Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ceviz tatlım tutar o senii..neyse dedimya önümüze bakalım olan olmuş..
bugün biraz daha tohum alıciim..çeri domates olabilirr..çok hoş oluyor insanın kendi yetiştirdiklerini yemesi yaww..

Napıyım bacım valla daha şimmmmdii pikniğe gitmeye karar verdik Oraya hazırlık yapıciiimm

enemmm..sen den esinlendimm biz dee pikniğe gidemesekte mangal yapıciiizz bugün..

Kızlar geldim gene 5 dakika ...
Annem dolma ve muhallebi yollamıştı geçen hafta , dolayısıyla kapları vardı bende , ve ben de onları boş vermemek amaçlı bi kısım cısss yaptım , birazdan onları götürücem...Pazı vardı , kavurdum.Üzerine minik köfteler haşlayıp koydum.Güzel gözüküyo , akşama onu yeriz sanırım.Dün pilav yicektim ya , ayyyy o kadar çok yedim ki anlatamam size , üzerine de başka şeyler de yedim , zaten çok normal değil , insülinim patladı haliyle...Gece aşağıda 1 saat yürüdüm geldim...Bugün daha dikkatli olucam inşallah ...
Hava çok güzel , öğleden sonrayı dışarıda geçirmeyi planlıyorum , alışveriş falan....
Tekrar herkese çok güzel bir gün diliyorum....

neyse sen zporla serbest gününü telefi edersin bacım..pazılı köfte güzel fikir..iyi gezmeler biz de birazdan atıcaz kendimizi dışarı..artık hakkari kazan ben kepçe gezzz gezzz bitiremeyiz..

ben de kaçıyom kısslar...akşama görüşürüz...öpüldünüzz..

Demek bugün Türkiye ve Balkanlar'da hava pek güzel. Ne hoş ne hoş.. Ben de menü bildirimi yapayım.

10:00 - Kahvaltı:

omega 3
1 çay kaşığı keten tohumu

2 az haşlanmış yumurta
Karışık peynir, az kaymak
1 çay bardağına yakın ceviz-badem-fındık
5 zeytin (zeytin bitmiş evde her gün 5-10 yiye yiye :) )
Azcık yeşillik
Yarımdan biraz fazla elma, tarçın serpilmiş

Hanımlar burada Ahmet Aydın'ın Taş Devri kitabını okuyanlar da var bildiğim kadarıyla. Onun sitesini takip ediyorum, öğünlerin azaltılmasının yanında, kahvaltı yerine akşama doğru yenmesini tavsiye ediyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Evet ya bende denemek isterim de ben üşengecim ya heralde beceremem Seni kutluyorum

Mangal candır cannn Afiyet olsun canımcımmm

Haydi kızlar görüşmek üzereee

Akşama hesaplar dökülecek ortaya :79::79::79:

selam karatay hatunları

bugün kahaltıya anneme gittim olabildiğince kaçamak yapmamaya çalıştım
sadece ucundan 1-2 parça börek yedim k.k kahvaltımı yedim şimdi sütlü kahvemi içicem
sonra 1 saat yürüyüş

Ben kahvaltimi bugun saat 12de yaptim
1haslanmis yumurta
8 siyah zeytin
2Kk peynir
1kase keten tohumlu marul
1bardak tarcinli sut
1 cay badagi badem ve ceviz

Ya ne cok yemisim yazyaz bitmedi. Insan yerken fark etmiyor. Bu liste bildirimi gercekten bu anlamda cok onemli.
Bu sekilde beslenmek gercekten cok saglikli cocuklarim esim yaklasik 1aydir surekli tekrarlayan grip oluyorlar. Ben masallah cok iyim. Bu besleme sekline bagliyorum. Cunku gectigimiz kis herhaftasonunu hasta yatiyordum. Neyse ben iyiyimde onlara bakiyorum. Saol karatay hocam. Saolun karataycilar.

gunaydin kizlar nasilsiniz ??
bugun cumartesi esimde bende evdeyiz gec uyanip gec bir kahvalti yaptik..

:108::108::108::108::108::108::108::108::107:
kahvaltimda;
salcali yumurta (2 yumurtadan)
3 zeyrin
2 dilim peynir
tatli renkli minik biberlerden erik dometeslerden (3er tane )
1 kase kabuklu fistik
kahve
omega 3 , multivitamin , d vitamini
simdi de forma cayimi iciyorum,

sersumcum marincap ı aldım günde 1 keremi içilecek birde benide listeye eklermisin nasıl olduğunu bilmiyorum açıklama yaparmısın

selamm

kızlar hergün yumurta yemekten fenalık geldi :84: bazen midem bunalıyor haftanın 2 günü sabahları muz yesem olur mu
karatay göre sabahları yumurta yerine muz yenilebilir ama kilo verme döneminde meyve pek tavsiye edilmiyor :44: acaba yersem kilo vermem dururmu
cevaplarınız bekliyorum

kaçamaksız haftasonları :103:

Leylak 84 sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? Hep karatay mi uyguladin?
Tabii seni iraden icin tebrik ediyorum.cok iyi kilo vermissin. Darisi basima.

Leylak 84 sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? Hep karatay mi uyguladin?
Tabii seni iraden icin tebrik ediyorum.cok iyi kilo vermissin. Darisi basima.

sağol canım,amin
ben aslında 60 kiloya kadar düşmüştüm 10 ayda ve sadece karatayla.fakat kaçamakları arttırınca ve ilaç kullandığımdan 10 kilosu geri geldi malesef canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…