Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar cumartesi günleri kızımın dersanesi 1 de olsuğu için bizde 10 buçuk arası kalkıyoruz onun için iki öğün yetiyor
sabah kavaltı :2 yumurta,2dilim peynir,salatalık,domates,6 zeytin yarım çay bardağı ceviz fındık karışık şekersiz çay
akşamda:çılbır,tarhana çorbası 2 parça tahinli helva üzerine biraz daha tahin döktüm akşam 8 gibide çay iştim şekersiz
leslie pazartesi başlıcam kızlar reglim bitiyorda esas yarın pazar kaçamaksız olmuyor evde düzen bozuluyor biyerlere gidiliyor dolayısıyla ortama ayak uydurmak gerekebiliyo ne yapalım haftada bir gün bişe olmaz değilmi kızlar ama söz yediklerim cıss bile olsa yazıcam deniz

kenarına balık tutmaya gideceğiz piknik gibi bişeler yaparız herhalde nasipse tabiki iyi geceler diliyorum

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Herkese selamlar
Bugün yine çok yogun bir gun geçirdim hatta buraya listemi yazacaktım unuttum bir anda yatarken aklıma geldi
Sabah sıkı bir klasik karatay kahvaltısı
Öğle açıkcası yiyemedim
Aksam dört ciğ köfte ayran

Kızımın 23 Nisan gösterisi için kıyafet genel anlamda alışveriş derken
Gun bitmiş. İkiz oğullarımı bile bugün babasına bıraktık herkese iyi geceler

İyi uykular

canım eşim salı günü izmire göreve gidiyor..cuma günü de dönüyor vana biz de kızımla bunu bahane edip cuma vana geçicez biraz sosyalleşicez ailecek sinema göl keyfi falan
3.5 saat canım hakkari- van ama herzaman gitmek pek de güvenli değil tahmin edersin..yani canım 8.5 ay sonra ilk kez hakkari dışına çıkıcam çok mutluyum yanee

Merhaba arkadaşlar
Bugün kars a ve erzuruma gittik
Sabah
2 kk yumurtayla kk
Ogle
Cag kebap
Lavas
Ayran
Aksam karsta
Ayran asi
Bulgur ustu kaz eti
Herkese iyi geceler

bende erzurumluyum üniversite yıllarıda erzurumda geçti
çağ kebabda bi başka burda yapan yer yok özlemişim
tabi lavaş da lavaş
bımden alıyoruz ama hamur tadıyor hiç hoşuma gitmıyor
kars erzurum tam yöresel yemekler yemişşsin ama erzurumda kadayıf dolmasını da yeseymişssn tam değerdi ay özlemişim seneler oldu
afiyetler olsun

iyi pazarlar hepinize..belimin ağrıması vesilesiyle yattığım içün uzuuun süredir ara verdiğim kitap okuma macerama yeniden başladım..iyi de oldu öslemişim beyaa..

sabah

yımırta salatası
çingene salatası
tulum ve örgü peynir
zeytin
ceviz günkurusu
pastırma
çay çayy

Merhaba arkadaşlar
Bugün kars a ve erzuruma gittik
Sabah
2 kk yumurtayla kk
Ogle
Cag kebap
Lavas
Ayran
Aksam karsta
Ayran asi
Bulgur ustu kaz eti
Herkese iyi geceler

geöiş olsun canım fıtık mı vardı sende?
cingene salatası neoluyor ilk defa duydum:44:

geöiş olsun canım fıtık mı vardı sende?
cingene salatası neoluyor ilk defa duydum:44:

sağol canım.. evet bel fıtığım var maalesef..

çingene salatası küçük küçük doğranmış bilimum salatalık maydanoz taze veya kuru soğan domates ve bunlara ilaveten lor peyniri ekleyip zeytinyağı döküp karıştırıp afiyetle yiyoruz..buna deniyor canım..

sersumum gunaydın bunu nasıl yedüğüz bakem çatallamı kaşıklamı

Papadiya çok teşekkür ediyorum, harikasın. Çok faydalı bilgiler yolamışsın. Omega-3 miktarı ile ilgili Hoca'nın sorulara verdiği cevaplarda gördüm. Malesef ben de EPA oranı oldukça düşük bir Omega-3 almışım, yazdığı gibi 10-15 tane almam gerekiyor, ben 4 tane bile yutmakta zorlanıyorum. Bir de bu omega-3 işi epey pahalıya geliyor. Bakalım inşallah güzel bir şey ayarlayabilirim. Bir de bu ilk linkteki yazıyı hazırlayanların sayfasında da oldukça güzel eklemeler var, onlara bakıyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum canım.

Son düzenleme:
Geceyi acıkmadan geçirdim çok şükür sabah 10:30kahvaltı
2 az pişmiş yumurta
Koyün peyniri
8 tane zeytin domates çay
Arkadaşlar. Herkeze kolay gelsin

Selam hanımlar. Nasılsınız gari? Dün mayaladığım yoğurdu buzdolabına dualarla kaldırmıştım, sabah kalktım göreyim ki tutmuş, çok sevindim, elhamdülillah. Tadı da çok güzel ama market yoğurduyla yaptığım için biraz sünüyor. Tadı güzel olduğu için pek canımı sıkmadı durum. Ama bir an önce bir ev yoğurdu mayası bulmam lazım. Dua edenlere teşekkürlerimi sunuyorum :)

Kahvaltı - 10:00 :

1 muz
1 kase yoğurt içine 1 çay bardağı kırılmış ceviz,fındık,badem, biraz tarçın
5 yeşil zeytin
1 minik parça evde yaptığım tuzsuz lor

Şimdi 5 tane omega-3 yuttum. Ardından da antibiyotiğim.

Son düzenleme:
Dun butun gun evde degildim. Anneme ve kayinvalideme gittim. Kayinvalidem hasta oldu icin orada ev isi yemek derken ben kahvalti etmeyi unutmusum. Aksama kadar sadece 3 tane turk kahvesi ictim.
Aksamda malesef 20.30da yedim.cok ac kaldim. Hic acikmadim ama sadece aksama dogru basim agridi.
Aksam yemegi
Firinda sardela
Bol yesil salata
Bu sabahta kahvaltimi
11.30 yaptim
1Yumurta
Bolca peynir
8 zeytin
Bir avuc ceviz badem
Bir kase marul

mayaladığın yoğurtun daha az sulanması için ;yoğurtu mayaladıktan sonra mayaladığın kabın üstüne plastik tel süzgeç koy etrafını ve üstünü sar bu şekilde bir gece beklet sabah daha az sulandığını göreceksin

bende desiyatik var senelerdir ara ara yoklar zor bel rahatsızlkları rabbim şifasını versin canım
hım bildiğim bi tarif ama isminin çingene salatası olduğunu bilmıyormuşum meğer
domates ve salatalık mevsiminde tükettiğim için anca yaza yaparım

Çok teşekkür ederim önerin için canım. Yoğurdu o şekilde mayaladım zaten. Tencerenin üstüne süzgeci kapatıp üstüne peçete koydum öyle sardım. 4 saatte ılık yerde mayalayıp sonra buzdolabında açıkta bekletiyorum gece, o şekilde iyice sertleşiyor. Benim yoğurdun derdi biraz sünüyor olması, sebebi de mayası oldu canım, market yoğurdunun hali zaten ev yoğurdundan çok farklı. Başka bir mayam olmadığı için onunla yapmak durumunda kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…