Bu arada deguacığım sana bir şey sormak istiyorum epeydir, sen her gün yüzüyorsun bildiğim kadarıyla, deniz kenarında mısın, havuza mı gidiyorsun? Yüzme bel rahatsızlıklarına da birebir.
canım deniz kıyısında oturuyorum ama olimpik yüzme havuzuna gıdıyorum
siyatik var bende oldukça rahatlattı belllimi genelde sırt üstü yüzüuyorum hem tum kas grubunu çalştırmış oluyor hemde suyun rahatlatma özelliği ile stresden kurtuluyor ınsan
bide saç dökulmem yuzme sayesinde durdu stres gidince saçlar artık dökulmuyor
ımkanınvarsa muhakak gıtmelısın en faydalı spordur
çevrende yoğurt mayalayan kımse yokmu keşke isteseydin 1 kgya 1 çorba kaşığı yeetıyor zaten
Harika, çok sanlısın canım. Dünyada en sevdiğim şeylerden biridir yüzmek. Malesef 4 yılı aşkın yurtdışında yaşıyorum ve burada hanımlara özel bir havuz bulamamıştım şimdiye kadar. O kadar özledim ki yüzmeyi anlatamam. O suya girer girmez ohh bir rahatlar ki insan.. Şimdi bir tane yer önerdi arkadaşım. Kist problemimden kurtulduğum zaman inşallah o havuza yazılacağım.
Bu arada yaşadığım yerde bizim gibi yoğurt tüketilmiyor, markette çoğunlukla ayrana yakın kıvamda yoğurt var, evde yoğurt yapanı hiç duymadım. Büyük ihtimalle eskiden yapıyorlardı ama artık yapan yok. Daha çok kaymak, pavlaka gibi şeyler var tazeden. Taze süt bile zor buldum. Türk arkadaşlarımın da hemen hepsi öğrenci, malum öğrencilerin evde yoğurt yapmakla ne işi olsun :) Bir iki tane evli arkadaşım ve okuldan Türk hocalarımızın eşleri yapıyor yoğurt. Aldığım süt ekşimesin diye hemen bunu yaptım ama istedim maya arkadaşım getirecek inşallah bugün.
selam kızlar çok yorgun hissediyorum biliyorsunuz sınav vardı çok zordu bence okuduğumu hiç anlayamadım nerdeyse uzaydan gelmiş gibiydi
sabah cıkmadan saat yedide klasik kahvaltı yaptım 2 yumurta 1 kk peynir 10 zeytin 1 çb kuruyemiş
biraz önce geldim çok açtım ne buldumsa yedim 1kk kaşar peynir 5 6 zeytin 1 avuç kuruyemiş
hala çok açım bugün memleketime gidiyorum akşam yola çıkacağım bu hafta sizleri takip edemiyebilirim menü bildirimi de yapamıycam galiba o yüzden kızlar sağlıkla kalın inşallah kaçamak yapmıcam ve diyete devam etmeye çalışcam evde de internet bulabilirsem yazarım yine ara ara
benımde havuzla buluşmam geç oldu ama olsun enazından devamlılığı olacak bi spor benim içinn
yurt dışında üniversitelerinde havuzları var onlardan faydalanma ımkanın olmazmı bi araştırsan ?
bizim burda haaftanın 2 günü sırf bayanlara özel havuz 2 hafta önce 7 kulvarda 100 kişi vardı ama olsun faydalanma adına spor il mudurluğunun çok güzel bi kampanyası obeziteyle ilgili doğru adımlar hem ücretsiz herkes faydalanabilmesi için takdir ediyorum
yurt dışında yaşamak bu açıdan ama sen çabalarnla bununda üstesinden gelıyorsun tebrik ederim seni
şimdi de 5 6 mercimekli köfte yedim biraz maydonozve 1 bardak ayranla ayh gözüm açıldıselam kızlar çok yorgun hissediyorum biliyorsunuz sınav vardı çok zordu bence okuduğumu hiç anlayamadım nerdeyse uzaydan gelmiş gibiydi
sabah cıkmadan saat yedide klasik kahvaltı yaptım 2 yumurta 1 kk peynir 10 zeytin 1 çb kuruyemiş
biraz önce geldim çok açtım ne buldumsa yedim 1kk kaşar peynir 5 6 zeytin 1 avuç kuruyemiş
hala çok açım bugün memleketime gidiyorum akşam yola çıkacağım bu hafta sizleri takip edemiyebilirim menü bildirimi de yapamıycam galiba o yüzden kızlar sağlıkla kalın inşallah kaçamak yapmıcam ve diyete devam etmeye çalışcam evde de internet bulabilirsem yazarım yine ara ara
çok sağol canım vavvvvv hayırlı olsun arabangeçmiş olsun sınav için hayırlı yolculuklar
sabah 7de
kahvaltı yumurta yemek istemedim muz ceviz badem zeytin eski kaşar çay
az önce eve geldim bademle biraz yedim
sınavıda geçtimmutluyum
eşimde süpriz yaptı araba almış bana yarın geliyor
Oo işte bu güzel olmuş, hay Allah razı olsun sersumcuğum. Ordan burdan arayıp duruyorum programları. Az önce izliyordum bir tane, Doktorum programına katılmış, 2 tane de diyetisyen çağırmışlar yanına. Bu diyetisyenlere nasıl bir eğitim veriyorlar ben de anlamadım. Bildiğim bildik. Arkadaş bi bak yeni araştırmalar yapılmış, yeni veriler bulunmuş, senin aldığın eğitimin üstünde bi asır geçmiş (82 yaşında idi kadın), hiç mi merak etmiyosun. Karatay Hoca diyor hamilelikte çok karbonhidrat tüketen annelerin karnındaki kız çocuğun overinde (yumurtalığında) insülin direnci saptandı, kadın yok ben öyle bişey duymadım. Duymazsın tabi tıkamışsın kulaklarını. Resmen Canan Karatay'ı konuşturmamak için nasıl uğraştı, sen çok konuştun şimdi sıra bende diyeValla bu diyetisyenler çok kafa karıştırıcı oluyor. Bi tane de genç bi kadın vardı diyetisyen, o da biz yüzde 50sini karbonhidrat veriyoruz diyetlerin, 6-7 öğün veriyoruz. Aferin devam edin.
güle güle kullan canım arabanı...kazasız belasız inşallahgeçmiş olsun sınav için hayırlı yolculuklar
sabah 7de
kahvaltı yumurta yemek istemedim muz ceviz badem zeytin eski kaşar çay
az önce eve geldim bademle biraz yedim
sınavıda geçtimmutluyum
eşimde süpriz yaptı araba almış bana yarın geliyor
naapıyon beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?