onu bende anlayamadım zaten tüketmiyorum çok canım istemezse canım bence hemen şimdi kalk sonra dersen kalıyor genelde
en iyisi hiç söylememek..ben de pişmanım söylediğime..her yediğin göze batıyor sinir oluyorum..benim derdim milleti gerdi oluyo yanii..
ben boş verip diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum..karatayı anlatsamda bazı kıt kafalılar anlamamakta ısrarlı..onun için canım.hiiiç uğraşma boşver..
Zaten diyet dediğin şey beslenme düzenidir, bir kere daha kelimeyi bile doğru anlamış değiller. Hanımlar sizi bu tür durumlarda gıcık edenlerin yediği her karbonhidrat lokmasına acıyan gözlerle bakıp cık cıklayın. Bakalım o zaman kim dertli olacak.
:)
KİLO VERENLER
1) çigdemklcsn % 3,142
2) mimu88 %1,794
3)borayse %1,785
4) sersum % 1,417
5)cafo % 1,369
6) ihya %0,983
7) papadiya %0,957
8) yklım % 0,939
9) kuzu06 %0,614
10) degua %0,542
11) adigegupse %0,144
AYNI KALANLAR
1)birdy
2) kaneel
3)bruxelles
4) özlem kartal
5)Fzgun
ARTIDA OLANLAR
1)fbmy8785 %0,149
2)beyhan25 % 0,596
3) elifce82 %0,753
4)nurudilara %1,318
5) ficans % 1,347
6) Makbule007 % 1,843
umarım liste doğru olmuştur. bu arada başta çiğdem olmak üzere bütün kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum
Kizlar arkadastan az once gelebildim daha... Gecmisi simdi okuyabildim. Ama telden yaziyorum. Alinti yapamiyorum tek tek kusura bakmayin kizlar. Birinci olmusum ya bennn :)) Kilo veren herkesi tebrik ederim. Bu arada 2 gun artidayim dedim ama o ara verdigim kilodan artiya gecmistim. Aslinda gecen hafta yaptigim son gun kacamak gecen hafta arti gibi oldu. Bu hafta daha fazla hirs yaptim ozellikle dort gun. Ama arkadaslar kesinlikle sporun etkisi bence bunlar. Bu hafta daha duzenli spor yapicam.
en iyisi hiç söylememek..ben de pişmanım söylediğime..her yediğin göze batıyor sinir oluyorum..benim derdim milleti gerdi oluyo yanii..
ben boş verip diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum..karatayı anlatsamda bazı kıt kafalılar anlamamakta ısrarlı..onun için canım.hiiiç uğraşma boşver..
Günaydın güzel Karatay kızları
Herkese güneşli ve ılık bir Cumartesi diliyorum...
Akşama görüşmek üzere , öptüm hepinizi
spor olarak ne yapıyorsun ?
Estagfurullah haklisiniz ben yaptigimla gurur duyuyorum. Fakat sersumun dedigi anlatiyorsun anlamiyorlar. Bir suru elestiriler. Artik o tur seyleri caninin cekmedigine bile inanmiyorlar. Bende soylememekten yanaydim. Sadece o soleyen bayan arkadas biliyordu. O koskoca masada 2 bayan bizdik. Digerlerinin hepsi erkek. O erkeklerde cok affedersiniz kit zekalari ile yorum yapmaya basladilar. Cokta yorgundum. Onlara saglikli besleniyorum desemde hep konu diyet
meselesinde dondu. Velhasil o bayanda kilolu kiskandigi icin yapti biliyorum. Ama bana 2 tatli geri olarak dondu. OBirdaha ne olursa olsun asla bu hatayi yapmiyacagim. Hepinize kacamaksiz gunler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?