Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar menü bildirimimi yapıyorum

Önceki Sabah karatay kahvaltısı
Akşam 2 tabak Etli Kurufasulye yarım tabak bulgur pilavı

Dün sabah 1 elma 8 tane çilek

Öğlen 2 haşlama yumurta k.k beyaz peynir

Bu sabah karatay kahvaltımı yaptım

Kendime iyi bir markanın korsesini aldım bugün elime ulaştı çok rahat hemen giydim tayt gibi 2 cm ince gösteriyor şu anda ve kalıcı incelik sağlıyormuş 2 ay gibi bir kullanım süresince basenleri sıkıyor popoyu kaldırıyor zayıflarken etlerim de sarkmasın diye düşündüm bakalım nasıl olcek

akşam annem ıspanakla patates yapmış saolsun. bende onları yemediğim için akşam akşam yine yumurta yaptım da yedim

sabah ki menüm;
1 adt haşlanmış yumurta
3 gün kurusu
şekersiz çay

işe geç kaldm bugün. patronda yok dkkan bana emanet diye erken çıkmam gerekince bende pek birşey yiyemedim. umarım bugn acıkmam

Kahvaltım 09:00

1 salatalık
2 çeri domates
2 kk ne olduğu belirsiz merketten aldığım beyaz peynir :99:
10 yeşil zeytin
2 kupa yeşil çay
1 bardak su

Spor 11:00

Leslie ile 5 mil + 2 bardak su

Öğle 14:00

2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 bardak Ayran
1 bardak su
Doğa yürüyüşü 16:00
2 bardak ayran
1 saat doğa yürüyüşü
2 bardak su

Akşam 19:00

Kuru fasülye 2 kaşık
Et kavurma doyana kadar
Ayran 2 bardak
2 bardak su

21:00

Yatana kadar 2 bardak su

Bugun kaçamak yapmiciim yarın tartı var

Böyle acil durumlar için çantanda ceviz içi paketlenmiş şekilde beklese canım çok iyi olur. Ölçüp koy. Porsiyon derdinden de kurtulmuş olursun

Böyle acil durumlar için çantanda ceviz içi paketlenmiş şekilde beklese canım çok iyi olur. Ölçüp koy. Porsiyon derdinden de kurtulmuş olursun

hiç aklıma gelmemişti canım. çalıştığım yerde kuru kayısı var. sabah yemiştim ama acıkırsam atıştırmada sıkıntı olur mu ki ?

hiç aklıma gelmemişti canım. çalıştığım yerde kuru kayısı var. sabah yemiştim ama acıkırsam atıştırmada sıkıntı olur mu ki ?

Şekerli olduğu için insülin salgılanır. Sen en iyisi marketten falan ayran aldır. Bir iki bardak iç.

Spor zamanıııı Bir sonraki seferde görüşmek üzereee

evet canım haklısın peynir az çıkıyor ben bu hafta eve gidiyorum anneme sıkı sıkı tembihledim doğal peynir bul diye bulur o
inşallah iyi geçer canım sınavlar şimdilik iyi gidiyorinciri 5-6 kayısı diyor ya ben sadece kayısı yemeyim diye yedim

demek kaçamak yaptın hemde baklava

Kolay gelsin canım

kahvaltı öncesi 2 kayısı keten tohumu üzerine su

bol akdeniz yeşillikleri ile yumurta salatası beyaz peynir 2 çeri domates ssalatalık badem ve çayyy ( Bu hafta hiç kaçamak yapmadım)

mutluyum mutlusun mutluyuz hep birlikte karatayla

Merhaba
dün akşam taze fasulye yemeği yedım
sabah 2 ad haşlanmış yumurta peynır ve kuruyemış yedım
sabah tartıldım hala 76 yım kılo vermem durdu
omega 3 almadığım için olabılır mı

merhabalar
sonnunda köy yumurtası bulabıldım
hemen sabah 1 yumurtayı haşladım tadı da daha güzelmiş
ama daha pahalıya gelıyor tanesi 0.50 kuruş eh olcak okdar
sabah:1 yumurta 15 adet fındık 1 kuru kayısı 5 yeşil zeytin
öğle 1 tabak kereviz yemeği 1 kase yoğurt yedim

köy yumurtası malesef biraz pahalı

Aslında bende aldırıp annemden yollatsam mı ki. Yok ama tadına bakmam lazım. Kokarsa yiyemiyorum.

Valla kaçamak yaptım Ama az önce 5 mil yaptım Leslie ablamla Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Akşm da 4-5 km yürüüüücem saat 16:00 da. Yarına su toplamış olsamda zaten listeye giremem bu hafta hep kaçamaklı geçti 300 gram versem şükretcem yane

Valla seni tebrik ediyorum canım. Kaçamaklar haftasıydı resmen. Sersumun Leziz kekini yapmaya korkuyorum yerim diye

Neyse spor yaptım belki biraz da olsa vermişimdir baklavayı :18::18::18: Dün yapsaydım keşke ama kulağım kötüydü Mazerete bak yerken hiç düşünmedim ağrısını ama çantayı hakettim ya

Bu aradaaaaaaaa sporumu yaptım kızlarrrrr 5 mil

:2::2::2::2::2::2::2:
öğlen : 2 bage bulgur pilavı cacıkkkk

Kek mükemmeldi tarifi aldım ama yapmadım yoksa yerdim kesinlikle yarın kızlara yapacagım yermiyim bilmiyorum canım çok tatlı şeyler istiyor

sende azimlisin canım ne güzel yapmışsın sporunuda daha 3 bile çıkamadım 2 yi anca yapabiliyorum

Yav sorma okurken bile ağzımın suyu aktı yutkundum Canım aslında yaparsın da sabretmek gerekiyor. 4.5 milde yorulmaya başlıyoum ama ben Mecburen yapıyorum ama baklavayı yedim ceza oldu bana

geçmiş olsun jinekolog hepimizin ortak derdi maalesef..

harika aslında ama insan üşeniyor yapmaya..tabii bir de süt alacak birini bulmalıyız.
çok iyi canım teşekkürler..deneyeceğim mutlaka..
sağol canım ama yine de ++ çıkıcam galiba sanursam..haftaya artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…