Kolay gelsin canım
kahvaltı öncesi 2 kayısı keten tohumu üzerine su
bol akdeniz yeşillikleri ile yumurta salatası beyaz peynir 2 çeri domates ssalatalık badem ve çayyy ( Bu hafta hiç kaçamak yapmadım)
mutluyum mutlusun mutluyuz hep birlikte karatayla
bugün de belim fena..korkuyorum ameliyatlık duruma gelmekten yine
çok şükür yarım gündüm..evdeyim dinlenicem..
sabah
peynir
yoğurt
köfte(sabah sabah seviyorum ben)
öğlen
köfte
yoğurt
baklava haaa
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
köfte
yoğurt
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
köfte
yoğurt
canım sağol..alıntı yaparken alıntı yaptığın kişinin mesajının sonundaki QUOTE den itibaren cevabını yazacaksın..onun mesajında seni ilgilendirmeyen bölümleri silebilirsin amageçmiş olsun bel çok zor oluyor
habercice teşekkürler toplu alıntıyı nasıl yapıyoruz ögrenemedim daha
Evet sersum akşam da spora gidicem :18::18: Şimdi de bal maskesi yaptım kendime Yüzümde bal ve limon oturuyorum
Geçmiş olsun canım terle soğu terle soğu öyle oluyor tabi
Sende son günlerde ne güzel protein yaptın. Bence karşılığını alırsın canım
oo, cok üzüldüm canim.. Allah acil sifa versin inshallah
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
köfte
yoğurt
canım sağol..alıntı yaparken alıntı yaptığın kişinin mesajının sonundaki QUOTE den itibaren cevabını yazacaksın..onun mesajında seni ilgilendirmeyen bölümleri silebilirsin ama
QUOTE yi kesinlikle silmeyeceksin..
aman ballar yüzünde olsun mühim diil..
sağol canım..yok benim terlemekle değil..bu hafta çok hasta geldi ya makinayı indir kaldır kaset taşı benim belimi onlar zorladı..zaten fıtık olmamın nedenide hep eski bakımsız makinelerde zorlayarak çalışmak..
yok be canım bugün tartıldım ++ dayım neden oldu anlamadım 1 gofret 1 eti puf mu yaptı beyaaayarın ola hayrola
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsınbugün de belim fena..korkuyorum ameliyatlık duruma gelmekten yine
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
köfte
yoğurt
kızlar ben biraz uzanıcam..öpüldünüz..
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Kolay gelsin sizlere kardelennn kaçar biraz araba sürmem lazım pazara sınavım umarım geçerim şimdiye kadar neden almadım diye kızıyorum kendime
Kolay gelsin sizlere kardelennn kaçar biraz araba sürmem lazım pazara sınavım umarım geçerim şimdiye kadar neden almadım diye kızıyorum kendime
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
köfte
yoğurt
ah kanel'ciğim .başınız sağolsun..amcana da Allah şifa versin inşallah..ölüm yazılmışsa anlına istediğin kadar sağlıklı yaşa..istediğin kadar içki içme..kaderne ne yazıldıysa o oluyor..sağlıklı yaşayan birisi trafik canavarına kurban gidebiliyor gencecik yaşında..Allah sağlıklı, hayırlı ,uzun ömürler versin herkese..Ah kizceler ah ..
Simdi hersey ama hersey kanserojen ..
Benim babisim 45 yasinda veda etti bu dunyaya 5 yil once mide kanserinden ( ne icki ne fastood , herzaman saglikli ve dikkat ederdi ama kaybettik canim babisimi )
Simdide buyuk amcam 55 yasinda kanser ile mucadele ediyor Lenfoma ( o da hayati boyunca ne sigara ne icki ne de kotu bir baska aliskanlik ve normalde asiri dikkat eden spor yapan biri ) o da oldu yani .. olacagi var ise oluyor ..Maalesef
Hocamizin dedigi gibi bunye zayifladiginda ( kilo almak bir etken , sagliksiz hareketsiz yasam , faastfood .. stres ..) uyuyan kanser li hucreler uyaniyor ..
Birazda kader kismet olduguna inaniyorum.
Ertelemek elimizde ama engellemek degil maalesef ..
:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?