Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmişi okuyamadım arkadaşlar. Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Gelecek hafta daha güzel vucutlar dileğiyle iyi akşamlar.

:119::119::119::119:

Geçmişi okuyamadım arkadaşlar. Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Gelecek hafta daha güzel vucutlar dileğiyle iyi akşamlar.

:119::119::119::119:

Teşekkürler canım sanada iyi akşamlar 2 gündür koşturmaca ile geçti hafta sonu malum kızlar var oldukca yogun oluyor

gunaydın kızlarr guzel bır hafta sonu gecırmenız dılegıyle ...

kahvaltım

2 yumurta
4 zeytın
lor,kasar,beyaz peynır
yesıllık,fıstık,omega3
gunkurusu kayısı

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben iyiyim bugün dün akşam dokuzda sızdım kaldım valla sabah olmak bilmedi kalktım yürüyüşe gittim bir saat yürüdüm

şimdi de kahvaltımı yapacağım iki yumurta 2 kyısı iki incir 1 kk peynir 10 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş

Güneşli bir gün ve keyifli haftasonları bayanlar
6:30 da çiğ ıspanaklı lorlu salata 2 ceviz yedim

bu arada ben 2 öğüün yediğimde çok zorlandım karatay hoca 2 öğün olarak önersede ben malesef 3 öğün yiyorum
sizlerde durum nasıl :44:

Günaydın, iyi hafta sonları.

Arkadaşlar zannederim gecen sene 1 ay kadar karatay yapıp bıraktım 85.8 olarak geri döndüm:18:

Canım, tekrar hoş geldin, seni geçen seneden hatırlıyorum. İnşallah hep birlikte kiloları veririz.

sabah: 1 yumurtalı menemen, yeşillik, 5 zeytin, 1 portakal., biraz peynir.

Mutlu hafta sonları kızlar hava çok güzel

kahvaltı

nane maydanoz ve akdeniz yeşillikli 1buçuk yumurtadan yapılmış salata

3 çeri badem 3 günkurusu omega 3 ve çay

erken kahvaltı ettiğimizde 3 öğün oluyo sıkma canını durulmuyo 2 öğünle

canım hoşgeldin tekrar..diğer yöntemleri hemen hepimiz denedik..ama en iyi sonucu karatayla aldık..burada kal veririz hepberaber üzülme..

canım erken kahvaltı yapan herkes 3 öğün yapıyor(ben de)..yoksa dayanılmıyor..böyle devam et üzülme

güzel bir cumartesi sabahına merhaba..

sabah

tereyağlı omlet
domates köz biber ve salatalık
1 avuç kadar tandır ekmeği
peynir zeytin
maydanoz
ceviz 2 günkurusu
pastırma
ve çay çayyyy

kızlar günaydın
sabah menüm;
yarm kase yoğurt
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
şekersz çay
3 gün kurusu

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin
sabahki menümü yazıyım:
2 kk yumurta
peynir 8 tane zeyrin
domates salatalık kuzu kulağı
kuruyemiş yemedim midemi ağrıtıyo gecen senede bu yüzden karatayı bırakmıştım
onun yerine ne yiyebilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen

kızıçeler benim yeğenim 5buçuk yaşında. yarım sünnetli olarak doğdu. ve ameliyat olması gerekiyor. doktor için çok araştırma yaptık sonunda bursa da tıp hastanesinde Prof. Mehmet Emin Balkan"dan randevu aldık. kendisi için internette çok güzel şeyler yazıyor ama aranızda hiç kendisine giden oldu mu? nasıl bir doktor acaba fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. çok önemli bir ameliyat çünkü. eğer amliyat esnasında en ufak bir hata olursa kısır olma ihtimali var. o yüzden fikirleriniz bnim için çok önemli. bir de merak ettiğim bir şey daha var. tıp fakültesinde gerek tahlil gerek muayene ve ameliyat ücretlerini ssk karşılıyor mu ?

Kahvaltı - 11:00'e gelirken :

minik bir parça helva (çok tatlı geldi tadı)
1 çay kaşığı keten tohumu + su

2 yumurta ve az pindjurla yapılmış omlet
5 yeşil-5 siyah zeytin
karışık peynir (yine avucumdan çok) az kaymak ve minik bi parça kaymaklı biber
1 yaprak marul, yarım salatalık
1 çay bardağına yakın ceviz

Kahvaltıdan sonra 1 kupa adaçayı içiyorum şuanda.

Benim yumurta- muz soruma cevap verebilecek biri yok mu hanımlar?

Herkese cok cok guzel bır hafta sonu

sabah kalkar kalmaz 2 bardak su

kahvaltı (saat 11.00) klasık 2 haslanmıs yumurta ,peynır;zeytın;domates;salatalık;maydonoz;dereotu;cay +1 cb yer fıstıgı yedım

muthıs tok ve enerjık hıssedıyorum. (regl olmama ragmen) canım herhangı bırsey ıstemıyor cıkolata tatlı pasta borek etrafımda ucusuyor olsada yuzlerıne bakasım yok yaklasık 3 haftadır yedıgım tek tatlı kuru kayısı ve ıncır canan karatay`a sonsuz tesekkurler ...

Selam hepinize iyi haftasonları dilerim

Dünlü menülerim

Sabah arkadaştaydım, çeyrek simit, bi o kadar gözleme, peynir, zeytin, domates, kuru biber kavurma

Öğlen 20 dakika yürüyüş

2. öğün saat 5 gibi

Domates çorbası,kıymalı kapuska, et, salata, yoğurt

Akşam 1 saat tempolu yürüyüş

Bu sabah omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, tere, roka, nane, ceviz, 2 gün kurusu kayısı

Şimdi dışarı çıkıcam hava çok güzel, görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…