özlemem mi canım.sersum:
Canım arada iyi oluyor öyle ama hemen özlersin :) Allah kavuştursun.
.
Bu arada kızlar tebrik edin beni. O kadar ağırlığıma üşengeç halime rağmen çıktım, tam 1 saat tempolu yürüdüm :) Sonra Allah'ım beni ödüllendirdi mi ne olduysa, günlük pazarımızda taze tereyağ ve süt de sattıklarını öğrendim. Çok mutluyum :) Birazdan keşkekin yanında yemek üzere biraz körili mantarla cacık yapıcam. İnşallah yer benimki.
özlemem mi canım..ben onun hasretine dayanamam diye geldim taaa hakkariye eş getirilemeyen yer olduğu halde..Allah kimseyi ayrı düşürmesin. .3 gün hayırlısıyla biter gelir. .
negüzel afiyetle ye canım..doğalından
yürüyüş için
sağol bebeemmm.
sersumum allah kavuştursun bebişim,çabucak geçsin günler
Hoşbuldum datlumpanikatak kötüdür canım yaa.:26::26:.geçmiş olsun
eferim akıllı kadınsın vesselam..anneme kakaladım diyorsun kabaca
canım bütün yediklerimizi yazıyoruz kaçamak yapsak da paylaşıyoruz..sen verdiğim linlkleri incele yardımcı olacaktır sana..başarılar..
hoşgeldinemzirme döneminde de rahatlıkla yapabilirsin.
hoşgeldin canım..naaptın kendine ööylee
olsun gelsen yine buraya veririrz canım hepberaber
hoşgeldin hatuun....hafta sonu olduğu için sosyalleştiğini tahmin ettim de ondan merak etmedim ..zatii belim kötü olduğu için de çok fazla takılamadım..tahmin ettiğim gibi sosyalleşmişsin
yaz geliyor bu kornetler başımıza bela olmaz inşallah..off offf...ben de yedim..
hoşgeldin bebeemmm..ce ee deyip gitcen mi yine. .özledim kısss
Canımmm evet ya görüşemiyoruz ama bundan sonra daha sık gelebilirim:112: Senin keyifler nasıl Leylakımmyeniden hoşgeldin canımkeşke hiç bırakmasaydın karatayı:26::26:
afiyet olsun iyiniyetlim
nerelerdesin sen hayatım,görüşemiyoruz hiç
ben de seni tekrardan kutluyorum canım,aylarca karatayı kararlılıkla devam ettirip onca kiloyu verdiğin için
dediğin gibi hepimizin kararlığı devam etsin inşallah
datlum gıymatlum..geldin mi artık..kolayladın mı işlerini canuumm
sağol canımm..Hoşbuldum datlumAllahım eşine sağ salim kavuştursun
Sersum bu tiplemeyi ben de çok sevdim aniden depresyona sokma garantisi var
Sersumum canımcım birazdan kaçıcim ama söz bundan sonra daha sık geleceğim inş.
Şu z.mbakın denemesi açıklansın diye bekliyorum o açıklanınca 1-2 gün yoğun olurum yine..
Canımmm evet ya görüşemiyoruz ama bundan sonra daha sık gelebilirim:112: Senin keyifler nasıl Leylakımm
gel bebişim gel,yokluğun çok belli oluyo
ben de herşey süper iyiniyetlim
sağol canımm..
güzel tespit...
tamamdır canımcım sen iyi ol da gerisi boş. .özlüyoz sadece
özlemem mi canım..ben onun hasretine dayanamam diye geldim taaa hakkariye eş getirilemeyen yer olduğu halde..Allah kimseyi ayrı düşürmesin. .3 gün hayırlısıyla biter gelir. .
negüzel afiyetle ye canım..doğalından
yürüyüş için
misafirlikteydim yaprak sarması 8 adet yedim kek vardı onu yemedim
misafirlikte nekdar zor dimi ısrar ısrar en iyiisi sabit kg da olucan yesen bile hemen eve gelince spor yapıp yerleşmeden atıcan ama biz kg vermeye uğraşırken böyle ısrarlarla karşılasınca daha zor oluyor
bu dolmalar akşam yemeği yerine geçsin artık
eve gelince de 1 kase cacık içtim
yatmadan da yürüyüşümü yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?