misafirlikteydim yaprak sarması 8 adet yedim kek vardı onu yemedim
misafirlikte nekdar zor dimi ısrar ısrar en iyiisi sabit kg da olucan yesen bile hemen eve gelince spor yapıp yerleşmeden atıcan ama biz kg vermeye uğraşırken böyle ısrarlarla karşılasınca daha zor oluyor
bu dolmalar akşam yemeği yerine geçsin artık
eve gelince de 1 kase cacık içtim
yatmadan da yürüyüşümü yaparım
Kızlar kaçtım ben yarın görüşürüz inş.
amin canım inşallahÇok sağol cicim. Valla Allah ayırmasın sevenleri, olur mu öyle uzaktan. Maşallah canım sana da Allah kolaylıklar versin, bir an önce bitsin de düzeniniz normale dönsün inşallah hayırlısıyla.
.
Aa kız hakikaten mi? E ama biz eti tereyağını hiç esirgemiyoruz, hatta yoğurt süt peynir bol bol tüketiyoruz. Meyveyi de günde 1 kez bile zor yiyoruz, nolcak bizim halimiz
canım biz sağlıklı yağları tüketiyoruz.(tereyağı ve zeytinyağı).ve piramidin en üstü ençok yememiz gerekenler zaten
Yok cicim, tam tersi bakarsan zaten en altta spor, aktivite var, en üstte etin yanında da ekmek vs var, dikkatli tüketin yazıyor. Yukarı çıktıkça azalıyor günlük miktar. Ama Karatay Hoca taze, sağlıklı olduğu sürece yemekleri tereyağ ile yapın, et yiyin diyor sonuçta.
Eski piramit de değil bu çünkü eski piramitin en alt katında, yani en çok tüketilecekler kısmında karbonhidratlar yer alıyordu, en az tüketilecek yerde yağlar kırmızı et filan yanlış hatırlamıyorsam. Bilmiyom gene kafa karıştırıcı bişeler :)
Gecmis olsun canim allah yardimciniz olsun. Insallah hersey yolunda gider.menün güzelmiş afiyet olsun
kızlar 2-3 gün yokum cumaya yetişirsem kilo bildirimi yaparım yarın hastaneye yatıyoruz ufak bir operasyon olacak eşim inşallah temiz çıkar dualarınızı esirgemeyin
neyse kafa karıştırmaya gerek yok...bildiklerimiz bize yeter..
sağol canım.Selam kızlar nasılsınız,gelemedim bu ara
Karataya pek uyamadım ama şu andan itibaren inşallah tekrar devam,geceleri öksürük devam ediyor,bal,pekmez,tereyağı ve ekmek falan yedim bastırsın diye,böyle olunca da gündüz de cısların devamı geliyor,kaç gündür yürümüyordum bu akşam yürüdüm biraz
Sersucum Allah kavuştursun eşine canım
Aynen canım valla bir defa arkadaşlarla konuşayım dedim, kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Tabi insan yaptığı şeyden emin olmak istiyor ama bu doktorları bile anlamak mümkün değil. En iyisi şu bildiğimizi okuyalım.
habercice ve elifce82:
Kızlar valla ben de bi kendim sanıyordum. Benim de üzerimde bugünlerde bir ağırlık var kolumu kaldırmak istemiyorum. Tembelleştikçe de yeme isteği geliyor. Gene acıkmıyorum 2 öğünle ama bişeyler ye hadi git buzdolabını karıştır diye bir ses duyuyorum bazen içimden :) Burada havalar çok değişken. Genel olarak bahar havası ama bi çok açık bi kapalı, yağmurlu filan. Bu havalar durulmadan biz iyi olmeycez anlaşılan. Kocamın da sinüsleri mahvoldu. Ama napıyoruz, nefsimize hakim oluyoruz, yürüyüşlerimizi aksatmıyoruz Allah'ın izniyle. O zaman yorulsak da içimiz açılıyor en azından. Böylece birbirimize destek olalım inşallah.
leneva:
arkadaşların önerileri yanında ben de şunu söylemek isterim. İnsülin direncini kırmak adına eğer yapabiliyorsan öğün aralarını 5 saate çıkarmaya çalış. Ve günlük sporunu ihmal etme. En azından 20 dk tempolu yürü hergün. Dışarı çıkma şansı bulamazsan Leslie Sansone'un evde yürüyüş programlarını uyguluyoruz biz. İnternete yaz hemen çıkıyor. 20 dk, 30 dk, 45 dk programları var.
sersum:
Canım arada iyi oluyor öyle ama hemen özlersin :) Allah kavuştursun.
adilemir:
Ya hu çok üzülüyorum bacım, Allah bir an önce şifalarını versin yavrularının.
Selam kızlar nasılsınız,gelemedim bu ara
Karataya pek uyamadım ama şu andan itibaren inşallah tekrar devam,geceleri öksürük devam ediyor,bal,pekmez,tereyağı ve ekmek falan yedim bastırsın diye,böyle olunca da gündüz de cısların devamı geliyor,kaç gündür yürümüyordum bu akşam yürüdüm biraz
Estağfirullah yürüyüş için tebrikler canım, sen de bmı ne göre bayağı uzunsun canım
sağol canım..ama çok sürdü senin bu öksürük cicim yaa..:26::26:
ayynen
Sağol canım. Sana da çok geçmiş olsun, bir an önce atlatırsın da, yarından itibaren de düzenine dönebilirsin inşallah. Evdeki ölçümlerimize göre boyum 1.72 :) Biraz araştırdım BMI 21 civarı olsa iyi diye 63 kiloya inmem yeter diye düşündüm, epey uzun bir süredir kilom çok değişmemişti o yüzden hiç bilmiyorum 63 kiloda nasıl görünürüm :) Ben de dedim bir geleyim o kiloya ondan sonra bakarız. Sanki hemen gelicem gibi
merhaba hanımlar..benin büyük oğlum atlattı .ateş düştü..ama dün akşamdan beri küçük ateşlendi..ona da antibiyotik başladık..ama ateşi düşmüyor..1 hafta daha uykusuz kalacağım anlaşıldı..yoruldum yine..
karataya devam..
sabah menüm:
4 çilek
1 kivi
bir parça peynir.
2 yumurta
2 avuç badem.
öğlen öğünüm:
1 tabak yeşil mercimek yemeği.
akşama :
bol taze soğanlı yumurta salatası
peynir
çay
pankek var ama ben yiyemem..ucundan tadına bakarım o kadar.
kendinize iyi bakın ..
Gecmis olsun canim. Evde iki cocuk olunca bu kacinilmaz oluyor. Bende de iki tane surekli biri hastalaninca birkac gun sonra digeri hastalaniyor. Bizimkiler 1aydir once biri sonra biri surekli hastalar.:2::2:
Allah acil sifa versin yavrularina canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?