Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kendimi yarışmada gibi hissettim kıss..
38 yaşındayım radyoloji teknikeriyim emekliliği bekliyorum 15 yıllık evliyim geçici olarak hakkaride yaşıyorum..aslen türküm eşim boşnak ..yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerimm

leylakım alıntı yapmıstım ama sılınmıs tsk canım gıttık dr a ıltıhaplı dıye cekmedı antıbıytık verdı haftaya cekecek...

geçmiş olsun bebişim..kıyamam ben ona acıyodur çokkk:26::26:

Son düzenleme:
evet yarışma serenomisi gb olduaa boşnaklara geldin demek..ucundan hemşehri sayılırız..

evet yarışma serenomisi gb olduaa boşnaklara geldin demek..ucundan hemşehri sayılırız..

heee eşimin babası boşnak olunca ööle oluyo de mii..ama benim eşim hiç boşnağa benzemez dayısına benzemiş..esmer kara kaş kara göz..boşnak deyince çok komik oluyoo ucundan hemşeriyiz

naaapıyon beyaaa.:13::13:.ne yedünüzzz nasıl yedünüüzzz

Son düzenleme:
heee eşimin babası boşnak olunca ööle oluyo de mii..ama benim eşim hiç boşnağa benzemez dayısına benzemiş..esmer kara kaş kara göz..boşnak deyince çok komik oluyoo ucundan hemşeriyiz
bütün boşnaklarda sarışın uzun boylu renkli gözlü değil zaten
​oralarda hayat nasıl gidiyor tatlım..sıkıcı mı?

yaa şu umutsuz ev kadınları dizisindekiler kek börekleri götütdüler haksizlıkkk:26: yarın muz yiyicem kuru üzüm yiyicem
hayır şimdi hayatımın sonuna dek kek yemicemmmi taktım bide çikolata reklamlarımı çıkıyo sinir oluyorum ha bide dizilerde şapurdatarak makarna yiyenlere ayrıyetten restoranda pasta yiyen zayıflara

Son düzenleme:
bütün boşnaklarda sarışın uzun boylu renkli gözlü değil zaten
​oralarda hayat nasıl gidiyor tatlım..sıkıcı mı?

valla babası şişman sarışın kel ve mavi gözlü olunca çok komik oluyoeşimin tam tersii

ev iş iş ev işte bi de o gördüğün resimdeki mekan..başka da bişey yok canım..hayırlısıyla bitirip dönücez inşallah..

zlar merhaba
geçmişi okuyarak geldim yürüyüşler yapılmış yemekler yenmiş

bende bugünü kaçamaksız atlattım ama akşam biz de de mangal olunca çok kaçırdım sankim
3 antrikot

2 tavuk but
2 tavuk kanat yanında da ayran

1 kk kaşar peyniri (bunu canım istedi ne alakaysa)

bugün bende aralıklı olarak yürüdüm
20dk, 35 dk, 25 dk

süpermiş afiyet olsun daha piknik yapmamız yasak ca hastası olunca

Insallah bu azmimizle hedefimize hep birlikte ulasacagiz. Sonrada istedigimiz kiyafetleri gururla giyicez.
Evet tabii esim ve cocuklarimin saglikli olmasi herseyden onemli.:129:

süpermiş afiyet olsun daha piknik yapmamız yasak ca hastası olunca
sağol canım..sağlık olsun da gerisi herzaman yapılır canım..senin eşine böyle desteğin oldukça en kısa sürede yeneceksiniz bu illeti canım..iyi düşün iyi olsun
Canlarım hepinize iyi geceler...
Yarın yine temizlik varrrr....
bende de temizlik var beyaaa:18:
ah sersumum ah ne yemedükkineyse 1 nısanda yenı bır baslangıc yaparız artıkın

:

olsun bebişim..önümüzdeki maçlara bakıyoruz..

Son düzenleme:
canım tatlı çekti kekkkk kakolu kekkkk
Canm alternetif olarak 2 yemek kasigi aci kakao ile yogurdu karistir bir guzel ye .. browni niyetine .. ( sabah olsaydi icine 2 hurma 1 avuc badem de kat derdim ama gece leptini kacirmamak gerekir ) Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…