Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkürler sersum link için iraden içinde tebrik ederim çünkü ben evde olunca dayanamıyorum o yüzden eve abur
cubur sokmuyorum(ben emiyorsam kimse yemesin)

teşekkürler sersum link için iraden içinde tebrik ederim çünkü ben evde olunca dayanamıyorum o yüzden eve abur

Yahu tabi kimse yemesin ama biz yemiyoruz diye değil zararlı diye. Belki kocalarımıza söz geçiremiyor olabiliriz ama en azından eve girmezse çocuklardan uzak olur.

ben yıllar önce arkadaşımın düğününde yemiştim çok güzeldi..ama kendi yaptığımı okadar beğenmedim..
kabuklu olduğundan rengi koyu oluyordur canım..olsun sonuçta sağlıklı önemli olan da bu

biraz uzanacagım karnım çok agrıyo şimdilik iyi akşamlar bu çantalar karnıma
dinlen canım biraz iyi geceler..
rica ederim..
kızıma da almamam lazım ama söz dinlemiyor ergenyus..sen en iyisini yapıyorsun canım bravo

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz

bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim.
..başarılar

SERSUM sana bı sey soyleyecektım canım
ben carsamba gununden ıtıbaren sehır dısında
olacagım ıns ve 3 hafta sonra donecegım Memlekete adıyamanıma gidiyorum
ondan bu sure zarfında bildirim yapamayacagım izin istiyorum canım

selamlar bende yapmıştım karatay mutfaktan bakıp etlisini yapmıştım ilk kez yaptım ben de pek beğenmedim açıkcası eşimde benim kız yemez zaten ağır oldu biraz en azından denedik

selamlar bende yapmıştım karatay mutfaktan bakıp etlisini yapmıştım ilk kez yaptım ben de pek beğenmedim açıkcası eşimde benim kız yemez zaten ağır oldu biraz en azından denedik

Benim yaptığım o kadar da ağır değildi. Belki tavuklu olduğundan. Tabi hafif bir yemek değil. Dediğin gibi denemiş olduk. Dün biyomühendis arkadaşlarla konuşurken, buğdayın gerekliliğinden bahsetmişlerdi. Ben de onu düşünerek yaptım. Başka buğdaylı tariflere bakacağım ileriki günlerde inşallah. Şimdi derdim şu, acaba eşim yarın da yiyecek mi. Çünkü yarına kaldı yemek, tek başıma bitiremem. Her yaptığım yemekte bu dert oluyor. Kalmasın diye uğraşıyorum. O yüzden artık öncesinde soruyorum bunu yapacağım yer misin diye. Benimki et hastası olduğu ve sebze yemeği sevmediği için bazen sırf kendime yapıyorum.

mrb,herkese az kalorili geceler,
kilo vermem lazım ve canım diyet çekti,baktım en çok sayfalı topik burası ve dedim ki ben de karatay diyetine başalyım.Zzten Canan K.ın dedikleri de mantıklı gelmişti.1 aydır ekmek yemyorumm ve bu diyeti yapabiliirm.hazıırım...umarım sizlerle beraber ben de kilo veririim..

guanydın kızlar

sabah menum :
yumurta yoktu bu sabah muz +peynır+zeytın+maydonoz+domates yedım

oglen sacta ıspanaklı borek ( hamuru cok ınce ıcı bol otlu )+tavuk bonfıle ızgara

aralarda sekersız turk kahvesı+form cayı+yesıl cay+normal cay ıcerım

aksam ne yapacagım daha bellı degıl

Akşam:
pırasa yemeği, salata, yoğurt, zeytin, maydonoz

Bu sabah:
2 avuç ceviz, 2 omega 3, 1 vitamin, 1 fincan ıhlamur

dün sabah:klasik karatay kahvaltı
dün öğlen:saat 3 te.
1 büyük çipura
bol bol salata
5kasık bulgur pilavı
akşam yemedim canım istemedi.markete cıktık agır agır yarım saat yürüdüm:)
bu sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım 7de.:)
dünki gibi saat 3gibi öğle yicem akşam yemicem bakalım bu haftayı böyle götürmeyi planlıyorum

merhabalar arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. bende maalesef çok kilolu bir bayanım, bu diyeti tv den çok duydum
yalnız kafama takılan bi şey var: bende polikistik over ve buna bağlı olarak ne yazıkki insülin direnci var. hocanın dediğine göre kesinlikle ara öğün yok.
ama çogu hocalar da ara öğün şart diyor. siz ne önerirsiniz. bi de eğer aranızda insülin direnci olupta bu diyeti uygulayan arkadaşlar varsa bana fikir verirse çok sevinirim

günaydin kizlar

dün harfiyen planima uydum cok mutluydum.. ama sabah tartida sok oldum resmen

65,4 gösterdi.. yine bi kac gündür wc problemim var ama bu kadar cikmasi cok üzdü beni. halbuki bu cuma 63leri görmeyi ümid ediyordum

sizede oluyormu böyle??

selam kızlar nasılsınız benim 2 gündür aynı canım biraz fazla çıkıyorum tartıda oda reglden dolayıdır eminim tuvalet sorunun için yeşil çay kayısı keten tohumu bunlar iyi gelmiyorsa kayısılı form çayı iç derim

klasik kahvaltı halende yapıyorum

bugünkü planim:

sabah 7.15de bir bardak süt

ögle 12.de bir ithal muz

12:30da 30 dak yürüyüs (malesef ögle molasinda daha fazla olmuyor)

aksam 17:30 som baligi, haslanmis brokoli, yogurt, salata

saat 21de leslie ile 1 mile

menün güzelmiş afiyet olsun

kızlar 2-3 gün yokum cumaya yetişirsem kilo bildirimi yaparım yarın hastaneye yatıyoruz ufak bir operasyon olacak eşim inşallah temiz çıkar dualarınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…