geçmişi okuyamadığımdan msjını da görmedim canım kusura bakma...
gittiki ne gitti künefe sorma yaaa((
hafta içi tartılsaydım +++ ları anlar az daha dikkat ederdim diye kendime kızıyorum...ama neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız değil mi?
sen neden +++çıktın hemde +1200 çok yaaa su tutmuş belli ki vücudun...
Ah canım , panik atak mı var sende ? O bahsettiğin çarpıntılar bundan mıydı ki acaba? Benim çarpıntıları hatırlarsın , çok kişi bana da panik atak mı var acaba dedi ama yok galiba...Allah başka dert vermesin cicim , ne güsel kocacın da hep yanındaymış zatenolmazsın canım,yürüyüş yapıyosun en fazla aynı kalırsın
iyidir sağolsun...at gibi haamaşallah..aman şikayetin olmasın canım benim panık rahatsızlığım olduğu için eşim hastanelere beni yalnız göndermez mümkün oldukça,ondan yani..
sağol canısı..ağırladım misafirleri elhamdülilah
leylakım kendini iyi dinle,iştahın yoksa çok yemek de gerekmez ama metabolizman bozulmasınbiz cıss yiyenleri sopalıyoruz ki seni niye çantalıyalım kıss
sağol canımcım inşallah:26:
birdy imrendim kıss süper bi gün geçirmişsin,hayattan kurtarılmış özel bir günakşam yattığın yerleri beğenirsin muhtemelen
abi hangi kanal
Oyyy ne basit menüsü yawww , ne kadar güzel şeyler yapmışsın , ellerine sağlık.Un kurabiyesi dedin beni benden aldın.Ne zamandır canım istiyodu.Misafir olmadıkça bu tip şeyleri evden yapmayalım , bikaç tane satın alalım diye karar aldık çünkü öbür türlü 1 tepsi yapıyosun...Neyse geçen gün miniklerden 3 adet alıp lüplettim , oyyyyyy.....Seninki kim bilir ne kadar güzel olmuştur...iyi akşamlar kızlar,tatiller güzel geçsin
dün akşam misafirlere yaptığım
un kurabiyesi
muhallebili kadayıf
patatesli ve ıspanaklı börek
mercimek köftesi
sosisli kaşarlı milföy ve mercimek köftesi menüsünden (çalışan kadına özel basit menü) sadece birkaç mercimek köftesi ve az kuruyemiş yiyerek gecyi tamamladım,ama 8 den sonraya kaldı tabiki kalanlar da evde ama dokunmadım hala
bugün kahvaltıda 1muz,karışık kuruyemiş,1 parça peynir ve 3 kuru kayısı yedim,öğlen küçük kızımla 1 lahmacun 1 ayran yaptık,6 ya kadar mercimek çorbamı içip dükkanı kapatacağım,bacaklarım ağrıdığı için 2 gün yürüyüşe ara verdim pazartesi baylayacağımşimdii eller çıkmam gerek
haberleri izleyelim bakalım nasıl çıkmışın hatun.. ayrıca sonuncu olmadığın için de tebrikler..
halaaa dokunmadım dediğin için seni tebrik etmekte kararsız kaldım canım..akşama kararımı vericem
Sağol canım benimsüpersin canım
benim vücut alışkın yemek yememeye,bişey olmaz özlemcim
ne bilem belki bişey yemiyon diye kızarsınız dedimdi
Ohhh affiyet&sağlık olsun cicimiyi akşamlar canlarımbugün hava süperdi kendimizi çayıra bayıra attık süperdi,bol hareket bol temiz hava iyi geldi,mangal da olunca iştahım biraz yerine geldi
Ben senden de bi mangal partisi beklerdim bugün valla , hayırdır niçün yapmadınız kısss2. öğün
hünkar beğendi
5-6 tane mercimek köfte
Hem mutlu yıllar , hem ellerine sağlık hem de geçmiş olsunben cılgın bi haftayı dün kızımın doğum günü kutlamasıyla sonlandırdım:)çok yoruldum bu hafta hem okul hem kızım hem hazırlıklar...saolsun kimsede bi gram yardım etmedinese süper gecti.kızımda cok mutluydu bizde.
ama ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım ve dün menude bildiremedim.affınıza sığınır bu haftaya tam gaz başlayacağıma söz veririm.
bugün
kahvaltım:klasik karatay kahvaltı
öğle-akşam:az önce bi kase soğuk ayran aşı,köfte
yarın yds ye gircem uf ya pazar pazar
Ohhhh bravoss Ficansım....Kızlar ben yürüyüşekaçar
Hahahaha izleyin kısss , gülücükler saçan benim işte
Ben senden de bi mangal partisi beklerdim bugün valla , hayırdır niçün yapmadınız kısss
he bakçam tanıycam ben senii
düşünmedim diil hani emme velakin benim kocişş her hafta kaldırmıyo bu işi.beyler alttarafı mangal yakıyo ve etleri pişiriyo.diğer tüm hazırlığı ve temizliği biz yapıyoss ama onlar çok yoruluyo nedense .yarın belki. .haftaya zaten vana gidicez çok mutluyum..
off kızlar yaa..ben yine uzanıcam..iyi gibiydim ama yine soldan soldan bacağıma vuruyo bu bel ağrım ..ovdum dinlendim ıscak tuttum bakalım noolcak. .çok oturunca da ağrıyor ..kuyruk sokumuma yakın olduğu için..sonra görüşürüz..
Sersum da cevaplamış canım, aynen düşündüğüm gibi kuru fasulye de yenebilirmiş domates suyunda haşlanmış ve ithalse 1 muz yerdiyse de 2 muz yiyebilirsin, kitabın o bölümünün resmini de ekledim
CANIM SPOR HARİKAMerhaba kizlar nasilsiniz ??
Iki gundur yoktum ortalarda .. Dun sabah cok erken ise gittim ve biraz gec geldim. Dun kadinlar klubune hic bakamadim kim kilo verdi kim vermedi bilmiyorum amaaa HERKEZI TEBRIK EDIYORUM!!
Dun biraz kacamak yaptim ama ama sonra hareketimide yaptim. 1 saat disarida kocis ile tempolu yuruduk ve 45 dakika da LEslie sansone 3 miles yaptim.
Bugun; gec uyandim dunden tok oldugum icin kakao yogurt yedim. Sonra disariya ciktik yine kocisim ile 2 saat tempolu yuruduk yeldik yemegimizi yedik glisemik ind. dusuk olan herseyden bol bol doyana kadar yedik.. Yedikten sonra ben dedim yine bir Leslie yapayim icime dert olmasin 45 dakika 3 miles yaptim simdi kahvemi iciyorum sizleri okuayacagim:126:
KİLO VERENLER
1.Ficans %2,65:119::119::119::119::119:
2.Degua %1,90:119::119::119::119::119:
3.Kardelen %1,77
4.İhya %1,68
5.Cafo %1,38
6.rosarugosa %1,33
7.Nurudilara %1,30
8.Fbmy8785 %1,19
9.Elifce %1,04
10.Beyhan25 %0,59
11.Yklm %0,54
12.Afatmas %0,52
13.Özlemkartal %0,33
14.Fzgun %0,29
15.Papadiye %0,27
16.Cigdemklcs %0,2
KILO ALANLAR
Adıgegupse %0,14
Makbule007 %0,30
Kuzu06 %0,30
Bırdy %0,45
Selmanınkızı %0,93
Sersum %1,56
Sıvasıngulu %2,63
Insallh becermısımdır ..kılo veren arkadasları tebrık edıyorum :81::81::81:
bır kac arkadaslarımız bıldırım vermedı daha ama saat gectıgı ıcın verenlerı lısteledım ...
CANIM SPOR HARİKA
kızlar bugün kendimle gurur duydum hiç kaçamak yapmadım yapacak ortamlarla karşılaşmama rağmen şu an ev arkadaşım sevgilisiyle et pişiriyorlar sen de ye dediler yemem
sevgilim yanımda sucuklu yumurtaya ekmek banıyor:18::18::18:ama onu da yemem
bugün sabah 1 saat biraz önce 1 saat 45 dk tempolu yürüdüm çok mutluyum ve çok huzurluyum
yarın sınavım var hanımlar bana dua edin malum yds :18::18::18:
Tesekkurler canim ..
Sabrin ve azmin icinde tebrik ederim ve yarin ki sinavda basarilar dilerim. Hersey gonlunce guzel olsun
canım benimde reglin sonu sayılır pazartesi bitiyo incir arası ceviz çok iyi gidiyoBu sabah kahvaltım karatay kahvaltısı ve 1 k.k helva
Öğlen 1 kase çorba ve 1 karam gofret 7 tane çilekreglim yaklaşıyor ve canım çok tatlı çekiyor tatlı krizlerim için ne öneriyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?