etkili bir yontem gibime geldi
morlady de benım arkadasımmm,o yüzden yaniiii
:))) süpersin ne diyeyim .
o balın yanındaki evetmi hayırmı oluyor onu anlamadım?digerleri tamam..
evet ilk sayfadaki listeyi dikkatlice okudum.bakma bugune patates yedim ama diyorumya 2 aydan fazladır gram almadım hadi dedim bugun yattı balık yan gider hesabı karataya başlamadan bi yiyeyim dedim..
yemem bir daha(çok da güzel olmuştu)
meyvayıda öglene kadar 1 tane yerim belki onuda yemem .sorun deil.
yanlız ben okadar çok şey yiyebilirmiyimki...ögünler baya çok dolu.bide kilo almayayım iyice.yada bu ögünlerdeki yemekleri 2ye bölüp yiyebilirmiyiz.
etkili bir yontem gibime geldi
morlady de benım arkadasımmm,o yüzden yaniiii
]
vur canım hakediyorum artık ben sopa.ellerin dert görmesin .
dukanda bile benden 1 ay sonra başlayanlar 8 kiloya geldiler ben hala 2.5 aydır 4 kiloda sabitim.kafayı sıyırdım artık.....
birinin sopasına ihtiyacım var galiba..........
bak hala aklı patateste
canım meyveyı oglene kadar değil ,kahvaltıyla beraber yemelısın.tek basına yersen ınsulın salgılanır.
ara ogunde yersen de mutlaka yanında cevız,badem ,fındık,yerfıstıgı yemelısın.inslulin dengelensın dıye.
kahvaltıyı tam yap yeter ki,oglen ve akşam yemeklerını ne kadar hafıf yapsan da sorun olmaz.
allahaşkına yarın yap şu kahvaltıyı,valla çatlıyacam şurada
öyle güzel açıklamışsınki,sıkıysa yesin
değil mi ama?
juli ekmek yemek yok..ozaman karatay olmaz..
ben ekmegı sadece lezzet olarak ozluyorum,hıcbır sekılde faydalı oldugunu dusunmuyorum.türk milleti ucuz ve doyurucu oldugu ıcın cok yıyor bence ekmegı,sonra da alıskanlıga donusuyor.dunyada boyle bırsey yok,hatta uzakdoguda sofraya bıle gelmıyor ekmek.
bahsettıgınız vıtamınler fazlasıyla cevızde de var.
yağ zaten zararlı değil,sağlıklı yag vucudumuza mutlala girmeli,tereyağı,sızma zeytınyagı ve omega 3.
sız daha yenısınız,bırkaç gun ekmeksız devam edın,farkı goreceksınız.ben ekmek yedıgımde daha cok acıktıgımı ,yedıkce yıyesım geldıgını farkedıyorum artık.ekmeksiz ise 1 tabak yetıyor,istesem de fazlasını yıyemıyorum.
julia benim arkadaşım..başkası olsa biraz sıkar......... .....
tamam ozaman bundan sonra kaçamak yok,bizim listemize uyacaksın,yasakları yemiyeceksin...
aramıza hoşgeldin...
loxandra ve med arkadaşlarım bana karatayı çok tavsiye etti.2 aydır karataya benzeyen diyetlerdeydim fakat ben çokmu çok zor kilo verebilen biriyim..
sadece sizlerden uzun zamandır karatayı yapan tecrubeli arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.benim gibi aşırı zor kilo veren ve tüm gün oturarark çalışan biri karatayda başarılı olma oranı
nedir?
teşekkürler.
not:son 2 yıldır birfill gitmedigim diyetisyen kalmadı akapunkturda denedim sonuç alamadım ve hiç bir hormonal bozuklugum yok.sadece inülün direncimin oldugunu düşünüyorum
neden herkes ekmeğe karşı ekmek istiom kardeşim banane :84::84::84:
cnm arkadaşım bnm :13:
sus ekmek yok dedim ben sana....sende 4 kaşık menemen yiyeceğine 1 tabak yeseydin,2 yumurtayla acıkmazdın...
peki ...kaçamak yapmam yahu merak etme sadık biriyimdir.sadece uzun zaman sadık kalıp kilo veremeyince biraz cızıttım.biliyorsun yani..yarın sana yazarım tek tek ne yedigimi .arkadaşlarda şahit olur.
her yemek serbetsmi peki.bizim ofise tabilot geliyor.hergün degişik yemekler .pilav yada makarnasını yemem çorba serbetsmi? yada ne önerirsin bana
petek bal ise idare eder demek :)))
evet cok gıbı gelıyor ama sabah yıyebılırsen acıkmıyorsun... benim 23. günüm 3 kılo verdım...sabahı tam ye sen
yıyemedıgımde kacamaklar oldu... umarım yumurta sevıyorsundur kolay gelsin
aman güzel olan bişiy yok be
hoşgeldin canım,emin ol dogru adrestesin...ve ben senin bu diyetle(artık diyet demekde istemiyorum)sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı demek daha dogru geliyor.
Buradaki arkadaşların motivasyonuda inanılmaz yüksek canımcım.ben okurken bile kilo verdigimi düşünüyorum sayelerinde
tekrar hoş geldin arkadaşım...
canım pirinç,mısır,patates,unlu ürünler,şeker hariç herşey yiyebilirsin...tabiki katkı maddeli gıdalarda yasak....
her türlü sebze,baklagiller(nohut,fasulye,mercimek,bulgur) vede tavuk ,etibalık canım yiyebilirsin..birde bunları kavrulmamış,tuzsuz çerezle desteklersen(ceviz,fındık,badem,fıstık)iyi olur..sabah kahvaltımı klasik zaten..
birde en az 20dk spor...
hatam varsa arkadaşlar düzeltsin..
hergün menünü bekliyoruz..hatan olursa
nasıl gelmem!!!!!!!!!!!!!senin mesajı okur okumaz burdaım işte...loxandra da hazır ele geçirmiş beni...baksana daha kurtuluşum yok gibi:)
carmennerelerde biliyormusun????? gelsinde görsün hallerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?