Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya kızlar şu kabızlık meselesini ne yapacağız. adetim yakın zaten onun şişkinliği var bir de üzerine kabız oldum. her an patlayabilirim... (

afiyet olsun papişim
oğluşuna da geçmiş olsun,inşallah korktuğu gibi olmaz:26::26:

kıss ne güzel kilo vermişken neden yedin bakıyım o cıssları

Neden bahsettiğinizi hiç anlamadım ama isimleri çok hoşuma gitti, bir de soruş şekilleri, gizli bir işaret dili gibi Liste için de ellerine sağlık

canım ben çerkesim de arkdsta çerkesmiş. hangi boydan oldugumu sordu. kabardey çerkes kollarından biri ondan bahsediyorduk.

akşam ki menüm;
çorba
çok az fasülye
yoğurt

sabah menüm;
2haşlanmış yumurta
3 günkurusu
şekersz çay

ya kızlar şu kabızlık meselesini ne yapacağız. adetim yakın zaten onun şişkinliği var bir de üzerine kabız oldum. her an patlayabilirim... (

Dilek Hanım benim de uzun süredir kabızlık durumum var-dı. Sabahları 1 tatlı kaşığı keten tohumunu çiğneyerek yeyip, üstüne biraz ılık su içtim. Yine genelde sabahları 2-3 kuru kayısı ile şu anda düzene giriyor. Ahmet Aydın Hoca normal durumlarda günde 1 çay kaşığı kadar yenmesini öğütlüyor, fazlası ishal yapıyormuş. Ben de 2-3 gün bu durumdan dolayı 1 tatlı kaşığı yedim. Çiğnemeden yutunca direk olduğu gibi çıkabiliyor olduğunu duyunca, bir de başlığın sahibi Saphira'nın ilk mesajda önerdiği üzere çiğneyerek yemeyi tercih ettim. Yalnız sabredin hemen o gün geçmesini beklemeyin. Sanırım zaten ani değişimler yapan şeyler çok faydalı olmasa gerek. Umarım bir an önce düzelir.

günaydın kızlarrrrrr.sabah aç karnına tartıldım dünkü +500 gram yoktu:))))çok sevindim almadığıma.ayrıca 3 gündür afedersiniz kabızlık çekiyorum.artık haftayaki listede görcez gerçek sonuçları inşallah
sabah:klasik karatay kahvaltısı yaptım.birde ev yapımı acıka yedim.bazıları çemen de der.bir zararı olurmu kızlar acaba

günaydın karatayın çıtırları
kahvaltımı yaptımm
2 kayısı 2 incir 1 çay bardağı kuruyemiş 1 kk peynir 2 yumurta 10 zeytin maydonoz domates salatalık

herkese iyi haftasonları diliyorum benim bu hafta vize haftam olacak stresten zayıflarım inşallah

zararı olacağını sanmıyorum canım ben kabızlık için artık her gün 1 fincan şu kayısılı ucuz form çayları var onlardan içiyorum işe yarıyor

aynen katılıyorum ilk tepkiler aaa ekmek yemeden olur mu oluyor insanlar yeni bilgiye açık değiller biz sağlıklı yaşamamıza bakalım

[/I]sen havalara girdin galiba sanursamm
ne yapıyoruzz..hiçbişey yokmuş gibi yapıppp önümüzdeki maçlara bakıyorussss[/I]

afiyet olsun bebişimm..oğluşuna da geçmiş olsun..hiiç acımadan kolayca hallolur inşallah dişçi maceranız
acilinden geçirmek için form çaylardan..düzene girmesi içinde keten tohumu günkurusu ve hurma sabahları tavsiyemdir canım..
bugün biraz daha iyiyim,o yüzden doooğruuuu yürüyüşe
maşallah canım..aman tekrarlamasın..

Son düzenleme:

kek, revani
afiyet leptin olsun canım

kıss ne güzel kilo vermişken neden yedin bakıyım o cıssları

Valla oldu bi kere canım. Napayım arkadaşım benim için yapmış. Artıııııkkk 2 gün maksimum dikkat ederim. Daha sabah kahvaltı bile yapmadım. Artık bugun protein yapıcam bugun

Valla oldu bi kere canım. Napayım arkadaşım benim için yapmış. Artıııııkkk 2 gün maksimum dikkat ederim. Daha sabah kahvaltı bile yapmadım. Artık bugun protein yapıcam bugun

yap tabi canım yap cıssları atmak içi şart ben yoldan şaşınca iice cozutuyorum

güneşli ve güzel bir cumartesi sabahına merhaba.:103::103:.içim mutlulukla doluyor böyle günlerde..

sabah

tereyağlı omlet
domatesli biber kavurması
tulum ve ezine peyniri
zeytin domates
pastırma
çay çayyyy

balkonumu yıkadım..leşşşş olmuşş..tohumlarımı ekme vakti geldi..tere maydanoss ve semizotu tohumlarım var..pencere önü bostanlarıma ekiciiimm..taze tazee yiyeceğim inşallah...

iyi hafta sonları karatayın şekerleri

normal karatay kahvaltısı

balkon kolayda canım camlar batmış benim sil sil bitmezde cam balkon iş çok bugün pazarada gideceğim kızlarda bir sürü şey istiyor hepsi cıss

[/I]sen havalara girdin galiba sanursamm
ne yapıyoruzz..hiçbişey yokmuş gibi yapıppp önümüzdeki maçlara bakıyorussss[/I]

Ahhh ah sersum ne havası öyle denk geldi Bir iki gün daha öyle güzel güzel geçirebilseydim. Artık iki gün maksimum dikkat edicem

kek, revani
afiyet leptin olsun canım

Yemicem ki artık bu haftanın kaçamağıydı bu :18::18::18::18:

Bu balkonda bişeyler yetiştirme işi çok hoşuma gidiyor yahu. Şuan açlıktan ölüyorum sersum kahvaltın çok güzelmiş bu arada Valla evde benim yiyebileceğim hiçbişey kalmamış. Sadece su içtim iki bardak bir de siyah kuru üzüm yedim. Biraz da ceviz yiyeceğim artık akşama bişeyler düşünüciiim Bakalım bakalım. Erken yiyeceğim için sorun olmaz cevizi yiyip çay içince bile doyuyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…