim. Cok uzgunum.
Bugun 3 ogun yedim.
Sabah 1 muz yarim cay bardagi Ceviz
Ogle 1kofte 1parca dana pirzola salata
2 kadin gobegi tatli
Aksam
1 Kofte 1kase ketten tohumlu yoyogurt
Bu kacamagi istemeden yaptim. Bir is arkadasim beni bir masa dolusu meslektasimin onunde o rejimyapiyor diyerek rencide etti. Ben de onun uzerine sinirden tatliyi yedim. Tabii o ortamda karatayi anlatamazdim.
Gecmisi okuyamadim. Insallah tarti yuzunuzu guldurmustur
Sersumcum saol benide listeye eklemissin canim.
Iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?