Kizlar dun tatli yemistim. Onun icin herhalde bugun cok aciktim ama kacamak yapmadim. Ben iki ogun besleniyorum. Sabah yazmistim.
Bu aksam
1 posiyon kuzu eti
1 tabak yesil salata
1 Bardak ayran
Biraz badem ve ceviz
Aksamlari kuruyemis yenmedigini biliyorum. Ama bana yemekten sonra iyi geliyor. Tatli niyetine. Birkac tane yiyiyorum.
iyi akşamlar kızlar
yüzmeye gitmeden menumu paylaşayım dedim
sabah öğünümü yazmıştım
öğlen 5 adet çiğköfte 5 adet marul 1 bardak ayran
yoğurtlu kereviz salatası
ara 2 parca bitter çıkolata 2 adet ceviz
akşam zeytinyağlı bakla ve yoğurt
bugun kaçamak oldu malasef haftanın bir günü ödül yerine sayıyorum bunu
Rica ederim cicim, yardım edebildiysem ne mutlu bana. Umarım bir eksikliğin filan yoktur, yine de sen omega-3'lerini eksik etme.
Akşamları yenmiyor muymuş? Bunu duymamıştım. Ben 1,5 - 2 çay bardağı kuruyemişi bütün öğünlere paylaştırıyorum, ekmek niyetine yendiği için.. İki öğün de yapınca onlar iyi tok tutuyor. Akşam menümü bildireyim bu vesileyle.
18:00 - Akşam:
1,5 tabak mercimekli brüksel lahanası yemeği (bitsin diye uğraştım)
yoğurt (ev yoğurdum bitti ve sütüm yarın gelecek malesef hazır yoğurt tükettim)
yarım çay bardağı ceviz-badem
Öğlen yemedim. Akşam yemeğinden 1 saat önce 1 bardak süt içtim. İyi ki içmişim, geçen almıştım günlük süt, neredeyse bozulacakmış. İcabına bakmak lazım.
Spor: 35 dk tempolu yürüyüş
Su: Henüz 3 bardak falan oldu sanırım. Su içmeyi çok seviyorum ama suyun tadını pek beğenmiyorum artık, o yüzden çok sık içemez oldum..
Bu arada birazdan misafirliğe gideceğiz. Hadi akşamdan önce olsa ikramdan kendine göre bir şey bulur, kimseyi kırmadan atlatırsın ama bu saatten sonra bilmiyorum nasıl geçicek. Hadi bakalım..
bizde verebilecekmiyiz o kadar merak ediyorum gerçekten tebrikler
sağol canım,amin
ben aslında 60 kiloya kadar düşmüştüm 10 ayda ve sadece karatayla.fakat kaçamakları arttırınca ve ilaç kullandığımdan 10 kilosu geri geldi malesef canım
selam kızlar tam 2 saattir yemek yapıyorum:)sütlü keşkek çorba,etli patates yemeği,zeytinyağlı bakla,zeytinyağlı ıspanak,ve kedidili tatlı:))))
çok yoruldum.bugün oğlumu parka götürdüm 30 dakika normal tempoda yürümüş oldum.
öğlen ki menüm:yoğurt,3 zeytin kabuklu fıstık. biraz garip bir menü ama olsun
akşama da sebze yemeği ve çorba ile günü kapatırım artık
habercice sersum söylemişti sağolsun omege 3 hapı marincap liste için tşkMarincap nedir filiztoprak? Liste konusunda sersum sana daha ayrintili bilgi verir ama 2 hafta hergun menu bildirimi yaptiktan sonra sanirim listeye giriyorsun.
Aysecim eger rahatsiz olmazsan sana bu konuda sormak istedigim seyler var.
Gunde 2 mi 3 ogun beslendin.?
Spor yaptinmi?
Neler yedin?
Cok oldu kusara bakma tatlim. Ben spor salonuna kaydimi yaptirali 1ay oldu ama henuz baslayamadim. Calisiyorum 2 cocugum var. Bu aralar surekli hasta oluyorlar. Insallah onumuzdeki hafta baslarim. Birde aklima takildi, bazi arkadaslar spor yaptiktan sonra +++ cikyoruz diyorlar. Uzun zaman karatay yaptigin icin senin bu konudaki fikrini merak ettim. Seni bundan sonra daha dikkatli takip edicem.
becerirsin gülüm noolucak..Evet ya bende denemek isterim de ben üşengecim ya heralde becerememSeni kutluyorum
Mangal candır cannnAfiyet olsun canımcımmm
canım sonradan gördüm leylakım cevaplamış ben de bir daha söyleyeyim sabah-öğlen-akşam 2 şer tane alabilirsin..sersumcum marincap ı aldım günde 1 keremi içilecek birde benide listeye eklermisin nasıl olduğunu bilmiyorum açıklama yaparmısın
inşallah tekrarlamaz sersumum
ben de 1 saat yürüdümsonra da bir sürü ciciler aldım kendime
bizde verebilecekmiyiz o kadar merak ediyorum gerçekten tebrikler
becerirsin gülüm noolucak..
canım sonradan gördüm leylakım cevaplamış ben de bir daha söyleyeyim sabah-öğlen-akşam 2 şer tane alabilirsin..
güle güle kullan cicilerini ciciiimmm..
sersumcum omega 3 sabah 1 keremi kullanılacak listede şunu anlamadım şu tarihte başladım kilo fark öle yazılar yazılmış o şekilmi olacak yoksa ne yediklerimizmi? bilgi verirsen iyi olacak
afiyet olsun datlummSelam kızlar nasılsınız
SABAH KAHVALTIM
Omlet,peynir,zeytin,ceviz,domates
ÖĞLEN
Alinazik beyti,yarım içli köfte,salata
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye,yoğurt
sağol bebişim
canım neden rahatsız olayım,sor tabiki..sırasıyla cevaplayayım;
ben ilk 1 ay 3 öğün beslendim,baktım acıkmıyorum sonra 2 ye düşürdüm(not:ben çalışmıyorum bu yüzden çok erken kahvaltı yapmadığım için acıkmıyordum)
haftanın 5-6 günü 45 dk-1 saat yürüdüm
yasaklı olmayan herşeyi yedim,hatta ilk zamanlar bulguru bile kısıtlamadım.ne zamanki kilo vermem yavaşladı o zaman miktarını azalttım.
spor yaptıktan sonra + çıkıyoruz diyenler var evet ama sonuçta biz ağır sporlarla uğraşmıyoruz yaptığımız sadece yürüyüş.bunun da aman aman bi + yapacağını düşünmüyorum ben.zaten öyle olsaydı her yürüdüğümün ertesi günü + çıkmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?