Kızlar bişey sorucam şu paketlerdeki ceviz bademden mi yiyoruz??bide miktar ne beyaz leblebi yiyiliyormu?şu kuruyemiş olayını biraz açar mısınız?Menü bildirimimi de yapayım. Yaptığım kabak dolmalarından artan içi, doğranmış az bi soğanla dolaba kaldırmıştım, bu sabah onunla omlet yapayım dedim. Az bi salça ve yarım domatesle kavurup 2 yumurta kırdım. Üstüne de karabiber, kekik. Çok lezzetli oldu ama o kadar çok oldu ki, diğer malzemeleri normalden az yedim. Yine de acayip şiştim. Kahvaltılarda çok şişiyorum. Bu kadar yemesem belki daha iyi. Ama sonra saatlerce acıkmıyorum hakikaten.
Kahvaltı - 10:30 :
2 çay kaşığı keten tohumu, 3 kuru kayısı, su
Kabaklı omlet
1 avuç içi miktarda peynir
3 yeşil-3 siyah zeytin
yarım çay bardağı ceviz-badem
Bugün ilk defa keşkek yapmayı deneyeceğim inşallah. Yaklaşık 1,5 bardak buğdayı ıslattım geceden. 3 tavuk buduyla yapmayı düşünüyorum, malzeme denk gelir inşallah ama düdüklüm yok. İnşallah normal tencerede kaynatarak pişirebilirim.
Kızlar bişey sorucam şu paketlerdeki ceviz bademden mi yiyoruz??bide miktar ne beyaz leblebi yiyiliyormu?şu kuruyemiş olayını biraz açar mısınız?
Teşekkürler benim arkadaşım beyaz leblebi ve kuruyemişlw zayıfladı karatay yaptığını düşündüm değilmiş...Paketlerdeki kuruyemişler bozulmasın diye ilaçlı olduğu için ve kavrulmuş olduğu için (GI yi yükselttiğinden) yemiyoruz. Biz kabuklu kuruyemişleri alıp yemeden hemen önce kırıp öyle yiyoruz.
Leblebi ve nohut da yasaklılardan
sağol hoşbulduk umarım bu sefer kilolarda kalıcı bi şekilde gidecek ve bende burda olacağım....
menün güzel ama arada çantalıklarda yok değil
hoşgeldin yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler
nasılsınız bakalım
kahvaltı
1yumurta 3-4 günkurusu 2 hurma domates zeytin eski kaşar omega 3 ve çayy çayy
Olur mu hiç cicim, ben şahsen senin yokluğunu hissettim. Maşallah keyifli günler geçirmişsin. Dondurma mevsimi gelmişken bir iki tane kaçamak yapmışın çok mu, afiyet şifa olsun. Güzel güzel yürümüşsün nasılsa ruhuna. Valla dediğin gibi ben de buraya yazmadan rahat edemiyorum. Neredeyse her bişeyi yazıyorum yani uzun uzun :) Ama senin için özetlemek gerekirse bende durumlar rutin, arada arkadaş ziyaretleri dışında, Karatay, spor ve doktor işleri şimdilik zihnimi oldukça meşgul ediyor. Peynirden haberlerini bekliyorum bakalım.
Bu arada canım valla benim koca seninkinden beter diyebilirim. Futbol bile oynamaz, kendisini hiç sportif bir aktiviteyle iştigal ederken hayal edemiyorum :) Basketbol oynarmış eskiden, sürekli oynayacak birilerini bulsam basketbol oynarım diyor ama niyet olsa bin kere bulmuştu. Çook merak ediyorum basketbol oynarkenki halini :) Ayrıca ne güzel sizde piknik sevdası var, benimki piknik de hiç sevmez. Aksine ben de bayılırım. Ancak yazın bizimkilerin yanına gittiğimde piknik yüzü görüyorum. Tabi elhamdülillah, şikayet ettiğimden değil de, böyledir yani :)
Menü bildirimimi de yapayım. Yaptığım kabak dolmalarından artan içi, doğranmış az bi soğanla dolaba kaldırmıştım, bu sabah onunla omlet yapayım dedim. Az bi salça ve yarım domatesle kavurup 2 yumurta kırdım. Üstüne de karabiber, kekik. Çok lezzetli oldu ama o kadar çok oldu ki, diğer malzemeleri normalden az yedim. Yine de acayip şiştim. Kahvaltılarda çok şişiyorum. Bu kadar yemesem belki daha iyi. Ama sonra saatlerce acıkmıyorum hakikaten.
Kahvaltı - 10:30 :
2 çay kaşığı keten tohumu, 3 kuru kayısı, su
Kabaklı omlet
1 avuç içi miktarda peynir
3 yeşil-3 siyah zeytin
yarım çay bardağı ceviz-badem
Bugün ilk defa keşkek yapmayı deneyeceğim inşallah. Yaklaşık 1,5 bardak buğdayı ıslattım geceden. 3 tavuk buduyla yapmayı düşünüyorum, malzeme denk gelir inşallah ama düdüklüm yok. İnşallah normal tencerede kaynatarak pişirebilirim.
incir arası ceviz yada hurma arası cevizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzTatlı krizleriniz için ne yapıyorsunuz arkadaşlar özellikle regli zamanlarında :44:
Senin için gitmesi lazımSpor yok piknik yok eeee Küs sende ben hep o tekniği kullanıyorum Yani içimden geliyo istediğimi yapmayınca küsüveririm Beni önemsemiyor musun derim Sende topla komşularını git ya kadın kadına daha eğlenceli oluyor. Sonra da biraz spor yaparsın olur biter İyi bak çok sevindim beni özleyen olmuş
Canım varsa bi komşundan falan iste düdüklüyü deli eder yoksa seni saatlerce pişmez. :18: Zor döversin buğdayı çok yorulursun :18:
Ama mükemmel tadı var
panikatak kötüdür canım yaa.:26::26:.geçmiş olsuncanım valla paniğin atağı mı bilmem,hareket etmeden durma pozisyonu gerektiğinde,dar bir yerde kaldığımda ya da acil bir iş yetiştirmem gerektiğinde aşırı heyecanlanıyorum,evet biraz ğöğüs sıkışması,daraltı oluyo....sağol canıminternetten izlicem BBS prime ı seni tanırım görsem gibime geliyo...
işi biliyon sersumdokunmadım işte...kalanları paketledim yarın anneme götürüyorum...
gunaydın kızlar..calısanlara ıyı mesaıler ev hanımlarına allah kolaylık versın ıyı haftalar olsun hepımıze
kahvaltım
2 yumurta
peynır
zeytın
s.bıber
gunkurusu
badem
omega3
dun ıkı saat yuruyus
canım bütün yediklerimizi yazıyoruz kaçamak yapsak da paylaşıyoruz.Çok teşekkür ederim.
Sorduğum sorulara kimse cevap yazmayınca veya ben göremedim,dün dışarı çıkmışken ilk kitabını aldım,ikincisini öneriyorsunuz keşke onu alsaydım.Sayfa sayısı çok fazla olduğundan hepsini okuyamıyorum,menülerde aklım karışıyor bazen ekmek yazan da var tatlı yazanda.
Emzirme döneminde bu diyet uygulanabilir mi,bilginiz var mı?
hoşgeldin canım.arkadaşlar merhaba nasılsınız.6 ay sonra geri döndüm aranıza ama malesef verdiğim kiloları geri alarak.yarından itibaren tekrar sizinleyim bugün alışverişimi yapayım karataya uygun olarak ve akşama tartılıp yarın size bildiririm umarım bu sefer bu kilolardan kurtulacam...eski arkadaşlar bilir zaten beni yeni arkadaşlarımız da gelmiş ne güzel sizlerlede zamanla tanışırız.hepiniz hoş geldiniz ve inşallah istediğiniz kilolara biran önce ulaşırsınız...
hoşgeldin hatuunBacılarım bacılarım ben geldiiiiiiiiiiiim
3-4 gündür çok giremedim. Hiç te yokluğumu önemsememişsiniz
Valla aşırı yoğun geçti yani günler. Piknik -tiknik
Sporumu hiç aksatmadım. Her gün 1 saat yürüdüm. Minimum kaçamak yaptım. Gelemediğim günlerin listesini topluca yazıcam
Sizi özledim yahuAlışkanlık yaptınız bende
Neyse hemen geçmişi okudum ve payıma düşenleri en azından cevaplayayım dedim Şöyle ki ;
Valla bu hafta acısı çıkmazsa onun çantaları bavulları yığın üstüme
Hiç sorma valla ne be dedim pef
200 gr verdim yahu çanta lazım çantaAma total hedefimi tutturduğum içinse teşekkürler Ohhh sınav da geçti stres te azalır daha rahat verirsin inşallah
Geldimmmm geldiimmmmm.
Ya hep bildiğimiz işler ama iki gündür pikniğe gidiyordukGelince fena bir yorgunluk hemen duş yatak ertesi gün tekrar derken pert oldum. Tabi pikniğe gitmişken 1 saatlik yürüyüşlerimi de aksatmadan yürüdüm.
Peynir yapmadım canım şimdilik. Ama bugun bi lor deneyim diyorum. Haberleri uçururum.
Bende böyle sen neler yaptın
ŞişşttDuydum geldim hemen Menünü çok beğendim şekerim. Ama o sporu 45 dakika yap yav.
Bırdyyy bırdyyyyNe tatlısın Bırdyyy Bu arada valla tebrik ediyorum. Karı-koca zevk sahibisiniz. Benimki daha yürümeyi bile sevmiyor. Nerde Futbol orda o O yüzden beraber spor yapamıyoruz
:119::119::119:
yaz geliyor bu kornetler başımıza bela olmaz inşallahCuma
1 saat yürüyüş
Sabah
Karatay kahvaltısı
Akşam
Alabalık
salata
Cumartesi
1 saat yürüyüş
Sabah 11:00
Karatay kahvaltısı
Akşam 18:00
3 tane sigara böreği
1 cornet dondurma
Tavuk şiş
Pazar
Sabah 11:00
Karatay kahvaltısı
Akşam 18:00
6 köfte
2 kaşık Patlıcan salatası
2 kaşık domates salatası
2 avuç Ayçekirdeği
1 cornet dondurma
2 saat sonra da 1 saat yürüyüş.
İşte böyle şekerler.
Sizde ne var ne yok
Eşimle çıkabildiğimiz zamanlarda (alerjileri azdı rahatsızlanıyor) 1 saatlik yürüyüşlere devam ediyoruz.
Dün de 80 dakika yürüdük. Muh-te-şem bir doğa yürüyüşüydü. Üstü çiçeklerden yıkılan ağaçlar bahara yeni uyanan doğa mükemmeldi mükemmel.. Havası da tertemiz daha ne isterim
bugün de bir cısım var..offf..hep kızım yüzünden..
sabah
1 muz
ceviz
öğlen
3 dalyan köfte
tarhana
yoğurtlu semizotu
sonra da kızım aldırdı kornet
incir arası ceviz yada hurma arası cevizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/QUO
karatay hocamız kitabında tahin helvasınıda öneriyor 2 dilim
arkadaşlar merhaba nasılsınız.6 ay sonra geri döndüm aranıza ama malesef verdiğim kiloları geri alarak.yarından itibaren tekrar sizinleyim bugün alışverişimi yapayım karataya uygun olarak ve akşama tartılıp yarın size bildiririm umarım bu sefer bu kilolardan kurtulacam...eski arkadaşlar bilir zaten beni yeni arkadaşlarımız da gelmiş ne güzel sizlerlede zamanla tanışırız.hepiniz hoş geldiniz ve inşallah istediğiniz kilolara biran önce ulaşırsınız...
Merhaba hatunlarrrr
kahvaltım
patatesli yumurtalı salata
maydanoz
marul
fındık
çay
4 omega 3
üzerine kahvemi içtim. Bitki çayları içtim
öğleyin evde yemek yemedim. Kısmet eve dönünce
LEYLAK 84 ...diyete basladigimda sen ,Papadiya ve gul63 bana umut olmustunuz..kararliligimiz devam etsin ins..alkislarin icin tesekkurler canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?