Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yürüyüş yaparsın gider o sarmalar canım
Kızlar kaçtım ben yarın görüşürüz inş.

Çok sağol cicim. Valla Allah ayırmasın sevenleri, olur mu öyle uzaktan. Maşallah canım sana da Allah kolaylıklar versin, bir an önce bitsin de düzeniniz normale dönsün inşallah hayırlısıyla.
.
amin canım inşallah
Aa kız hakikaten mi? E ama biz eti tereyağını hiç esirgemiyoruz, hatta yoğurt süt peynir bol bol tüketiyoruz. Meyveyi de günde 1 kez bile zor yiyoruz, nolcak bizim halimiz

canım biz sağlıklı yağları tüketiyoruz.(tereyağı ve zeytinyağı).ve piramidin en altı ençok yememiz gerekenler zaten

Son düzenleme:
canım biz sağlıklı yağları tüketiyoruz.(tereyağı ve zeytinyağı).ve piramidin en üstü ençok yememiz gerekenler zaten

Yok cicim, tam tersi bakarsan zaten en altta spor, aktivite var, en üstte etin yanında da ekmek vs var, dikkatli tüketin yazıyor. Yukarı çıktıkça azalıyor günlük miktar. Ama Karatay Hoca taze, sağlıklı olduğu sürece yemekleri tereyağ ile yapın, et yiyin diyor sonuçta.

Eski piramit de değil bu çünkü eski piramitin en alt katında, yani en çok tüketilecekler kısmında karbonhidratlar yer alıyordu, en az tüketilecek yerde yağlar kırmızı et filan yanlış hatırlamıyorsam. Bilmiyom gene kafa karıştırıcı bişeler :)

Son düzenleme:
cannan karatay hocanın bahsettiği besin piramidi

Eki Görüntüle 680951

bu çizelgeyi nereden buldun

burada bi yanlışlık var canan hoca tereyağı ve zeytinyağını her zaman önerir diğer yağları ısınınca trans yağa dönüştüğü için önermiyor ayrıca kırmızı eti de de her zaman önerir

akşam menümü yazmamıştım önce 45 dk yürüyüş
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 kase salata
3 ceviz
10 tane çilek
1 çb geryfurt suyu

neyse kafa karıştırmaya gerek yok...bildiklerimiz bize yeter..

Selam kızlar nasılsınız,gelemedim bu ara

Karataya pek uyamadım ama şu andan itibaren inşallah tekrar devam,geceleri öksürük devam ediyor,bal,pekmez,tereyağı ve ekmek falan yedim bastırsın diye,böyle olunca da gündüz de cısların devamı geliyor,kaç gündür yürümüyordum bu akşam yürüdüm biraz

Sersucum Allah kavuştursun eşine canım

Estağfirullah yürüyüş için tebrikler canım, sen de bmı ne göre bayağı uzunsun canım

Adilemir geçmiş olsun,küçüğünki kadar uzun sürmez inşallah:26:

Kardelen dualarım sizinle,Acil şifalar dilerim Allahtan

Degua yemediklerin için

Esas tekrar hoşgeldin canım ama bu sefer bırakma

Son düzenleme:
neyse kafa karıştırmaya gerek yok...bildiklerimiz bize yeter..

Aynen canım valla bir defa arkadaşlarla konuşayım dedim, kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Tabi insan yaptığı şeyden emin olmak istiyor ama bu doktorları bile anlamak mümkün değil. En iyisi şu bildiğimizi okuyalım.

.....................................................................

Eklentiler

• $beslenme_pirmidi_999.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
sağol canım..ama çok sürdü senin bu öksürük cicim yaa..:26::26:

ayynen

bilgi için cok tşkler. Ben de bu Leslie ne? diye bayagıdır sormak istiyordum.
acıklamalar icin sağol...:)
Bu arada sabah yanlış anlasıldım sanırım sisli puslu havaları ben de sevmem. İçim sıkılır. :2::2: Hani burada içimizde ortamı hareketlendirelim demek istemiştim..

Sağol canım. Sana da çok geçmiş olsun, bir an önce atlatırsın da, yarından itibaren de düzenine dönebilirsin inşallah. Evdeki ölçümlerimize göre boyum 1.72 :) Biraz araştırdım BMI 21 civarı olsa iyi diye 63 kiloya inmem yeter diye düşündüm, epey uzun bir süredir kilom çok değişmemişti o yüzden hiç bilmiyorum 63 kiloda nasıl görünürüm :) Ben de dedim bir geleyim o kiloya ondan sonra bakarız. Sanki hemen gelicem gibi

Aynı programda Ebru Şallı soruyor meselea mercimeğin yanına et yemiyelim diye bir şey var mı diye, o da hiç öyle birşey yok, doyuncaya kadar yiyin diyor. Bol tereyağ yenebilir de diyor.

Ayrıca etten sonra çay içmeyin, demir emilimini engeller diyor. Ama yoğurt ayran olabilir diyor.

Sağol canım inşallah,

21 bmı iyidir,böyle devam edersen yakında gelirsin canım hedef kilona

Gecmis olsun canim. Evde iki cocuk olunca bu kacinilmaz oluyor. Bende de iki tane surekli biri hastalaninca birkac gun sonra digeri hastalaniyor. Bizimkiler 1aydir once biri sonra biri surekli hastalar.:2::2:
Allah acil sifa versin yavrularina canim.

Gecmis olsun canim. Evde iki cocuk olunca bu kacinilmaz oluyor. Bende de iki tane surekli biri hastalaninca birkac gun sonra digeri hastalaniyor. Bizimkiler 1aydir once biri sonra biri surekli hastalar.:2::2:
Allah acil sifa versin yavrularina canim.

Senin yavrularına da çok geçmiş olsun canım,hava değişimleri çok fazla,gece gündüz sıcaklık çok değişken,hastalıklar da kaçınılmaz oluyor,acil şifalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…