Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım.sen bugun pırınc dıyetı yapmayacak mıydın?
sağol canım.sorma yaa evet yapacaktım da bir baktım karatay kahvaltısı yapıyorum.iş işten geçmişti tabi kısmetse yarın yapıcam
anne yüreği işte kıyamıyor ne yapsın..ama sen kıy kendine,kıy ki kilolar gitsin
canım zorlanıyorsan tabi kendine göre ayarlayacaksın yoksa çok bezidirici olur ve bırakırsın diyeti.ekmeği de ev yapımı da olsa,kilo verme aşamasında vermiyor.kilo sorunun yoksa,sabahları kızrmış,1 ince dilim kepekli ekmeği,üzerine tereyağ sürülerek öneriyor.kilo verme aşamasında bulguru bile mümkün olduğu kadar az tüketin diyor

katılıyorum kanka :13:

Son düzenleme:
tamam canım o kadar yenir doğal bal:)
sen herkesi gönder güzelce kahvaltı yap bence...kahvaltıyı tam yap gerisi cok önemli değil yani hafif olsa da olur
iyi geceler

peşinize gizli kamera takıcam yakınta.kahvaltısını tam yapmayanı

işimiz var mediha bitanem baksana heheh

dur gidim süt kaynatıcam daha .sabah kahvaltıda içerim.birde yogurt mayalıycam..pc acık cevap yazmazsam anlayınki süt taşmıştır bendeniz aygaz temizliyorumdur....

tamam canım o kadar yenir doğal bal:)
sen herkesi gönder güzelce kahvaltı yap bence...kahvaltıyı tam yap gerisi cok önemli değil yani hafif olsa da olur
iyi geceler

nereye milleti yolluyayımki.çocukları dagıta dagıta işe gidiyorum gelirken toplaya toplaya..eşimde benden sonra çıkar .neyse yapcaz artık baksana işin içine gizli kamera falanda girecek gibi.

öğlen yemeğimi saat 4 te yemiştim. 9.30 da eve geldim tarçınlı süt içtim.
şimdide bitki çayımı içiyorum.loxi seni dinledim ve yogurdumu hazırladım yarın akşam için en azından işten çıkmadan onu yerim.içine ceviz,kaysı,keten tohumu karıştırdım.
bugün gördüğüm -1 yarın görme umuduyla ben yatmaya gidiyorum kızlar.
Sabaha erken kalkıp kahvaltıda yemem gerekenleri hazırlayayım.
Hepinize iyi geceler diyorum...Sevgiyle ve --------lerle kalın...

yani demek istedigim lokanta yemegi ...yenebilir deilmi patetesiz princsiz olanlardan..ozaman kolay yaprım.
sporda leslie 1 mil yaparım .başka yürüyüş falan yapamam .zamanım yok çünkü.
kebap,döner felan serbest,bunları ıstersen 2 porsıyon,yanında ayran ve salatayla yıyebılırsın.(hazır ayranlar da cok tuzlu bu arada,evde ısem tuzsuz ayran yapıyorum,dısarıda yemek yıyorsam mecbur hazırlardan ıcıyorum artık,koladan ıyıdır)

hazır lokanta yemeklerı derken sulu yemeklerı kastedıyorsun sanırım,oralarda kalıtesız yag kullanıyorlar,aycıcek yagı ve margarın gıbı,bunlar pişince trans yaga donusuyor ve trans yağlar hem bırcok hastalıga sebep oluyor hem de kilo aldırıyor(bkz: fast food yıyen abdliler)kullandıkları yağı bılmedıkçe bunları yemenı tavsıye etmem:44:

işimiz var mediha bitanem baksana heheh

dur gidim süt kaynatıcam daha .sabah kahvaltıda içerim.birde yogurt mayalıycam..pc acık cevap yazmazsam anlayınki süt taşmıştır bendeniz aygaz temizliyorumdur....

loxiden korkulur semacım
loxi navigasyon cihazıda yerleştirebilirsinnerde olduğumuzu takip etmek adına.

ben okulda ayran içeceğim zaman çok rahat bir şekilde ayrana su katarak içiyorum hem tuzu azalıyo hemde ayran çoğalıyo

şimdiden mı karıstırdın,cevız ve kayısıyı?nasıl olur ki tadı?:26::26:neyse bır denemıs olursun?

ben ayrı ayrı yıyordum hepsini

-1 den de fazlasını görebılırsın gıbı geliyor bana

ben okulda ayran içeceğim zaman çok rahat bir şekilde ayrana su katarak içiyorum hem tuzu azalıyo hemde ayran çoğalıyo
vücuda giren tuz miktarının değiştigini zannetmıyorum bu yontemle

loxiden korkulur semacım
loxi navigasyon cihazıda yerleştirebilirsinnerde olduğumuzu takip etmek adına.

navigazyon yetmez,ne yedıgınızı görmem lazım

eski bir masal,kaç saattir yoksun,kaçamak yapmadın dimi?

ay muhabbet ne güzelmiş ya kaçırmışım kıskandım. ütü yapıyorum gıremıyorum sabah ilk iş bakacağım kyazışmalara.
akşam balık yedım izgara hamsi 5 tane ceviz şidide süt içtim bol su bıde yeil çay

hiç kaçamağim yok inş olmazda bundan sonra

maşallah kaçamaksız geçirdin bu akşamı

ben de burda çene çalacagıma bayram valizi hazırlasam pek ıyı olurdu emme,artıkın yumurta kapıya dayanınca ,cuma gunu yapcam

ayyy ben yatmalıyım artık,cok gec olmus,sabah kalkıp ile gideceğim.tüm gün giremem,med ve morlady akşam kontrol ederım artık kahvaltıları.

diyet polisi işbaşında

selam arkadaslar bugun ara ara gırıp gecmısı okuyayım dedım ama hızınıza yetısmek ne mumkun tam bıtırecek gıbı oluyorum bırsuru daha sayfa bırıkıyo ama okurken cok guldum hepınız cok ama cok tatlısınız ıyıkı varsınız ve ben ıyıkı burdayım.lokanta yemegı yıycek arkadaslara onerım bence yemeyın ne yagı kullandıkları bellı degıl bız karatay dıyetıyle gulunde dedıgı gıbı herbırı baslı basına sıfa olan dogru besınler yıyoruz(gül eskıden yemek yemıyor zehırlenıyormusum dıyor)mesela ben bugun 11de kahvaltımı yaptım 16 gıbı cocuklarıda alıp alısverıs merkezıne gıtmem gerekıyodu ve 21 e kadar orada olacaktım restoranı var ama saglıklı beslenemeyecegımı dusunerek pırasamı salatamı cevızımı uygun bır sekılde paketleyıp oraya goturdum oglum bıseyler atıstırırken bende saglık dolu yemegımı yedım ve kendımı ozel hıssettım. boyle bır seyı ılk kez yapıyorum esıme anlattıgımda takdır ve tebrık etmekten baska caresı kalmadısaatlerce yurudum eve gelıncede lımonlu sıcak su bıtkı caylarıyla devam ettı.gun ıcınde dısarda olmak zorundakı arkadaslara nacızane tavsıyem evden hazırlayıp paketleyıp yanlarında goturmelerı ınanın ınsan kendını cok daha degerlı hıssedıyor.hepınıze sevgıler ve kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…