nasıl dayanıyorlar anlamıyorum..bak şimdi de mutfaktan komşunun yaptığı patates yimeği koktu uleyn onu bile canım çekti. .
ben de senin gibi pisboğazım..aradaki fark sen çıtırsın ben kıtır..
acıktım sanursam..ayran yapıp geliimm bariii
Kızım ben kendimi tutmasan var yaaaaaaaa
Biz de yemekten kalktık şimdi.Bulaşıklarla ilgilendim bi de.Bi kısım bulaşık makineye sığmadı maalesef
Nihayet yatışa geçebilirim ....
Hatta yavaş yavaş geçiiim...
Kızım ben kendimi tutmasan var yaaaaaaaa
Biz de yemekten kalktık şimdi.Bulaşıklarla ilgilendim bi de.Bi kısım bulaşık makineye sığmadı maalesef
Nihayet yatışa geçebilirim ....
Hatta yavaş yavaş geçiiim...
Cicim ben kanepe-TV konumuna geçiyorum.Seni çok öpüyorum ve yeni hafta su gibi geçsin diyorum.
Tüm Karataycilar'a selam olsun.. Arkadaslar ben bu beslenme bicimine esimle beraber 1 eylul tarihinde basladim..diyetimin 2 aylik doneminde bu topikte yazisiyordum belki hatirlayanlar olur..ben bu diyete cok agir bir kilo ile basladim..siki durun tam 115 kiloydum..sukurler olsun ki bugun ki kilom 85..harika degil mi?..esimde benimle ayni kiloda basladi su an 87 kilo..tabi o benden uzun boylu oldugu icin benim durumum kilo fazlaligi acisindan daha vahimdi..geride kaldi artik insallah o gunler..vermem gereken kilolarim hala var..ama yolum kisaldi,umudum artti,kendime guveniyorum bu kadari olduysa gerisi artik daha kolay...ins birgun burada o kilolarimi verdigimde de bahsetmek nasip olur..Diyecegim sudur ki,bir kez dusunmeyin bile Karatay diyetiyle kilo verebilirmiyim diye?Hemde oyle bir verirsiniz ki diyette oldugunuzu anlamadan,hic ac kalmadan,aklinizda yemek saplantilari olmadan,damak tadinizdan vazgecmeden,bunu hayat seklinize donusturuverirsiniz hic anlamadan...yillarim diyetle gecti,boyle bir donem yasamadim..Allah Canan Hoca'dan razi olsun ..hic düşünmeden devam edin,kacamaklariniz olabilir yine devam edin..kilolar gidecek bundan emin olun..yolumuz acik olsun..
Herkese iyi Pazarlar güzel Karatay insanları ;
Sabah yine erken kalktım , uyduruktan bi temizlik ve bikaç yemek yaptım , (saçlarıma badem-z.yağ ve E vitamini yapmıştım) , girdim banyoya kendimi kırkladım (hala yağlıymış gibi geliyo) , sonra yemek ve ardından uzunca bir süre koltuk-TV keyfi yaptım.Şimdi de geçmişi okudum ve okuduklarımdan aklımda kalanlar :
- Sersumcum ; Cicim ya , hala ağrıyomuş belinYarına hafifler inşallah.Bu arada Van programınıza bayıldım.Eşine hayırlı yolculuklar ve ailenize de şimdiden iyi haftasonları canım.İnşallah hava çok güzel olur...
- Kardelenn ; Canım arabanı güle güle , kazasız-belasız ve iyi günlerde kullan inşallah...
- Estağfirullah ; Canım maya olarak Activia ya da benzerlerinin sadesini kullanabilirsin ve şahane yoğurt yapabilirsin...
- Pampiş ; Nerelerdesin gene , hiç görüşemiyoruz...
Kızlar bu arada dünkü koşunun sonuçları gelmiş ; Kopyala-yapıştır yapıyorum :
Süre: 00:44:11
Sıralama:
Genel : 166 / Toplam Kosucu:188
Kadın : 50 / Toplam Kosucu:68
Demek ki bikaç adet erkeği de sollamışım , hahaha çok hoşşşş...Finish resmim ektedir :
Süre niyeyse bi hoş çıkıyo ; 44 dakika , 11 saniyedir , arz ederim ...
canım valla paniğin atağı mı bilmem,hareket etmeden durma pozisyonu gerektiğinde,dar bir yerde kaldığımda ya da acil bir iş yetiştirmem gerektiğinde aşırı heyecanlanıyorum,evet biraz ğöğüs sıkışması,daraltı oluyo....sağol canımAh canım , panik atak mı var sende ? O bahsettiğin çarpıntılar bundan mıydı ki acaba? Benim çarpıntıları hatırlarsın , çok kişi bana da panik atak mı var acaba dedi ama yok galiba...Allah başka dert vermesin cicim , ne güsel kocacın da hep yanındaymış zaten
Hadi geçmiş olsun , bi daha sana sıra gelene kadar....
Valla ne güzel özetlemişsin , aynen öyle , güzel bir gün oldu , temiz hava , bol gıda , bol hareket....
BBC Prime mış kısssss
Oyyy ne basit menüsü yawww , ne kadar güzel şeyler yapmışsın , ellerine sağlık.Un kurabiyesi dedin beni benden aldın.Ne zamandır canım istiyodu.Misafir olmadıkça bu tip şeyleri evden yapmayalım , bikaç tane satın alalım diye karar aldık çünkü öbür türlü 1 tepsi yapıyosun...Neyse geçen gün miniklerden 3 adet alıp lüplettim , oyyyyyy.....Seninki kim bilir ne kadar güzel olmuştur...
Bu arada göstermiş olduğun çelik gibi irade için sonsuz tebrikler...Ben olsam yapamazdım...
öyle olsun da canımsüpersin canım
benim vücut alışkın yemek yememeye,bişey olmaz özlemcim
ne bilem belki bişey yemiyon diye kızarsınız dedimdi
sağol canımBravos diyorum canım, ben dayanamazdım herhalde
Aynen oldu canım ama yürüdüm ya nötr kalmışımdır umarım
halaaa dokunmadım dediğin için seni tebrik etmekte kararsız kaldım canım..akşama kararımı vericem
günaydınmerhaba herkese, hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. ben de sizin gibi kilo vermeye çalışıyorum ama diyetlerden nefret ediyorum. en son kısıtlamalı olarak dukan diyeti yaptım onu da başa çıkartamadım. hamurişini aramıyorum ama tatlıya çok düşkünüm. sırf bu sebeple sağdan soldan duyduğum karatay bilgileriyle badem ceviz günkurusu falan yemeye başladım. son 15 gündür kalori sayaak diyet yapıyorum, 1000 kalori civarı besleniyorum ama son birkaç gündür çok mutsuz ve aç hissediyorum kendiminerdeyse diyeti falan bırakıcam acaba kitabını okumadan da karatay diyeti yapabilir miyim? püf noktaları nelerdir? uymam gereken liste var mı yoksa belli kurallara göre mi besleniyoruz? bir de bunu denemek istiyorum. vereceğim çok kilo yok aslında 52 olsam yetecek:)
günaydıngünaydın kızlar ben geldiiiiiim.annem dizinden ameliyat olmuştu.iyi çok şükür bugün çıkacak hastaneden.
haftasonu yeme düzenim bozuldu kalabalıktan su içemedim mesela unuttum çünkü.ama kaçamak yapmamaya çalıştım.tek kaçamağım 1 tane pazı sarması oldu
sabah:1 muz,peynir,zeytin,ceviz,tere ve bağırsaklar için kayısı
öğlen: süt içecem 1 avuçta ceviz yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?