Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün öğle yemeğine mercimekli pırasa yaptım gayette güzel olmuştu
Tarifi
pırasaları ince ince doğradım tencereye üzerie 1 domates rendeledim az zeytinyağı döküp kapağını kapattım domates suyunu çekip pırasa biraz kavrulunca üzerine suyunu döktüm. Kaynayınca haşlanmış yeşil mercimek ve tuzunu kattım pişirdim. Bence çok güzel olmuştu

Ya işte kızların bahsettiği de bu. Bence sen kendini zorla ve sıkı bir kahvaltı yap, sonra böyle gözün yollarda beklemezsin yemeği

işte carmen hayat yaşama şeklimi degiştirmem gerek .şunu fark ettim ben hep aceleyle birşeylere yetişecekmiş gibi yaşıyorum.rahat bir insan deilim çok hiperaktif biriyim .yemek yememde öyle hep ayak üstü.yada en fazla 5 dakika.bak şimdi gelsin yemek benim masaya oturmam ve kalkmam 5 dk yı geçmez.sonra 1-2 saat sonra yine acıkırım.

Sen zayıflarsın eminim ama eski eşine bu sözleri söyleyen eski kocan bence beyin olarak acınacak halde ve ne yazık ki bunu Karatay diyeti ile de düzeltemez

Kızlar bu resme bakınca inceldiğimi hissettim!

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Karatay'a takılın hayatınızı yaşayın..

(Bu arada geçmişi tam okuyamadım herkes iyidir inş.)

Sen zayıflarsın eminim ama eski eşine bu sözleri söyleyen eski kocan bence beyin olarak acınacak halde ve ne yazık ki bunu Karatay diyeti ile de düzeltemez

o yüzden "eski" oldu ya haberi yok...Hem ben gerçek beyaz atlı prensimi buldum bu tombik halimle :)))) Kendim için zayıflıycam, kimsenin sözüne aldırdığımdan değil. Verdiğim her gr da daha mutlu daha kendinden emin oluyorum, insanların bile bakış şekli değişiyor kararlılığıma saygı duymaya başladılar artık.

boşver salla gitsin ne barışcan yontulmamış adamla .önce kendine bi dönsün baksın .ök.z

ama bazen hayat insana böyle tokat gibi vuruyorya aslında bizler için her türlü sıkıntı kötü sözler.
hayattan eza ceza çekmeden olgunluga ulaşılmaz bu bir gercektir..

ben hayatta dönem dönem kendi çapımda agır diyetler vererek bugunüme geldim.ve bazen dönüp arkada baktıgımda diyorumki iyiki bana bunlar bunlar söylenmiş iyiki bunları bunları yaşamışımki bugun bu haldeyim....

rahat yaşayarak insanoglu yetişmez daha dogrusu insan olmanın ruhu çıkmaz ortaya .bu bir gerçektir..

ilk fırsatta denemem lazım.

Hayat ince ayrıntılarda gizli hiçbirşeyi aceleye getirip de büyük keyifleri gözden kaçırma bence.Dene yaşam şeklini değiştirmeyi bence yapabilirsin ne de olsa imkansız diye birşey yok bu hayatta. Sen sadece iste ve uygulamaya çalış.

vayyyyyyyy vayyyy vayyyyyy

canım takdir ettim seni
yürü be kim tutar !!!

Zaten karatay dıyetıne baslanıldıgında,omega3 agırlıklı beslenıldıgınden,celık gıbı sınırlere sahıp oluyoruz,karacıgerde stresle yag yapımı duruyor,daha ıyı hıssedınce daha cok hareket edıyor ınsan,ben ılk hafta o kadar mutlu olmustum kı hemen dugun tv yı acıp 120 kg halımle usanmadan saatlerce cıftetellı oynamıstım ,31.5 kılo verdım artık horon tepenlere eslık edebılır duruma geldım Tokum ya Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .

07:00 sirkeli ılık su
08:30 1 bardak ılık günlük süt,2 kuru incir ( sayesinde kabızlık yaşamıyorum )

09:00 2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1/2 domates
1 dilim köy peyniri
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
2 küçük közlenmiş kırmızı biber
1 ince belli ( benim gelecekteki belim gibi ) çay bardağı badem ve ceviz karışımı
omega 3 tablet yanında 3 adet kuru müredüm eriği
Şu ana kadar 2 lt su.

Az sonra da mate,funda, yeşil çay, biberiye,kekik karışımı çay limonlu içeceğim.

Daha ne olsun. Diyete başadıktan bir hafta sonra 2 öğüne geçtim. Üçüncü öğüne gerek duymuyorum ve öğünlerimin arasında yaklaşık 6-6,30 saat oluyor ve acıkmıyorum.

Günaydın kızlar,gerçi saat 12 oldu ama ancak geçmişi okuyup gelebildim.arada da işlere bakmam gerekti tabii.
VEEEEEEEEEEEEEEE ben güne -1 le başlamanın haklı gururunu yaşıyorum kızlarrrrr...haftalardır kıramadığım inadını karatayla kırmış oldum bünyemin.
Çok ama çok mutluyummmmm,darısı hepinizin başına ve kaldı geriye 24 kilooo.

Ama inanıyorumki burdaki motivasyonla beni kimse tutamazzzzz:))))

Sabah ki menüm 8.30
2 kaysı kıvamı yumurta
1 avuç kaşar peyniri
10 zeytin
2 tane yeşil biber
1 adet minik domates
1 bardak çay
ama ama loxi bana kızacak,ceviz badem kaysı yiyemedim çünkü bogazıma kadar doluyum ve hala açlık yok.
1 lt su

Öglen
pırasa yemegi zeytinyağlı
1 bardakta ayran ceviz badem ve kaysıyıda onunla tüketirim artık

Akşam
kaysılı cevizli keten tohumlu yogurt

yanlışım var mı demeye korkar oldum:)))

kas kütlesinin okadar kısa sürede oluşması mümkün değil..
uzun süre sporla haşır neşir olmak lazımmm galiba..
cuma sabahı 60.2
pazartesi yani spor sonrası 61-61.1
bu sabah ise 60.5 çıktım..
kas şişkinliği bence birkaç gün sonra geçiyorr..

tutmuyoruz seni koş koş

Güzel bence menü ceviz yersen ekmek açığını kapatırsın,kayısı da tatlı ihtiyacını keser
ama sabah yesen daha iyi olur kayısıyı

bendende selam olsun valla sen karatayla saglıklı kılona kavusursunda ona tıp yetersız kalır bence

ceylın super gorunuyosun tarzınıda cok begendım
en guzel yatırım kendı bedenımıze yaptıgımızdır bence bravo dogru yolda ve dogru yerdesın

menu super ınce bellı olayına cok guldum yola devam

menun cok guzel sebze yemegını tek gecerım en saglıklısı o valla ama kayısı ve cevızıde ıhmal etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…