- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
gunaydın kızlar
kahvaltım
2 yumurtalı klasık karatay kahvaltısı
sımdıde yesılcay ıcıyorum bırazdan da
sutlu turk kahvesı ıcecem
ogleden sonra oglumu dıscıye goturecem cok korkuyo napcaz bılmıyorum:26:
Günaydınlaaaaaaarrr ;
Gününüz güzel olsun güzel bayanlar
Bu arada dün bir sürü kaçamak yedim.
1 dilim kek , yarım kase kısır , yarım kase keşkek, 1 dilim revani
Çok az su içtim dün
Geldiğimde bacaklarımda bir ağrı vardıHalsizlik çöktü çünkü kaçamaklı yedim 3 gibi diye akşam hiç bişey yemedim
Saat 12 de yoğurt yedim bendeYattım sonra 2 bardak su içip.
He arkadaşıma giderken de 30 dakika hızlı tempo yürüdüm
İfademi verdim kaçıyorum. Akşama görüşrrüz kızlar :79::79:
Neden bahsettiğinizi hiç anlamadım ama isimleri çok hoşuma gitti, bir de soruş şekilleri, gizli bir işaret dili gibiListe için de ellerine sağlık
ya kızlar şu kabızlık meselesini ne yapacağız. adetim yakın zaten onun şişkinliği var bir de üzerine kabız oldum. her an patlayabilirim...(
bugün biraz daha iyiyim,o yüzden doooğruuuu yürüyüşe
günaydın kızlarrrrrr.sabah aç karnına tartıldım dünkü +500 gram yoktu:))))çok sevindim almadığıma.ayrıca 3 gündür afedersiniz kabızlık çekiyorum.artık haftayaki listede görcez gerçek sonuçları inşallah
sabah:klasik karatay kahvaltısı yaptım.birde ev yapımı acıka yedim.bazıları çemen de der.bir zararı olurmu kızlar acaba
aynen katılıyorum ilk tepkiler aaa ekmek yemeden olur mu oluyor insanlar yeni bilgiye açık değillerbiz sağlıklı yaşamamıza bakalım
Gunaydın ;eskiden ekmek yer yer doymazdım hemen acıkırdım vucuda bı faydası yokken neden boşuna tüketelim ondan alacağımızı farklı besin gruplarından zaten alıyoruz işte ınsanların anlamadığı bu ve alışkanlıkları değiştiremeyenler başkalarnın çabalarını kuçumser önemsemez üstünede moral bozarlar hiç takılmayın biz bize faydalı besinlerle beslenıyoruz ve sağlığımızda yerinde
sabahki meenum
menemen
5 zeytin
1 çorba kaşığı lor peyniri
1 tabak çiğ ıspanak
şimdi spora gidiyorum görüşürüz
Estagfurullah haklisiniz ben yaptigimla gurur duyuyorum. Fakat sersumun dedigi anlatiyorsun anlamiyorlar. Bir suru elestiriler. Artik o tur seyleri caninin cekmedigine bile inanmiyorlar. Bende soylememekten yanaydim. Sadece o soleyen bayan arkadas biliyordu. O koskoca masada 2 bayan bizdik. Digerlerinin hepsi erkek. O erkeklerde cok affedersiniz kit zekalari ile yorum yapmaya basladilar. Cokta yorgundum. Onlara saglikli besleniyorum desemde hep konu diyet
meselesinde dondu. Velhasil o bayanda kilolu kiskandigi icin yapti biliyorum. Ama bana 2 tatli geri olarak dondu. OBirdaha ne olursa olsun asla bu hatayi yapmiyacagim. Hepinize kacamaksiz gunler diliyorum.
[/I]Günaydınlaaaaaaarrr ;
Çok az su içtim dün
Geldiğimde bacaklarımda bir ağrı vardıHalsizlik çöktü çünkü kaçamaklı yedim 3 gibi diye akşam hiç bişey yemedim
afiyet olsun bebişimm.gunaydın kızlar
kahvaltım
2 yumurtalı klasık karatay kahvaltısı
sımdıde yesılcay ıcıyorum bırazdan da
sutlu turk kahvesı ıcecem
ogleden sonra oglumu dıscıye goturecem cok korkuyo napcaz bılmıyorum:26:
acilinden geçirmek için form çaylardan..düzene girmesi içinde keten tohumu günkurusu ve hurma sabahları tavsiyemdir canım..ya kızlar şu kabızlık meselesini ne yapacağız. adetim yakın zaten onun şişkinliği var bir de üzerine kabız oldum. her an patlayabilirim...(
maşallah canım..aman tekrarlamasın..bugün biraz daha iyiyim,o yüzden doooğruuuu yürüyüşe
Günaydınlaaaaaaarrr ;
Çok az su içtim dün
kıss ne güzel kilo vermişken neden yedin bakıyım o cıssları
Valla oldu bi kere canım. Napayım arkadaşım benim için yapmış. Artıııııkkk 2 gün maksimum dikkat ederim. Daha sabah kahvaltı bile yapmadım.Artık bugun protein yapıcam bugun
güneşli ve güzel bir cumartesi sabahına merhaba.:103::103:.içim mutlulukla doluyor böyle günlerde..
sabah
tereyağlı omlet
domatesli biber kavurması
tulum ve ezine peyniri
zeytin domates
pastırma
çay çayyyy
balkonumu yıkadım..leşşşş olmuşş..tohumlarımı ekme vakti geldi. .tere maydanoss ve semizotu tohumlarım var..pencere önü bostanlarıma ekiciiimm..taze tazee yiyeceğim inşallah...
[/I]sen havalara girdin galiba sanursamm
ne yapıyoruzz..hiçbişey yokmuş gibi yapıppp önümüzdeki maçlara bakıyorussss [/I]
kek, revani
afiyet leptin olsun canım
güneşli ve güzel bir cumartesi sabahına merhaba.:103::103:.içim mutlulukla doluyor böyle günlerde..
sabah
tereyağlı omlet
domatesli biber kavurması
tulum ve ezine peyniri
zeytin domates
pastırma
çay çayyyy
balkonumu yıkadım..leşşşş olmuşş..tohumlarımı ekme vakti geldi. .tere maydanoss ve semizotu tohumlarım var..pencere önü bostanlarıma ekiciiimm..taze tazee yiyeceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?