Saol canim, kurallar neyse o. Kismetse haftaya artik. Zaten aranizda olmak cok guzel. Gunluk menuleri yazmak bile insani motive ediyor. Bende yarin yogun olacagim zaten. Yarin insallah herkes --leri gorur. Listede olmasam bile listeyi heyecanla bekliyorum.sağol canım..şimdi biraz daha iyiyim..ben de o akut dönemi 2 kere masajla atlattım ve ameliyattan kurtuldum..arada böyle zorlayınca tekrarlıyor ve tabii ben korkuyorum
canım ben seni 26 mart olarak kaydettim ..25 te olsa daha 2 hafta dolmamış oluyor..haftaya listedesin canım..üzgünüm kurallar
hiiç umudum yokolsun haftaya iyi olur..
sağol canım
hadi bakalım hayırlısı
geçmiş olsun tekrar canım..çabucak iyileşir inşallah
sağol canım
Canlarım selam , nasılsınız ?
Birkaç gündür gündüzleri dışarıda , akşamları da TV başındaydım , gelemedim buraya haliyle de sizleri çok ösledim
Geçmişe bakamadım henüz , inşallah herkesin sıhhati ve keyfi yerindedir. Kızlar bu ara gene felaket bi iştah açıklığım var.Diyebilirim ki sürekli yemek düşünüyorum.Yine kan şekerimde oynama var sanırım.Umuyorum bikaç güne kadar düzelir...
Bugün yoga vardı , oraya gittim.Yarın da pilates var , ona gidicem inşallah.Bu arada C.tesi ve Pazar günleri eşimin Belgrad Ormanı'nda koşusu var.Pazar günkü beni aşar ama C.tesi günküne ben de katılıcam.6km parkur koşusu.Daha önce hiç böyle bir organizasyona katılmadım.Koşabildiğim kadar koşarım , koşamadığım yerde de yürürüm.Sonuçta temiz havada ve yeşillik içinde spor yapmış olucam.Beşiktaş'ta otururken sıkça giderdik ama buraya taşındığımızdan beri hiç gitmedimGüzel olacak inşallah.Yanımda temiz poşet ve makas da götürücem.Rastlarsam ebegümeci , ısırgan falan toplamayı çok istiyorum.Yiyecek olarak kepekli sandviç ekmeğine evdeki malzemelerden sandviç yapıcam.Termosla çay , ayran , meyve götürücez.Bu arada bugün göğüs numaram geldi ; 1923 ....Kocam şaşırdı , bu numara sana nasıl denk geldi diye....Valla kızlar Cumhuriyet adına koşucam , sorumluluğum büyük.Bana şans dileyin...Ve daha güzeli , bu koşuya ne zaman katılsam hep göğüs numaram bu olacak
Ayyy ne çok şey anlattım...Bu arada ekte iki adet yemek resmi yolluyorum.Bir tanesi daha önce peynirli olarak tarif ettiğim lahana böreğinin kıymalı ve ev sucuklu versiyonu.Diğeri ise kerevizi patates yerine kullanarak yaptığım tencere köftesi.Fikir olsun diye yolluyorum.Şimdi yemek tantanası var ama buralardayım...
üzgünüm heyecanın yarım kaldıKizlar sanirim bu konu ile sersum ilgileniyor. Ona yazdim ama rahatsiz oldugu icin dinleniyor herhalde. Cevap gelmedi. Bilgisi olan varsa bana cevap verirse sevinirim. Ben 25yada 24 Martta menu bildirimi yapmaya basladim. Bu hafta yarismaya katilip katilmyacami merak ettim yarin iste olacqgim yogun olursam siteye giremem. Sanirim ilk oldugu icin cok heyecan yaptim.
Buaksam yemegimi 18.de yedim. 17.de yiyince gece acikiyorum. Gece kacamak yapmaktan korktum.
1Tavuk but firinda
1 Tabak marul salatasi
2 Bardak ayran.
amanın şok güsel canımCanlarım selam , nasılsınız ?
Birkaç gündür gündüzleri dışarıda , akşamları da TV başındaydım , gelemedim buraya haliyle de sizleri çok ösledim
Geçmişe bakamadım henüz , inşallah herkesin sıhhati ve keyfi yerindedir. Kızlar bu ara gene felaket bi iştah açıklığım var.Diyebilirim ki sürekli yemek düşünüyorum.Yine kan şekerimde oynama var sanırım.Umuyorum bikaç güne kadar düzelir...
Bugün yoga vardı , oraya gittim.Yarın da pilates var , ona gidicem inşallah.Bu arada C.tesi ve Pazar günleri eşimin Belgrad Ormanı'nda koşusu var.Pazar günkü beni aşar ama C.tesi günküne ben de katılıcam.6km parkur koşusu.Daha önce hiç böyle bir organizasyona katılmadım.Koşabildiğim kadar koşarım , koşamadığım yerde de yürürüm.Sonuçta temiz havada ve yeşillik içinde spor yapmış olucam.Beşiktaş'ta otururken sıkça giderdik ama buraya taşındığımızdan beri hiç gitmedimGüzel olacak inşallah.Yanımda temiz poşet ve makas da götürücem.Rastlarsam ebegümeci , ısırgan falan toplamayı çok istiyorum.Yiyecek olarak kepekli sandviç ekmeğine evdeki malzemelerden sandviç yapıcam.Termosla çay , ayran , meyve götürücez.Bu arada bugün göğüs numaram geldi ; 1923 ....Kocam şaşırdı , bu numara sana nasıl denk geldi diye....Valla kızlar Cumhuriyet adına koşucam , sorumluluğum büyük.Bana şans dileyin...Ve daha güzeli , bu koşuya ne zaman katılsam hep göğüs numaram bu olacak
Ayyy ne çok şey anlattım...Bu arada ekte iki adet yemek resmi yolluyorum.Bir tanesi daha önce peynirli olarak tarif ettiğim lahana böreğinin kıymalı ve ev sucuklu versiyonu.Diğeri ise kerevizi patates yerine kullanarak yaptığım tencere köftesi.Fikir olsun diye yolluyorum.Şimdi yemek tantanası var ama buralardayım...
saol canımmm..canım geçmiş olsun,dikkat et kendine
Saol canim, kurallar neyse o. Kismetse haftaya artik. Zaten aranizda olmak cok guzel. Gunluk menuleri yazmak bile insani motive ediyor. Bende yarin yogun olacagim zaten. Yarin insallah herkes --leri gorur. Listede olmasam bile listeyi heyecanla bekliyorum.
sabah: 2 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası yaptım...üzerine peynir ve ceviz koydum bir bardak çayla yedim ....
öğlen: 1 minicik karnıyarık(patlıcanı fırınlanmış)
2 kaşık yoğurt
1incir
1 hurma
badem
sersumum ben haftaya mı yoksa ondan sonraki hafta mı listede oluciiiimlistede olana kadar bildirim yapmam gerekmiyo dimi?
Sersum kısss , iki gün gelmedim hemen hasta olmuşsun genecanım geçmiş olsun,dikkat et kendine
birdycim bacım nasılsınkıss yazılarını o kadar akıcı yazıyonki roman gibi okuyom valla
sana koşuda bol şans bebeğem,valla numaran da çok güzel olmuş
yemekler de süper görünüyo ellerine sağlık
Sersum kısss , iki gün gelmedim hemen hasta olmuşsun geneN'oldu gene yavrucum , grip olayı mı yine? Çok çok geçmişler olsun...
yarın tartı yüzüme gülerse bir bütün künefe ödülü vermeyi düşünüyorum kendime...3 haftanın ödülü olarak...
üzgünüm heyecanın yarım kaldı
amanın şok güsel canım..cumhuriyet kadını olduğumu tescilledim birdaha diyorsun yanee
başarılar diliyorum ve iyi eğlenceler canuumm
saol canımmm..
bel fıtığım accuk pöörtledi galiba sanursam ..bugün dinlenip geri girmesini bekledim canumm. .umarım kendileri yerine yerleşmiştir..
ba ba ba açık açık ilan ediyom diyosun..ama ben yine de döverim ona göre. .sen yine de ye afiyet olsun canımm
Selam kizlar nasilsiniz,ben cok yorgunum,gece pek uyuyamadim oksurukten,gunduz de epey yoruldum
Hemen menulerimi yazayim belki tekrar gelirim
Sabah bisey yiyemeden cikmak zorunda kaldim
Saat 12 gibi 5 mercimek koftesi,yesillik ve cay
Arada 1 buyuk bardak ayran ictim
1 saat boyunca utu yaptim
Saat 5 gibi yarim pide,eksili kabak yemegi ve yogurt
Aksam da 1 saat tempolu yurudum
Herkes iyidir insallah
Allah seni davul etsinn..özeline bak anlarsın..haftaya canım..geçen hafta bildirime başladın haftaya listedesin
Sersum kısss , iki gün gelmedim hemen hasta olmuşsun geneN'oldu gene yavrucum , grip olayı mı yine? Çok çok geçmişler olsun...
Bacım iyiyim valla Allaha şükür.Sen nasılsın , hastaydın sen de .İyileştin mi iyice ? Yazılarım için gösterdiğin teveccühe çok teşekkür ederim bacımMühim olan geniş kitlelere ulaşabilmek
Buyur gel beraber yiyelim.Geçen hafta pazardan o kadar ama o kadar çok sebze almışız ki 10 gündür pişiriyorum , en son bu lahanayla bitti aldıklarımız...Bende bi açgözlülük var ama nerden geliyo bilemedim.Ailede kimse yok benim gibi
Koşu için sağol canımcım , Allah bacaklarıma kuvvet versin inşallah
aman Allah korusun..Sersumum sağol canımİnşallah kafa-gözümü yarıp da gelmem eve
bu hafta ufak tefek kaçamaklarım oldu ama doya doya yemedim....kilo verme hızım çok düşük....bu hafta içi hiç tartılmadım kendimi tuttum cuma sürpriz olsun diye....bakalım tartı yüzümü güldürürse künefe ödülü vericem kendime....çantaya hazırım...:))))
çok salak gördüm kendimi :86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?