Teşekkürlerr sizlerden de resim bekliyoruz
ben eski halimi de koyacağım bir ara
1,5 ayda bu formdayım kızlar
72 idim şuan 66-67 yim
spor ve karatay'la
boşver salla gitsin ne barışcan yontulmamış adamla .önce kendine bi dönsün baksın .ök.z
ama bazen hayat insana böyle tokat gibi vuruyorya aslında bizler için her türlü sıkıntı kötü sözler.
hayattan eza ceza çekmeden olgunluga ulaşılmaz bu bir gercektir..
ben hayatta dönem dönem kendi çapımda agır diyetler vererek bugunüme geldim.ve bazen dönüp arkada baktıgımda diyorumki iyiki bana bunlar bunlar söylenmiş iyiki bunları bunları yaşamışımki bugun bu haldeyim....
rahat yaşayarak insanoglu yetişmez daha dogrusu insan olmanın ruhu çıkmaz ortaya .bu bir gerçektir..
canım takdir ettim seni
yürü be kim tutar !!!
Günaydın kızlar,gerçi saat 12 oldu ama ancak geçmişi okuyup gelebildim.arada da işlere bakmam gerekti tabii.
VEEEEEEEEEEEEEEE ben güne -1 le başlamanın haklı gururunu yaşıyorum kızlarrrrr...haftalardır kıramadığım inadını karatayla kırmış oldum bünyemin.
Çok ama çok mutluyummmmm,darısı hepinizin başına ve kaldı geriye 24 kilooo.
Ama inanıyorumki burdaki motivasyonla beni kimse tutamazzzzz:))))
Sabah ki menüm 8.30
2 kaysı kıvamı yumurta
1 avuç kaşar peyniri
10 zeytin
2 tane yeşil biber
1 adet minik domates
1 bardak çay
ama ama loxi bana kızacak,ceviz badem kaysı yiyemedim çünkü bogazıma kadar doluyum ve hala açlık yok.
1 lt su
Öglen
pırasa yemegi zeytinyağlı
1 bardakta ayran ceviz badem ve kaysıyıda onunla tüketirim artık
Akşam
kaysılı cevizli keten tohumlu yogurt
yanlışım var mı demeye korkar oldum:)))
Zaten karatay dıyetıne baslanıldıgında,omega3 agırlıklı beslenıldıgınden,celık gıbı sınırlere sahıp oluyoruz,karacıgerde stresle yag yapımı duruyor,daha ıyı hıssedınce daha cok hareket edıyor ınsan,ben ılk hafta o kadar mutlu olmustum kı hemen dugun tv yı acıp 120 kg halımle usanmadan saatlerce cıftetellı oynamıstım,31.5 kılo verdım artık horon tepenlere eslık edebılır duruma geldım Tokum ya Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
tutmuyoruz seni koş koş
Güzel bence menü ceviz yersen ekmek açığını kapatırsın,kayısı da tatlı ihtiyacını keser
ama sabah yesen daha iyi olur kayısıyı
Teşekkürler, aynen katılıyorum dediklerine.
selam med,
Darısı geri kalan 24 kg larımızın başına benimde vermem gereken bi okar kilo var..
Kimse tutamaz gerçekten bizi. Yapabiliriz.
SAPHIRACIM benım pırasa tarıfımı vereyım hemen yaghafıf kızınca ınce dogranmıs bır orta boy soganı pembelestırıyosun acı bıder ve domates salcasında az ılave edıyosun pırasaları ekleyıp bı karıstırıyosun yarım cay bardagı kadarda bulguru ve az tuzu ekleyıp kaynamıs bır su bardagı kadar su koyuyosun 15dk da tamamdır afıyet olsun tatlım
ajanlarım takip ediyor sizi
demek kacamak yaptın,hemı de gece gece,ıyı bır zopayı hakettın sen,
bencede haketti....
biz ne dedik sana..........
yedıklerı de az degıl aslında,nıye acıktı ki bu kız gece gece,psikoljık sanırımç
tartıda fazla cıktım dıye ıyıce koyverıyor.
yok ben kustum eskibırmasala,taa cuma gunu soz vermıstı bu hafta kacamak yapmayacagım diye,yıne yapıyor
Bu gıdısle masalı yakalarım kıloda
maşaallah.....
evet bende yetişirim,ne kaldı şurda(biraz gıcık edelim değil mi?)
canım üzülme maşşallah bir sürü kilo vermişsin..birkaç kiloyumu vermiyecceksin...Hakettim valla.
herkes bir tane vursa eririm ama ..
Loxandracım tamamen psikolojik açlıktı, aç değildim aslında.
İnternet gitti o sırada yoksa size durdurun beni diye yazacaktım.
Ve inan görmüyor gözüm o anda krize giriyorum resmen, sanırım spor yapmayınca stres atamıyorum.
Ama küsme lütfenn
Sonra yine üzülür kaçamak yapıveririm.
Önceden yazayım siz bana kızın böyle olur mu dur deyin.
Çok tatlısınız ama ..
Şunları okumak nasıl iyi geldi.
Bugün de kendimi tutamayacak gibi uyandın buraya geldim.
Amin canımcım,burdaki motivasyonla daha öncede yazmıştım okurken bile zayıfladığımı düşünüyorum
Sen kaç kilosun?
benim boy 1.63 kilo 97 ile başlamıştım.
selam..
sabah:2 yumurtadan omlet
peynir
10 zeytin
domates
ceviz-badem1 bardak süt
ben başlayalı galiba 3 hafta oldu. Boyum 1,71. Başladığımda 87,5 dum.BEn başlarken ayda 3 kg versem 10 ayda 30 kilo ve önümüzdeki yaz inceciikkkkkkk bi hatun olurum demiştim ve ilk 1. ay hedefimi tutturup 84,5 kg dayım :))))
afiyet olsun tamamdır menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?