yap gülüm çok kolay yaa.Yarın misafir çağıracaktım he yapıyım bariÇok lezize benziyo
Aslında biz karatay diyeti yaptığımız için kanser hücrelerine karşı da savaşmış oluyoruz. Tabi pişirme yöntemlerini gerçekten dogru uygulayabiliyorsakBen de laser yaptırmak istiyorum ama dönünce sersumcan zira bu taraflarda adam akıllı makine göremedim ben. Hep hastanelerden çıkma makinelerle çalışıyorlar hijyen yok
Ewet canim kil donmesi basa bela sinir sinir sinir .. Ben duydum , gordum , elledim ( ark. bacagini )karar verdim .. Bir arkadasim da sakal biyik gidiyor o da demisti yuz cok inatci diye .. dur bakalim tuglerimde bana cektiyse inatci olabilirler
yap gülüm çok kolay yaa..ilk 8 dakika sonra bıçak batır pişmemişse ben 2 dk daha pişirdim..bir de sosunu dilimleyip de dök daha iyi emiyor içine..
ben de tüm vucuta güvenemiyorum canım..ama dudak üstü için gittiğim yer alexandrite lazer cilde dokunmadan yapılıyor.(en iyisi bu markaymış bu arada.şutluyor sadece.. yer olarak temiz bir yer..
Ah kizceler ah ..
Simdi hersey ama hersey kanserojen ..
Benim babisim 45 yasinda veda etti bu dunyaya 5 yil once mide kanserinden ( ne icki ne fastood , herzaman saglikli ve dikkat ederdi ama kaybettik canim babisimi )
Simdide buyuk amcam 55 yasinda kanser ile mucadele ediyor Lenfoma ( o da hayati boyunca ne sigara ne icki ne de kotu bir baska aliskanlik ve normalde asiri dikkat eden spor yapan biri ) o da oldu yani .. olacagi var ise oluyor ..Maalesef
Hocamizin dedigi gibi bunye zayifladiginda ( kilo almak bir etken , sagliksiz hareketsiz yasam , faastfood .. stres ..) uyuyan kanser li hucreler uyaniyor ..
Birazda kader kismet olduguna inaniyorum.
Ertelemek elimizde ama engellemek degil maalesef ..
:2:
Ewet du bakalimelledüm denedümm diyosun..ayy ben de çok inatçıyım..bıyıklarım ondan mı bitmiyoo
Ah kizceler ah ..
Benim babisim 45 yasinda veda etti bu dunyaya 5 yil once mide kanserinden ( ne icki ne fastood , herzaman saglikli ve dikkat ederdi ama kaybettik canim babisimi )
Simdide buyuk amcam 55 yasinda kanser ile mucadele ediyor Lenfoma ( o da hayati boyunca ne sigara ne icki ne de kotu bir baska aliskanlik ve normalde asiri dikkat eden spor yapan biri ) o da oldu yani .. olacagi var ise oluyor ..Maalesef
Hocamizin dedigi gibi bunye zayifladiginda ( kilo almak bir etken , sagliksiz hareketsiz yasam , faastfood .. stres ..) uyuyan kanser li hucreler uyaniyor ..
elledüm denedümm diyosun..ayy ben de çok inatçıyım..bıyıklarım ondan mı bitmiyoo
Amin sagol canim ..Dostalar sagolsun .. Elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz o nedenle Karatay ile besleniyoruz hayatimiz degisti .. Insallah oyle kotu bir hastaliktan dolay ayrilmayiz bu dunyadan zamansiz ve erken .. Hayirlisi olsun her alanda herseyde
kesinlikle katılıyorum canım.:26:.Allah yazmamış olsun..bizler elimizden geldiğince dikkat edeceğiz gerisi Allaha kalmış..babacığına rahmet amcana da acil şifaler diliyorum canım
Ah kizceler ah ..
ewet canim .. Sagol .. Dostlar sag olsunBiraz da genetik canım. Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Amcana da Allah şifa versin canım.
Hatta şimdiden yapıp dolaba atsam mı acaba daha mı güzel olur ???
Evet canım marka olarak en iyisi o. Acı da vermez çok fazla diğerlerine göre
ewet canim .. Sagol .. Dostlar sag olsundikkat etmenin yanında biraz da kader dediğin gibi canımcım...
babanın mekanı cennet olsun,amcana da acil şifalar dilerim kaneelcim
İlacı aldım iyiyim şuan çok şükür ama beni benden aldıHe o zaman iyi canım hergün portakal yavaşlatıverir :13: Evet ama bazen de azıcık bi parça istiyo insanın canı. Ben de engelliyorum kendimi nolacaksa. Eskiden yarım tostları yerken hiç düşünmüyordum valla
is arkadasim dogum gününden dolayi kocaman cikolatali bir pasta getirdi..
ben ama almadim
bugün de çok yoğundu..yoruldum..dünden beri belim ara ara yokluyor ..umarım artmaz:26:
sabah
peynirli omlet
peynir
yoğurt
öğlen
3-4 ızgara köfte(evden getirmiştim)
5-6 tane de sulu köfte
2 kaşık yoğurt
yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum..akşam ki halime bağlı
sersum alıntı yapamadım acelem var bi ara öğret kız bana da zeytin yapımını...benim kızlar evde kavga etmiş,küçük büyüğün kulağına kumanda atmış..ağlayarak aradı bin pişman bi daha yapmıcam filan diye off off evde bide bununla uğraşıcam..kızlar servise yetişmem lazım kaçtım ben öpüyorum...
sabah menemen , 5 adet yeşil zeytin , 6 adet fındık
öğle nohut yemeği 2 kaşık yoğurt kıvırcık salata
ara: 1 dilim kek (rengli malum ama rengli bitiyor daha yemem bi süre :26:
akşam yeşil mercimek yemeği karışık salata
1 saat yürüyüş
2 litre su
Iyi aksamlar kizlar ,
nasilsiniz ?
Bugun de tum gun calistim .. yoruldum ..
Yediklerime gelince .. Bugun kacamak yapmadim.. ama aciktim..
Sabah;
peynir ve kuruyemis
ogle;
1 elma , bir kase corba
aksam;
1 kase corba , biraz caclik , 2 dilim peynir , 1 avuc kuru yemis
Bugun spor yapamadim cunku osten sonra randevum vardi tum vucut lazer yaptirdim .. taris olma korkusu ile bugun leslie yapmayacagim ama yarin tam gaz yola devam
hadi bakalım hayırlı olsun canım..2 seansta biterse çok şanslısın..bıyık bölgesi çok inatçıymış 4. seasım hala bitmedi ..bitene kadar devam.20 tl ye yaptırıyorum seansını..
cilt çok pürüzsüz oluyormuş canım haklısın..makineyle alıyorum ben de aynı sorun bende de var..tavuk derisi gibi görünüyor yawww
Sıkıntın çabucak geçer inşallah
Ah istemez mi, bir de evdekilere yapınca ah ah, bu akşam büyük bir kaçamağın kıyısından döndüm:18:
Bugün dinlen canım, işte çok yorulmazsan yarın yürürsün
Sen gidene kadar düzelir belki araları inşallah
Yürüyüşün keki götürmüştür canım, bir de sen çok düzenli spor yapıyorsun, bişeycik olmaz
Canım çok az yemişsin bugün açıktan çok normal, gittiğin yer de demiştir , bugün su değdirme vücuduna
Ben de bıyık bölgesini geçen sirle aldırdım, 2 gün sonra küçük sivilceler pörtledi niyeyse:26:
bence daha güzel olur dolapta..sosu az gelirse ayrıca ilave yapabilirsin canım azcık daha.. kuru olmasın dikkat et..ben 1 bardaktan biraz daha fazla ayırdım sos..
amin canımAmin sagol canim ..Dostalar sagolsun .. Elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz o nedenle Karatay ile besleniyoruz hayatimiz degisti .. Insallah oyle kotu bir hastaliktan dolay ayrilmayiz bu dunyadan zamansiz ve erken .. Hayirlisi olsun her alanda herseyde
Bugün dinlen canım, işte çok yorulmazsan yarın yürürsün
Ben de bıyık bölgesini geçen sirle aldırdım, 2 gün sonra küçük sivilceler pörtledi niyeyse:26:
Ah kizceler ah ..
Hatta şimdiden yapıp dolaba atsam mı acaba daha mı güzel olur ???
Evet canım marka olarak en iyisi o. Acı da vermez çok fazla diğerlerine göre
Tamam canımBirazdan yapıyorum ama güzel olup olmadığını nerden bilcem denemem lazım Şaka şaka
kıyamaaammayyy kizlar ben cok aciktim yaw .. Bugun randevu vardi diye alisveris de yapamadik .. dolap annem gorse aglar ac dolasiyo diye bunlar yazik yazik kizanciklarima derne sut var ne yogurt ben nasil aciktim anlatamam ....... sabir sabir ya sabir Cay cay icim disim cay oldu :)
Sakın şimdi yapma, sersumumun tarifini okurken bile canım çekti, şimdi yapsam evdekilere ben zor dayanırım, sersumum tebriks, takdirs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?