Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkürlerr sizlerden de resim bekliyoruz
ben eski halimi de koyacağım bir ara
1,5 ayda bu formdayım kızlar
72 idim şuan 66-67 yim

spor ve karatay'la

bence de fotoğraf koymak çok motive edici.bende bugün 70 li rakamları gördüm allaha şükürbiraz daha inceleyim bende koyucam fotoğraf

Teşekkürler, aynen katılıyorum dediklerine.
" Dün dünde kaldı cancağazım , şimdi yeni şeyler söylemek lazım" demi

canım takdir ettim seni
yürü be kim tutar !!!

kimse tutamaz vallahi ceylin bende ki bu azimle..

selam med,

Darısı geri kalan 24 kg larımızın başına benimde vermem gereken bi okar kilo var..

Kimse tutamaz gerçekten bizi. Yapabiliriz.

SAPHIRACIM benım pırasa tarıfımı vereyım hemen yaghafıf kızınca ınce dogranmıs bır orta boy soganı pembelestırıyosun acı bıder ve domates salcasında az ılave edıyosun pırasaları ekleyıp bı karıstırıyosun yarım cay bardagı kadarda bulguru ve az tuzu ekleyıp kaynamıs bır su bardagı kadar su koyuyosun 15dk da tamamdır afıyet olsun tatlım

Gül hanım süpersinizzzz...tebrik ediyorum.

tutmuyoruz seni koş koş

Güzel bence menü ceviz yersen ekmek açığını kapatırsın,kayısı da tatlı ihtiyacını keser
ama sabah yesen daha iyi olur kayısıyı

merhaba ceylin.
Sabah yemek için zorluyorum kendimi ama yok gitmiyor.Artık bayramda 4 günlük tatilim var o dönemde alıştırırım kendimi diye düşünüyorum.

Teşekkürler, aynen katılıyorum dediklerine.

selam med,

Darısı geri kalan 24 kg larımızın başına benimde vermem gereken bi okar kilo var..

Kimse tutamaz gerçekten bizi. Yapabiliriz.

Amin canımcım,burdaki motivasyonla daha öncede yazmıştım okurken bile zayıfladığımı düşünüyorum

Sen kaç kilosun?
benim boy 1.63 kilo 97 ile başlamıştım.

ben hep z.yağlı ve beyaz yaparım.birde salçalı ve bulgurlu deneyeyim.teşekkürler tarif için canım

selam bir kupa süt,2 mil leslie
saphira sağol canım,bmı vücut kitle indexi demek,kilo /boyun karesi ile elde edilir,normali 20-25 arasıdır

ajanlarım takip ediyor sizi

demek kacamak yaptın,hemı de gece gece,ıyı bır zopayı hakettın sen,

Artık korkuyorum sendennn ..
Ama bana lazım böyle korkacak birisi saol loxandracım.
Döv sıkı bir sopa at.
Et son dövdüğünde 5 gün idare etmişti
Yine ne olduğunu anlayamadım stres anında bir anda oldu.
Benim buralardan kaybolmamam lazım.

bencede haketti....
biz ne dedik sana..........

Hakettim valla.
herkes bir tane vursa eririm ama ..

Loxandracım tamamen psikolojik açlıktı, aç değildim aslında.
İnternet gitti o sırada yoksa size durdurun beni diye yazacaktım.
Ve inan görmüyor gözüm o anda krize giriyorum resmen, sanırım spor yapmayınca stres atamıyorum.
Ama küsme lütfenn
Sonra yine üzülür kaçamak yapıveririm.
Önceden yazayım siz bana kızın böyle olur mu dur deyin.

Bu gıdısle masalı yakalarım kıloda

maşaallah.....
evet bende yetişirim,ne kaldı şurda(biraz gıcık edelim değil mi?)

Çok tatlısınız ama ..
Şunları okumak nasıl iyi geldi.
Bugün de kendimi tutamayacak gibi uyandın buraya geldim.

canım üzülme maşşallah bir sürü kilo vermişsin..birkaç kiloyumu vermiyecceksin...ama abartma yediklerini bak tekrar alırsın sonra..

Fıstıklaaaaar merhabaaa
3 gündür eski sayfaları okumaktan yazamadım valla
Geçenlerde yediğim etli pirinçli sarmayı saymazsak kaçamağım yok sayılır ama niye anlamadım kilo verişim az biraz yavaş ama olsun hiç verememekten hatta almaktansa yavaş vermek iyidir diye avutuyorum kendimi. Dün uzun süredir yani 2 aydır görmediğim 2-3 arkadaşımı gördüm ve ilk dikkatlerini çeken şu yan yağlarımın gitmiş olduğuydu hatta abartmışsın verme artık diyen oldu ama sadece 3 kg filan verdim. İlk hedefim 54 demiştim, ona ulaşana kadar azimle devam edeceğim ancak ödülüm olacak-koccaman cevizli portakallı dondurma toplarııııı-

Masal sanki azcık bırakmış kendini valla bozuldum malum kendisi gecenin bir yarısı bana spor gazı veriyordu şimdi motivasyon sırası bizde kızlaaaar hadi masalı yeniden canlandırıyoruz . Onun dışında kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim, yeni gelenlere de koccammaaaan bir hoşgeldiiniiiiz

Amin canımcım,burdaki motivasyonla daha öncede yazmıştım okurken bile zayıfladığımı düşünüyorum

Sen kaç kilosun?
benim boy 1.63 kilo 97 ile başlamıştım.

ben başlayalı galiba 3 hafta oldu. Boyum 1,71. Başladığımda 87,5 dum.BEn başlarken ayda 3 kg versem 10 ayda 30 kilo ve önümüzdeki yaz inceciikkkkkkk bi hatun olurum demiştim ve ilk 1. ay hedefimi tutturup 84,5 kg dayım :))))

selam..
sabah:2 yumurtadan omlet
peynir
10 zeytin
domates
ceviz-badem1 bardak süt

afiyet olsun tamamdır menü

tebrikler canım..
menüm taamda ben bu hafta çok vermedim.neden olduğunuda anlayamadım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…