Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yarın misafir çağıracaktım he yapıyım bari Çok lezize benziyo
yap gülüm çok kolay yaa..ilk 8 dakika sonra bıçak batır pişmemişse ben 2 dk daha pişirdim..bir de sosunu dilimleyip de dök daha iyi emiyor içine..

ben de tüm vucuta güvenemiyorum canım..ama dudak üstü için gittiğim yer alexandrite lazer cilde dokunmadan yapılıyor.(en iyisi bu markaymış bu arada.şutluyor sadece..yer olarak temiz bir yer..

Son düzenleme:
Ah kizceler ah ..
Simdi hersey ama hersey kanserojen ..
Benim babisim 45 yasinda veda etti bu dunyaya 5 yil once mide kanserinden ( ne icki ne fastood , herzaman saglikli ve dikkat ederdi ama kaybettik canim babisimi )
Simdide buyuk amcam 55 yasinda kanser ile mucadele ediyor Lenfoma ( o da hayati boyunca ne sigara ne icki ne de kotu bir baska aliskanlik ve normalde asiri dikkat eden spor yapan biri ) o da oldu yani .. olacagi var ise oluyor ..Maalesef

Hocamizin dedigi gibi bunye zayifladiginda ( kilo almak bir etken , sagliksiz hareketsiz yasam , faastfood .. stres ..) uyuyan kanser li hucreler uyaniyor ..
Birazda kader kismet olduguna inaniyorum.
Ertelemek elimizde ama engellemek degil maalesef ..
:2:

Ewet canim kil donmesi basa bela sinir sinir sinir .. Ben duydum , gordum , elledim ( ark. bacagini ) karar verdim .. Bir arkadasim da sakal biyik gidiyor o da demisti yuz cok inatci diye .. dur bakalim tuglerimde bana cektiyse inatci olabilirler

elledüm denedümm diyosun.. ayy ben de çok inatçıyım..bıyıklarım ondan mı bitmiyoo

Hatta şimdiden yapıp dolaba atsam mı acaba daha mı güzel olur ???

Evet canım marka olarak en iyisi o. Acı da vermez çok fazla diğerlerine göre

kesinlikle katılıyorum canım.:26:.Allah yazmamış olsun..bizler elimizden geldiğince dikkat edeceğiz gerisi Allaha kalmış..babacığına rahmet amcana da acil şifaler diliyorum canım

Biraz da genetik canım. Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Amcana da Allah şifa versin canım.

elledüm denedümm diyosun.. ayy ben de çok inatçıyım..bıyıklarım ondan mı bitmiyoo

kesinlikle katılıyorum canım.:26:.Allah yazmamış olsun..bizler elimizden geldiğince dikkat edeceğiz gerisi Allaha kalmış..babacığına rahmet amcana da acil şifaler diliyorum canım
Amin sagol canim ..Dostalar sagolsun .. Elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz o nedenle Karatay ile besleniyoruz hayatimiz degisti .. Insallah oyle kotu bir hastaliktan dolay ayrilmayiz bu dunyadan zamansiz ve erken .. Hayirlisi olsun her alanda herseyde

dikkat etmenin yanında biraz da kader dediğin gibi canımcım...
babanın mekanı cennet olsun,amcana da acil şifalar dilerim kaneelcim

bence daha güzel olur dolapta..sosu az gelirse ayrıca ilave yapabilirsin canım azcık daha.. kuru olmasın dikkat et..ben 1 bardaktan biraz daha fazla ayırdım sos..

Sıkıntın çabucak geçer inşallah

Ah istemez mi, bir de evdekilere yapınca ah ah, bu akşam büyük bir kaçamağın kıyısından döndüm:18:

is arkadasim dogum gününden dolayi kocaman cikolatali bir pasta getirdi..

ben ama almadim

Bugün dinlen canım, işte çok yorulmazsan yarın yürürsün

Sen gidene kadar düzelir belki araları inşallah

Yürüyüşün keki götürmüştür canım, bir de sen çok düzenli spor yapıyorsun, bişeycik olmaz

Canım çok az yemişsin bugün açıktan çok normal, gittiğin yer de demiştir , bugün su değdirme vücuduna

Ben de bıyık bölgesini geçen sirle aldırdım, 2 gün sonra küçük sivilceler pörtledi niyeyse:26:

ayyy kizlar ben cok aciktim yaw .. Bugun randevu vardi diye alisveris de yapamadik .. dolap annem gorse aglar ac dolasiyo diye bunlar yazik yazik kizanciklarima der ne sut var ne yogurt ben nasil aciktim anlatamam ....... sabir sabir ya sabir Cay cay icim disim cay oldu :)

ewet canim aciktim ki hemmmmm de nasil ben normalde dayanikli biriyim ama bugun aciktim yaw .. evey dediler bu aksam duj yasak

bence daha güzel olur dolapta..sosu az gelirse ayrıca ilave yapabilirsin canım azcık daha.. kuru olmasın dikkat et..ben 1 bardaktan biraz daha fazla ayırdım sos..

Tamam canım Birazdan yapıyorum ama güzel olup olmadığını nerden bilcem denemem lazım Şaka şaka

amin canım
Bugün dinlen canım, işte çok yorulmazsan yarın yürürsün

Ben de bıyık bölgesini geçen sirle aldırdım, 2 gün sonra küçük sivilceler pörtledi niyeyse:26:

dinlendim canım sağol..yarın artık..

bıyık bölgesine ağda ileride çok kırışıklık yapıyormuş canım.:26:.bence yaptırma..çok hızlı sertçe çekiyorlar ya ondan canım..

Canım babacığına Allah rahmet eylesin, amcana da Allah şifa versin

Sakın şimdi yapma, sersumumun tarifini okurken bile canım çekti, şimdi yapsam evdekilere ben zor dayanırım, sersumum tebriks, takdirs

kıyamaaamm sabret bebişim sakınn
Sakın şimdi yapma, sersumumun tarifini okurken bile canım çekti, şimdi yapsam evdekilere ben zor dayanırım, sersumum tebriks, takdirs

karnım tok olduğu için dayandım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…