Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çıtırık hatunum..hoşgeldin..napıyon beyaa..öslettin kendinii

hosbuldum sersumum girdim sizi okuyordum bende kizlar malesef haberler kotu bende, tam 56 kilo oldum burayi biraktigimda 48 dim.
sizler olmadan olmuyor.
sen neler yaptin sersumum? nasil gidiyor karatay

Çook teşekkür ederim cicim, bekliyorum cevabını.

Sersum da cevaplamış canım, aynen düşündüğüm gibi kuru fasulye de yenebilirmiş domates suyunda haşlanmış ve ithalse 1 muz yerdiyse de 2 muz yiyebilirsin, kitabın o bölümünün resmini de ekledim

Eklentiler

• $image.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
iyi akşamlar canlarımbugün hava süperdi kendimizi çayıra bayıra attıksüperdi,bol hareket bol temiz havaiyi geldi,mangal da olunca iştahım biraz yerine geldi

selam bebeemm...ohh afiyet olsun mangallar yapılmışş...

hosbuldum sersumum girdim sizi okuyordum bende kizlar malesef haberler kotu bende, tam 56 kilo oldum burayi biraktigimda 48 dim.
sizler olmadan olmuyor.

Asyam hoşgeldin nasılsın, kiloyu takma ya hep beraber hallederiz

Bravos diyorum canım, ben dayanamazdım herhalde

Aynen oldu canım ama yürüdüm ya nötr kalmışımdır umarım

ben cılgın bi haftayı dün kızımın doğum günü kutlamasıyla sonlandırdım:)çok yoruldum bu hafta hem okul hem kızım hem hazırlıklar...saolsun kimsede bi gram yardım etmedinese süper gecti.kızımda cok mutluydu bizde.
ama ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım ve dün menude bildiremedim.affınıza sığınır bu haftaya tam gaz başlayacağıma söz veririm.
bugün
kahvaltım:klasik karatay kahvaltı
öğle-akşam:az önce bi kase soğuk ayran aşı,köfte
yarın yds ye gircem uf ya pazar pazar

öğle :6 tabak yeşil mercimek yemeği
1 ince dilim peynirli börek, 1kase yoğurt

akşam: 5 kaşık zeytinyağlı kereviz yemeği karışık salata

spor: 1 saat yürüyüş
2 litre su

iyi akşamlar dilerim

sizler olmadan olmuyor.

iyi yaptın canım..gel aramıza yeniden..veririz beraber kilocukları sen üzülme bebeemm..

ben 1 ileri 2 geri de olsa veriyorum canım..yaza kadar süre verdim kendime gidicek bu kilolar başka yolu yok..

bugün ne oldu anlamadım gene çoştum....sinirden önce yemedim sonra birden yemeye başladım

sabah:1 nescafe

öğlen: 1 ısırık kurabiye
1 ısırık börek
2 yudum meyve suyu

akşam: biber dolması
kıymalı yumurta
yoğurt
nescafe bitter çikolata (((((

kızına nice mutlu yıllar canımm
sağol canımcım,sana da afiyet olsun

Aynen oldu canım ama yürüdüm ya nötr kalmışımdır umarım
inşallah canım..ama beni kaçamak hemen etkiliyor..yapmıycam bidaaa
Kızlar ben yürüyüşe kaçar

sersummmm burdamısın canım?
dünki listeyi hala göremedim ben...kaçıncı sayfada biliyormusun?

geçen hafta okadar dikkat ettim +200gr çıktımyaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam.....

bundan sonra hergün tartılıcam...

Bu sabah kahvaltım karatay kahvaltısı ve 1 k.k helva
Öğlen 1 kase çorba ve 1 karam gofret 7 tane çilekreglim yaklaşıyor ve canım çok tatlı çekiyor tatlı krizlerim için ne öneriyorsunuz kızlar

Selam canım..hangi sayfa olduğunu bilmiyorum..en fazla 6-7 sayfa geridedir..ama ben de ++ 1200 çıktım sana cevap ta yazmıştım zaten..künefe gitti diye

geçmişi okuyamadığımdan msjını da görmedim canım kusura bakma...
gittiki ne gitti künefe sorma yaaa((
hafta içi tartılsaydım +++ ları anlar az daha dikkat ederdim diye kendime kızıyorum...ama neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız değil mi?
sen neden +++çıktın hemde +1200 çok yaaa su tutmuş belli ki vücudun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…