Menü ve yürüyüş için
canım hayırlı olsun adımsayarın..ama dikkat ettim adımsayarlar çift sayıyor..yani 4000 adımsa 1 adım yaklaşık 60cm gösterdiği km nin yarısı kadar yürümüş oluyoruz..adımımız(iki ayakla yaklaşık 120 cm) ama adımsayar her adımı sayıyor..saçma yapmışlar..km sini ona göre ayarlamalılar aslında..ben yürüyüş yaparkaen saydım tam adımımın(2 ayak adımı) 2 katı çıktı canım..kafam karıştı..:44::44::44:
Iyi aksamlar kizlar ,
nasilsiniz ?
Bugun de tum gun calistim .. yoruldum ..
Yediklerime gelince .. Bugun kacamak yapmadim.. ama aciktim..
Sabah;
peynir ve kuruyemis
ogle;
1 elma , bir kase corba
aksam;
1 kase corba , biraz caclik , 2 dilim peynir , 1 avuc kuru yemis
Bugun spor yapamadim cunku osten sonra randevum vardi tum vucut lazer yaptirdim .. taris olma korkusu ile bugun leslie yapmayacagim ama yarin tam gaz yola devam
Ewet canim normalde aksam yenilmiyor ama ben bu aksam yemek yapmadigim icin corba falan oyle gecistirmek icin yaptim.kuruyemişi akşam yemememiz gerekıyormuş canım
lazer yaptırdım demişssn nekdara yaptırıyorsun tum vucut?
bikini bölgesi evlenmeden yaptırdığında yumurtalıklara zarar verdiğini duymuştum tereddüt ediyorum sakıncası varmı ?
Kolay gelsin
eşimle yavaş yavaş yürüyüş zamanı pek yürüyüş denmezde gezinti ancaçabuk yoruluyor :26::26:
bak bakalım canım seninki nasıl..
sağol bebişimbenimkinin açıklamasını okuyim bi bakayım:44::44:
sıhhatler olsun kuşum..Iyi aksamlar kizlar ,
nasilsiniz ?
Bugun de tum gun calistim .. yoruldum ..
Yediklerime gelince .. Bugun kacamak yapmadim.. ama aciktim..
Sabah;
peynir ve kuruyemis
ogle;
1 elma , bir kase corba
aksam;
1 kase corba , biraz caclik , 2 dilim peynir , 1 avuc kuru yemis
Bugun spor yapamadim cunku osten sonra randevum vardi tum vucut lazer yaptirdim .. taris olma korkusu ile bugun leslie yapmayacagim ama yarin tam gaz yola devam
Ewet canim normalde aksam yenilmiyor ama ben bu aksam yemek yapmadigim icin corba falan oyle gecistirmek icin yaptim.
Lazer tum vucut yaptirdim (hollandada) seans basi 200 euro ilk sefer oldugu icin biraz heyecan biraz aci .. geldi gecti .. oyle bir etkisi oldugunu dusunmuyorum ama arastirmak gerekir .. arkadasim yaptridi gecen yil evlendi simdi bir cocugu var eger yumurtaliklara bisey yapmis olsa kizin bebisi olmazdi zanimca .. tabiki bu senin verecegin bir karar
Ewet canim normalde aksam yenilmiyor ama ben bu aksam yemek yapmadigim icin corba falan oyle gecistirmek icin yaptim.
Lazer tum vucut yaptirdim (hollandada) seans basi 200 euro ilk sefer oldugu icin biraz heyecan biraz aci .. geldi gecti .. oyle bir etkisi oldugunu dusunmuyorum ama arastirmak gerekir .. arkadasim yaptridi gecen yil evlendi simdi bir cocugu var eger yumurtaliklara bisey yapmis olsa kizin bebisi olmazdi zanimca .. tabiki bu senin verecegin bir karar
ben de cilde zarar verebileceğini(mazallah kanser :26:) düşünüyorum ama kararsızım..batıya dönünce tam kararımı vericem..lakin yaptıran tüm arkadaşlarım çok memnun
akşam menüm
tavuk döner
2 tavuk kanat
2 kase cacık
eşimle kızıma 8 dakikada ıslak browni kek yaptım microda çok güzel olmuş.öyle dediler kendileri .yemedim
:13: olsun canım yürüyüş yürüyüştür..
bak bakalım canım seninki nasıl..benimki acura marka
sıhhatler olsun kuşum..
demek sen de lazere gittin canım bende bıyıklarım içün gidiyorum..lakin burada çok pahalı batıya dönünce tüm vücut yaptırıciiimm
ben de cilde zarar verebileceğini(mazallah kanser :26:) düşünüyorum ama kararsızım..batıya dönünce tam kararımı vericem..lakin yaptıran tüm arkadaşlarım çok memnun
koltuk altı burda seansı 50 tl
alt bacak seansı 200 tl
burda daha pahalıya patlıyor tabi tüm vucut daha uyguna gelebilir
riskli bişey sonuçda rahatlığı çok da ılerde yumurtalıkda kıst oluşur diye korkuyorum ayy biraz da bu konularda pimpirikliyimdir
bakalım belki ılerde fikrim değişir şimdilik araştırma evresindeyim
sen hemşireydin sanırım canım sağlık açısından sen ne düşünuyorsun
şuan memnunlar ama bir 15 sene sonra sında cillte bi sorun çıkarmı amnne zor yahu şu kıl tüy işlerimiz bitmedi gitdii
yok canım hemşire değilim ben radyoloji teknikeriyim..vee zaten radyasyonla çalıştığım için de daha çok korkuyorum..dediğin gibi 10-15 yıl sonra ne olur acepkoltuk altı burda seansı 50 tl
alt bacak seansı 200 tl
burda daha pahalıya patlıyor tabi tüm vucut daha uyguna gelebilir
riskli bişey sonuçda rahatlığı çok da ılerde yumurtalıkda kıst oluşur diye korkuyorum ayy biraz da bu konularda pimpirikliyimdir
bakalım belki ılerde fikrim değişir şimdilik araştırma evresindeyim
sen hemşireydin sanırım canım sağlık açısından sen ne düşünuyorsun
şuan memnunlar ama bir 15 sene sonra sında cillte bi sorun çıkarmı amnne zor yahu şu kıl tüy işlerimiz bitmedi gitdii
TarifffffMisafir gelirken acil yaparız
Sersum can ben de arkadaslarimdan sonra karar verdim sonra basladim .. herkez cok memnun cogu 3 seansda bitmis bende cok koyu ten ve cok tugum olmadigi icin bir anlik heyecan ile randevu yapip basladim kadinda aynisini soyledi 2 seans da biter dedi .. bakalim bekleiyp gorecegiz .. Ben normalde hep makine ile aliyordum ve 2 hafta sonra cikamayan tugler kil donmesi oluyordu surekli kirmizi lekeler onlara sinir oluyordum kadinlar klubunde okudum tek caresi lazer oldugu icin o da etkili oldu bu karari almamda .. Pisman degilim .. Ikinci randevum 6 hafta sonra .. biyiklarima yaptiramiyorum cok sarilar makine okumazmis
:1
yok canım hemşire değilim ben radyoloji teknikeriyim..vee zaten radyasyonla çalıştığım için de daha çok korkuyorum..dediğin gibi 10-15 yıl sonra ne olur acep
müthiş oldu ve tadını da bizimkiler çok beğendi eşimle kızım..8 dakika kıss..çok kolay yazıyorum..diğer kekler de pişer zannımca
microdalgada ıslak browni
3 yumurta
1.5 sb şeker
1 sb süt
1 sb sıvı yağ
4 çorba kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 vanilya
1.5 su bardağı un
1 su bardağı ceviz(rondodan cekilmiş)
Üzeri için hindistan cevizi
Süt, sıvı yağ, şeker, kakao iyice çırpın içinde topak kalmayacak ve şeker eriyecek. Karışımdan 1 su bardağı ayırın yumurtaları teker teker ilave edip karıştırmaya devam edin kabartma tozu, vanilyayı ve unu eleyin ve sıvı karışımın içine ilave edin enson cevizi karıştırın orta boy borcamı yağlayıp karışımı dökün ve 700 watta 8 dakika pişirin, Pişip pişmediğini kontrol edin eğer pişmediyse 1- 2 dakikaya daha ayarlayın(çünkü her mikrodalganın pişirme süresi bazen farklı olabiliyor) Sıcakken dilimleyin ve ayırdığınız karışımı kekin her tarafına dökün.en üste de hindistan cevizi ..Afiyet olsun
hadi bakalım hayırlı olsun canım..2 seansta biterse çok şanslısın..bıyık bölgesi çok inatçıymış 4. seasım hala bitmedi ..bitene kadar devam.20 tl ye yaptırıyorum seansını..
cilt çok pürüzsüz oluyormuş canım haklısın..makineyle alıyorum ben de aynı sorun bende de var..tavuk derisi gibi görünüyor yawww
Ewet canim kil donmesi basa bela sinir sinir sinir .. Ben duydum , gordum , elledim ( ark. bacagini )hadi bakalım hayırlı olsun canım..2 seansta biterse çok şanslısın..bıyık bölgesi çok inatçıymış 4. seasım hala bitmedi ..bitene kadar devam.20 tl ye yaptırıyorum seansını..
cilt çok pürüzsüz oluyormuş canım haklısın..makineyle alıyorum ben de aynı sorun bende de var..tavuk derisi gibi görünüyor yawww
Leylak ve çiğdem çok geçmiş olsun
bak bakalım canım seninki nasıl..benimki acura marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?