Hah güzel söyledin , zaten tam tarzımdır avizemsi küpeşöölee büyük sallanan küpelerden de tak koştukça hop hop hoplasın
Ohhh afiyet olsun hayatım.İyi bari çipura falan bulabiliyosunuz orda....eşim vandan geliyo toplantıya gittiydi..biz de o gelmeden balığımızı yedik kızımla..(balık kokusunu sevmiyo adam )
akşam
1 çupra
2-3 kaşık göveç
bol salata
Hah güzel söyledin , zaten tam tarzımdır avizemsi küpe
Ohhh afiyet olsun hayatım.İyi bari çipura falan bulabiliyosunuz orda....
Tadına madına bakmıcan artık canımcım , seninki nefis köreltme.İnşallah Ege'nin güzel mi güzel , güneşli mi güneşli bir sahil kasabasına taşındığınızda kendi tuttuğun balıkları yersin canımcım
2 kere denk geldi balıkçıdan aldım hemen koydum buzluğa..bugün kızımla sonunu yedik..buna da şükür ..şoklanmış olarak geliyor ama tadını beğenmiyorum onların
BRAVOS Kuzucumhaaa buarada 45 dk. plates yaptım...
Tadına madına bakmıcan artık canımcım , seninki nefis köreltme.İnşallah Ege'nin güzel mi güzel , güneşli mi güneşli bir sahil kasabasına taşındığınızda kendi tuttuğun balıkları yersin canımcım
ağzından bal damluyor canımcım..ahh keşkee.. .inşallah emeklilikte..
eşim geldi ben kaçıyom canlarım..öptüm sizii. .geç saat gelebilürüm belkimm
Arkadaşlar zannederim gecen sene 1 ay kadar karatay yapıp bıraktım 85.8 olarak geri döndüm:18:
arkadaşlar zannederim gecen sene 1 ay kadar karatay yapıp bıraktım 85.8 olarak geri döndüm:18:
hoşgeldin aramıza burda desteklerle daha kolay oluyor umarım istediğin kiloya ulaşırsın biraz azim
sağol inşaallah menülerinizi takip edeceğim bakalım ne olacak
ekmek yerine ceviz badem fındık fıstık sabah yumurta var zaten oldukca tok tutuyor 2 öğün yeterli oluyor
sen bu 6 kiloyu bu kadar kısa sürede ve karataylamı verdin
evet henüz 1 ay olmadı oldukca dikkat ediyorum ve yürüyüş yapıyorum aksatmadan umarım dahada vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?