Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Test Sonucunda Toplam Puanınız :49

DEĞERLENDİRME ve SONUÇ

1-10 ______ Normal Sınırlar
11-16 _____ Hafif Depresyon
17-20 _____ Sınırda Klinik Depresyon
21-30 _____ Orta Derecede Depresyon
31-40 _____ Şiddetli Depresyon
40 üzeri___ Aşırı (en uçta) Depresyon

ÖNEMLİ NOT: 17 PUAN VE ÜSTÜ TEDAVİ GEREKTİRİR

merhabaaaaa kızlarr.bugün spor salonunda tartıldımmmmmmmmm ve sonuç 92.2 i 26sında tartıldığımda tam 95.4 görmüştüm çokk mutluyum galiba bu gidşile ay sonunda 88'i rahat görürüm diyorum darısı zayıflamak için azmeden tümm kk üyelerinin başına.sonuna kadar devam edicem acayip gaza geldim
Bugünkü menümüde şöyle bir yazayım:

2 adet rafadan yumurta
1 adet domates
1 adet yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 adet kayısı
yarım çay bardağı ceviz
1 bardak tarçınlı yeşilçay
aslında öğünlerimi yarıya indirmiştim ama bugün okula gidiceğimden 2 öğün yapabilicem. sizleri kocamannn öptüm

Tebrikler canim
Gercekten tartida ---leri gorunce insan daha bir gaza geliyor. Ama ++da gorsen sakin moralini bozma. Gecen gun kizlarda yazmisti bir hafta verip bir hafta duraklama olabiliyor. Bende oyle oluyor. Ama ertesi hafta o ++lar bir anda gidiyor. Benim 5haftayi gecti cok memnunum. Cok mutluyum. Diyette gibi degilim. Acikmiyorum. Artik ekmek ve seker aramiyorum.
Tabii ara sira kacamaklarim oluyor. Ama onlarda simdilik beni cok etkilemedi. Ben bu duzeni omur boyu surdurebilirim. Bana cok uyuyor.

sabah: 2 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası yaptım...üzerine peynir ve ceviz koydum bir bardak çayla yedim ....

öğlen: 1 minicik karnıyarık(patlıcanı fırınlanmış)
2 kaşık yoğurt
1incir
1 hurma
badem

Canim uzulme bu tur testlere pekte ehemmiyet vermiyorum ben. Inanmamda. Zaman zaman hepimizin moralinin bozuk oldugu psikolojik olarak cokuk hissettigimiz donemler olur. Bence oyle bir donemdesindir. Ama gercekten kendini kotu hissediyorsan bir psikolaga gidip sorunu anlatabilirsin. Rahatlarsin. O seno yonlendirir.

Kolay gelsin sizlere kardelennn kaçar biraz araba sürmem lazım pazara sınavım umarım geçerim şimdiye kadar neden almadım diye kızıyorum kendime

Canim kolay gelsin. Benim ehliyetim var ama araba kullanamiyorum.
Ehliyetimi alir almaz hamile kaldim. Hatta sinavda yeni hamileydim. Sinav cok gectii. Hamileligimden dolayida doktor araba kullanmami yasaklayinca birakis o birakiz bir daha binmedim. Sanki cesaretim yok.simdi yeniden direksiyon dersi akicam. Gercekten arabasiz zor oluyor.

hocamizin dedigi gibi ögle yemeginde sonra 20 dak yürüyüsümüde yaptim..

aksam yemegine anneme davetliyim, ne pisirdigini bilmiyorum, ama yarin tarti günü umarim cissli birsey yemem

Kiz deli misin o kadar spordan sonra birak baklavayi butun kacamaklarin gitmistir. Bazen yavasliyor iste kilo verisi, kendimizi bu kadar uzmememiz lazim.

Bu arada ben de ogrendim ki dun yurudugum yol 8- 10 km imis. Ustune yaptigim pilatesle bugun harap haldeyim. Gene bir suru is guc vardi epey zorlandim. Bir seferde bu kadar zorlamak hic iyi olmuyor anlasilan. Bu 20 dk oglen 20 dk aksam onerisini uygulamayi dusunuyorum bundan boyle. Kacamak yapmadigim surece tabi..

bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım okul yoktu dersim yok bugün.
kızım için 1 figürlü ve diş figürlü renkli kurabiyelerden yaptım bi ara foto yüklerim suan nası yapıldıgını bilmiyorum:)
stresliyim yarın doğum günümüz var eşimle dün tartıştık bozuğuz ona canım sıkkın
yarın 1bucuğa toplantı koymuşlar ona gerginim akşamı nası yetiştircem die
basım ağrıyo moralim bozuk
fakat kızım yani anti-depresanım var ya cok sükür allahıma:)
haa buarada 10da kahvaltı yapmıstım az öncede bulgur pilavı ve fırında karnabahar yedim akşama yemek yemem artık die düşünüyorum.

canım çok geçmiş olsun oğluna düşmedi gitti ateş bi kaç gündür ama biran önce sağlığına kavuşur inşallah

canım depresyon testi mutlaka bir uzman tarafından uygulanmalı yani bu tarz testlere güvenip canını sıkma bunların geçerliliği ve güvenilirliği çoğu zaman olmuyor malasef
eğer yolunda giitmeyen birşeyler varsa ya bir psikoloğa ya bir psikolojik danışmana ya da psikiyatr a gitmeni öneririm

Sürpriz olacak yarın sana o sporlar boşa gitmez bi pufla gofretle...

Valla bugun iyi spor yaptım bu planı sevdim ben ya. Şimdi spordan geliyorum duşa giriciiiimm

Ne testi canım o ?? Abuk subup depresyon testleri değil inşallah. Bir psikolog ya da psikiyatrist ya psikoterapist yapmadıkça bi anlam ifade etmez o testler.

Valla ben bugun 1 er saatten sabah ve az önce olmak koşuluyla iki defa spor yaptım yorulmadım aksine zımba gibiyim. Spor insanı daha da dinçleştiriyor. Şimdi de evi silip süpürüp bir yandan da yemek yapıciiimm. Akşama arkadaşın işi çıkmazsa bizdeler. Valla bilmiyrum gitii mi gitmedi mi de az önce tartıda şaştım kaldım kendime. Sabahki kilomdn bile az çıktım. Bu akşam yatmadan da Leslie 1 mil mi yapsamki çerezlik gibi geliyo Kulağım tutmazsa tabi :18::18:

Sıkışırsan bir iki gün sonraya ertele canım doğum günün neden stres oluyorsun ki. Ya da akşamdan herşeyini yap yarın ısıtıver. Pasta falan diyosan da akşamdan yapınca daha lezzeetli oluyor kekler falan da öyle

kızlar merhaba
yemeğimi yedim kaçamaksız bugünde ağzıma fermuarı çektim öğlen bişi yemedim akşam
5 kalem pirzola 2 bardak ayran

belki yürüyüşe giderim ders çalışmaktan bunalırsam ama yarın ki sınav da geçsin ondan sonra kim tutar beni
valla kızlar niye bilmiyorum ama çok motivasyonlu hissediyorum kendimi kilo aldığımdan olsa gerek diyete yeni başlamış gibi dikkat ediyorum kaçamaklara kesinlikle hayır diyyorum iki gündür ay sadece iki güncük bende başarı sayıyordum2 aylar yıllar da olur inşallah

maşallah maşalllah sporlara

İnşallah canım. Olsun gerçekten bak baklavayı yiyince nasıl spora sardım arada kaçamaklarda yararlı oluyor demekki motivastonda

maşallah maşalllah sporlara

Hep o 1 dilimcik baklava yüzünden bu kadar dadandım sporaa

akşam menüm lorlu karışık salata

40 dak yürüyüş yaptım malum rengli olunca anca bukdar oluyor
iyi akşamlar dilerim

Oh oh gelsin sporlar. Kesinlikle haklisin Cigdemcigim, spor yaptikca insan daha da zindelesiyor, cok cok iyi hissediyor kendini. Yalniz benim gibi uzun bir sure sporsuz yasadiktan sonra ( bacagimdaki bir problemden dolayi) bi iki hafta yuruyuse basladim diye gaza gelip 8 -10 kilometreyi 1 saatte yuruyup ustune 1 saat agir hareketler yapinca herhalde sonuc bu oluyor :) yavastan alistirmam lazim kendimi. Ben de istiyorum ki bir gun senin gibi 2 saatlik yuruyuse bana misin demiyeyim. Gerci yuruyusle her kas calismiyor buzuk ihtimalle daha cok pilatesin sucu bu kas agrilarim.

Ben de gunun hesabini dokeyim. Bugun yine sabahin korunde uyandim, 7de. Kan vermeye gidecektim test icin ac karnina. 9 gibi gittik, kan verdim. Sonra ciktik yaklasik 1 saat oradan oraya yuruyerek alisveris yaptik. Yine arkadasin evine gectik. Kahvalti ettik bir guzel.

11:00 Kahvalti

2 az haslanmis yumurta
1 cay bardagi ceviz - badem
12 kucuk yesil zeytin
Avucumdan fazla karisik peynir (yine dadandim sut grubuna :) )
Yarim kucuk domates
Cay

Kahvaltidan sonra 1 kucuk cay kasigi kusburnu recelinin tadina baktim. Sonra arkadasim halis bal varmis evde dedi sifadir gel biraz vereyim, azicik ver diyene kadar agzima tikti 1 tatli kasigi bali. Kahvaltiyi boyle gecirdim. Sonra oglen 12-1 arasi uyudum bi guzel. Sonra disciye gittim yine. Git gel 10ar dakka tempolu yurumus oldum. Bugun daha yuruyemem herhalde ama evde hareket yapmayi planliyorum. Bilhassa pilateste zorlandigim yerleri kolaylastiracak hareketler. Aksam da 7de balikli salatali soframiz var insallah. Ve su anda aklima geliyor ki sabahki antibiyotigi almayi unutmusum o telasla. Piiii napicam simdi kotu oldu bu cok. Tok karnina alinmasi sart o yuzden simdi alamam..

Canim gecmis olsun insallah sonuclarin iyi cikar. Buarada gercekten birdenbire abartmissin sporu. Kizlar gercekten cok iyi spor yapiyorlar. Ben yapamiyorum malesef. Cocuklar sag olsunlar surekli hastalAniyorlar. Ben haftada 3gun ise gidiyorum. Aksamlari esime birakip spor salonuna gideyim diyorum. O isten gec geliyor. Benimspor yine kaliyor.

Kizlar sanirim bu konu ile sersum ilgileniyor. Ona yazdim ama rahatsiz oldugu icin dinleniyor herhalde. Cevap gelmedi. Bilgisi olan varsa bana cevap verirse sevinirim. Ben 25yada 24 Martta menu bildirimi yapmaya basladim. Bu hafta yarismaya katilip katilmyacami merak ettim yarin iste olacqgim yogun olursam siteye giremem. Sanirim ilk oldugu icin cok heyecan yaptim.
Buaksam yemegimi 18.de yedim. 17.de yiyince gece acikiyorum. Gece kacamak yapmaktan korktum.
1Tavuk but firinda
1 Tabak marul salatasi
2 Bardak ayran.

sağol canım..şimdi biraz daha iyiyim..ben de o akut dönemi 2 kere masajla atlattım ve ameliyattan kurtuldum..arada böyle zorlayınca tekrarlıyor ve tabii ben korkuyorum

canım ben seni 26 mart olarak kaydettim ..25 te olsa daha 2 hafta dolmamış oluyor..haftaya listedesin canım..üzgünüm kurallar

Ya oluyor bazen ama benim geçen hafta tartı bana sürpriz yapmıştı belki senin de öyle olur umut et yinede
hiiç umudum yok olsun haftaya iyi olur..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın
:80:
sağol canım
Geçmiş olsun dikkat et kendine

Kolay gelsin sizlere kardelennn kaçar biraz araba sürmem lazım pazara sınavım umarım geçerim şimdiye kadar neden almadım diye kızıyorum kendime
hadi bakalım hayırlısı
geçmiş olsun tekrar canım..çabucak iyileşir inşallah
dikkat et kendine canım bel ağrısı çok fena çok geçmişolsun
sağol canım
olur arada canım..üzülme..düzelir..
Sürpriz olacak yarın sana o sporlar boşa gitmez bi pufla gofretle...
:

Canlarım selam , nasılsınız ?
Birkaç gündür gündüzleri dışarıda , akşamları da TV başındaydım , gelemedim buraya haliyle de sizleri çok ösledim
Geçmişe bakamadım henüz , inşallah herkesin sıhhati ve keyfi yerindedir. Kızlar bu ara gene felaket bi iştah açıklığım var.Diyebilirim ki sürekli yemek düşünüyorum.Yine kan şekerimde oynama var sanırım.Umuyorum bikaç güne kadar düzelir...
Bugün yoga vardı , oraya gittim.Yarın da pilates var , ona gidicem inşallah.Bu arada C.tesi ve Pazar günleri eşimin Belgrad Ormanı'nda koşusu var.Pazar günkü beni aşar ama C.tesi günküne ben de katılıcam.6km parkur koşusu.Daha önce hiç böyle bir organizasyona katılmadım.Koşabildiğim kadar koşarım , koşamadığım yerde de yürürüm.Sonuçta temiz havada ve yeşillik içinde spor yapmış olucam.Beşiktaş'ta otururken sıkça giderdik ama buraya taşındığımızdan beri hiç gitmedim Güzel olacak inşallah.Yanımda temiz poşet ve makas da götürücem.Rastlarsam ebegümeci , ısırgan falan toplamayı çok istiyorum.Yiyecek olarak kepekli sandviç ekmeğine evdeki malzemelerden sandviç yapıcam.Termosla çay , ayran , meyve götürücez.Bu arada bugün göğüs numaram geldi ; 1923 ....Kocam şaşırdı , bu numara sana nasıl denk geldi diye....Valla kızlar Cumhuriyet adına koşucam , sorumluluğum büyük.Bana şans dileyin...Ve daha güzeli , bu koşuya ne zaman katılsam hep göğüs numaram bu olacak
Ayyy ne çok şey anlattım...Bu arada ekte iki adet yemek resmi yolluyorum.Bir tanesi daha önce peynirli olarak tarif ettiğim lahana böreğinin kıymalı ve ev sucuklu versiyonu.Diğeri ise kerevizi patates yerine kullanarak yaptığım tencere köftesi.Fikir olsun diye yolluyorum.Şimdi yemek tantanası var ama buralardayım...

Eklentiler

• $P130404003.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $P130404002.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…