Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tebrikler canım...

tebrikler papadiyacım.herkes yapamaz yaptığını.sanırım ben de yapmazdım.diyetime kısmen uygun yiyeceklerden yerdim avm de

iyi geceler canım....
sanada tatlım
tebrikler papadiyacım.herkes yapamaz yaptığını.sanırım ben de yapmazdım.diyetime kısmen uygun yiyeceklerden yerdim avm de
tsk saphıracım valla bende kendıme ınanamadım ama dıyrumya burdakı motıvasyon harıka sende oylesın 1ay once ılk geldıgımde benı bu denlı sıcak karsılamasaydın ben burda olmayacaktım ıyıkı varsın canım allah razı olsun senden ve herkestenartıııı pırasam cok guzele benzıyodu yemek ıcın yarın aksamı bekleyemezdım hep avm ye gıttım hem ev yemegı yedım

Morladycim,

Her iki kitabı da okumuş biri olarak aslında genel olarak benzer olmakle beraber iki önemli fark biliyorum ben. Birincisi Canan Hanım kesinlikle ekmek tüketilmesine karşı ama Ahmet Bey her gün kahvaltıda 1-2 dilim tam buğday ekmeği olabilir diyor (aslında yenmemesinin iyi olacağını ama çok istenirse yenebileceğini söylüyor) İkinci fark Canan Hanım kurubaklagilleri serbest bırakırken Ahmet Bey önermiyor (yine de yenmek isteniyorsa 12 saatte bir suyu değiştirilmek kaydıyla 48-72 saat arası suda bekletilmesini söylüyor) Bunun dışından ikisinin bakış açısı çok benzer. Zaten Canan Hanım Ahmet Bey'in hocası imiş.

Arkadaslar hepinize günaydın diyete başlayalım yaklaşık 1 ay olacak ben ilk kaçamadınız dün 19:00 da yaptım kahretsin çok üzgünüm 3-4 tane sigara böreği 1 küçük parça kek ve mercimek köftesi 3 tane amaaaaa ilk defa bir diyette kacamaktan sonra kaldığım yerden devam ediyorum . Onceden olsa bunun üstüne birde aksam yemeği yerdim sonrada zaten bozuldu deyip sonunu getiremezdim ama şimdi farklı hemen sabah klasik kahvaltımı hazırladım erkenden kalktım sizin su lesli ile tanışacak bugün inşallah . hepinize güzel bir gün diliyorum bol kilo verilmiş bir gün olur inşallah.

Herkese günaydın,

Bugünkü kahvaltım sanırım tam Karatay diyetine uygun oldu.

1/2 domates
1 avuç tam yağlı beyaz peynir
2 yumurta ve kaşar peynirinden yapılan omlet
5 siyah 5 yeşil zeytin
1/2 çay bardağı ceviz
4-5 fındık
2 badem
1 gün kurusu
1 kuru erik
1 hurma
1 omega 3 950 mg.
1 multivitamin

Herhalde son zamanlarda en çok yediğim öğündü. Yediklerim o kadar çok geliyor ki aslında böyle beslenerek kilo alabileceğimi bile düşünüyorum

Loxandra olmuş mu kahvaltım ?

Son düzenleme:
Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,1 cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne),bırkac bıber,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),3 kuru erık,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corek otu.

Eklentiler

• $a17%20kahvalt%C4%B1m.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 55
benim bugün karataya başlıyorum ilk kahvaltımı yazıyım bari kahvaltılık pek ürün tüketmem ben peynir zeytin.. vs hiç sevmem. ama peynire çözüm karper peynir olarak düşündüm sizce olur mu?

bu sabah 2 yumurtadan omlet yaptım ama 1 tanesini zor yiyebildim.
yanına domates salatalık ve yeşil biber vardı ama ben biber yedim bide şekersiz çay içtim o kadar çok azda ekmek yedim maalesef çünkü yumurtayı ekmeksiz yiyeceğimi düşünemiyorum

olmus canım,cok guzel olmus.

bugunlu aclık deneyımlerını de bekliyorum

Loxandra ya sormussunuz,baktım o yok ,ben cevap vereyım dedım,bence cok ıyı gozukuyor,afıyet olsun,boyle devam edın ,olanlara ınanamıyacaksınız,vucut depolama modundAn cıkıyor.Sabah aksam tok hıssedeceksınız.

Ya oyle guzel seyler oluyor kı bu dıyete uyduktan sonra,ılac gıbı algılayın bence ılac cunku,benım terapım oldu mesela,mumkun oldugu kadar susleyın alısırsınız yumurtaya zaten kahvaltıyı sevseydık burada olmazdık sanırım,yemek yedıgınız yere olmak ıstedıgıınız kıloyla ılgılı bır resım asın,ben mesela 38 beden kotlara bakarım magazalarda bazen,kapımın arkasında boyle bır kot alıp asmıstım bırara.Yumurta ya dusunsenıze ondan bır canlı olusuyor.Ben de yumurtayı rafadan sevmem ama oyle tuketın deseydı tuketırdım herhalde,krem peynırler hazır gıda,katkılılar mumkunse yememeye calısın,trans yaglar ıcerıyorlar.Kolay gelsıın hepımıze

bencede haketti....
biz ne dedik sana..........

yedıklerı de az degıl aslında,nıye acıktı ki bu kız gece gece,psikoljık sanırımç

tartıda fazla cıktım dıye ıyıce koyverıyor.

yok ben kustum eskibırmasala,taa cuma gunu soz vermıstı bu hafta kacamak yapmayacagım diye,yıne yapıyor

Bu gıdısle masalı yakalarım kıloda

kahvaltım:yağda yumurta
1 kaşık kuymak(mısırunu ve kaşarla yapılıyor)
az peynir
badem
yeşilçay
yarım mandalin
1 dilim armut

dün sporumu geceye bıraktım yapamadım,en iyisi günndüz ahali gelmeden yapmak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…