Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada kızlar tebrik edin beni. O kadar ağırlığıma üşengeç halime rağmen çıktım, tam 1 saat tempolu yürüdüm :) Sonra Allah'ım beni ödüllendirdi mi ne olduysa, günlük pazarımızda taze tereyağ ve süt de sattıklarını öğrendim. Çok mutluyum :) Birazdan keşkekin yanında yemek üzere biraz körili mantarla cacık yapıcam. İnşallah yer benimki.

sersum:

Canım arada iyi oluyor öyle ama hemen özlersin :) Allah kavuştursun.
.
özlemem mi canım..ben onun hasretine dayanamam diye geldim taaa hakkariye eş getirilemeyen yer olduğu halde..Allah kimseyi ayrı düşürmesin..3 gün hayırlısıyla biter gelir..

negüzel afiyetle ye canım..doğalından

yürüyüş için

sersumum allah kavuştursun bebişim,çabucak geçsin günler

kızıma sandviç yaptım..kendime gelince

akşam

4 yumurtadan çılbır(yumurtalar bıldırcın yumurtasından az büyükçeydi)
2 mercimek köftesi

datlum gıymatlum..geldin mi artık..kolayladın mı işlerini canuumm

Hoşbuldum datlum Allahım eşine sağ salim kavuştursun
Canımmm evet ya görüşemiyoruz ama bundan sonra daha sık gelebilirim:112: Senin keyifler nasıl Leylakımm

Sersum bu tiplemeyi ben de çok sevdim aniden depresyona sokma garantisi var

selam kızlar .... 2.ögünümü yaptım 3tanetavuk köftesi+salata+birazcık kuruyemiş sonra da kocişle çay içeriz ve günü kazasız belasız atlatmış olurum inş....

Bugün neler yedim

sabah
2 haşlanmış yumurta
marul roka
zeytin peynir
çay
fındık

öğleyin
Çokca fırında köfte - patatesli-
marul t. soğan

akşam
fırında köfte az patatesinden de
kısır (yeşillikler bahçeden reyhanlı kısır harikaydı kızlarrr reyhanlar bir kasaya ekili biçip biçip kullanıyorum)
marul t.soğan(bahçemden)

4 fincan kahve
3 fincan bitki çayı

Hoşbuldum datlum Allahım eşine sağ salim kavuştursun

Sersum bu tiplemeyi ben de çok sevdim aniden depresyona sokma garantisi var
sağol canımm..

güzel tespit...

Sersumum canımcım birazdan kaçıcim ama söz bundan sonra daha sık geleceğim inş.

Şu z.mbakın denemesi açıklansın diye bekliyorum o açıklanınca 1-2 gün yoğun olurum yine..

tamamdır canımcım sen iyi ol da gerisi boş..özlüyoz sadece

misafirlikteydim yaprak sarması 8 adet yedim kek vardı onu yemedim
misafirlikte nekdar zor dimi ısrar ısrar en iyiisi sabit kg da olucan yesen bile hemen eve gelince spor yapıp yerleşmeden atıcan ama biz kg vermeye uğraşırken böyle ısrarlarla karşılasınca daha zor oluyor
bu dolmalar akşam yemeği yerine geçsin artık
eve gelince de 1 kase cacık içtim
yatmadan da yürüyüşümü yaparım

Çok sağol cicim. Valla Allah ayırmasın sevenleri, olur mu öyle uzaktan. Maşallah canım sana da Allah kolaylıklar versin, bir an önce bitsin de düzeniniz normale dönsün inşallah hayırlısıyla.

Valla deguacım ya, ben de böyle dört gözle bekliyorum ki ideal kiloma kavuşmuş olayım, dediğin gibi canım çekeni yiyip sonra eriteyim, misafirliğe gidince sürekli kollamak zorunda kalmiyim filan. Yürüyüş yaparken hep görüyorum ince ince kızlar. Allah buranın kızlarına bir boy bir endam vermiş. Mutfakları ful karbonhidrata dayalı, ellerinden kola düşmüyor gene de incecikler arkadaş çok içleniyorum bazen. Allah affetsin, işte öyle kıskanır gibi oluyorum. Bazısını da ben gibi öyle her istediğini yemesin diye yaratmış :) Napam biz de uğraşa didine yapıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…