Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım önümüzdeki maçlara bakıcaz..ben hergün tartılıyorum valla..dayanamam..

ben de şaşırdım ama oldu birkere

Ah canım , panik atak mı var sende ? O bahsettiğin çarpıntılar bundan mıydı ki acaba? Benim çarpıntıları hatırlarsın , çok kişi bana da panik atak mı var acaba dedi ama yok galiba...Allah başka dert vermesin cicim , ne güsel kocacın da hep yanındaymış zaten
Hadi geçmiş olsun , bi daha sana sıra gelene kadar....
Valla ne güzel özetlemişsin , aynen öyle , güzel bir gün oldu , temiz hava , bol gıda , bol hareket....

BBC Prime mış kısssss
Oyyy ne basit menüsü yawww , ne kadar güzel şeyler yapmışsın , ellerine sağlık.Un kurabiyesi dedin beni benden aldın.Ne zamandır canım istiyodu.Misafir olmadıkça bu tip şeyleri evden yapmayalım , bikaç tane satın alalım diye karar aldık çünkü öbür türlü 1 tepsi yapıyosun...Neyse geçen gün miniklerden 3 adet alıp lüplettim , oyyyyyy.....Seninki kim bilir ne kadar güzel olmuştur...
Bu arada göstermiş olduğun çelik gibi irade için sonsuz tebrikler...Ben olsam yapamazdım...

Hahahaha izleyin kısss , gülücükler saçan benim işte
süpersin canım

benim vücut alışkın yemek yememeye,bişey olmaz özlemcim
ne bilem belki bişey yemiyon diye kızarsınız dedimdi
Sağol canım benim
iyi akşamlar canlarımbugün hava süperdi kendimizi çayıra bayıra attıksüperdi,bol hareket bol temiz havaiyi geldi,mangal da olunca iştahım biraz yerine geldi
Ohhh affiyet&sağlık olsun cicim
2. öğün

hünkar beğendi
5-6 tane mercimek köfte
Ben senden de bi mangal partisi beklerdim bugün valla , hayırdır niçün yapmadınız kısss
Hem mutlu yıllar , hem ellerine sağlık hem de geçmiş olsun
Kızlar ben yürüyüşe kaçar
Ohhhh bravoss Ficansım....

Hahahaha izleyin kısss , gülücükler saçan benim işte

Ben senden de bi mangal partisi beklerdim bugün valla , hayırdır niçün yapmadınız kısss

he bakçam tanıycam ben senii

düşünmedim diil hani emme velakin benim kocişş her hafta kaldırmıyo bu işi.beyler alttarafı mangal yakıyo ve etleri pişiriyo.diğer tüm hazırlığı ve temizliği biz yapıyoss ama onlar çok yoruluyo nedense.yarın belki..haftaya zaten vana gidicez çok mutluyum..

off kızlar yaa..ben yine uzanıcam..iyi gibiydim ama yine soldan soldan bacağıma vuruyo bu bel ağrım..ovdum dinlendim ıscak tuttum bakalım noolcak..çok oturunca da ağrıyor..kuyruk sokumuma yakın olduğu için..sonra görüşürüz..

Kızlar herkese selam,konuyu inceliyorum fakat diyetin tam olarak nasıl yapılacağını anlamadım.
Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Bu diyeti emzirenlerin yapmasının sakıncası var mı?
İlla kitabı mı almam gerekiyor,diyeti tam olarak anlayabileceğim nasıl uygulandığının yazıldığı,neler yediğinizin yazıldığı sayfa var mı?
Ortalama haftalık kilo kaybınız ne kadar oluyor.

He valla , üşeniyolar di mi , halbuki ne var ateş yakmakta yane
Hayırdır gülüm , gezmeye mi gidiyosunuz Van'a ? Van çok güzel diye anlatıyolar , göl deniz gibi , plaj da varmış galiba.Ohhh gidin gidin , kafanız açılır valla.Kaç saat cicim Hakkari'den ?

Uzan canımcım , hazır evdeyken dinlendir iyice...
Ben de kaçtım şimdilik.Sonra görüşürüz ...

Sersum da cevaplamış canım, aynen düşündüğüm gibi kuru fasulye de yenebilirmiş domates suyunda haşlanmış ve ithalse 1 muz yerdiyse de 2 muz yiyebilirsin, kitabın o bölümünün resmini de ekledim

Sevgili sersum ve ficans çook teşekkür ediyorum. Gördüm burada yazanları, dediğim gibi, Karatay Hoca'nın doktorsitesinde cevapladığı sorular arasında hiç muz görmeyince kafam karışmıştı biraz. Artık yarın rahatlıkla yiyebilirim :) zira pek canım yumurta istemiyor. İnşallah kitaplar bir an önce elime geçer, internette araştıra araştıra telef oldum :) Hoca da bazen farklı öneriler veriyor. Mesela izlediğim programlarda alkol'un şekerden farkı yok diyordu. Burada okuduğum bir röportajında başka bir şey söylemiş.

Neyse ben de bildirimimi yapayım. Kahvaltıyı yazmıştım zaten, öğleden sonra hava pek güzeldi, çıktım 1 saat tempolu yürüdüm, yarım saat de alışveriş amacıyla. Ama hava fazla mı güzelmiş ne, güneş tepemden bütüün enerjimi çekti aldı, eve geldiğimde epey yorulmuştum. Ama ne dedim, oh gelsin D vitaminleri. Normalde güneşi ancak ve ancak bulutlu yahut esintili havalarda severim. Yaz mevsiminden ise -Allah affetsin- hiiç ama hiiç hazzetmiyorum. Ama yürüyüşler bu kadar önemli hale geldiğinden ve D vitaminine dikkat etmeye başladığımdan beri o kadar kaçmıyorum güneşten. Bi duş aldım, oturdum, yemek hazırlığına başladım. Dolma yapmayı planlamıştım dünden, kabak ve dolmalık biber aldım. Harcı için 8 dolmaya 3 kaşık bulgur koydum sadece,daha çok kıymalı soğanlı oldu. Gayet de lezzetliydi elhamdülillah. Yemek pişerken çok acıkmaya başladım ama bi tane küçük havuç yedim. 2 öğün yapıyorum artık, zaten kahvaltıyı 10 -11 gibi ettiğim için hiç acıkmıyorum. Bugünkü muhtemelen yorgunluktandı.

2. Öğün - 18:00 :

1 küçük havuç
2 biber 1 kabak dolması
1 kase yoğurt
1 avuç dolusu badem

Şimdi de yoğurt mayaladım. Son fiyaskodan sonra biraz endişeliyim, bir de o telef olunca mayalık yoğurdum da kalmamış oldu, her seferinde bir sonraki için maya ayırıyordum, biraz daha fazla ayırmam gerekiyormuş. Dolayısıyla market yoğurduyla mayalamak durumunda kaldım. İnşallah tutar bu sefer, özledim ev yoğurdunu. Dua edin kızçeler.

Bu arada epey bir cevapları okuduktan sonra bugün aldığım omega-3'ü 3'e yükselttim. Karatay Hoca tok karnına alın diyordu. Kahvaltıdan sonra 3 tane yuttum. Sanırım aslında daha da fazla almam gerekiyor, içeriği çok yüksek miktarda değil çünkü ama 3'ten fazla şimdilik almak istemedim. Zaten beeyle mideden balıklı balıklı geliyo insanın ağzına..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar nasilsiniz ??

Iki gundur yoktum ortalarda .. Dun sabah cok erken ise gittim ve biraz gec geldim. Dun kadinlar klubune hic bakamadim kim kilo verdi kim vermedi bilmiyorum amaaa HERKEZI TEBRIK EDIYORUM!!
Dun biraz kacamak yaptim ama ama sonra hareketimide yaptim. 1 saat disarida kocis ile tempolu yuruduk ve 45 dakika da LEslie sansone 3 miles yaptim.

Bugun; gec uyandim dunden tok oldugum icin kakao yogurt yedim. Sonra disariya ciktik yine kocisim ile 2 saat tempolu yuruduk yeldik yemegimizi yedik glisemik ind. dusuk olan herseyden bol bol doyana kadar yedik.. Yedikten sonra ben dedim yine bir Leslie yapayim icime dert olmasin 45 dakika 3 miles yaptim simdi kahvemi iciyorum sizleri okuayacagim
:126:

CANIM SPOR HARİKA

kızlar bugün kendimle gurur duydum hiç kaçamak yapmadım yapacak ortamlarla karşılaşmama rağmen şu an ev arkadaşım sevgilisiyle et pişiriyorlar sen de ye dediler yemem
sevgilim yanımda sucuklu yumurtaya ekmek banıyor:18::18::18:ama onu da yemem

bugün sabah 1 saat biraz önce 1 saat 45 dk tempolu yürüdüm çok mutluyum ve çok huzurluyum

yarın sınavım var hanımlar bana dua edin malum yds :18::18::18:

Kilo verebilen , veremeyen , kilosu sabit kalan , bildirebilen , bildiremeyen herkezi gonlumden tebrik ediyorum Herkeze bu zor yolda kolayliklar diliyorummmmmmmm ..

Tesekkurler canim ..
Sabrin ve azmin icinde tebrik ederim ve yarin ki sinavda basarilar dilerim. Hersey gonlunce guzel olsun
CANIM SPOR HARİKA

iYİ akşamlar kızlar çok güzel bir gün geçirdik kızlarımla cıss hiçbirsey yemedim yemek sonrası birde top oynadık sporumuda yaptım yarınıda bir atlatsaydım hayırlısı ile

Bu sabah kahvaltım karatay kahvaltısı ve 1 k.k helva
Öğlen 1 kase çorba ve 1 karam gofret 7 tane çilekreglim yaklaşıyor ve canım çok tatlı çekiyor tatlı krizlerim için ne öneriyorsunuz kızlar
canım benimde reglin sonu sayılır pazartesi bitiyo incir arası ceviz çok iyi gidiyo

saat 15.00 ayçekirdeği

saat 18.00 kuzu şiş,salata,ayran

çok çok suuuu

biraz önce leslie ile 3 mil yürüdüm

memleketim bugün bir başka gördüm seni
dağların yeşillenmiş
mislenmiş
ne güzel yakışmış bahar elbiselerin
canımmmmmmm cananım memleketim.......(buda içimden geldi paylaşmak istedim..)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Bugün kars a ve erzuruma gittik
Sabah
2 kk yumurtayla kk
Ogle
Cag kebap
Lavas
Ayran
Aksam karsta
Ayran asi
Bulgur ustu kaz eti
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…