Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese merhaba ve iyi haftasonları ,
İnşallah herkesin keyfi yerindedir.Sabah 6.15 de uyanmak , kahvaltı etmek , Belgrad Ormanlarına gitmek , 6km lik parkuru rampaları yürüyerek-düzlükleri ve yokuş aşağıları koşarak 46 dakikada tamamlamak , ilk kez katılınan yarışı sonuncu olmadan bitirmek (yarın sıralamam belli olacak) , ormanda tekrar kahvaltı etmek , ısırgan otu aramak ama bulamamak , eve gelmek , yıkanıp-paklanmak , çay içip size bu satırları yazmak....

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin

Canım kitapta yazıyor,muz yiyebilirsin arada yumurta yerine, bir de yanlış hatırlamıyorsam kuru fasulye yazıyordu, piyaz gibi ya da domatesli, akşama kitaba bakıp yazarım canım, şimdi çıkmam gerekiyor

Süpersin hatunum, , valla atom karınca gibisin

süpermiş maşallah sana

herkese iyi hafta sonları hava çok güzel kızlar evde durmak istemiyor anneme mangala gidiyoruz bahçeli evi seviyorum

Akşam yemegimi yemiş bulunmaktayım
1 tabak ciğer2 bardak ayran kuruyemiş 5 6 tane

Sağol özlemim öyle oldu da haftaya artı olmam inşallah
olmazsın canım,yürüyüş yapıyosun en fazla aynı kalırsın
iyidir sağolsun...at gibi haamaşallah..aman şikayetin olmasıncanım benim panık rahatsızlığım olduğu için eşim hastanelere beni yalnız göndermez mümkün oldukça,ondan yani..
Heee , aileyse sorun yok , her türlü ağırlanır.İyi eğlenceler , kolaylıklar cicim...
sağol canısı..ağırladım misafirleri elhamdülilah
leylakım kendini iyi dinle,iştahın yoksa çok yemek de gerekmez ama metabolizman bozulmasınbiz cıss yiyenleri sopalıyoruz ki seni niye çantalıyalım kıss
Özlem çok geçmiş olsun ,kolayca atlatırsın inşallah
sağol canımcım inşallah:26:
Alla Alla , nassı oluyo da oluyo acaba yaww .Bana çok yabancı hisler bunlar İştah kapanmasını sağlayan bi muska falan var mıdır acaba , yazdırsam :52

birdy imrendim kıss süper bi gün geçirmişsin,hayattan kurtarılmış özel bir günakşam yattığın yerleri beğenirsin muhtemelen
Ficansım finishe gelirken kameralara ve fotoğraf makinalarına acayip pozlar verip gülücükler attım , akşama şöhretim evvelallah

abi hangi kanal

iyi akşamlar kızlar,tatiller güzel geçsin

dün akşam misafirlere yaptığım
un kurabiyesi
muhallebili kadayıf
patatesli ve ıspanaklı börek
mercimek köftesi
sosisli kaşarlı milföy ve mercimek köftesi menüsünden (çalışan kadına özel basit menü) sadece birkaç mercimek köftesi ve az kuruyemiş yiyerek gecyi tamamladım,ama 8 den sonraya kaldı tabikikalanlar da evde ama dokunmadım hala

bugün kahvaltıda 1muz,karışık kuruyemiş,1 parça peynir ve 3 kuru kayısı yedim,öğlen küçük kızımla 1 lahmacun 1 ayran yaptık,6 ya kadar mercimek çorbamı içip dükkanı kapatacağım,bacaklarım ağrıdığı için 2 gün yürüyüşe ara verdim pazartesi baylayacağımşimdi çıkmam gerek

günaydın kızlar......
sersumcum sana da günaydın sabah sabah bu ne enerji maşallah arkadaşım

geçmiş olsun canım..hayırlısıyla atlatsın yeğenin inşallah
Benim yumurta- muz soruma cevap verebilecek biri yok mu hanımlar?
KAHVALTI 07.00-09.00 ARASI
AZ PİŞMİŞ İKİ ADET YUMURTA
Haşlanarak lop,rafadan veya tavada düşük ısıda saf tereyağında fazla katı olmadan pişirilebilir.Yumurtalar özellikle kayısı kıvamında olmalı yada tereyağında düşük ısıda katılaştırılmadan hafifçe pişirilmelidir.
Menemen yada pastırmalı yumurta yapılabilir.
BİR AVUÇ İÇİ AZ TUZLU PEYNİR
Az yağlı, light ya da krem peynir olmayacak.Bunun yanında herhangi bir ekmek,poğaça simit vb yenmeyecek!
BİR İNCE BELLİ ÇAY BARDAĞI CEVİZ İÇİ VE YA FINDIK,FISTIK,BADEM,YER FISTIĞI.
Kuruyemişler kavrulmamış olacak! Ekmek yerine yenilebilir.
· AZ TUZLU 8-10 ADET ZEYTİN
Üzerine zeytinyağ,limon kekik ve pul biber eklenebilir.
· DOMATES,BİBER,SALATALIK,TURP,MAYDONOZ ,NANE,ROKA
Doğal ve mevsiminde olmak sartı ile arzu edildiği kadar yenilebilir.
· LİMONLU ÇAY VEYA SÜT İÇİLEBİLİR
Şekersiz ve tatlandırıcısız olarak!
Not:
· Kahvaltı 24 saatlik bir gün içinde en önemli olan öğündür. Kuvvetli,bol protein ve sağlıklı yağ ( tereyağ) içeren bir kahvaltının metabolizmayı 12 saat süre ile %30 kadar artırdığı gösterilmiştir.Bu şekilde bir kahvaltının hızlandırdığı metabolizma sonucu, harcanan kalori miktarı 4-5 kilometrelik bir koşuda harcanan kalori-enerji miktarına eşdeğerdir.
· İki adet az pişirilmiş ( kayısı kıvamında ) yumurta,bir avuç içi kadar ( bir kibrit kutusu kadar az değil ) beyaz peynir ve çökelek sabah yenecek en önemli besin kaynaklarıdır.Yumurta ve protein tüketmenin dejeneratif hastalıklar için, özellikle kalp ve damar hastalıkları için risk faktörü olmadığı Harvard Tıp Fakültesi beslenme bölümünün senelerce yürüttüğü geniş kapsamlı çalışmalarla gösterilmiştir.
· Yumurta yemekten bıkanlar yada yumurta alerjisi gelişmiş olanlar için , sabah kahvaltısında kuzey ülkelerinde olduğu gibi soğuk balık yemelerini öneriyorum.
· Ayrıca Anadolu’da yaygın bir şekilde yıllardan beri uygulandığı gibi domates suyunda haşlanmış kuru fasulye de yenilebilir. Unutmayalım Kuru fasulye en sağlıklı protein,mineral,vitamin ve enerji kaynaklarındandır.

· Başka bir alternatif olarak bir adet muz,bir ince belli çay bardağı dolusu ceviz ve 10-15 adet zeytin olabilir.

hocamızın bir röportajından canım..

cuma kilo verenler hemen kaçamak yapıyor..aslında yapmasak daha çok gidecek canım..geçen hafta bende verdim ve üstüne cısslar..aldım boyumun ölçüsünü bu cuma..
haberleri izleyelim bakalım nasıl çıkmışın hatun..ayrıca sonuncu olmadığın için de tebrikler..
halaaa dokunmadım dediğin için seni tebrik etmekte kararsız kaldım canım..akşama kararımı vericem

çıtırık hatunum..hoşgeldin..napıyon beyaa..öslettin kendinii

Akşam yemeğimi yedim şimdi
Haşlanmış tavuk salata bambuna ve 2 kaşık yoğurt
Resmen stres oldum acaba gece tatlı krizim tutarlı diye
Bide 5 tane zeytin yedim Oktay ustanın eski programını izledim Canan hoca akşamda zeytin yiyebilirniz dedi ona istinaden bende yedim kuruyemiş yok

süpersin canım
leylakım kendini iyi dinle,iştahın yoksa çok yemek de gerekmez ama metabolizman bozulmasınbiz cıss yiyenleri sopalıyoruz ki seni niye çantalıyalım kıss

benim vücut alışkın yemek yememeye,bişey olmaz özlemcim
ne bilem belki bişey yemiyon diye kızarsınız dedimdi

iyi akşamlar canlarımbugün hava süperdi kendimizi çayıra bayıra attıksüperdi,bol hareket bol temiz havaiyi geldi,mangal da olunca iştahım biraz yerine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…