sağol canım,amin
ben aslında 60 kiloya kadar düşmüştüm 10 ayda ve sadece karatayla.fakat kaçamakları arttırınca ve ilaç kullandığımdan 10 kilosu geri geldi malesef canım
bende aynen öyle yaptım valla
Pek güzel yapmışsın cicim. Benim de moralim bozuldu bir şeye, içimdeki bütün istek gitti. Elim ayağım boşalıyor sanki bütün hayat enerjimi yitiriyorum moralimi bozan bu durum gerçekleştiğinde. Halbuki biliyorum çıksam yürüsem çok açılırdım ama çıkamadım bi türlü..
Pek güzel yapmışsın cicim. Benim de moralim bozuldu bir şeye, içimdeki bütün istek gitti. Elim ayağım boşalıyor sanki bütün hayat enerjimi yitiriyorum moralimi bozan bu durum gerçekleştiğinde. Halbuki biliyorum çıksam yürüsem çok açılırdım ama çıkamadım bi türlü..
Aysecim eger rahatsiz olmazsan sana bu konuda sormak istedigim seyler var.
Gunde 2 mi 3 ogun beslendin.?
Spor yaptinmi?
Neler yedin?
Cok oldu kusara bakma tatlim. Ben spor salonuna kaydimi yaptirali 1ay oldu ama henuz baslayamadim. Calisiyorum 2 cocugum var. Bu aralar surekli hasta oluyorlar. Insallah onumuzdeki hafta baslarim. Birde aklima takildi, bazi arkadaslar spor yaptiktan sonra +++ cikyoruz diyorlar. Uzun zaman karatay yaptigin icin senin bu konudaki fikrini merak ettim. Seni bundan sonra daha dikkatli takip edicem.
Aysecim eger rahatsiz olmazsan sana bu konuda sormak istedigim seyler var.
Gunde 2 mi 3 ogun beslendin.?
Spor yaptinmi?
Neler yedin?
Cok oldu kusara bakma tatlim. Ben spor salonuna kaydimi yaptirali 1ay oldu ama henuz baslayamadim. Calisiyorum 2 cocugum var. Bu aralar surekli hasta oluyorlar. Insallah onumuzdeki hafta baslarim. Birde aklima takildi, bazi arkadaslar spor yaptiktan sonra +++ cikyoruz diyorlar. Uzun zaman karatay yaptigin icin senin bu konudaki fikrini merak ettim. Seni bundan sonra daha dikkatli takip edicem.
Bende baslayali yaklasik 5 hafta oldu. Ama burada yazmaya baslayali yaklasik 1 hafta oldu. Ise gider gelirken gunde yarim saat yuruyorum. Ama ben yaza kadar hizli kilo vermek istiyordum. Onun icin Salona kaydimi yaptirdim. Ama karatayi kesfedince hizli kilo vermenin sagliksiz oldugunu fark ettim. Artik acele etmiyorum ama vucudumun sikilasmasi icin spor yapmak istiyorum.
Kitaplara gelince ben yurt disinda yasiyorum. Kitaplara ulasamiyorum. Artik kitaplar konusunda sizlerden yardim alacagim.
yurtdışında devam ettiriyorsun tebriklerbirisine cevap vermek istediğinde yazının altında alıntı ile cevap ver yazıyor onu kullanabilirsin
Tesekurler tatlim. Ama ben bu alinti olayini pek beceremiyorum. Son mesajsa alabiliyorum. Ama daha onceki mesajlari nasil alacagimi bilmiyorum.:44:
Cicim o son mesajın altında yazan "Alıntı ile cevapla" var ya, bütün mesajların altında yazıyor. Ona tıkladığında direk mesajı alıntılamış oluyorsun, altına cevabını yazabilirsin. Araya dalmış gibi oldum ama :) Bu arada dün Ahmet Aydın Hoca'nın bir yazısını okudum, spor ile ilgili. Onu paylaşmak isterim. Aynen uygulayamasak da güzel bir fikir edinmiş oluruz. Çarpıcı noktalar var içinde. Umarım yardımcı olur.
Taş Devri Egzersizleri
Bu arada bi yarım saatten fazla yürüdüm. Arada çok kısa süreli hafif bir yağmur yağdı, çok güzeldi. Alışverişimi de yaptım. Hareket ettikçe insanın enerjisi azalmıyor aksine artıyor. Çok daha iyi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?