amin canım
dinlendim canım sağol..yarın artık..
bıyık bölgesine ağda ileride çok kırışıklık yapıyormuş canım.:26:.bence yaptırma..çok hızlı sertçe çekiyorlar ya ondan canım..
Canım babacığına Allah rahmet eylesin, amcana da Allah şifa versin
Sakın şimdi yapma, sersumumun tarifini okurken bile canım çekti, şimdi yapsam evdekilere ben zor dayanırım, sersumum tebriks, takdirs
kıyamaaammsabret bebişim sakınn
karnım tok olduğu için dayandım canım
Sakın şimdi yapma, sersumumun tarifini okurken bile canım çekti, şimdi yapsam evdekilere ben zor dayanırım, sersumum tebriks, takdirs
Ay yaptırmam o zaman, zaten çok geç çıkıyor, 3 ayda bir falan anca gidiyorumdur, ama ona da gitmem artık, lazere gittiğim yere bir sorayım:26:
Kilo vermek her şey gibi fedakarlık gerektirir .............................................ya Sabir
Valla haklı olabilirsinDayanamayabilrim
Ben de öğlen ve akşam menülerimi yazayım
Öğlen et kavurma, mantar tava, bol salata
Akşam ekşili kabak yemeği , yoğurt, yeşillik
Evdekilere pizza yapmıştım, onlara servis yaparken ben de yerim ,nasılsa yürüyüşüm var nolucak dedim ama 1 ısırıktan sonra dur dedim kendime ve yemedim
Ayrıca akşam 1 saat tempolu yürüyüşümü da yaptım
kızım demin geçti karşıma kütür kütür elma yedi haayın..ama sabır sabır..
hoca misali testiyi kırmadan döviimm seni de..
Benim kocisim karsimda bir koca kase kabuklu fistigi devirdi citir citir bir de utanmadan diyor ki sende kendine misir patlat dedim olmaz saat 8i gecti diyorki bana Hunger games oynamiyoruz aciktim yiyorum
benim annem ekşiyen yoğurtla pişi yapardı ama sütün tadı bozulmamışsa kullanılabilir galibe sanursam:44::44:Yok yok yemiiiciiim :18:
Ya bu arada günlük süt almıştım. Dolapta unutmuşum. Bişey yapabilir miyim ondan ? Yoksa çöpe mi gidicek. Kaynattım dibe çökmedi ama bilmiyorum
ha iyi dedin . vallahi .. Zor be yaaaaaaaaaaa ...hunger games heeee çok güldüm..valla biz 7 den sonra oynuyos deseydin sen de
ha iyi dedin . vallahi .. Zor be yaaaaaaaaaaa ...
normal de o da benimle oynuyor takim arkadasiyiz fakat mac hawasina girdigi icin yedi citir kitir ..
Kizceler ben cikiyorum yarin yine malum is var sabahin koru azcok face de takilayim ne var ne yok bakalim .. erken yatarsam belki daha iyi olur bu kadar bos mide ile uyubilirsem ala
Optum sizleri kizceler ..
Leptininiz bol olsun .. Dualarimiz gercek , kabul olsun ..Herkezin gonlundekini , dilindeki dilekleri Allah onlerine altin tepsilerde cikariversin Insallah ..Herkezciklere iyi geceler .. Guzel ruyalar .. Saglikla kalin
Benim kocis gayretli 30 kilo verdi .. Normal olmasi gereken kilosuna erdi .. Simdi biraz Maratay ile yola devam ediyorbenim kociş sadece çayda şekeri bıraktı o kaa. .gerisi maratay..
Benim kocis gayretli 30 kilo verdi .. Normal olmasi gereken kilosuna erdi .. Simdi biraz Maratay ile yola devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?