Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bişey sorucam şu paketlerdeki ceviz bademden mi yiyoruz??bide miktar ne beyaz leblebi yiyiliyormu?şu kuruyemiş olayını biraz açar mısınız?

Merhaba hatunlarrrr

kahvaltım
patatesli yumurtalı salata
maydanoz
marul
fındık
çay
4 omega 3
üzerine kahvemi içtim. Bitki çayları içtim
öğleyin evde yemek yemedim. Kısmet eve dönünce

Kızlar bişey sorucam şu paketlerdeki ceviz bademden mi yiyoruz??bide miktar ne beyaz leblebi yiyiliyormu?şu kuruyemiş olayını biraz açar mısınız?

Paketlerdeki kuruyemişler bozulmasın diye ilaçlı olduğu için ve kavrulmuş olduğu için (GI yi yükselttiğinden) yemiyoruz. Biz kabuklu kuruyemişleri alıp yemeden hemen önce kırıp öyle yiyoruz.
Leblebi ve nohut da yasaklılardan

ESAS çım gelmiş hoşgeldin canım.

O kadar uğraş bir sürü kilo ver ve hepsini geri al gel
Gelir gelmez patakladım yani
Ben ekmek yemedim azcık dikkat ettim çok az artıdayım kıs ne yaptın öyle

Tekrar canım aramıza hoşgeldin:112:

Eşimle çıkabildiğimiz zamanlarda (alerjileri azdı rahatsızlanıyor) 1 saatlik yürüyüşlere devam ediyoruz.

Dün de 80 dakika yürüdük. Muh-te-şem bir doğa yürüyüşüydü. Üstü çiçeklerden yıkılan ağaçlar bahara yeni uyanan doğa mükemmeldi mükemmel.. Havası da tertemiz daha ne isterim

Teşekkürler benim arkadaşım beyaz leblebi ve kuruyemişlw zayıfladı karatay yaptığını düşündüm değilmiş...

sağol hoşbulduk umarım bu sefer kilolarda kalıcı bi şekilde gidecek ve bende burda olacağım....

İnşallah. Hem yeni gelenlerin de inancını artırmış olursunuz

Evet evet bu aralar cozuttum yine çantaları vurun

Senin için gitmesi lazım Spor yok piknik yok eeee Küs sende ben hep o tekniği kullanıyorum Yani içimden geliyo istediğimi yapmayınca küsüveririm Beni önemsemiyor musun derim Sende topla komşularını git ya kadın kadına daha eğlenceli oluyor. Sonra da biraz spor yaparsın olur biter İyi bak çok sevindim beni özleyen olmuş

Canım varsa bi komşundan falan iste düdüklüyü deli eder yoksa seni saatlerce pişmez. :18: Zor döversin buğdayı çok yorulursun :18:

Ama mükemmel tadı var

LEYLAK 84 ...diyete basladigimda sen ,Papadiya ve gul63 bana umut olmustunuz..kararliligimiz devam etsin ins..alkislarin icin tesekkurler canim..

Kızlarr , dün tartıldım ve 1 kilo vermişim :) demek ki işe yarıyor ama baya dikkat ediyorum,
Ama karın bölgem de pek bir erime yok ama zamanla olur heralde , egzersizleri de yapmaya çalışıyorum ,
Bugün ;
Kahvaltı ;2 haşlanmış yumurta , çay
Öğle; şehriye çorba, bezelye, salata
Akşama da ; Nohut , bir kaç sarma :) yoğurt yiyeceğim
İnşallah kilo vermeye devam ederimm , Hepinize kilo verme de başarılarrr :)

sabah yediğimi yazmıştım
öğlen ise:2kase tarhana çorbası,yoğurt,1 avuç fındık çayyyy
akşam:taze fasulye,salata yoğurt pirinç pilavı yaptım ama ben yemicem tabiki
kızlar bugün leslie 3 mil yaptım ilk kez ama baya yorucuymuş yavvv
adımsayarla yapmıştım sonuç:leslie 3 mil
2,82 km yürümüşüm
237,0 kalori
harcamışım nasıl sizce biraz zordu bitmek bilmedi
yeterki kilolar gitsin yaparız be yaa

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ayıp ettin canım Malesef benim beye zorla hiç bişey yaptıramazsın. Küsmeler filan hiiç yaramaz. Boşuna aramız bozulur. Bi şekilde yolunu bulup kendim yapıyorum beraber yapmak istemediği şeyleri. Arkadaşlar falan öyle.

Canım varsa bi komşundan falan iste düdüklüyü deli eder yoksa seni saatlerce pişmez. :18: Zor döversin buğdayı çok yorulursun :18:

Ama mükemmel tadı var

Deme ya, çok üzüldüm şu anda, büyük umutlarım vardı. Canım valla bende komşu falan yok görüştüğüm. Yabancı memlekette yaşadığımız ve dillerini pek bilmediğimiz için komşu edinemedik. Şimdiden koydum ateşe saat 6'ya kadar falan pişmez mi?

Bu arada az önce acayip bir yeme arzusu belirdi içimde. Acıktığımdan değil, acıkmamıştım ama yemek tariflerine filan bakarken nefsim çok istedi bişeyler yemek. Ben de yoğurdumun sulu yerinden bir bardak ayran yapıp içtim, biraz koyu oldu ama güzel oldu. Daha ilk yudumda yeme isteğim geçti. :) Bir tartım olaydı iyiydi, takip edemiyorum kilomu. Bu çarşamba doktora gidince onun tartıda bakıcam kiloma.

Son düzenleme:
panikatak kötüdür canım yaa.:26::26:.geçmiş olsun

eferim akıllı kadınsın vesselam..anneme kakaladım diyorsun kabaca

canım bütün yediklerimizi yazıyoruz kaçamak yapsak da paylaşıyoruz..sen verdiğim linlkleri incele yardımcı olacaktır sana..başarılar..
hoşgeldin emzirme döneminde de rahatlıkla yapabilirsin.

hoşgeldin canım..naaptın kendine ööylee
olsun gelsen yine buraya veririrz canım hepberaber

hoşgeldin hatuun....hafta sonu olduğu için sosyalleştiğini tahmin ettim de ondan merak etmedim..zatii belim kötü olduğu için de çok fazla takılamadım..tahmin ettiğim gibi sosyalleşmişsin
yaz geliyor bu kornetler başımıza bela olmaz inşallah..off offf...ben de yedim..

hoşgeldin bebeemmm..ce ee deyip gitcen mi yine..özledim kısss

bugün de bir cısım var..offf..hep kızım yüzünden..

sabah

1 muz
ceviz

öğlen

3 dalyan köfte
tarhana
yoğurtlu semizotu

sonra da kızım aldırdı kornet

yeniden hoşgeldin canımkeşke hiç bırakmasaydın karatayı:26::26:

Merhaba hatunlarrrr

kahvaltım
patatesli yumurtalı salata
maydanoz
marul
fındık
çay
4 omega 3
üzerine kahvemi içtim. Bitki çayları içtim
öğleyin evde yemek yemedim. Kısmet eve dönünce

afiyet olsun iyiniyetlim
nerelerdesin sen hayatım,görüşemiyoruz hiç

LEYLAK 84 ...diyete basladigimda sen ,Papadiya ve gul63 bana umut olmustunuz..kararliligimiz devam etsin ins..alkislarin icin tesekkurler canim..

ben de seni tekrardan kutluyorum canım,aylarca karatayı kararlılıkla devam ettirip onca kiloyu verdiğin için
dediğin gibi hepimizin kararlığı devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…