Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün doktora gittim canım,göğüse,ciğer filmi ve solunum testi yaptılar,yarın göstericem doktora,bir de kbb ye de gideyim diyorum,bakalım
iyi yapmışsın canım..inşallah sonuçlar iyi çıkar da biran önce geçer bu öksürük
Bu arada canım o eklediğiniz Ebruli programında Karatay Hoca gösteriyor, Amerika'da yeni kabul edilen sağlıklı beslenme piramidi diye, degua'nın koyduğu piramitin aynısı.

neyse canım biz hocanın bilgileriyle devam edelim bu piramit işi pek sarmadı benii:44::44::44:

senin kuzucuklarına da geçmiş olsun canım..

Buaksam 18de yedim
1Tabak taze faulye
Yarim tavuk but
1 Bardak ayran
1 Tabak salata
1avuc badem
Dahada yesem yerdim ama biraktim. Bugunlerdeki bu istahi ne yapacagim bilmiyorum.

slm kizlarr ben geldim izinden..baya bi koptum diyettenyarindan itibaren karatayima donme karari aldm..tr dende tam karataylikyiyecekler aldim ins basarili olabilirim yeniden...

Aa ben menü bildirimimi unutmuşum.

2. Öğün -18:00 :

1 tabak tam buğdaylı bol salça soslu keşkek
Bir kaç tane köri soslu mantar
1 kase cacık
1 küçük kase yoğurt
1 avuç badem

Bademleri sırf tatlı niyetine yedim. Bu hafta da yoğurda doyamıyorum. Evde kendi yaptığım yoğurt olunca hep yiyesim geliyor :)

Biraz da evde eritme hareketleri yaptım. Bu arada su miktarımı kontrol altına almış bulunuyorum. Musluktan içiyoruz biz suyu. Hep kaynak suyu var burada ama malesef kloru basıp gönderiyorlar. Ahmet Aydın'ın makalesinde okuduğuma göre suyu bir saat bekletirsen kloru uçuyormuş. Ben de 1 litrelik bir sürahim var, onu dolduruyorum gün içinde, ben son bardağı bitirene kadar yeni doldurduğum sürahinin kloru uçmuş oluyor. Bazen de limonlayıp onu günde 3 defa doldurup bitirmeye programladım kendimi. Az ya da fazla da gelmiyor, kararında.

Buaksam 18de yedim
1Tabak taze faulye
Yarim tavuk but
1 Bardak ayran
1 Tabak salata
1avuc badem
Dahada yesem yerdim ama biraktim. Bugunlerdeki bu istahi ne yapacagim bilmiyorum.

Canım ben de yerken çok iştahlı hissediyorum kendimi bugünlerde. O yüzden şöyle bir şey yapayım dedim, tabağımı normalde doyacağım kadar dolduruyorum, yedikten sonra baktım hala canım yemek istiyor yoğurt koyuyorum kendime, biraz da badem, ceviz filan abartmadan, bunlar hem isteğimi karşılıyor hem de yoğurt, ayran şişirdiği için daha da yiyemiyorsun. Bir dene bakalım.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar,

Esas'cım hoş geldin canım.

2 gündür kaçamaklarım oldu, onun için menü yazmıyorum. Ama 2 gün 1'er saatlik yürüyüş var. Su ise hiç içmiyorum.

Sevgiler,

Kızlar, internette bir yazı okudum. Özellikle mide ve kabızlık problemleri olanlar için, zeytini çekirdeğiyle yemeyi tavsiye ediyor. Yalnız zeytin meyvesini çiğneyip çekirdeğini yutmayı, zira meyveyi olduğu gibi yutarsanız midenin zeytinin dışındaki ince zarı eritemediğini ve olduğu gibi dışarı atmaya çalıştığını da belirtmişler. Zeytin çekirdeğinin midede eridiğini, içinde koyu kıvamlı yağın bulunduğu belirtiliyor. Zeytin yağını diğerlerinden farklı kılan maddelerin en yoğun halleri ile zeytin çekirdeğinin içerisinde olduğu ve zeytini çekirdeği ile yemenin sağlık için çok faydalı olduğu belirtilmiş.

sabah kahvalti karatay klasik +cb ceviz+2 -3 kuru kayisi+ domates ,salatalik,maydonaz,dere otu

ara (16.00) bir tatli kasigi keten tohumu bolsu bir kac ceviz

aksam (20.00) AVM alisveris merkezinde oldugumuz icin gec kaldik 1 lahmacun 1 ayran

bol su iciyorum

leslie ile 3 mil=5 kilometre yuruyus

menü bildirimi
kahvaltı
2 yumurta
biraz peynir
biraz ceviz
öğlen
biraz kuru üzüm
1 yeşil elma
akşam
19.00
5 köfte
bir bardak ayran
kızartma(maalesef)

Evet canım ben de sözüne %100 güvendiğim büyüğümden duymuştum. Arada bir, çok sık olmamak kaydıyla zeytini yerken çekirdeğini de yutun demişti. Şimdi ben de hatırladım sayende sağolasın.

sersumcum dün listeye katılmak istediğimi yazmıştım ama kime yazacağımıda bilemediğim için ortaya söylemiştim beni de
listenize eklerseniz sevinirim

sabah 07:30 peynir,zeytin,domates çeri,1 yumurta tere yeşillik,fındık ceviz,yeşil çay
öğlen 12:30 karatay mutfağından otlu börek yaptım yarısını yedim,ayran,fındık ceviz ve çay
akşam 05:30 2 tabak mercimek çorbası,salata 1 adet kivi
bugün leslie yapamadım ama alışverşte yürüyüş yaptım
birde birşey sorucam bi arkadaşımız omega 3 günde 3 kere iştiğini yazmıştı çok değilmi yemek arası içiyormuş zaten yediğimiz fındık fıstık da var ben sabahları aç karnına 1 tane içiyorum içen varsa ne kadar içtiğini yazabilirmi
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba arkadaşlar bende 5 gündür bu diyete başladım yalnız omega 3 kullananlar hangi marka içiyor adını ve içeriğini yazabilirler mi bide dışardan c vitamini takviyesi alanlar ver mı onlar da ne kullanıyor cevaplarsanız sevinirim...herkese başarılar

cumadan beri çok hastayım kızlar özellikle pazartesi salı arttı.bugün dr a gideceğim artık geçecek gibi değil...iyice tıkandım bronşit değilsem iyi çok fenayım...ağzımda gr tat yok yiyemiyorum ama sonra birden öksürük krizitutuyor ekmek çiğniyorum filan....bugün yarın adette olurum bakalım hayırlısı...

dünkü menüm: sabah yumurta salatası
zeytin çay

öğlen kahve ceviz
ekmek ((

akşam: tarhana çorbası
semizotu yemeği
cacık

gece ekmek çiğnedim püfff(((

günaydın kızlar.kahvaltımı yazayım hemen
aztereyağında 1 yumurta,peynir,zeytin,3 kayısı,1 çaybardağı antepfıstığı,1 avuç yabanmersini(amma çok yedim yahu öğlene yememek için:)))))

Günaydın hanımlar,

Sabah: 1 yum, peynir, 1 ç.b. ceviz, salata, 1 portakal

Kaçamaksız, bol hareketli, güzel bir gün olur, inşallah. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…