iyi yapmışsın canım
Bugün doktora gittim canım,göğüse,ciğer filmi ve solunum testi yaptılar,yarın göstericem doktora,bir de kbb ye de gideyim diyorum,bakalım
Bu arada canım o eklediğiniz Ebruli programında Karatay Hoca gösteriyor, Amerika'da yeni kabul edilen sağlıklı beslenme piramidi diye, degua'nın koyduğu piramitin aynısı.
Gecmis olsun canim. Evde iki cocuk olunca bu kacinilmaz oluyor. Bende de iki tane surekli biri hastalaninca birkac gun sonra digeri hastalaniyor. Bizimkiler 1aydir once biri sonra biri surekli hastalar.:2::2:
Allah acil sifa versin yavrularina canim.
iyi yapmışsın canım..inşallah sonuçlar iyi çıkar da biran önce geçer bu öksürük
neyse canım biz hocanın bilgileriyle devam edelim bu piramit işi pek sarmadı benii:44::44::44:
Saol tatlim. Sanada gecmis olsun. Insllah sende de onemli bir sey yoktur.Senin yavrularına da çok geçmiş olsun canım,hava değişimleri çok fazla,gece gündüz sıcaklık çok değişken,hastalıklar da kaçınılmaz oluyor,acil şifalar
Buaksam 18de yedim
1Tabak taze faulye
Yarim tavuk but
1 Bardak ayran
1 Tabak salata
1avuc badem
Dahada yesem yerdim ama biraktim. Bugunlerdeki bu istahi ne yapacagim bilmiyorum.
ilk günkü bildirimimi yapayım
2 haşlanmış yumurta
1domates
1/2 salatalık
biraz beyaz peynir
biraz kaşar
15 zeytin (biraz abarttım galiba)
3 gün kurusu
3 kuru erik
bir avuç ceviz
1 bardak çay tabiki şekersiz uzuunnn yıllardır çayı şekersiz içerim...
şimdilik bu kadar yeter ama daha ne olsun değil mi ?aralardada su içerim ,2lt.su içmeliyim...
Kızlar, internette bir yazı okudum. Özellikle mide ve kabızlık problemleri olanlar için, zeytini çekirdeğiyle yemeyi tavsiye ediyor. Yalnız zeytin meyvesini çiğneyip çekirdeğini yutmayı, zira meyveyi olduğu gibi yutarsanız midenin zeytinin dışındaki ince zarı eritemediğini ve olduğu gibi dışarı atmaya çalıştığını da belirtmişler. Zeytin çekirdeğinin midede eridiğini, içinde koyu kıvamlı yağın bulunduğu belirtiliyor. Zeytin yağını diğerlerinden farklı kılan maddelerin en yoğun halleri ile zeytin çekirdeğinin içerisinde olduğu ve zeytini çekirdeği ile yemenin sağlık için çok faydalı olduğu belirtilmiş.
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim... başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?