menün güzelmiş afiyet olsun
kızlar 2-3 gün yokum cumaya yetişirsem kilo bildirimi yaparım yarın hastaneye yatıyoruz ufak bir operasyon olacak eşim inşallah temiz çıkar dualarınızı esirgemeyin
merhaba hanımlar..benin büyük oğlum atlattı .ateş düştü..ama dün akşamdan beri küçük ateşlendi..ona da antibiyotik başladık..ama ateşi düşmüyor..1 hafta daha uykusuz kalacağım anlaşıldı..yoruldum yine..
karataya devam..
sabah menüm:
4 çilek
1 kivi
bir parça peynir.
2 yumurta
2 avuç badem.
öğlen öğünüm:
1 tabak yeşil mercimek yemeği.
akşama :
bol taze soğanlı yumurta salatası
peynir
çay
pankek var ama ben yiyemem..ucundan tadına bakarım o kadar.
kendinize iyi bakın ..
2 haftada yaklaşık. 1 haftadır ölçülmedim ama. Malesef evimde tartı olmadığı için şu anda ne durumdayım bilmiyorum meraktayım ben de. Yarın öğrenmeyi umuyorum kilomu. Güncelleyeceğim inşallah.
merhaba hanımlar..benin büyük oğlum atlattı .ateş düştü..ama dün akşamdan beri küçük ateşlendi..ona da antibiyotik başladık..ama ateşi düşmüyor..1 hafta daha uykusuz kalacağım anlaşıldı..yoruldum yine..
karataya devam..
sabah menüm:
4 çilek
1 kivi
bir parça peynir.
2 yumurta
2 avuç badem.
öğlen öğünüm:
1 tabak yeşil mercimek yemeği.
akşama :
bol taze soğanlı yumurta salatası
peynir
çay
pankek var ama ben yiyemem..ucundan tadına bakarım o kadar.
kendinize iyi bakın ..
kızlar ben sabah kalkamıyorum ve dolayısıyla kahvaltı yapacak vaktim olmuyor. bende şöyle bir beslenme şekli uyguluyorum:
sabah: 1 bardak süt (açık), evde ne varsa çilek yada 2 adet yerli muz( küçücük çünkü)
öğlen: (en az 4 saat sonra) klasik karatay kahvaltısı.
akşam: (en az 4 saat sonra) herhangi bir sebze yemeği yada et balık v.b.
yorumlarınızı bekliyorum:)
haftada 1,5 kilo çok iyi inşallah hep böyle gider.umarım yarında iyi bi sonuç görürsün merakla bekliyorum bende....
çok geçmiş olsun .inşallah biran önce iyileşir.çocuklar hasta olunca hayatın tadı tuzu kalmıyor.allahım tüm hastalara şifalar versin,yavrularımızı bize bağışlasın...
bence gayet güzel sonuçta 4 saat kuralına uyuyorsun ve karatayada uygun beslenirsen yok bi problem .suyunu içmeyi unutma ...
bence gayet güzel sonuçta 4 saat kuralına uyuyorsun ve karatayada uygun beslenirsen yok bi problem .suyunu içmeyi unutma ...
tamamdır canım yazdım izniniSERSUM sana bı sey soyleyecektım canım
ben carsamba gununden ıtıbaren sehır dısında
olacagım ıns ve 3 hafta sonra donecegım Memlekete adıyamanıma gidiyorum
ondan bu sure zarfında bildirim yapamayacagım izin istiyorum canım
yaa kopuyorum ben bu vasviye teyzeye yaaaa,bayılıyorum
canım boşver veririz hepberaber üzülme..ben de 1 ileri 2 geri veriyom ama vazgeçmiyorum..hoşbulduk canım sağol valla dayanamadım yemeklere tatlılara sonuç +++ kilolar oldu.en son kendime uygun kıyafet bulamayınca çıldırdım napıyorum ben dedim ve burdayım...
...
30 dakikalik yürüyüsümüde yaptim
simdi ise devam
puslu havaları kim sever kii diycem ama benim eşim bayılıyoHerkese bu puslu gunde iyi günler :)) hava cok sisli puslu yagmurlu da olsa içimizdeki heyecan umut hiç kaybolmasın hanımlar.
Dun ikizlerden biri atesliydi. ben de aksam süt içerek yemegi gecistirdim :)
güzel de oldu gece de bir ara karnım acıktı ancak yine de irade saglam :) yemedim
bu sabah guzel bir klasik karatay kahvaltısı yaptım
yumurta
domates
salatalık
kırmızı biber
10 zeytin
maydanoz dereotu
1 kuru incir
10 tane kadar yarım ceviz (toplamda 5 tane )
arada 100 gr sute tarcın ..
oglen de
arnavut cigeri (patateslerini yemedim)
cacık
salata
40 dk kadar da yurudüm.
şimdilik durumlar böyle..
hepimize kolay gele .
canım bazen oluyor öyle geçen ay bende de oldu.. 3 öğüne çıkarmayı dene istersen..Ben dun bildirim yapamadim. Yogundum. Gun boyunca ac kaldim. Aksam yedim. Cok aciktigim biraz fazla yedim. Gecede doymadigim icin az daha helva yiyecekken kendimi tutum yarim bardak ayranla idare ettim.
Dun yediklerim
Sabah 10.30da
1Muz
1Avuc ceviz
Aksam 19.00
Kucuk kase pirincli tavuk corbasi
1Tavuk but firinda
1Tabak salata
1Bardak ayran
Gece yarim bardak ayran
Bu sabahta 10.30da
2yumurta
1kk peynir
8 zeytin
1cay bardagi badem
Kizlar ben bugun cok aciktim. Son birkac gundur cok acikiyorum. Neden olabilir.:44::44:
Ben hep iki ogun yapiyordum. Bana yetiyordu. Ama son gunlerde zorlaniyorum. Gece kacamak yapacagim diye korkuyorum. Suanda acim.:18::18: Ama en azindan saat 17.30 olsunda aksam yemegimi ozaman yerim. Neden boyle oldu bilmiyorum.
cömbür cemaat olunca yeniyor tatlımselam kızlar
dün annemde kızkardeşlerim,gelinimiz filan yani bütün kızlar toplanınca bana da 1 tabak cısslı mama düştü kurtulamadım:18::18:çantalara razıyım
bugün toparladım şükür ki
kahvaltı 08.00;1 yumurta,2 yumurta beyazı ile peynirli omlet,omega3
öğle 13.00;1 kase kurufasulye,1 bardak ayran
akşam 18.00; 1 tabak pırasa,1 bardak ayran,öğlen arası dışarıda 1 saat 15 dakika tempolu yürüdüm
hoşgeldin aramıza..kızlar ben sabah kalkamıyorum ve dolayısıyla kahvaltı yapacak vaktim olmuyor. bende şöyle bir beslenme şekli uyguluyorum:
sabah: 1 bardak süt (açık), evde ne varsa çilek yada 2 adet yerli muz( küçücük çünkü)
öğlen: (en az 4 saat sonra) klasik karatay kahvaltısı.
akşam: (en az 4 saat sonra) herhangi bir sebze yemeği yada et balık v.b.
yorumlarınızı bekliyorum:)
Kizlar Merhaba ve okul is derken sizlere yazamiyorum
kardesim ziyareyime gelecek o nun da yogunlugu var ben bir kac hafta arkamizdan uzaklasiyorum ara ara gelir belki hergun ama soz vermiyorum ama ozlemek ve ozlemek guzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?