kızıçeler benim yeğenim 5buçuk yaşında. yarım sünnetli olarak doğdu. ve ameliyat olması gerekiyor. doktor için çok araştırma yaptık sonunda bursa da tıp hastanesinde Prof. Mehmet Emin Balkan"dan randevu aldık. kendisi için internette çok güzel şeyler yazıyor ama aranızda hiç kendisine giden oldu mu? nasıl bir doktor acaba fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. çok önemli bir ameliyat çünkü. eğer amliyat esnasında en ufak bir hata olursa kısır olma ihtimali var. o yüzden fikirleriniz bnim için çok önemli. bir de merak ettiğim bir şey daha var. tıp fakültesinde gerek tahlil gerek muayene ve ameliyat ücretlerini ssk karşılıyor mu ?
Kahvaltı - 11:00'e gelirken :
minik bir parça helva (çok tatlı geldi tadı)
1 çay kaşığı keten tohumu + su
2 yumurta ve az pindjurla yapılmış omlet
5 yeşil-5 siyah zeytin
karışık peynir (yine avucumdan çok) az kaymak ve minik bi parça kaymaklı biber
1 yaprak marul, yarım salatalık
1 çay bardağına yakın ceviz
Kahvaltıdan sonra 1 kupa adaçayı içiyorum şuanda.
Benim yumurta- muz soruma cevap verebilecek biri yok mu hanımlar?
Birdy canım naptın , koşu nasıl geçti, haberlere çıktın mı
Herkese merhaba ve iyi haftasonları ,
İnşallah herkesin keyfi yerindedir.Sabah 6.15 de uyanmak , kahvaltı etmek , Belgrad Ormanlarına gitmek , 6km lik parkuru rampaları yürüyerek-düzlükleri ve yokuş aşağıları koşarak 46 dakikada tamamlamak , ilk kez katılınan yarışı sonuncu olmadan bitirmek (yarın sıralamam belli olacak) , ormanda tekrar kahvaltı etmek , ısırgan otu aramak ama bulamamak , eve gelmek , yıkanıp-paklanmak , çay içip size bu satırları yazmak....
Ficansım finishe gelirken kameralara ve fotoğraf makinalarına acayip pozlar verip gülücükler attım , akşama şöhretim evvelallah
Süpersin hatunum,, valla atom karınca gibisin
Bakalım akşama görüciiz artık, canım ben de şimdi çıkıyorum,seni
İnşallah herkesin keyfi yerindedir.Sabah 6.15 de uyanmak , kahvaltı etmek , Belgrad Ormanlarına gitmek , 6km lik parkuru rampaları yürüyerek-düzlükleri ve yokuş aşağıları koşarak 46 dakikada tamamlamak , ilk kez katılınan yarışı sonuncu olmadan bitirmek (yarın sıralamam belli olacak) , ormanda tekrar kahvaltı etmek , ısırgan otu aramak ama bulamamak , eve gelmek , yıkanıp-paklanmak , çay içip size bu satırları yazmak....
Canım kitapta yazıyor,muz yiyebilirsin arada yumurta yerine, bir de yanlış hatırlamıyorsam kuru fasulye yazıyordu, piyaz gibi ya da domatesli, akşama kitaba bakıp yazarım canım, şimdi çıkmam gerekiyor
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
süpermiş maşallah sana
olmazsın canım,yürüyüş yapıyosun en fazla aynı kalırsınSağol özlemim öyle oldu da haftaya artı olmam inşallah
iyidir sağolsun...at gibi haaOyyyy ne iyi kocan var kısss , maaşallah...Benim dişlerim ayıptır söölemesi at gibi35 yaşımda mı ne gittim ilk kez dişçiye , kanal tedavisi yapmıştı.Ogün-bugün daha da gitmedim , şikayetim de yok.Şunu dicem ; ben kendim gidiyodum kısss dişçiye , kocam yoktu yanımda...Niye ki :26::26::26::26:
Oh oh , demek benim mesaj Cuma eğlencesi olmuş sana , sevindim valla
sağol canısı..ağırladım misafirleri elhamdülilahHeee , aileyse sorun yok , her türlü ağırlanır.İyi eğlenceler , kolaylıklar cicim...
leylakım kendini iyi dinle,iştahın yoksa çok yemek de gerekmez ama metabolizman bozulmasınherkese selamlar kısslarkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
1-2 gündür menü yazmıyorum çünkü;karatay tarihinde bir ilk yaşanabilürro da şu ki ben de hala iştah yok zorla 1-2 kaşık yemek yiyiyorum sadece bu yüzden de beni çantalamanız çok mümkün iştahım olsa da ondan şikayet ederdim kesin,çok nankör gördüm kendimi
sağol canımcım inşallah:26:Özlem çok geçmiş olsun ,kolayca atlatırsın inşallah
Alla Alla , nassı oluyo da oluyo acaba yaww .Bana çok yabancı hisler bunlarİştah kapanmasını sağlayan bi muska falan var mıdır acaba , yazdırsam :52
birdy imrendim kıss süper bi gün geçirmişsin,hayattan kurtarılmış özel bir günHerkese merhaba ve iyi haftasonları ,
Ficansım finishe gelirken kameralara ve fotoğraf makinalarına acayip pozlar verip gülücükler attım , akşama şöhretim evvelallah
günaydın kızlar......
sersumcum sana da günaydın sabah sabah bu ne enerji maşallaharkadaşım
geçmiş olsun canım..hayırlısıyla atlatsın yeğenin inşallahkızıçeler benim yeğenim 5buçuk yaşında. yarım sünnetli olarak doğdu. ve ameliyat olması gerekiyor. doktor için çok araştırma yaptık sonunda bursa da tıp hastanesinde Prof. Mehmet Emin Balkan"dan randevu aldık. kendisi için internette çok güzel şeyler yazıyor ama aranızda hiç kendisine giden oldu mu? nasıl bir doktor acaba fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. çok önemli bir ameliyat çünkü. eğer amliyat esnasında en ufak bir hata olursa kısır olma ihtimali var. o yüzden fikirleriniz bnim için çok önemli. bir de merak ettiğim bir şey daha var. tıp fakültesinde gerek tahlil gerek muayene ve ameliyat ücretlerini ssk karşılıyor mu ?
KAHVALTI 07.00-09.00 ARASIBenim yumurta- muz soruma cevap verebilecek biri yok mu hanımlar?
cuma kilo verenler hemen kaçamak yapıyor.Selam hepinize iyi haftasonları dilerim
Dünlü menülerim
Sabah arkadaştaydım, çeyrek simit, bi o kadar gözleme, peynir, zeytin, domates, kuru biber kavurma
Öğlen 20 dakika yürüyüş
2. öğün saat 5 gibi
Domates çorbası,kıymalı kapuska, et, salata, yoğurt
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş
Bu sabah omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, tere, roka, nane, ceviz, 2 gün kurusu kayısı
Şimdi dışarı çıkıcam hava çok güzel, görüşürüz
halaaa dokunmadım dediğin için seni tebrik etmekte kararsız kaldım canım.iyi akşamlar kızlar,tatiller güzel geçsin
dün akşam misafirlere yaptığım
un kurabiyesi
muhallebili kadayıf
patatesli ve ıspanaklı börek
mercimek köftesi
sosisli kaşarlı milföy ve mercimek köftesi menüsünden (çalışan kadına özel basit menü) sadece birkaç mercimek köftesi ve az kuruyemiş yiyerek gecyi tamamladım,ama 8 den sonraya kaldı tabiki kalanlar da evde ama dokunmadım hala
bugün kahvaltıda 1muz,karışık kuruyemiş,1 parça peynir ve 3 kuru kayısı yedim,öğlen küçük kızımla 1 lahmacun 1 ayran yaptık,6 ya kadar mercimek çorbamı içip dükkanı kapatacağım,bacaklarım ağrıdığı için 2 gün yürüyüşe ara verdim pazartesi baylayacağımşimdi çıkmam gerek
K
Benim yumurta- muz soruma cevap verebilecek biri yok mu hanımlar?
leylakım kendini iyi dinle,iştahın yoksa çok yemek de gerekmez ama metabolizman bozulmasınbiz cıss yiyenleri sopalıyoruz ki seni niye çantalıyalım kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?