Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar herkese,

Bugunku ogle de pek bir sey yemek istemedim. Sonra da birden acıktım gibi 2 yumurta tereyagında yedim yanında biraz ceviz ve 4 cherry domates ile. sonra da cay keyfi yaptım . O İkiz ogullarımdan birinin atesi cıkmıştı dun. Onu okuldan alıp uyutunce evde cay keyfi yaptım..

Kilo bildirimi cizelgemi de guncelledim. Bu daha iiyi gibi .
Herkese güzel kilo vermeler...

sabah (saat10.30) klasik karatay kahvalti

ara (saat16.00)biraz ceviz 3-4 tane kurukayisi ,incir

aksam (19.00)bir kase mercimek corba ,2-3 kofte,arnavut cigeri,salata

yatmadan once leslie ile yuruyus 3mil insallah

bol bol su ictim....

iyi akşamlar kızlar.bugün okulda 15 dakika step çalıştım.aslında 30 dakika sürüyo ama ben aktif olarak yaptığımı yazıyorum.neyse akşam menümü yazayım
akşam:fırında çipura,salata,helva

bugünden itibaren öğlen yemek yemeden süt içerek öğünü atlayacağım .bugün denedim oldu hiç de acıkmadım doğrusu.

Herkese merhaba:)
Nasılsınız arkadaşlar? Bi süre giremedim okulumun yoğunluğundan dolayı. Umarım hepiniz iyisinizdir, bi sorun yoktur:) Ben iyi olmaya çalışıyorum sanırım grip bi ziyaret edicek beni, bunun dışında diyet iyi gidiyor gerçi artık diyet demiyorum yeme alışkanlığım oldu başlardaki gibi şu kadar gün oldu bu kadar kilo verdim diye takip etmiyorum, normal hayatımın bi parçası oldu ama yinede bi sıkıntım var; 2 haftadır toplasanız 3 kere tartıya çıktım. Üçünde de 61.9 çıkıyorum. Bi gram kıpırdamıyor düzenli spor yapmama rağmen. Vücudum sıkılaşıyor ama kilom değişmiyor sanırım vücut kendini korumaya aldı. Sizce bunu kırmak için neler yapabilirim, tavsiyeleriniz nedir?

ben de hergün menü bildirimine başlıyorum ve listeye girmek istiyorum sanırım gelecek hafta listede yer alacağım
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
5 fındık
1 saat pilates
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

akşam
30 dk yürüyüş
1 tabak z.yağlı fasülye
2 yk y.mercimek yemeği
5 zeytin
1 kk peynir
5 fındık

bol bol su biberiye ve yeşil çay

Son düzenleme:
yarından itibaren bende menü bildiriminde bulunmak istiyorum listeye girmek için bugünü yazmıyayım çünkü biraz kaçamak yaptım
inşallah sonuç almaya başlarım ama yaklaşık bir aydır bu diyeti yapıyorum arada kaamaklarım olsada.Fakat bende daha bir sonuç göremedim

Evet saatlerce kaynattıktan sonra buğdayı kabukları ile soğana ve tavuğa katıp ezebildiğim kadar ezdim. Pek keşkeke benzemedi sanırım ama üstüne salçalı sosla tadı güzeldi. Hayatımda ilk defa buğday kaynattığım için bilemiyorum ama bendeki buğday bildiğimiz aşurelik buğday değildi. Kabukluydu ve kahverengi oldu pişince. Tam buğdaydı belki de ama kabuklarını çıkarmak istemedim piştikten sonra.

2. öğün - 18:00 :

1 tabak keşkeke benzemeye çalışan yemek
Biraz salata
1 kase yoğurt
yarım çay bardağı ceviz-badem

İnşallah yemek biraz sindikten sonra Leslie ile yürürüm. Çok üşenmezsem :/

herkes cornet yiyor, resmen aklima giriyorsunuz haaa

mrba arkadaşlar bende bir karataycı olarak aranıza katılmak istiyorum bu kilo cetvelini nasıl ekleyebilirim yardımcı olurmusunuz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bu linkten yapabilirsin çizelgeni canım..hoşgeldin
eline sağlık canım..olmuştur bence...ben buğdayı kabuklu almadım çabuk pişti onun için..ama eşimle kızım keşkeki hiç sevmedi..lapa gibi nekaa kötü dediler..ben yedim ama olsa da olur olmasada..ben daha çok buğdayın yeşilliklerle yapılan salatasını seviyorum.

güzel oluyor ya eşler ve çocuklar pek hoşlanmıyor nedense cıss yemedim ama acaip canım tatlı istiyor gün kurusu ve bademle yedim biraz reglden dolayı

akşam

sebzeli kavurma keten tohumlu yogurt

şimdide çay içiyorum kornet demeyin ama ya hafta sonu kızlarda yedi dayandım yemedim

akşam menüm

yoğurt çorbası
sersum tavuğu(kızım öyle diyor bu yemeğime..tarifini vericem)
1 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık göveç
cacık
bol salata
4-5 diş taze sarımsak(kızım çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordu çıkmış hemen aldım)

çay çayy...

sersum tavuk tarifi(eşime tavuğu ancak böyle sevdirebildim.)

2 tavuk göğsünü haşladım
didik didik didikledim
üzerine 1 kaşık yağ kekik karabiber
kişniş ve soya sosu ekleyip karıştırdım
actifraya koyup 10-15 dk pişirdim
son 2-3 dk da biberiyeyi elimde ufalayıp ekledim
çıtır çıtır bir tavuk yemeği oluyor
bizmkiler böyle seviyor
tavuğu çıtır çıtır sevenlere tavsiye ederim

regl zamanı hep öyle canım ben de çıldırıyorum tatlı diye..

bravo yememişsin

teşekkür dolapda bitterlerim duruyo elimi atsam hepsini yiyeceğim eşimde bir parça al diyo sonra bu yaptıkların hemen boşa gitsin diyede gülüyor

aslında bahanesi değil ama benim mutfakta boy dolabımın yarısı bilimum çikolata gofret ve abur cubur dolu aslında bunun için çok iradeli görüyorum kendimi..çünkü eskiden olsa dolaba direk dalardım..bu hafta kornetle yırttım

Çok sağol canım. Bu işte ne kadar dövdüysem de lapalaşmadı. Yalnız tavuklarla soğanlar eridi, buğdaylar ööyle duruyordu yani. Hatta kocam dedi bu yuvarlaklar noluyo diye Tabi o daha önce yemiş bir kaç yörenin keşkekini, biliyor nasıl birşey olduğunu. Ben yememiştim. Üzerine hazırlanan sos baya bi çok yağlı oluyormuş. Terayağını doldurmak lazımmış ama ben o kadar da koymiyim dedim. Ama sonuç olarak tadı güzeldi bence. Buğday işinden anlamadığım ortaya çıktı. Buranın aşurelik buğdayı kabuklu oluyormuş. Demek ki o yüzden aşureleri hep koyu renkli mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…