Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar dun tatli yemistim. Onun icin herhalde bugun cok aciktim ama kacamak yapmadim. Ben iki ogun besleniyorum. Sabah yazmistim.
Bu aksam
1 posiyon kuzu eti
1 tabak yesil salata
1 Bardak ayran
Biraz badem ve ceviz
Aksamlari kuruyemis yenmedigini biliyorum. Ama bana yemekten sonra iyi geliyor. Tatli niyetine. Birkac tane yiyiyorum.

iyi akşamlar kızlar
yüzmeye gitmeden menumu paylaşayım dedim

sabah öğünümü yazmıştım
öğlen 5 adet çiğköfte 5 adet marul 1 bardak ayran
yoğurtlu kereviz salatası

ara 2 parca bitter çıkolata 2 adet ceviz
akşam zeytinyağlı bakla ve yoğurt

bugun kaçamak oldu malasef haftanın bir günü ödül yerine sayıyorum bunu

Rica ederim cicim, yardım edebildiysem ne mutlu bana. Umarım bir eksikliğin filan yoktur, yine de sen omega-3'lerini eksik etme.
Akşamları yenmiyor muymuş? Bunu duymamıştım. Ben 1,5 - 2 çay bardağı kuruyemişi bütün öğünlere paylaştırıyorum, ekmek niyetine yendiği için.. İki öğün de yapınca onlar iyi tok tutuyor. Akşam menümü bildireyim bu vesileyle.

18:00 - Akşam:

1,5 tabak mercimekli brüksel lahanası yemeği (bitsin diye uğraştım)
yoğurt (ev yoğurdum bitti ve sütüm yarın gelecek malesef hazır yoğurt tükettim)
yarım çay bardağı ceviz-badem

Öğlen yemedim. Akşam yemeğinden 1 saat önce 1 bardak süt içtim. İyi ki içmişim, geçen almıştım günlük süt, neredeyse bozulacakmış. İcabına bakmak lazım.

Spor: 35 dk tempolu yürüyüş
Su: Henüz 3 bardak falan oldu sanırım. Su içmeyi çok seviyorum ama suyun tadını pek beğenmiyorum artık, o yüzden çok sık içemez oldum..

Bu arada birazdan misafirliğe gideceğiz. Hadi akşamdan önce olsa ikramdan kendine göre bir şey bulur, kimseyi kırmadan atlatırsın ama bu saatten sonra bilmiyorum nasıl geçicek. Hadi bakalım..

Son düzenleme:

Afiyet şifa olsun bacım. Ruhuna biraz daha hızlı yüzersin. Yalnız kızmaz isen bir şey soracağım. Hedef kilonu görüyorum da BMI:15 pek az değil mi yahu?

Bendede kitap yok ama buradaki yorumlarda okumustum kilo verme surecinde sadece sabah yendigini. Umarim sende buaksami cizsizzzz atlatirsin. Gercekten misafirlik olayi zor oluyor.

sabah: 1 haşlanmışyumurta
zeytin
peynir
domates
1 lokma helva
çay

öğlen:1 bardak çay
1 ufak elmalı kurabiye

akşam: ton balıklı salata
ayran

sağol canım,amin
ben aslında 60 kiloya kadar düşmüştüm 10 ayda ve sadece karatayla.fakat kaçamakları arttırınca ve ilaç kullandığımdan 10 kilosu geri geldi malesef canım
bizde verebilecekmiyiz o kadar merak ediyorum gerçekten tebrikler

çatal zeytindemisin .Elif yoksa benzettim mi. Yemek menün , oğlun çok benzettim birine,,

sersumcum omega 3 sabah 1 keremi kullanılacak listede şunu anlamadım şu tarihte başladım kilo fark öle yazılar yazılmış o şekilmi olacak yoksa ne yediklerimizmi? bilgi verirsen iyi olacak

İyi akşamlar oldukca hareketli bi gündü sabahdan beri anca yeni oturabildim bir sürü cıss yemekler yaptım ama şekerlerime hafta sonu geliyolar ne isterlerse yapıyorum kendim yemedim

dünden kalan keşkek vardı yanınada yogurtlu kırmızı biber yaptım şimdi artık çay ve molaaa zamanı

canım neden rahatsız olayım,sor tabiki..sırasıyla cevaplayayım;
ben ilk 1 ay 3 öğün beslendim,baktım acıkmıyorum sonra 2 ye düşürdüm(not:ben çalışmıyorum bu yüzden çok erken kahvaltı yapmadığım için acıkmıyordum)
haftanın 5-6 günü 45 dk-1 saat yürüdüm
yasaklı olmayan herşeyi yedim,hatta ilk zamanlar bulguru bile kısıtlamadım.ne zamanki kilo vermem yavaşladı o zaman miktarını azalttım.
spor yaptıktan sonra + çıkıyoruz diyenler var evet ama sonuçta biz ağır sporlarla uğraşmıyoruz yaptığımız sadece yürüyüş.bunun da aman aman bi + yapacağını düşünmüyorum ben.zaten öyle olsaydı her yürüdüğümün ertesi günü + çıkmam lazımdı

Evet ya bende denemek isterim de ben üşengecim ya heralde beceremem Seni kutluyorum

Mangal candır cannn Afiyet olsun canımcımmm
becerirsin gülüm noolucak..
sersumcum marincap ı aldım günde 1 keremi içilecek birde benide listeye eklermisin nasıl olduğunu bilmiyorum açıklama yaparmısın
canım sonradan gördüm leylakım cevaplamış ben de bir daha söyleyeyim sabah-öğlen-akşam 2 şer tane alabilirsin..
seni listeye ekledim zaten canım..2 haftan dolunca listedesin..

inşallah tekrarlamaz sersumum

ben de 1 saat yürüdümsonra da bir sürü ciciler aldım kendime

güle güle kullan cicilerini ciciiimmm..

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız

SABAH KAHVALTIM

Omlet,peynir,zeytin,ceviz,domates

ÖĞLEN

Alinazik beyti,yarım içli köfte,salata

Akşam

Zeytinyağlı taze fasulye,yoğurt

sersumcum omega 3 sabah 1 keremi kullanılacak listede şunu anlamadım şu tarihte başladım kilo fark öle yazılar yazılmış o şekilmi olacak yoksa ne yediklerimizmi? bilgi verirsen iyi olacak

omegayı üstte cevapladım..hergün düzenli menü bildirimi yapıp 2 hafta sonra da cuma yarışmasına katılacaksın ..senin adının karşılığına gelen tarihte de listeyi sen yapacaksın..kuralımız bu..her perşembe ve aralarda kuralları yayınlıyorum zaten canım..

Teskkur ederim canim saol. Bende spor salonuna kaydimi yaptirdim ama henuz baslayamadim. Insallah onumuzdeki hafta baslayacagim. H
Zaten haftada 3defadan fazla gidemem hem calisiyorum hemde 1,5 yasinda cocugum var.ben sporu daha cok vucudumu sikilastirmak icin istiyorum.kilo vermeden dolayi vucutta sarmalar oluyor. Insalla bizlerde senin gibi basarili oluruz. Tekrar tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…