sağol canım.sorma yaa evet yapacaktım da bir baktım karatay kahvaltısı yapıyorum.iş işten geçmişti tabiafiyet olsun canım.sen bugun pırınc dıyetı yapmayacak mıydın?
anne yüreği işte kıyamıyor ne yapsın..ama sen kıy kendine,kıy ki kilolar gitsinkızlar iyi akşamlarrr
bugün okul çıkışı annemle telefonda konuşuyodum.ki daha önce anneme anlatmıştım ekmek makarna pirinç vs. yemediğimi.bugün sıkıştırıp durdu beni. illa ekmek ye diye. sabahları 1 dilim de olsa ye diyor. ekmeksiz kahvaltı mı olurmuş dedi ve azarladı beni.
durum kötü tatillerde çok dikkat etmem lazım çokk
canım zorlanıyorsan tabi kendine göre ayarlayacaksın yoksa çok bezidirici olur ve bırakırsın diyeti.ekmeği de ev yapımı da olsa,kilo verme aşamasında vermiyor.kilo sorunun yoksa,sabahları kızrmış,1 ince dilim kepekli ekmeği,üzerine tereyağ sürülerek öneriyor.kilo verme aşamasında bulguru bile mümkün olduğu kadar az tüketin diyorkızlar selam;
biliyorum dıyeceksınız kı ıstedıgın kıloya inınce yap
ben hafta 2- kere 2 kasık kepekli makarna yiyeceğim tam karatay olmayacak ama gerceken zorlanıyorum tamamen bırkmak yerine böyle bir sey yapıcam salatanın içine 2 yemek kasıgı falan atarım...zorlanıyorum...belki regl öncesındeyım ama bilemedim...ceviz attımbir kac ama kesmedi...ve ceviz artıkcanımhiç istemiyor agır geliyor...
hepinizi okudum iyi gidiyorsunuztebrikler.... o arada kılo oynamaları 1 gecede ödem olmalı...
iyi haberlerinizi bekliyorum...
ekmek içine cnn dekı program özetını seyredın yenı arkadaslar canan karatayhocayı cüneyt özdemir le söyleşiyi...ekmek fırınlarında kullanılan tuz cok muş kendınızyapın denılıyordu...(5N1K)iyi aksamlar
canım hangı dıyetı yaparsan yap tam uymak gerekıyor,aksı halde kılo vermek cok zor.karatay yapacaksan ekmek ,patates,un,şeker sıfır olmalı,meyve insülin direnci kırılana kadar sadece kahvaltıda 1 tane yenecek(çogumuz onu bıle yemıyoruz)
bırsey yanlış anlasılıyor.karatay direk 2 ogun beslenın demıyor.alışma devresınde gerekırse 3 ana 3 ara ogun var(ornek liste topiğin ilk sayfasında var)
ihtiyaç hissetmedıgınde once ara ogunlerı kaldırıyorsun,sonra da 3. ogunu.
ilk gunden 2 ogun besleneceksın dıye bırsey yok yanı.
buna vucudun alıstıkça kendın karar vereceksin.
en önemli şart karatay kahvaltısı,her gun tam ve eksiksiz yapılması gerekiyor.bu kahvaltıyı yaptıktan sonra zaten oglene kadar acıktım veya elim ayagım tıtredı gıbı bırsey kesınlıkle olmuyor.hıcbırımızın aklına yemek bıle gelmıyor saat 13:00-14:00 e kadar.
1 hafta hocanın verdıgı ornek menuye uydurmaya çalış kendını,sonrasını çok rahat yapacagına emınım.
bugunku menunun karatayla ilgisi yok tabıı.kahvaltı cok zayıf.bizim kahvaltıda verılen hersseyı ye,bakalım ondan sonra da canın isteyecekmı balhıc zannetmıyorum.
patates ınsulın dırencını kırmak ıcın yenmemeli.
diyet kola da kilo aldırıyor.
otur, sıfır
peşinize gizli kamera takıcam yakınta.kahvaltısını tam yapmayanı
işimiz var mediha bitanem baksana heheh
dur gidim süt kaynatıcam daha .sabah kahvaltıda içerim.birde yogurt mayalıycam..pc acık cevap yazmazsam anlayınki süt taşmıştır bendeniz aygaz temizliyorumdur....
tamam canım o kadar yenir doğal bal:)
sen herkesi gönder güzelce kahvaltı yap bence...kahvaltıyı tam yap gerisi cok önemli değil yani hafif olsa da olur
iyi geceler
kebap,döner felan serbest,bunları ıstersen 2 porsıyon,yanında ayran ve salatayla yıyebılırsın.(hazır ayranlar da cok tuzlu bu arada,evde ısem tuzsuz ayran yapıyorum,dısarıda yemek yıyorsam mecbur hazırlardan ıcıyorum artık,koladan ıyıdıryani demek istedigim lokanta yemegi ...yenebilir deilmi patetesiz princsiz olanlardan..ozaman kolay yaprım.
sporda leslie 1 mil yaparım .başka yürüyüş falan yapamam .zamanım yok çünkü.
işimiz var mediha bitanem baksana heheh
dur gidim süt kaynatıcam daha .sabah kahvaltıda içerim.birde yogurt mayalıycam..pc acık cevap yazmazsam anlayınki süt taşmıştır bendeniz aygaz temizliyorumdur....
kebap,döner felan serbest,bunları ıstersen 2 porsıyon,yanında ayran ve salatayla yıyebılırsın.(hazır ayranlar da cok tuzlu bu arada,evde ısem tuzsuz ayran yapıyorum,dısarıda yemek yıyorsam mecbur hazırlardan ıcıyorum artık,koladan ıyıdır)
hazır lokanta yemeklerı derken sulu yemeklerı kastedıyorsun sanırım,oralarda kalıtesız yag kullanıyorlar,aycıcek yagı ve margarın gıbı,bunlar pişince trans yaga donusuyor ve trans yağlar hem bırcok hastalıga sebep oluyor hem de kilo aldırıyor(bkz: fast food yıyen abdliler)kullandıkları yağı bılmedıkçe bunları yemenı tavsıye etmem:44:
öğlen yemeğimi saat 4 te yemiştim. 9.30 da eve geldim tarçınlı süt içtim.
şimdide bitki çayımı içiyorum.loxi seni dinledim ve yogurdumu hazırladım yarın akşam için en azından işten çıkmadan onu yerim.içine ceviz,kaysı,keten tohumu karıştırdım.
bugün gördüğüm -1 yarın görme umuduyla ben yatmaya gidiyorum kızlar.
Sabaha erken kalkıp kahvaltıda yemem gerekenleri hazırlayayım.
Hepinize iyi geceler diyorum...Sevgiyle ve --------lerle kalın...
vücuda giren tuz miktarının değiştigini zannetmıyorum bu yontemleben okulda ayran içeceğim zaman çok rahat bir şekilde ayrana su katarak içiyorumhem tuzu azalıyo hemde ayran çoğalıyo
loxiden korkulur semacım
loxi navigasyon cihazıda yerleştirebilirsinnerde olduğumuzu takip etmek adına.
eski bir masal,kaç saattir yoksun,kaçamak yapmadın dimi?
ay muhabbet ne güzelmiş ya kaçırmışım kıskandım.ütü yapıyorum gıremıyorum sabah ilk iş bakacağım kyazışmalara.
akşam balık yedım izgara hamsi 5 tane ceviz şidide süt içtim bol su bıde yeil çay
ay muhabbet ne güzelmiş ya kaçırmışım kıskandım.ütü yapıyorum gıremıyorum sabah ilk iş bakacağım kyazışmalara.
akşam balık yedım izgara hamsi 5 tane ceviz şidide süt içtim bol su bıde yeil çay
maşallah kaçamaksız geçirdin bu akşamı
ben de burda çene çalacagıma bayram valizi hazırlasam pek ıyı olurdu emme,artıkın yumurta kapıya dayanınca ,cuma gunu yapcam
Özellikle söylüyor ama canan hoca kilo verene kadar 2 yumurta diye, bence sen yine de dinle papadiyacım hocayı.
Bir süre daha 2 yumurta ile devam et.
tamam canım dogru dıyosun tek yumurta yedıgımın aksamı daha cok acıktım
Off bana da gönderseydin ya
Neyse malzemeleri bugün alabilirim umarım diyorum.
tamam gulcum yarından ıtıbaren ıkıye devamYumurtayı kılo verınceye kadar ıkı tane tuketıyoruz,mutluluk hormonunu tetıklıyor"Doyuncaya kadar yenecek! Günde sekiz yumurta yiyebilirsiniz. Yumurtanın glisemik indeksi sıfırdır. Vücudun sağlıklı proteine ihtiyacı var. Her gün sağlıklı yağ, omega 3 yenmeli. Yumurtanın sarısında ortalama 250-300 miligram doğal omega 3 vard"dıyor hoca yumurtayı dogru pısırmelı bır de:Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...
ıyıymıs ya bende pek kararlayamıyorum yumurtayı ya cıvık oluyo ya katıYumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.
bugun herkes pırasa yemıs cok guzeldı benım pırasam ya yarını ıple cekıyorum bol bol yıycemiyi akşamlar kızlarr
menümmmmmmm
1. öğün
2 yumurtadan loxi tarifli kaşarlı maydonozlu omlet
6 zeytin
domates-salatalık
ceviz-kayısı
yeşil çay
2. öğün
pırasa
yoğurt
ikisinden de bolcanak yedimmmm
en dogru yerdesın tatlımSabahtan beri bu başlığı okuyorum, bir an önce 10-15 kilo arası birşey vermem gerek.Başlarsam devamı gelmez diye korkuyorum, bir kere tökezleyince gerisi hep kötü olur diye korkuyorum - malum şimdiye dek hep öyle oldu. Güzel mesajlarınızı hep atmaya devam edin,başarılarınızın devamını diliyorum. Okuyup okuyup ben de cesaretimi toplayabilirim bu diyete başlayabilirim belki.
bırlıkteydık yemektepapadiya,ikiz,ve idealisr bugun üçünüzde bulgurlu pırasa yemıssınız.
gizli bir anlaşma mı var yoksa aranızda?
ay koptum ya ne guzel muhabbetler gecmıs burda ben gecmısı okurken.hızınıza yetısılmıyobak hala aklı patateste
canım meyveyı oglene kadar değil ,kahvaltıyla beraber yemelısın.tek basına yersen ınsulın salgılanır.
ara ogunde yersen de mutlaka yanında cevız,badem ,fındık,yerfıstıgı yemelısın.inslulin dengelensın dıye.
kahvaltıyı tam yap yeter ki,oglen ve akşam yemeklerını ne kadar hafıf yapsan da sorun olmaz.
allahaşkına yarın yap şu kahvaltıyı,valla çatlıyacam şuradacenebazlar sızı
ay cok komıksınız kızlar gece gece koptum yav]
vur canım hakediyorum artık ben sopa.ellerin dert görmesin .
dukanda bile benden 1 ay sonra başlayanlar 8 kiloya geldiler ben hala 2.5 aydır 4 kiloda sabitim.kafayı sıyırdım artık.....
birinin sopasına ihtiyacım var galiba..........
vur vursus ekmek yok dedim ben sana....sende 4 kaşık menemen yiyeceğine 1 tabak yeseydin,2 yumurtayla acıkmazdın...
yani demek istedigim lokanta yemegi ...yenebilir deilmi patetesiz princsiz olanlardan..ozaman kolay yaprım.
sporda leslie 1 mil yaparım .başka yürüyüş falan yapamam .zamanım yok çünkü.
ben okulda ayran içeceğim zaman çok rahat bir şekilde ayrana su katarak içiyorumhem tuzu azalıyo hemde ayran çoğalıyo
ıyıymıs valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?