arkadaslar bişi sorucam hani 5 saat aç kalma süresi var ya o arada su veya yeşil çay içebilirmiyiz bide sabahları 1 dilim tam bugday ekmeği yiebilirzmiyiz bende başlıcam aranıza katılmak istiyorummm
düzeltememişsin olmamış hayatım.........
tbr.ler 1 kilon için hemde bir günde 1 kilo iyisin.ben hafdada versem razıyım:)
tebrikler canım..
menüm taamda ben bu hafta çok vermedim.neden olduğunuda anlayamadım..:44:
arkadaslar bişi sorucam hani 5 saat aç kalma süresi var ya o arada su veya yeşil çay içebilirmiyiz bide sabahları 1 dilim tam bugday ekmeği yiebilirzmiyiz bende başlıcam aranıza katılmak istiyorummm
ben başlayalı galiba 3 hafta oldu. Boyum 1,71. Başladığımda 87,5 dum.BEn başlarken ayda 3 kg versem 10 ayda 30 kilo ve önümüzdeki yaz inceciikkkkkkk bi hatun olurum demiştim ve ilk 1. ay hedefimi tutturup 84,5 kg dayım :))))
tebrikler canım,bende çok zor veren biri olarak ayda 1 kilo versem yeter diyorum.ama karataya devam ettikçe daha çok gideceğine inanıyorum.inşallah elimden geleni yapacagım.
Sizler idolüm oldunuz...
5 saat değil;3.5-4 saat...:44:..ekmek yemek yasak...aralarda bitki çayıiçebilirsin. .hoşgeldin..
leydim keşke 1 günde 1 kilo olsabir ayda çıtır olurum vallaha
bir hafta oldu sayılır ama eksiklerimle yanlışlarımla kaçamaklarımla tabii,daha öncede söyledigim gibi topigi sayfa sayfa okudum.inanılmaz motivasyon oldu benim için.Şu kahvaltı olayını tam yapabilsem hiç sorun kalmayacak inşallah daha çok verecem gibi geliyor bana.birde su içmeyi ara ara unutuyorum,daha dogrusu unutmak degil de wc ye çok gidiyorum adım sidikliyeçıktı.Herkes dalga geçiyor.
tesekkürler birde öğle yemeği olarak spesical k yesem olurmu?
olmazzzzzz..
hem işlenmiş gıda hem şeker içeriyor hem trans yas, çok tehlikeli çokkkk
onu yiyeceğine koy bi kaseye sütü ekle cevizi kuru meyveyi ( ki aslınca meyveler sabah tavsiye olunuyor) yada 1 muzu onu ye.
işlenmiş tam olarak ne demek birde bu spesial k diyet yemeği güya ama neden zararlı yaaaaaaaaaa
selam..
sabah:2 yumurtadan omlet
peynir
10 zeytin
domates
ceviz-badem1 bardak süt
tebrikler canım,bende çok zor veren biri olarak ayda 1 kilo versem yeter diyorum.ama karataya devam ettikçe daha çok gideceğine inanıyorum.inşallah elimden geleni yapacagım.
Sizler idolüm oldunuz...
afiyet olsunnnn, giden bol kiloların olsun.Örnek menü.selam kızlar gram olarak oynama var bende inanamıorum yaaaa
sabah kahvaltı ;
1 bardak çay , 2 yumurta , 2 dilim peynir , 6 tane zeytin , biraz tulum peyniri , 1 tane domates,
öğlen yemeğim ; 1 tabak karalahana çorbası , 1 bardak yarım yağlı süt
işlenmiş tam olarak ne demek birde bu spesial k diyet yemeği güya ama neden zararlı yaaaaaaaaaa
bugünkü menümm
sabah
2 yumurta
10 yeşil zeytin
1 avuç peynir(kaşar,tulum)
1 kase nar
fıstık(kalanını gün içinde yedim)
öğle
taze fasülye
cacık
afiyet olsun famir şiya olsun
Teşekkürlerr sizlerden de resim bekliyoruz
ben eski halimi de koyacağım bir ara
1,5 ayda bu formdayım kızlar
72 idim şuan 66-67 yim
spor ve karatay'la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?