Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

14000 adım günlük hareketimin üstüne şimdikteeee 3200 metre 45 dk yürüdüm..kendimi aştım beyaa

amanın kıızzlar lojmanlardaki bütün hatunlarr sürü halinde yürüyorlar..çok komik yaww..çoğu klasik kışın yemiş yemiş semirmiş şimdi 1-2 ayda mucize bekliyor..karataydan haberleri yok zaar

Son düzenleme:
amanın kıızzlar lojmanlardaki bütün hatunlarr sürü halinde yürüyorlar..çok komik yaww..çoğu klasik kışın yemiş yemiş semirmiş şimdi 1-2 ayda mucize bekliyor..karataydan haberleri yok zaar

1 aya kalmadan bırakırlar yürüyüşü

slm kızlar bugün hiç keyfim yoktu
sabah pek iştahım yoktu 1 muz ve kuruyemiş yedim

akşam 7 ye kdr başka bişe yemedim
akşamda 2 büyük lahmacun :18: ayran salata yedim

Bazen bende oyle yApiyorum. Sonrada daha fazla yiyiyorum. Gercekten kahvalti cok onemli guzel yemezse arkasi kacamsk oluyor. Seninki tam kacamak sayilmaz ama biraz fazla olmus galiba. Bir bavul yeter sana.

Hic birsey icinde canini sikma. Hersey bir gun yoluna giriyor.

Allah sabirlar versin , dayanabilme gucu versin canim .. nurlar icinde yatsin .. Mekani cennet olsun

Iyi aksamlar .. Karatayin guzel ve ozel insanlari ..

Nasilsiniz ??

Bugun de tatil gunumdu .. 3 bucuk gun ust uste dinlendim .. iyi de oldu yarin malum is gunu ..
Bugunum de guzel gecti Kacamaksiz da diyebilirim..

Yediklerim;

sabah;
1 kase kabuklu fistik
domates , salatalik , bir kac minik biber
2 dilim eski peynir
omega 3 , multi vitamin , d vitamini
kahve

Aksam;
1 kase anne tarhana si
1 minik karni yarik
1 kiymali ( pirincsiz bulgursuz ) kabak dolmasi
bol ve karisik salata
su

Yarin gelistirme kursunun som gunu onun icin zencefilli havuclu tarcinli kek yaptim ondan bir dilim yedim
.. ve kahve ictim

Spor ; Aksam yemeginden once tam 1 saat , yemekten sonra is yani kek den sonra ise 45 dakika 3 miles Leslie sansone yaptim ..
o nedenle yedgim kek den oturu pisman degilim beya

Ya sorma canım avrupa değil bu ülke standartlarını bile uygulatamadılar. Sağlık halk için ulaşılabilir oldukça sağlıkçılar için zulüm olmaya başladı eşit şekilde iyileştirme gerekiyordu. Şuan ciddi bir iş yükümüz var. Neyse düzelir diye umud ediyorum. Adalet falan beklemiyorum artık zaten....

Bu arada yürüyüşün için tebrik ediyorum :118:
Ben de yatmadan bi Leslie 1 mil daha yaparım belki

Yürüken bide mızmız oluyorlar ya totolarına vurasım geliyo hadiiiii diye

iyi akşamlar arkadaşlar bugün öğlen yemek yedim maalesef 2 öğün yapamıyorum sabah erken kahvaltı yapınca olmuyor

öğle:zeytinyağlı bakla,az ıspanak,yoğurt,1 avuç ceviz
akşam:fırında mantar ve biber,salata,1 avuç ceviz bu gün cevizi fazla kaçırdım sanırım.spor olarak15-20 dakika step yapabildim

Buaksamki menumu yazayim 17.30da yedim.
1cipura balik
1Tabak salata
1 Bardak ayran

Kizlar siz ne kadar cok spor yapiyorsunuz masallah.ben yapamiyorum.
Lessi 1 mil bende buaksam cocuklar uyuduktan sonra denicem. Bakalim aliskanlik haline getirdebilicekmiyim.:44:

İşte bu beyaaaaaaa Afiyet olsun canım. Fazlasıyla yapmışssın sporunu Sen bu hafta çok azimliydin canım muhtemelen güzel kilo vereceksin. Çünkü geçen hafta vıcıdın korumadaydı bu hafta kesin verirsin inşallah. Hakettin bunu çünkü farkındayım gözümden kaçmadı

Tatil çok güzel olmuş ohh ne mutlu sana

adalet uykuda canım..

sorma çok komikler..

canım ben de sabah erken yediğim için 3 öğün yapıyorum..başka çaresi yok..hafta sonu 2 ye düşürüyorum..

adalet uykuda canım..

sorma çok komikler..

canım ben de sabah erken yediğim için 3 öğün yapıyorum..başka çaresi yok..hafta sonu 2 ye düşürüyorum..

Neyse biz bari adaletli davranıp vucudumuza iyi bakalım Yarın bahar temizliğime kaldığım yerden devam edicem.

uygundur teyzoş.ama meyve suyunu azaltabilirsin.sana teyze dememimi istersin maviyeter mi:))))

teyzoş uyar bana, tartıda 2 kg. vermişim görünüyor ama kabızlık var bugün 3.gün karnım şiş.

sabah yumurta yiyemedim 2 ceviz 4 fıstık peynir zeytin biberli ve çörekotlu lor 3 tane günkurusu kayısı yedim.
Öğlen lahana yemeği cacık akşam mercimek çorba ve ıspanak yedim. Ama su içemedim doğru dürüst(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…