merhabaaaaa kızlarr.bugün spor salonunda tartıldımmmmmmmmm ve sonuç 92.2 i 26sında tartıldığımda tam 95.4 görmüştüm çokk mutluyum galiba bu gidşile ay sonunda 88'i rahat görürüm diyorumdarısı zayıflamak için azmeden tümm kk üyelerinin başına.sonuna kadar devam edicem acayip gaza geldim
Bugünkü menümüde şöyle bir yazayım:
2 adet rafadan yumurta
1 adet domates
1 adet yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 adet kayısı
yarım çay bardağı ceviz
1 bardak tarçınlı yeşilçay
aslında öğünlerimi yarıya indirmiştim ama bugün okula gidiceğimden 2 öğün yapabilicem. sizleri kocamannn öptüm
Test Sonucunda Toplam Puanınız :49i
DEĞERLENDİRME ve SONUÇ
1-10 ______ Normal Sınırlar
11-16 _____ Hafif Depresyon
17-20 _____ Sınırda Klinik Depresyon
21-30 _____ Orta Derecede Depresyon
31-40 _____ Şiddetli Depresyon
40 üzeri___ Aşırı (en uçta) Depresyon
ÖNEMLİ NOT: 17 PUAN VE ÜSTÜ TEDAVİ GEREKTİRİR
Kolay gelsin sizlere kardelennn kaçar biraz araba sürmem lazım pazara sınavım umarım geçerim şimdiye kadar neden almadım diye kızıyorum kendime
Aslında bende aldırıp annemden yollatsam mı ki. Yok ama tadına bakmam lazım. Kokarsa yiyemiyorum.
Valla kaçamak yaptımAma az önce 5 mil yaptım Leslie ablamla Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Akşm da 4-5 km yürüüüücem saat 16:00 da. Yarına su toplamış olsamda zaten listeye giremem bu hafta hep kaçamaklı geçti 300 gram versem şükretcem yane
Valla seni tebrik ediyorum canım. Kaçamaklar haftasıydı resmen. Sersumun Leziz kekini yapmaya korkuyorum yerim diye
Neyse spor yaptım belki biraz da olsa vermişimdir baklavayı :18::18::18: Dün yapsaydım keşke ama kulağım kötüydüMazerete bak yerken hiç düşünmedim ağrısını ama çantayı hakettim ya
Bu aradaaaaaaaa sporumu yaptım kızlarrrrr 5 mil
canım çok geçmiş olsun oğluna düşmedi gitti ateş bi kaç gündür ama biran önce sağlığına kavuşur inşallahmerhaba kardelenn
benim de ehliyetim yok..ben de almak istiyorum ama daha eşime kabul ettiremedim..
bir işe girmeden evvel alsam iyi olacak..yoksa daha zor olacak ehliyeti almak..
sabah menüm:
10 tane çilek
1 yumurta
1 büyükce dilim peynir
1 avuç fındık ve ayçekirdeği karışımı..
öğlen öğünüm ise:
kısır 1 tabak
pancar turşusu
simdide 2 bardak kadar süt ısıtıyorum kendime..kahve canım istedi az kahve koyarak nescafe yapacağım kendime..
oğlum dün gece yine ateşlendi..hiç düşmedi gerçi ateşimiz ama dün gece 40 a yaklaştı..ateş düşürücü fayda etmedi..duşa soktuk..zar zor geçirdik ateşi..gece yine ateş..zaten 4-5 saatte bir ateş düşürücü içirmeden olmuyor..ateş cıkıyor ..
bugün daha iyi ..1 kez ateşlendi...okula gitmedi bugün de ...sağlığımız iyi olsunda başka ne isteriz ...
sizler de iyisiniz inşallah .bir geçmişe bakayım dedim ama ne çok yazmışsınız..oku oku bitmez.
canım depresyon testi mutlaka bir uzman tarafından uygulanmalı yani bu tarz testlere güvenip canını sıkma bunların geçerliliği ve güvenilirliği çoğu zaman olmuyor malasefTest Sonucunda Toplam Puanınız :49
DEĞERLENDİRME ve SONUÇ
sağol canım..yok benim terlemekle değil..bu hafta çok hasta geldi ya makinayı indir kaldır kaset taşı benim belimi onlar zorladı..zaten fıtık olmamın nedenide hep eski bakımsız makinelerde zorlayarak çalışmak..
yok be canım bugün tartıldım ++ dayım neden oldu anlamadım 1 gofret 1 eti puf mu yaptı beyaaayarın ola hayrola [/I][/B][/SIZE][/COLOR]
Test Sonucunda Toplam Puanınız :49
DEĞERLENDİRME ve SONUÇ
Kiz deli misin o kadar spordan sonra birak baklavayi butun kacamaklarin gitmistir. Bazen yavasliyor iste kilo verisi, kendimizi bu kadar uzmememiz lazim.
Bu arada ben de ogrendim ki dun yurudugum yol 8- 10 km imis. Ustune yaptigim pilatesle bugun harap haldeyim. Gene bir suru is guc vardi epey zorlandim. Bir seferde bu kadar zorlamak hic iyi olmuyor anlasilan. Bu 20 dk oglen 20 dk aksam onerisini uygulamayi dusunuyorum bundan boyle. Kacamak yapmadigim surece tabi..
bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım okul yoktu dersim yok bugün.
kızım için 1 figürlü ve diş figürlü renkli kurabiyelerden yaptım bi ara foto yüklerim suan nası yapıldıgını bilmiyorum:)
stresliyim yarın doğum günümüz var eşimle dün tartıştık bozuğuz ona canım sıkkın
yarın 1bucuğa toplantı koymuşlar ona gerginim akşamı nası yetiştircem die
basım ağrıyo moralim bozuk
fakat kızım yani anti-depresanım var ya cok sükür allahıma:)
haa buarada 10da kahvaltı yapmıstım az öncede bulgur pilavı ve fırında karnabahar yedim akşama yemek yemem artık die düşünüyorum.
Sürpriz olacak yarın sana o sporlar boşa gitmez bi pufla gofretle...
Valla bugun iyi spor yaptım bu planı sevdim ben ya. Şimdi spordan geliyorum duşa giriciiiimm
Ne testi canım o ?? Abuk subup depresyon testleri değil inşallah. Bir psikolog ya da psikiyatrist ya psikoterapist yapmadıkça bi anlam ifade etmez o testler.
Valla ben bugun 1 er saatten sabah ve az önce olmak koşuluyla iki defa spor yaptım yorulmadım aksine zımba gibiyim. Spor insanı daha da dinçleştiriyor. Şimdi de evi silip süpürüp bir yandan da yemek yapıciiimm. Akşama arkadaşın işi çıkmazsa bizdeler.Valla bilmiyrum gitii mi gitmedi mi de az önce tartıda şaştım kaldım kendime. Sabahki kilomdn bile az çıktım. Bu akşam yatmadan da Leslie 1 mil mi yapsamki çerezlik gibi geliyo Kulağım tutmazsa tabi :18::18:
Sıkışırsan bir iki gün sonraya ertele canım doğum günün neden stres oluyorsun ki. Ya da akşamdan herşeyini yap yarın ısıtıver. Pasta falan diyosan da akşamdan yapınca daha lezzeetli oluyor kekler falan da öyle
kızlar merhaba
yemeğimi yedim kaçamaksız bugünde ağzıma fermuarı çektim öğlen bişi yemedim akşam
5 kalem pirzola 2 bardak ayran
belki yürüyüşe giderim ders çalışmaktan bunalırsam ama yarın ki sınav da geçsin ondan sonra kim tutar beni
valla kızlar niye bilmiyorum ama çok motivasyonlu hissediyorum kendimi kilo aldığımdan olsa gerek diyete yeni başlamış gibi dikkat ediyorum kaçamaklara kesinlikle hayır diyyorum iki gündüray sadece iki güncük bende başarı sayıyordum 2 aylar yıllar da olur inşallah
maşallah maşalllah sporlara
Oh oh gelsin sporlar. Kesinlikle haklisin Cigdemcigim, spor yaptikca insan daha da zindelesiyor, cok cok iyi hissediyor kendini. Yalniz benim gibi uzun bir sure sporsuz yasadiktan sonra ( bacagimdaki bir problemden dolayi) bi iki hafta yuruyuse basladim diye gaza gelip 8 -10 kilometreyi 1 saatte yuruyup ustune 1 saat agir hareketler yapinca herhalde sonuc bu oluyor :) yavastan alistirmam lazim kendimi. Ben de istiyorum ki bir gun senin gibi 2 saatlik yuruyuse bana misin demiyeyim. Gerci yuruyusle her kas calismiyor buzuk ihtimalle daha cok pilatesin sucu bu kas agrilarim.
Ben de gunun hesabini dokeyim. Bugun yine sabahin korunde uyandim, 7de. Kan vermeye gidecektim test icin ac karnina. 9 gibi gittik, kan verdim. Sonra ciktik yaklasik 1 saat oradan oraya yuruyerek alisveris yaptik. Yine arkadasin evine gectik. Kahvalti ettik bir guzel.
11:00 Kahvalti
2 az haslanmis yumurta
1 cay bardagi ceviz - badem
12 kucuk yesil zeytin
Avucumdan fazla karisik peynir (yine dadandim sut grubuna :) )
Yarim kucuk domates
Cay
Kahvaltidan sonra 1 kucuk cay kasigi kusburnu recelinin tadina baktim. Sonra arkadasim halis bal varmis evde dedi sifadir gel biraz vereyim, azicik ver diyene kadar agzima tikti 1 tatli kasigi bali. Kahvaltiyi boyle gecirdim. Sonra oglen 12-1 arasi uyudum bi guzel. Sonra disciye gittim yine. Git gel 10ar dakka tempolu yurumus oldum. Bugun daha yuruyemem herhalde ama evde hareket yapmayi planliyorum. Bilhassa pilateste zorlandigim yerleri kolaylastiracak hareketler. Aksam da 7de balikli salatali soframiz var insallah. Ve su anda aklima geliyor ki sabahki antibiyotigi almayi unutmusum o telasla. Piiii napicam simdi kotu oldu bu cok. Tok karnina alinmasi sart o yuzden simdi alamam..
sağol canım..şimdi biraz daha iyiyimGecmis olsun canim insallah ameliyatlik bir durum olmadan bu donemi atlatirsin. Benim anne babama bek fitigi esimdede boyun fiti var. Ne kadar zor bir rahatsizlik oldugunu biliyorum. Siz salikcilar daha iyi biliyorsunuz ama onlarin zaman zaman akut dedikleri agrili donemleri oluyor. Babam ve esim 3er ay yatakta yAttilar boyle donemlerinde. Neyse ameliyat olmadan fizik tedavi ile ayaga kalktilar. Ama zaman ne gosterecek bilmiyoruz.:44::44:
Tekrar gecmis olsun.
Canim ben bu hafta listeye girecekmiyim? Ben 25 martta bildirim yapmaya basladim.
Eger gireceksem saat kaca kadar bildirim yapmam gerekiyor?
Ben yarin ise gidecegimde yogun olurum. Erken kalkip bildirimimi yaparim.
Yuzde hesaplama yontemini bir daha yayinlarmisin gecen hafta not almamistim.
Bugunku kahvaltim saat 11de
1 yumurta
1kk peynir
9siyah zeytin
1kase keten tohumlu marul salatasi
Ceviz ve 3badem
hiiç umudum yokYa oluyor bazen ama benim geçen hafta tartı bana sürpriz yapmıştı belki senin de öyle olur umut et yinede
sağol canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın
:80:
Geçmiş olsun dikkat et kendine
hadi bakalım hayırlısıKolay gelsin sizlere kardelennn kaçar biraz araba sürmem lazım pazara sınavım umarım geçerim şimdiye kadar neden almadım diye kızıyorum kendime
geçmiş olsun tekrar canım..çabucak iyileşir inşallahmerhaba kardelenn
benim de ehliyetim yok..ben de almak istiyorum ama daha eşime kabul ettiremedim..
bir işe girmeden evvel alsam iyi olacak..yoksa daha zor olacak ehliyeti almak..
sabah menüm:
10 tane çilek
1 yumurta
1 büyükce dilim peynir
1 avuç fındık ve ayçekirdeği karışımı..
öğlen öğünüm ise:
kısır 1 tabak
pancar turşusu
simdide 2 bardak kadar süt ısıtıyorum kendime..kahve canım istedi az kahve koyarak nescafe yapacağım kendime..
oğlum dün gece yine ateşlendi..hiç düşmedi gerçi ateşimiz ama dün gece 40 a yaklaştı..ateş düşürücü fayda etmedi..duşa soktuk..zar zor geçirdik ateşi..gece yine ateş..zaten 4-5 saatte bir ateş düşürücü içirmeden olmuyor..ateş cıkıyor ..
bugün daha iyi ..1 kez ateşlendi...okula gitmedi bugün de ...sağlığımız iyi olsunda başka ne isteriz ...
sizler de iyisiniz inşallah .bir geçmişe bakayım dedim ama ne çok yazmışsınız..oku oku bitmez.
sağol canımdikkat et kendine canım bel ağrısı çok fena çok geçmişolsun
olur arada canım..üzülme..düzelir..bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım okul yoktu dersim yok bugün.
kızım için 1 figürlü ve diş figürlü renkli kurabiyelerden yaptım bi ara foto yüklerim suan nası yapıldıgını bilmiyorum:)
stresliyim yarın doğum günümüz var eşimle dün tartıştık bozuğuz ona canım sıkkın
yarın 1bucuğa toplantı koymuşlar ona gerginim akşamı nası yetiştircem die
basım ağrıyo moralim bozuk
fakat kızım yani anti-depresanım var ya cok sükür allahıma:)
haa buarada 10da kahvaltı yapmıstım az öncede bulgur pilavı ve fırında karnabahar yedim akşama yemek yemem artık die düşünüyorum.
Sürpriz olacak yarın sana o sporlar boşa gitmez bi pufla gofretle...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?