Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızım ben kendimi tutmasan var yaaaaaaaa
Biz de yemekten kalktık şimdi.Bulaşıklarla ilgilendim bi de.Bi kısım bulaşık makineye sığmadı maalesef
Nihayet yatışa geçebilirim ....
Hatta yavaş yavaş geçiiim...

Cicim ben kanepe-TV konumuna geçiyorum.Seni çok öpüyorum ve yeni hafta su gibi geçsin diyorum.

valla iyi tutuyon demek ki hayatım ..

o makineye sığmama olayı bende de var ama lavaboda duruyolar..makine yıkasın kızıma makineyi boşalttırıp yerleştiriciim..
biraz duygu sömürüsü yapayım yeter zannımca

yatışş yaraşırr..

Kızlar merhaba yola çıktım otobusteyım neyseki wifıı varmış hemen geldim ama yavaş biraz akşam 4 parça dana antrikot ve 1 bardak ayran ıctım 1 küçük dilim baklava yedim regl dönemindeyim

kızlar bugün iyi uyku çektim 12 de kalktım karatay kahvaltısı yaptım ama sonrası felaketti dedim ya pazar öyle oluyo bazen
sonra balığa gittik orada eşim poça ,börek ne bulursa aldı bende yedimayran içtim.biraz öncede çayla çerez battı balık yan gider birazdanda meyve yiyeceğim kızlar pazarları bana pahalıya mal oluyor neyse yarın evi temizleyeceğim leslie ablayla 3 mil yaparım belki bisiklete de binebilirim nasıl ama telafi ederim yarın kesinlikle cısss yok
kızlar araba kapının önünde ama heryere arabayla gidersem hareketsiz kalıyorum 1 aydır kullanmıyorum inanmıcaksınız ama kömürlükten bisikletimi çıkardım bakım yaptırdım arada kullanıcam.böle işte bugünkü menüm böle rezaletti hiç örnek bir menü deyil
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
affetin benü......:18::18::18:

merhaba arkadaslar aksam donduk evımıze.
sabah
bıraz kuruyemıs
eskı kasar ve sut
ogle
konya mutfagına gıttık yanımdakıler goturduler resmen

onlar yedıkce bende su ıctım
bı parca etlı ekmek
kuzu tandır ekmek ve pılavını yemedım
2 br ayran
aksam
tavuk kanat ayran

tebrik ederim,süpersin

süpersin birdyim canım benim

sabah:klasik karatay kahvaltım
öğle:brokoli-közlenmiş klırmızı biber salata+5kaşık bulgur pilavı coban salata+yoğur
akşam:bi tabak ciğer kavurma+5 tane kasarlı mantar+bol yeşil salata.akşam yemeğimi 6da yedim suan süper cok tokum
ii geceler tatlişler
malum yarın black monday
6da kalkcaz-6bucukta kızımı babanesine bırakcam ohoooo

merhaba herkese, hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. ben de sizin gibi kilo vermeye çalışıyorum ama diyetlerden nefret ediyorum. en son kısıtlamalı olarak dukan diyeti yaptım onu da başa çıkartamadım. hamurişini aramıyorum ama tatlıya çok düşkünüm. sırf bu sebeple sağdan soldan duyduğum karatay bilgileriyle badem ceviz günkurusu falan yemeye başladım. son 15 gündür kalori sayaak diyet yapıyorum, 1000 kalori civarı besleniyorum ama son birkaç gündür çok mutsuz ve aç hissediyorum kendimi nerdeyse diyeti falan bırakıcam acaba kitabını okumadan da karatay diyeti yapabilir miyim? püf noktaları nelerdir? uymam gereken liste var mı yoksa belli kurallara göre mi besleniyoruz? bir de bunu denemek istiyorum. vereceğim çok kilo yok aslında 52 olsam yetecek:)

İyi geceler kızçeler. Nasılsınız? İyi görüyorum bu gece sizi yine maşallah, Allah neşenizi arttırsın. Ben eve anca geldim. Bugün öğleden sonra arkadaşım aradı yemeğe davet etti, biz de iştirak edelim dedik. Yemeği de arkadaşımın kocası hazırladı, tabi arada sürtüşmelerle :) Ben de dün yaptığım dolmaları götürmüştüm. Güzeldi ama normalimden erken yemiş oldum.

2. öğün - 16:30 :

1 tabak çok sulu az nohutlu nohut yemeği :)
1 kabak yarım biber dolması
1 kaşık bulgur pilavı
2 küçük kase yoğurt
birkaç parça ceviz

Yemekten sonra da bi güzel çay yaptılar ama 2 bardak açık çay içtim. Geçen kan testi yaptırmıştım, çok şükür değerlerim iyi çıktı. Demirim birazcık düşükmüş. Dikkat ediyorum ben de. Sonra 7-8 arası da gittik pilatesimizi yaptık. Gene hoca şekillerden şekillere soktu bizi. O topu idare etmeye çalışırken düştüğüm kadar komik duruma düşmemişimdir :) Ebru Şallı'nın sitesini takip ediyormuş arkadaşım bir ara, o epey iyi görünüyor. Yavaştan alıştıra alıştıra başlıyor ve kaslar güçlendikçe daha zorlayıcı hareketlere geçiyor. Her hareketi detaylıca anlatıyor, hangi bölgeyi çalıştırması gerektiğini ve nereleri zorlamaması gerektiğini anlatıyor. Ve bölgesel olarak çalıştırıyor. Ama gel gör ben de bir şeyi tek başıma yapmayı pek becermiyorum. İlla yanımda bir eşlik eden olsun istiyorum. Çok sıkılıp üşeniyorum öbür türlü. Gene de bir bakacağım bu hafta evde kendim becerebilir miyim diye.

Bu arada canlar, dolmalardan sarmalardan çekinmeden yemek için iç harcını minimum miktarda bulgur hatta ince çiğ köftelik bulgur maksimum miktarda soğan kıyma ile hazırlayabilirsiniz.

Merhaba kızlar giremedim nete bugun kaçamak yok tu bol haraket vardı optum sizleri iyi geceler

canım valla paniğin atağı mı bilmem,hareket etmeden durma pozisyonu gerektiğinde,dar bir yerde kaldığımda ya da acil bir iş yetiştirmem gerektiğinde aşırı heyecanlanıyorum,evet biraz ğöğüs sıkışması,daraltı oluyo....sağol canıminternetten izlicem BBS prime ı seni tanırım görsem gibime geliyo...
süpersin canım

benim vücut alışkın yemek yememeye,bişey olmaz özlemcim
ne bilem belki bişey yemiyon diye kızarsınız dedimdi
öyle olsun da canımsağlığını bozarsan çok kızarız
Bravos diyorum canım, ben dayanamazdım herhalde
Aynen oldu canım ama yürüdüm ya nötr kalmışımdır umarım
sağol canımyürüyüşlere devam edelim,arada kaçamak kaynar gider
halaaa dokunmadım dediğin için seni tebrik etmekte kararsız kaldım canım..akşama kararımı vericem

işi biliyon sersumdokunmadım işte...kalanları paketledim yarın anneme götürüyorum...

iyi geceler canlarım,bugünü pek iyi geçiremedim,rutin ev işleri nedeniyle yemek saatlerim düzensizdi,kaçamağım çiğ çekirdek atıştırmak oldu,yürüyüş yapmayı özledim,az su içtim...yarın anneme gidiyorum gece gelebilirsem gelirim...antibiyotiğimin saatini beklerken biraz sizi okudum,şimdi içip yatıyorum zira leptinim geldi hissedebiliyorumyarın pazartesi yeni bir diyete başlama günü...aslında bizim için cuma....altta 38 40 kişi takip ediyor görünce yazdım bunu..çünkü ben de eskiden pazar günleri internette diyet sayfaları okur pazartesi yine diyete başlardım..arkadaşlar yarın hepinizi karatay beslenmesini uygulamaya bekleriz,sıhhat bulmak için....

iyi geceler arkadaşlar..ben giremiyorum yine..benim oğlumun ateşi çıkmıştı geçen pazartesi..antibiyotik ve dönüşümlü kullanılmak üzere ateş düşürücüler vermişti doktor..inanır mısınız oğlum hala ateşli..düşmeyen bir ateş salgını var okulda..en fazla 4 gün olmuştu bir arkadaşında geçen ay ..ama bizim ateşimiz 7 gündür düşmedi..ilk 5 gün bi fiil her 4 saatte vermek zorunda kaldım.zira çoçuk ateşten yandı..

son 2 gün ise 6-7 saatte bir verdim..vermezsem ateş düşürücü zaten ateş çıkıyor..

yarın randevu aldım doktordan..canım ne kadar sıkkın ne kadar zor durumdayım anlatamam..çocuğumun göz altları koyulaştı..rengi soldu..beyaz dı teni şimdi kar beyaz oldu..

yarın doktor randevumuz 10 : 15 de

dua edin bize iyi çıksın tahliller .ben kan tahlili yapar diye tahmin ediyorum..çünkü ateş yapıyorsa bir mikrop var..baş ağrımız da oldu bugün..ara ara başına ağrı giriyor.sağ gözünde kanlanma da oldu..işte böyle kızlar ..canım çok sıkılıyor..yanımda yatıracağım bu gece de ..inşallah ateş çıkmaz daha..gece de saat 4 gibi ateş düşürücü veriyorum..kurulu saat gibi oldum..ateş düşürücünün etkisi bitmesine yakın ben uyanıyorum ..

işte böyle kızlar ..çok moralim bozuk..bizim bünyemiz biraz zayıf..arkadaşlarından gürbüz olanlar..iştahlı olanlar 4 günde bu ateşi yendiyse benim oğlanın bu kadar ateşlenmesi normaldir diye düşünüyorum..daha iyi düşünmeye calışıyorum..gececek diyorum...bekledim ..ama yok ..

günaydınöncelikle kitabı okuman şart,hani diyorsun ya tatlıya düşkünüm diye,okuyunca anlayacaksın neden böyle olduğunu...sıkıcı diyetleri bırak onlarda doymadığımız için mutsuz oluyoruz,karatayda aç kalmak yok,uymamız gereken belli bir liste yok,sadece şeker ve zararlı karbonhidrat gurubundan tüketmiyoruz.zaten 1-1,5 ayda istediğin kiloya ulaşırsın

günaydın kızlar ben geldiiiiiim.annem dizinden ameliyat olmuştu.iyi çok şükür bugün çıkacak hastaneden.
haftasonu yeme düzenim bozuldu kalabalıktan su içemedim mesela unuttum çünkü.ama kaçamak yapmamaya çalıştım.tek kaçamağım 1 tane pazı sarması oldu

sabah:1 muz,peynir,zeytin,ceviz,tere ve bağırsaklar için kayısı
öğlen: süt içecem 1 avuçta ceviz yerim.

günaydınannene geçmiş olsun canım ben de suyu az içiyorum unutuyorum ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…