- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
nööörüyon bacıımmm....
ceviz tatlım tutar o senii..neyse dedimya önümüze bakalım olan olmuş..Ahhh ah sersum ne havası öyle denk geldiBir iki gün daha öyle güzel güzel geçirebilseydim. Artık iki gün maksimum dikkat edicem
Bu balkonda bişeyler yetiştirme işi çok hoşuma gidiyor yahu.Şuan açlıktan ölüyorum sersum kahvaltın çok güzelmiş bu arada Valla evde benim yiyebileceğim hiçbişey kalmamış. Sadece su içtim iki bardak bir de siyah kuru üzüm yedim. Biraz da ceviz yiyeceğim artık akşama bişeyler düşünüciiim Bakalım bakalım. Erken yiyeceğim için sorun olmaz cevizi yiyip çay içince bile doyuyorum nerdeyse
Napıyım bacım valla daha şimmmmdii pikniğe gitmeye karar verdikOraya hazırlık yapıciiimm
Kızlar geldim gene 5 dakika ...
Annem dolma ve muhallebi yollamıştı geçen hafta , dolayısıyla kapları vardı bende , ve ben de onları boş vermemek amaçlı bi kısım cısss yaptım , birazdan onları götürücem...Pazı vardı , kavurdum.Üzerine minik köfteler haşlayıp koydum.Güzel gözüküyo , akşama onu yeriz sanırım.Dün pilav yicektim ya , ayyyy o kadar çok yedim ki anlatamam size , üzerine de başka şeyler de yedim , zaten çok normal değil , insülinim patladı haliyle...Gece aşağıda 1 saat yürüdüm geldim...Bugün daha dikkatli olucam inşallah ...
Hava çok güzel , öğleden sonrayı dışarıda geçirmeyi planlıyorum , alışveriş falan....
Tekrar herkese çok güzel bir gün diliyorum....
ceviz tatlım tutar o senii..neyse dedimya önümüze bakalım olan olmuş..
bugün biraz daha tohum alıciim..çeri domates olabilirr..çok hoş oluyor insanın kendi yetiştirdiklerini yemesi yaww..
enemmm..sen den esinlendimm biz dee pikniğe gidemesekte mangal yapıciiizz bugün..
Burada da hava o kadar güzel ki, çık saatlerce yürü diyor.
sersumcum marincap ı aldım günde 1 keremi içilecek birde benide listeye eklermisin nasıl olduğunu bilmiyorum açıklama yaparmısın
maşallah canım..aman tekrarlamasın..
sersumcum marincap ı aldım günde 1 keremi içilecek birde benide listeye eklermisin nasıl olduğunu bilmiyorum açıklama yaparmısın
Leylak 84 sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? Hep karatay mi uyguladin?
Tabii seni iraden icin tebrik ediyorum.cok iyi kilo vermissin. Darisi basima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?