aslında bahanesi değil ama benim mutfakta boy dolabımın yarısı bilimum çikolata gofret ve abur cubur dolu aslında bunun için çok iradeli görüyorum kendimi..çünkü eskiden olsa dolaba direk dalardım ..bu hafta kornetle yırttım
teşekkürler sersum link için iraden içinde tebrik ederim çünkü ben evde olunca dayanamıyorum o yüzden eve abur
cubur sokmuyorum(ben emiyorsam kimse yemesin)
ben yıllar önce arkadaşımın düğününde yemiştim çok güzeldi..Çok sağol canım. Bu işte ne kadar dövdüysem de lapalaşmadı. Yalnız tavuklarla soğanlar eridi, buğdaylar ööyle duruyordu yani. Hatta kocam dedi bu yuvarlaklar noluyo diyeTabi o daha önce yemiş bir kaç yörenin keşkekini, biliyor nasıl birşey olduğunu. Ben yememiştim. Üzerine hazırlanan sos baya bi çok yağlı oluyormuş. Terayağını doldurmak lazımmış ama ben o kadar da koymiyim dedim. Ama sonuç olarak tadı güzeldi bence. Buğday işinden anlamadığım ortaya çıktı. Buranın aşurelik buğdayı kabuklu oluyormuş. Demek ki o yüzden aşureleri hep koyu renkli mi acaba?
dinlen canım biraz iyi geceler..biraz uzanacagım karnım çok agrıyo şimdilik iyi akşamlarbu çantalar karnıma
rica ederim..teşekkürler sersum link için iraden içinde tebrik ederim çünkü ben evde olunca dayanamıyorum o yüzden eve abur
cubur sokmuyorum(ben emiyorsam kimse yemesin)
selamlar bende yapmıştım karatay mutfaktan bakıp etlisini yapmıştım ilk kez yaptım ben de pek beğenmedim açıkcası eşimde benim kız yemez zaten ağır oldu biraz en azından denedikÇok sağol canım. Bu işte ne kadar dövdüysem de lapalaşmadı. Yalnız tavuklarla soğanlar eridi, buğdaylar ööyle duruyordu yani. Hatta kocam dedi bu yuvarlaklar noluyo diyeTabi o daha önce yemiş bir kaç yörenin keşkekini, biliyor nasıl birşey olduğunu. Ben yememiştim. Üzerine hazırlanan sos baya bi çok yağlı oluyormuş. Terayağını doldurmak lazımmış ama ben o kadar da koymiyim dedim. Ama sonuç olarak tadı güzeldi bence. Buğday işinden anlamadığım ortaya çıktı. Buranın aşurelik buğdayı kabuklu oluyormuş. Demek ki o yüzden aşureleri hep koyu renkli mi acaba?
selamlar bende yapmıştım karatay mutfaktan bakıp etlisini yapmıştım ilk kez yaptım ben de pek beğenmedim açıkcası eşimde benim kız yemez zaten ağır oldu biraz en azından denedik
günaydin kizlar
dün harfiyen planima uydum cok mutluydum.. ama sabah tartida sok oldum resmen
65,4 gösterdi.. yine bi kac gündür wc problemim var ama bu kadar cikmasi cok üzdü beni. halbuki bu cuma 63leri görmeyi ümid ediyordum
sizede oluyormu böyle??
bugünkü planim:
sabah 7.15de bir bardak süt
ögle 12.de bir ithal muz
12:30da 30 dak yürüyüs (malesef ögle molasinda daha fazla olmuyor)
aksam 17:30 som baligi, haslanmis brokoli, yogurt, salata
saat 21de leslie ile 1 mile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?