Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben yarın başlıyorum diyete ama bugün yediklerimi sizlere söyliyeyim dedim

sabah kahvaltıda hiç iştahım yoktu bu yüzden 1 çayla minik ekmek dilimiyle incir reçeli yedim o kadar..
öğlen yağsız tuzsuz sadece pul biberli salata ve tavuk döneri eti yedim
okulda 1 paket çizi yedim çok acıktım bide mandalinaa
eve gelince akşam yemeğimde 1 kase mercimek çorba 1 tabağa azcık bulgur pilavı yanına turşu ve dünden kalma karnıbahar yemeği yedim şuana kadar 3 litre su içtim simdide yeşil çay içiyorum yarında karatay diyetine başlıyorum.

spor olarak sabah bacak egzersizi yapmıstım biraz önce 50 tane bel çevirme hareketi yaptım karnım ağrıyordu bu yüzden 20 tanede mekik..

bak hala aklı patateste

canım meyveyı oglene kadar değil ,kahvaltıyla beraber yemelısın.tek basına yersen ınsulın salgılanır.

ara ogunde yersen de mutlaka yanında cevız,badem ,fındık,yerfıstıgı yemelısın.inslulin dengelensın dıye.

kahvaltıyı tam yap yeter ki,oglen ve akşam yemeklerını ne kadar hafıf yapsan da sorun olmaz.

allahaşkına yarın yap şu kahvaltıyı,valla çatlıyacam şurada

]

etkili bir yontem gibime geldi

morlady de benım arkadasımmm,o yüzden yaniiii

vur canım hakediyorum artık ben sopa.ellerin dert görmesin .
dukanda bile benden 1 ay sonra başlayanlar 8 kiloya geldiler ben hala 2.5 aydır 4 kiloda sabitim.kafayı sıyırdım artık.....

birinin sopasına ihtiyacım var galiba..........

tamam ozaman bundan sonra kaçamak yok,bizim listemize uyacaksın,yasakları yemiyeceksin...
aramıza hoşgeldin...

tamam tamam sabah kendime yarım saat ayırıp kahvaltı yapıcam .zeytin vardı sanırım dolabın bir köşesinde.yumurtamda var .

yemem yemem meyvada .....

petek bal ise idare eder demek :)))
evet cok gıbı gelıyor ama sabah yıyebılırsen acıkmıyorsun... benim 23. günüm 3 kılo verdım...sabahı tam ye sen
yıyemedıgımde kacamaklar oldu... umarım yumurta sevıyorsundur kolay gelsin

öyle güzel açıklamışsınki,sıkıysa yesin

juli ekmek yemek yok..ozaman karatay olmaz..

neden herkes ekmeğe karşı ekmek istiom kardeşim banane :84::84::84:

julia benim arkadaşım..başkası olsa biraz sıkar..............

cnm arkadaşım bnm :13:

Son düzenleme:
tamam ozaman bundan sonra kaçamak yok,bizim listemize uyacaksın,yasakları yemiyeceksin...
aramıza hoşgeldin...

peki ...kaçamak yapmam yahu merak etme sadık biriyimdir.sadece uzun zaman sadık kalıp kilo veremeyince biraz cızıttım.biliyorsun yani..yarın sana yazarım tek tek ne yedigimi .arkadaşlarda şahit olur.

her yemek serbetsmi peki.bizim ofise tabilot geliyor.hergün degişik yemekler .pilav yada makarnasını yemem çorba serbetsmi? yada ne önerirsin bana

hoşgeldin canım,emin ol dogru adrestesin...ve ben senin bu diyetle(artık diyet demekde istemiyorum)sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı demek daha dogru geliyor.
Buradaki arkadaşların motivasyonuda inanılmaz yüksek canımcım.ben okurken bile kilo verdigimi düşünüyorum sayelerinde
tekrar hoş geldin arkadaşım...

canım pirinç,mısır,patates,unlu ürünler,şeker hariç herşey yiyebilirsin...tabiki katkı maddeli gıdalarda yasak....
her türlü sebze,baklagiller(nohut,fasulye,mercimek,bulgur) vede tavuk ,etibalık canım yiyebilirsin..birde bunları kavrulmamış,tuzsuz çerezle desteklersen(ceviz,fındık,badem,fıstık)iyi olur..sabah kahvaltımı klasik zaten..
birde en az 20dk spor...
hatam varsa arkadaşlar düzeltsin..
hergün menünü bekliyoruz..hatan olursa

ben diger balları yemem pek.orjinal petek bal yedigim..onuda nasıl yiyorum biliyormusun benim kıza sabah kahvaltısı yaptırıyorum.tereyagının üstüne bal koyuyorum azcık lokma lokma ydiriyorum işte o yerken bende alıyorum .işte ayak üstü kahvaltı yapıyorum .işleri yetiştirebilmek için.2 çocuk okula ben işe eşim işe abah akşam yemegi yap ortalık topla anca yani bana öyle keyifli kahvaltı yapcak zaman nerdeee..yumurtayı severim.hergün yerim zaten.onu yedigimde beynim daha iyi çalışıyor gibi geliyor bana .belki psikolojiktir.

nasıl gelmem!!!!!!!!!!!!!senin mesajı okur okumaz burdaım işte...loxandra da hazır ele geçirmiş beni...baksana daha kurtuluşum yok gibi:)

carmennerelerde biliyormusun????? gelsinde görsün hallerimi.

yani demek istedigim lokanta yemegi ...yenebilir deilmi patetesiz princsiz olanlardan..ozaman kolay yaprım.
sporda leslie 1 mil yaparım .başka yürüyüş falan yapamam .zamanım yok çünkü.

nasıl gelmem!!!!!!!!!!!!!senin mesajı okur okumaz burdaım işte...loxandra da hazır ele geçirmiş beni...baksana daha kurtuluşum yok gibi:)

carmennerelerde biliyormusun????? gelsinde görsün hallerimi.

peşinize gizli kamera takıcam yakınta.kahvaltısını tam yapmayanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…