Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eşim vandan geliyo toplantıya gittiydi..biz de o gelmeden balığımızı yedik kızımla..(balık kokusunu sevmiyo adam )

akşam

1 çupra
2-3 kaşık göveç
bol salata

şöölee büyük sallanan küpelerden de tak koştukça hop hop hoplasın
Hah güzel söyledin , zaten tam tarzımdır avizemsi küpe
eşim vandan geliyo toplantıya gittiydi..biz de o gelmeden balığımızı yedik kızımla..(balık kokusunu sevmiyo adam )

akşam

1 çupra
2-3 kaşık göveç
bol salata
Ohhh afiyet olsun hayatım.İyi bari çipura falan bulabiliyosunuz orda....

Hah güzel söyledin , zaten tam tarzımdır avizemsi küpe

Ohhh afiyet olsun hayatım.İyi bari çipura falan bulabiliyosunuz orda....

2 kere denk geldi balıkçıdan aldım hemen koydum buzluğa..bugün kızımla sonunu yedik..buna da şükür..şoklanmış olarak geliyor ama tadını beğenmiyorum onların

geçmişi okuyamadım hanımlar...liste kaçıncı sayfada bilen var mı?

sabah: 1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
zeytin
ceviz
yeşillik
yarım elma

öğlen: 1 fincan kahve
3 ceviz
1 kuru incir

akşam: 2 kepçe çorba
1 fırında çupra
yeşillik
1 dilim helva
6 çilek

yazınca anladım çokmu yemişim ne?

2 kere denk geldi balıkçıdan aldım hemen koydum buzluğa..bugün kızımla sonunu yedik..buna da şükür..şoklanmış olarak geliyor ama tadını beğenmiyorum onların
Tadına madına bakmıcan artık canımcım , seninki nefis köreltme.İnşallah Ege'nin güzel mi güzel , güneşli mi güneşli bir sahil kasabasına taşındığınızda kendi tuttuğun balıkları yersin canımcım
haaa buarada 45 dk. plates yaptım...
BRAVOS Kuzucum Liste kaçıncı sayfada bilemedim ama bugün çok yazışma olmadı , 4-5 sayfa geri gitsen bulursun....

ağzından bal damluyor canımcım..ahh keşkee...inşallah emeklilikte..

eşim geldi ben kaçıyom canlarım..öptüm sizii..geç saat gelebilürüm belkimm

merhaba kızlar
sabah
2 kk yumurtayla kk
aksam
1 cb kuruyemıs
boll ayran
yarından ıtıbaren sehır dısında olacagim icin kılo almamak ıcın
yemekleri bıraz azalttım kızlar.kılo veren herkesi tebrık ederim

Ben bugun yogun bir gun gecirdim cok abuk subuk seyler yedim. Cizz da yedim. Guya artik yemeyecektim.:26::26:
Sabah zamanim olmadigi icin saat 11de 1 muz 1kucuk kahve fincani ceviz yedim.
Aksam yemegim cok gec kaldi acikmistimda annem bakti cocuklara bugun yaprak sarmasi yapmis bulgurlu kiymali pirincli cok actim dayanamadim yedim.
Aksam
19.45te yedim
10tane yaprak sarma
1yagda yumurta
1Kase yogurt
Yumurtayi gece acikmayayim diye yedim.
Bu arada listeye giren kilo veren veya veremeyipte karataya devam eden herkesi tebrik ediyorum.

arkadaşlar zannederim gecen sene 1 ay kadar karatay yapıp bıraktım 85.8 olarak geri döndüm:18:

bu bi senede akapunktur dahil envayi çeşit zayıflama tekniği uyguladım ama nafile bu arada göz ucuylada sizi takipten vazgecmedim tekrar karataya dönmek istiyorum ama ekmekten vazgecemiyom ne yapcam bilmiyom yardım diyom sadece

İyi geceler hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, hala kitap elime geçmediği için kitabı okumuş olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Yumurta yiyemeyenler için burada sabahları 1 muz tavsiye edildiğini, bu şekilde uyguladığınızı biliyorum. Fakat Karatay Hoca'nın doktorsitesi.com da sorulara verdiği cevapları okuyorum, yumurtaya alerjisi veya intoleransı olanlara yumurta yerine hiç muz yiyin dediğini görmedim. Diğer proteinlere yönelmelerini önermiş. Kafam karıştı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…