kendimi yarışmada gibi hissettim kıss..
birbirimizi tanıyalım..kendimden başlayayım..:13:
istanbulda yaşıyorum..24 yaşındayım..bankacıyım 1.5 sene önce istifa ettim..tekrar iş arama sürecindeyim..
2.5 yıllık ta evliyim..aslen boşnağım
leylakım alıntı yapmıstım ama sılınmıs tsk canım gıttık dr a ıltıhaplı dıye cekmedı antıbıytık verdı haftaya cekecek...
sersumum afıyet olsun canım anzarada guzelmıs
kendimi yarışmada gibi hissettim kıss..
38 yaşındayım radyoloji teknikeriyim emekliliği bekliyorum15 yıllık evliyim geçici olarak hakkaride yaşıyorum..aslen türküm eşim boşnak ..yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerimm
geçmiş olsun bebişim..kıyamam ben ona acıyodur çokkk:26::26:
evet yarışma serenomisi gb olduaa boşnaklara geldin demek..ucundan hemşehri sayılırız..
heee eşimin babası boşnak olunca ööle oluyo de mii..ama benim eşim hiç boşnağa benzemez dayısına benzemiş..esmer kara kaş kara göz..boşnak deyince çok komik oluyoo ucundan hemşeriyiz
canım tatlı çekti kekkkk kakolu kekkkk
bütün boşnaklarda sarışın uzun boylu renkli gözlü değil zaten
​oralarda hayat nasıl gidiyor tatlım..sıkıcı mı?
Eki Görüntüle 672662 Eki Görüntüle 672664
dağ manzaralı ilk pikniğimizi yaptık.ilk resimde gördüğünüz tel örgülerin yanı benim yürüyüş yolum..sümbül dağı manzaralı yürüyorum anlıyacağınız.. 2. resimdeki sümbül dağında karlar eriyince burada tam yaz gelmiş demektir..
2. öğünüm
3-4 tavık kanat
3 köfte
2 pirzola
2 biftek
közlenmiş biber
yoğurt ve turşu
üstüne de çayımızı içtik, tavlamızı oynadık geldik..
yarım saat çarşıda yürüyüş..
canımm cısssss sakın sakın...süt iç en iyisi kek niyetine..
tarçınlı süt içebiliyormuyduk akşam 8 den sonra su ve çay dışında birşey yok zannediyordum :44:
ben mutfağa girmiyim bu akşam en iyisi ne kadar meyve varsa yerim şimdi
naaapıyon beyaaa.:13::13:.ne yedünüzzz nasıl yedünüüzzz
sağol canım..imkansızlıklar içinde güzelleştirmeye çalışıyoruz zamanımızı. .o dağlara bakarak hayaller kurarak yürüyorum hep..38 bedene düşmüşüm batıya dönüp deli gibi alışveriş yapıyor muşşummm
geçmiş olsun sizin aileye canım..iyileşsinler de önemli olan o
sağol canımsüpermiş afiyet olsun daha piknik yapmamız yasak ca hastası olunca
Canlarım hepinize iyi geceler...
Yarın yine temizlik varrrr....
ah sersumum ah ne yemedükkineyse 1 nısanda yenı bır baslangıc yaparız artıkın
:
Canm alternetif olarak 2 yemek kasigi aci kakao ile yogurdu karistir bir guzel ye .. browni niyetine .. ( sabah olsaydi icine 2 hurma 1 avuc badem de kat derdim ama gece leptini kacirmamak gerekir ) Afiyet olsuncanım tatlı çekti kekkkk kakolu kekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?