herkes cornet yiyor, resmen aklima giriyorsunuz haaa
mrba arkadaşlar bende bir karataycı olarak aranıza katılmak istiyorum bu kilo cetvelini nasıl ekleyebilirim yardımcı olurmusunuz
eline sağlık canım..olmuştur bence.Evet saatlerce kaynattıktan sonra buğdayı kabukları ile soğana ve tavuğa katıp ezebildiğim kadar ezdim. Pek keşkeke benzemedi sanırım ama üstüne salçalı sosla tadı güzeldi. Hayatımda ilk defa buğday kaynattığım için bilemiyorum ama bendeki buğday bildiğimiz aşurelik buğday değildi. Kabukluydu ve kahverengi oldu pişince. Tam buğdaydı belki de ama kabuklarını çıkarmak istemedim piştikten sonra.
2. öğün - 18:00 :
1 tabak keşkeke benzemeye çalışan yemek
Biraz salata
1 kase yoğurt
yarım çay bardağı ceviz-badem
İnşallah yemek biraz sindikten sonra Leslie ile yürürüm. Çok üşenmezsem :/
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu linkten yapabilirsin çizelgeni canım..hoşgeldin
eline sağlık canım..olmuştur bence...ben buğdayı kabuklu almadım çabuk pişti onun için. .ama eşimle kızım keşkeki hiç sevmedi..lapa gibi nekaa kötü dediler. .ben yedim ama olsa da olur olmasada ..ben daha çok buğdayın yeşilliklerle yapılan salatasını seviyorum.
güzel oluyor ya eşler ve çocuklar pek hoşlanmıyor nedense cıss yemedim ama acaip canım tatlı istiyor gün kurusu ve bademle yedim biraz reglden dolayı
akşam
sebzeli kavurma keten tohumlu yogurt
şimdide çay içiyorum kornet demeyin ama ya hafta sonu kızlarda yedi dayandım yemedim
regl zamanı hep öyle canım ben de çıldırıyorum tatlı diye..
bravo yememişsin
biz şişko olmayacaz artık henüz şişkoyuz itiraf ediyorum kendi adıma
tarif güzelmiş afiyet olsun canım
teşekkür dolapda bitterlerim duruyo elimi atsam hepsini yiyeceğim eşimde bir parça al diyo sonra bu yaptıkların hemen boşa gitsin diyede gülüyor
eline sağlık canım..olmuştur bence...ben buğdayı kabuklu almadım çabuk pişti onun için. .ama eşimle kızım keşkeki hiç sevmedi..lapa gibi nekaa kötü dediler. .ben yedim ama olsa da olur olmasada ..ben daha çok buğdayın yeşilliklerle yapılan salatasını seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?