rıca ederım canım bılgı paylasılınca anlamlı.dılerım faydalanırız.arastırır ve bu ozellıklerde bır omega 3 bulursan yazarsın bızede canımPapadiya çok teşekkür ediyorum, harikasın. Çok faydalı bilgiler yolamışsın. Omega-3 miktarı ile ilgili Hoca'nın sorulara verdiği cevaplarda gördüm. Malesef ben de EPA oranı oldukça düşük bir Omega-3 almışım, yazdığı gibi 10-15 tane almam gerekiyor, ben 4 tane bile yutmakta zorlanıyorum. Bir de bu omega-3 işi epey pahalıya geliyor. Bakalım inşallah güzel bir şey ayarlayabilirim. Bir de bu ilk linkteki yazıyı hazırlayanların sayfasında da oldukça güzel eklemeler var, onlara bakıyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum canım.
günaydın bebeemm..her ikisini de kullanarak yedüümm
bırdyım atom karıncam tebrıks takdırs bravosssHerkese iyi Pazarlar güzel Karatay insanları ;
Sabah yine erken kalktım , uyduruktan bi temizlik ve bikaç yemek yaptım , (saçlarıma badem-z.yağ ve E vitamini yapmıştım) , girdim banyoya kendimi kırkladım (hala yağlıymış gibi geliyo) , sonra yemek ve ardından uzunca bir süre koltuk-TV keyfi yaptım.Şimdi de geçmişi okudum ve okuduklarımdan aklımda kalanlar :
- Sersumcum ; Cicim ya , hala ağrıyomuş belinYarına hafifler inşallah.Bu arada Van programınıza bayıldım.Eşine hayırlı yolculuklar ve ailenize de şimdiden iyi haftasonları canım.İnşallah hava çok güzel olur...
- Kardelenn ; Canım arabanı güle güle , kazasız-belasız ve iyi günlerde kullan inşallah...
- Estağfirullah ; Canım maya olarak Activia ya da benzerlerinin sadesini kullanabilirsin ve şahane yoğurt yapabilirsin...
- Pampiş ; Nerelerdesin gene , hiç görüşemiyoruz...
Kızlar bu arada dünkü koşunun sonuçları gelmiş ; Kopyala-yapıştır yapıyorum :
Süre: 00:44:11
Sıralama:
Genel : 166 / Toplam Kosucu:188
Kadın : 50 / Toplam Kosucu:68
Demek ki bikaç adet erkeği de sollamışım , hahaha çok hoşşşş...Finish resmim ektedir :
Süre niyeyse bi hoş çıkıyo ; 44 dakika , 11 saniyedir , arz ederim ...
rıca ederım canım bılgı paylasılınca anlamlı.dılerım faydalanırız.arastırır ve bu ozellıklerde bır omega 3 bulursan yazarsın bızede canım
bırdyım atom karıncam tebrıks takdırs bravosssresım acılmıyo nıyekıne:44:
sağol cicim..müthiş kadın daha ne diyyim sağaa..:129:Herkese iyi Pazarlar güzel Karatay insanları ;
Sabah yine erken kalktım , uyduruktan bi temizlik ve bikaç yemek yaptım , (saçlarıma badem-z.yağ ve E vitamini yapmıştım) , girdim banyoya kendimi kırkladım (hala yağlıymış gibi geliyo) , sonra yemek ve ardından uzunca bir süre koltuk-TV keyfi yaptım.Şimdi de geçmişi okudum ve okuduklarımdan aklımda kalanlar :
- Sersumcum ; Cicim ya , hala ağrıyomuş belinYarına hafifler inşallah.Bu arada Van programınıza bayıldım.Eşine hayırlı yolculuklar ve ailenize de şimdiden iyi haftasonları canım.İnşallah hava çok güzel olur...
- Kardelenn ; Canım arabanı güle güle , kazasız-belasız ve iyi günlerde kullan inşallah...
- Estağfirullah ; Canım maya olarak Activia ya da benzerlerinin sadesini kullanabilirsin ve şahane yoğurt yapabilirsin...
- Pampiş ; Nerelerdesin gene , hiç görüşemiyoruz...
Kızlar bu arada dünkü koşunun sonuçları gelmiş ; Kopyala-yapıştır yapıyorum :
Süre: 00:44:11
Sıralama:
Genel : 166 / Toplam Kosucu:188
Kadın : 50 / Toplam Kosucu:68
Demek ki bikaç adet erkeği de sollamışım , hahaha çok hoşşşş...Finish resmim ektedir :
Süre niyeyse bi hoş çıkıyo ; 44 dakika , 11 saniyedir , arz ederim ...
İyim beyaaaa , yazdım şimdi detaylı.Uyuz Pazar günü işleri...İş hayatı bitti ama Pazar günlerinin uyuzluğu bitmedi.....
Canım benim sağol-varolAlla Alla açık diil mi ki zaten ? İstersen çok gizli yazışma bölümümüzden mail adresini ver , mail atiiim
Canım benim sağol-varolAlla Alla açık diil mi ki zaten ? İstersen çok gizli yazışma bölümümüzden mail adresini ver , mail atiiim
esıne tebrıks tesekkurssağol cicim..müthiş kadın daha ne diyyim sağaa..:129:ama resim büyüseydi daha iyi ve net görseydik seni iyiydi beyaa..
inşallah yarına toparlarım canım..hafta sonunu iple urganla çekiyom inşallah
ben bugün belimin şerefine yırttım..eşim sağolsun sildi süpürdü..
Tüm Karataycilar'a selam olsun.. Arkadaslar ben bu beslenme bicimine esimle beraber 1 eylul tarihinde basladim..diyetimin 2 aylik doneminde bu topikte yazisiyordum belki hatirlayanlar olur..ben bu diyete cok agir bir kilo ile basladim..siki durun tam 115 kiloydum..sukurler olsun ki bugun ki kilom 85..harika degil mi?..esimde benimle ayni kiloda basladi su an 87 kilo..tabi o benden uzun boylu oldugu icin benim durumum kilo fazlaligi acisindan daha vahimdi..geride kaldi artik insallah o gunler..vermem gereken kilolarim hala var..ama yolum kisaldi,umudum artti,kendime guveniyorum bu kadari olduysa gerisi artik daha kolay...ins birgun burada o kilolarimi verdigimde de bahsetmek nasip olur..Diyecegim sudur ki,bir kez dusunmeyin bile Karatay diyetiyle kilo verebilirmiyim diye?Hemde oyle bir verirsiniz ki diyette oldugunuzu anlamadan,hic ac kalmadan,aklinizda yemek saplantilari olmadan,damak tadinizdan vazgecmeden,bunu hayat seklinize donusturuverirsiniz hic anlamadan...yillarim diyetle gecti,boyle bir donem yasamadim..Allah Canan Hoca'dan razi olsun ..hic düşünmeden devam edin,kacamaklariniz olabilir yine devam edin..kilolar gidecek bundan emin olun..yolumuz acik olsun..
Tüm Karataycilar'a selam olsun.. Arkadaslar ben bu beslenme bicimine esimle beraber 1 eylul tarihinde basladim..diyetimin 2 aylik doneminde bu topikte yazisiyordum belki hatirlayanlar olur..ben bu diyete cok agir bir kilo ile basladim..siki durun tam 115 kiloydum..sukurler olsun ki bugun ki kilom 85..harika degil mi?..esimde benimle ayni kiloda basladi su an 87 kilo..tabi o benden uzun boylu oldugu icin benim durumum kilo fazlaligi acisindan daha vahimdi..geride kaldi artik insallah o gunler..vermem gereken kilolarim hala var..ama yolum kisaldi,umudum artti,kendime guveniyorum bu kadari olduysa gerisi artik daha kolay...ins birgun burada o kilolarimi verdigimde de bahsetmek nasip olur..Diyecegim sudur ki,bir kez dusunmeyin bile Karatay diyetiyle kilo verebilirmiyim diye?Hemde oyle bir verirsiniz ki diyette oldugunuzu anlamadan,hic ac kalmadan,aklinizda yemek saplantilari olmadan,damak tadinizdan vazgecmeden,bunu hayat seklinize donusturuverirsiniz hic anlamadan...yillarim diyetle gecti,boyle bir donem yasamadim..Allah Canan Hoca'dan razi olsun ..hic düşünmeden devam edin,kacamaklariniz olabilir yine devam edin..kilolar gidecek bundan emin olun..yolumuz acik olsun..
top secret dıyosun
esıne tebrıks tesekkurs
tebrıkler canım harıkasın azmın daım olsun
Sağol bitanemsağol cicim..müthiş kadın daha ne diyyim sağaa..:129:ama resim büyüseydi daha iyi ve net görseydik seni iyiydi beyaa..
inşallah yarına toparlarım canım..hafta sonunu iple urganla çekiyom inşallah
ben bugün belimin şerefine yırttım..eşim sağolsun sildi süpürdü..
Canım yazın çok motive edici olmuş.Hem seni hem de eşini çok çok kutluyorum.Herkes dilediği kiloya sağlıkla ulaşır inşallah...Tüm Karataycilar'a selam olsun.. Arkadaslar ben bu beslenme bicimine esimle beraber 1 eylul tarihinde basladim..diyetimin 2 aylik doneminde bu topikte yazisiyordum belki hatirlayanlar olur..ben bu diyete cok agir bir kilo ile basladim..siki durun tam 115 kiloydum..sukurler olsun ki bugun ki kilom 85..harika degil mi?..esimde benimle ayni kiloda basladi su an 87 kilo..tabi o benden uzun boylu oldugu icin benim durumum kilo fazlaligi acisindan daha vahimdi..geride kaldi artik insallah o gunler..vermem gereken kilolarim hala var..ama yolum kisaldi,umudum artti,kendime guveniyorum bu kadari olduysa gerisi artik daha kolay...ins birgun burada o kilolarimi verdigimde de bahsetmek nasip olur..Diyecegim sudur ki,bir kez dusunmeyin bile Karatay diyetiyle kilo verebilirmiyim diye?Hemde oyle bir verirsiniz ki diyette oldugunuzu anlamadan,hic ac kalmadan,aklinizda yemek saplantilari olmadan,damak tadinizdan vazgecmeden,bunu hayat seklinize donusturuverirsiniz hic anlamadan...yillarim diyetle gecti,boyle bir donem yasamadim..Allah Canan Hoca'dan razi olsun ..hic düşünmeden devam edin,kacamaklariniz olabilir yine devam edin..kilolar gidecek bundan emin olun..yolumuz acik olsun..
ben de istiyom ben de..çok gizliden yolluyom..:82::82::82:
top secret dıyosun
esıne tebrıks tesekkurs
tebrıkler canım harıkasın azmın daım olsun
Sağol bitanemResim küçük zaten Sersumum.Adamların web sayfasından kopyaladım.
Eşine de benden teşekkür et , belini beklemesin , arada-sırada bi el atıversin eniştem
Heee top secret canımcım.Hepimiz büyük bir gizlilik içindeyiz ya
ettim canım ..sağolsun yapar hep zaten ama bugün hepsini o yaptı.. birimiz süpürür birimiz silerdik genelde
:82::82::82::86::86::103::103::103:
Ben de aynı yöntemi uyguluyorum dolma için , hatta bugün bitti son grubu.Fakat bundan sonra canım çekerse 5-6 tane satın aliim diye düşündüm.Eşim de çok meraklı diil...He bu arada müsaade edersen z.yağlı biber dolma için bi önerim var ; içini yarı değil tam pişiriyoruz.Biberlerin içini temizleyip elimizle dışını güzelce yağlıyoruz.Sonra fırın kabına dizip (ben yağlı kağıt da seriyorum) yallah fırına.Biberler nar gibi olunca çıkartıp parmaklarımızla beraber yiyoruz.BEN BULDUM BEN BULDUMakşam:1 tabak taze fasulye 3 adet yaprak sarma 1 kase yoğurt
kalan dolmaları difirize attım canım istedikçe çıkartcam yoksa gidip gelip yerim neme lazım
cocukluğumdan beri yaprak sarma favorimde :26:
yüzmeye gidicem şimdispor 1 saat yürüyüş yapıldı
akşamda yüzmeye gidicem
Sen de sağ ve var ol canımcım.Çok büyük başarıya imza atmışsınız gerçekten...PAPADİYA,BİRDY,SERSUM tesekkurler,sagolasiniz,varolasiniz..
Eniştem bi tanedir
Bu arada , son derece gizli olan mail adresimden en az bir o kadar gizli olan mail adresine en bi gizli olan sıfat resmimi elektronik posta marifetiyle ilettim
PAPADİYA,BİRDY,SERSUM tesekkurler,sagolasiniz,varolasiniz..
Ben de aynı yöntemi uyguluyorum dolma için , hatta bugün bitti son grubu.Fakat bundan sonra canım çekerse 5-6 tane satın aliim diye düşündüm.Eşim de çok meraklı diil...He bu arada müsaade edersen z.yağlı biber dolma için bi önerim var ; içini yarı değil tam pişiriyoruz.Biberlerin içini temizleyip elimizle dışını güzelce yağlıyoruz.Sonra fırın kabına dizip (ben yağlı kağıt da seriyorum) yallah fırına.Biberler nar gibi olunca çıkartıp parmaklarımızla beraber yiyoruz.BEN BULDUM BEN BULDUM
Çok ajan gördüm kendimizi
çok gizli olaraktan iletilileştik yanee
güzel fikir denemeli
Yürüyüş içintam birdy sana gizli mail cevabı yazarkene elektrikler gitti..biz de kocişle düşük tempolu bir yürüyüş yaptık..(beli zorlamadan)
herkeşler mangal yapıyorii..avcumu yaladım ben de..uleyn öle bi kocam var ki adamın hiçbirşeyi canı çekmiyo. .nasıl bi nefsi varsa..
Çok ajan gördüm kendimizi
Dene canım , tavsiye ederim , çok leziz oluyor...
Yürüyüş için
Elektrik için
Mangal için
Kocan için
Ve aynen benim kocamın da nefsi çok sağlamdır , bense tam bir pisboğazımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?