Merhaba arkadaşlar
Bugün kars a ve erzuruma gittik
Sabah
2 kk yumurtayla kk
Ogle
Cag kebap
Lavas
Ayran
Aksam karsta
Ayran asi
Bulgur ustu kaz eti
Herkese iyi geceler
canım eşim salı günü izmire göreve gidiyor..cuma günü de dönüyor vana biz de kızımla bunu bahane edip cuma vana geçicez biraz sosyalleşicez ailecek sinema göl keyfi falanHe valla , üşeniyolar di mi , halbuki ne var ateş yakmakta yane
Hayırdır gülüm , gezmeye mi gidiyosunuz Van'a ? Van çok güzel diye anlatıyolar , göl deniz gibi , plaj da varmış galiba.Ohhh gidin gidin , kafanız açılır valla.Kaç saat cicim Hakkari'den ?
Sevgili sersum ve ficans çook teşekkür ediyorum. Gördüm burada yazanları, dediğim gibi, Karatay Hoca'nın doktorsitesinde cevapladığı sorular arasında hiç muz görmeyince kafam karışmıştı biraz. Artık yarın rahatlıkla yiyebilirim :) zira pek canım yumurta istemiyor. İnşallah kitaplar bir an önce elime geçer, internette araştıra araştıra telef oldum :) Hoca da bazen farklı öneriler veriyor. Mesela izlediğim programlarda alkol'un şekerden farkı yok diyordu. Burada okuduğum bir röportajında başka bir şey söylemiş.
.
Merhaba arkadaşlar
Sabah
2 kk yumurtayla kk
Ogle
Cag kebap
Lavas
Ayran
Aksam karsta
Ayran asi
Bulgur ustu kaz eti
Herkese iyi geceler
Merhaba arkadaşlar
Sabah
2 kk yumurtayla kk
Ogle
Cag kebap
Lavas
Ayran
Aksam karsta
Ayran asi
Bulgur ustu kaz eti
Herkese iyi geceler
iyi pazarlar hepinize..belimin ağrıması vesilesiyle yattığım içün uzuuun süredir ara verdiğim kitap okuma macerama yeniden başladım..iyi de oldu öslemişim beyaa..
sabah
yımırta salatası
çingene salatası
tulum ve örgü peynir
zeytin
ceviz günkurusu
pastırma
çay çayy
geöiş olsun canım fıtık mı vardı sende?
cingene salatası neoluyor ilk defa duydum:44:
sağol canım..evet bel fıtığım var maalesef..
çingene salatası küçük küçük doğranmış bilimum salatalık maydanoz taze veya kuru soğan domates ve bunlara ilaveten lor peyniri ekleyip zeytinyağı döküp karıştırıp afiyetle yiyoruz..buna deniyor canım..
sersumum gunaydın bunu nasıl yedüğüz bakemçatallamı kaşıklamı
Selam hanımlar. Nasılsınız gari? Dün mayaladığım yoğurdu buzdolabına dualarla kaldırmıştım, sabah kalktım göreyim ki tutmuş, çok sevindim, elhamdülillah. Tadı da çok güzel ama market yoğurduyla yaptığım için biraz sünüyor. Tadı güzel olduğu için pek canımı sıkmadı durum. Ama bir an önce bir ev yoğurdu mayası bulmam lazım. Dua edenlere teşekkürlerimi sunuyorum :)
Kahvaltı - 10:00 :
1 muz
1 kase yoğurt içine 1 çay bardağı kırılmış ceviz,fındık,badem, biraz tarçın
5 yeşil zeytin
1 minik parça evde yaptığım tuzsuz lor
Şimdi 5 tane omega-3 yuttum. Ardından da antibiyotiğim.
sağol canım..evet bel fıtığım var maalesef..
çingene salatası küçük küçük doğranmış bilimum salatalık maydanoz taze veya kuru soğan domates ve bunlara ilaveten lor peyniri ekleyip zeytinyağı döküp karıştırıp afiyetle yiyoruz..buna deniyor canım..
mayaladığın yoğurtun daha az sulanması için ;yoğurtu mayaladıktan sonra mayaladığın kabın üstüne plastik tel süzgeç koy etrafını ve üstünü sar bu şekilde bir gece beklet sabah daha az sulandığını göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?