Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu sabah
1 adet muz,fındık,ceviz
öğlen
1 kase mercimek çorbası
yarım kase taze fasulye
küçük kase yoğurt
fındık şekersiz çay
akşama
1 tabak bulgur köftesi
salata tahin helvası 2 dilim arada serbest diye biliyorum
suyu az içiyorum kızlar 1 litre diyebilirim birazdan leslie yapmayı düşünüyorum
nasipse inş öptüm sizi çıtır kızlar

bulgurlu köftenin tarifi kızlar afiyet olsun aynı şeyleri yemekten sıkılanlar için benim gibi

Malzemeler
◦2 su bardağı ince bulgur
◦
◦2 yk un
◦
... ◦1 yumurta
◦
◦tuz
◦
◦ÜZERİNE:
◦
◦Sarımsaklı Yoğurt
◦
◦SOSU İÇİN:
◦
◦2 yk tereyağ
◦
◦Pul biber
Hazırlanışı
◦YAPILIŞI:
◦
◦Bulguru yayvan bir tepsiye alın , üzerini kapatacak kadar kaynar su ve tuz ekleyin.Bulgur kabardıktan sonra unu ve yumurtayı ekleyip yaklaşık 10 dakika yoğurun.elde ettiğiniz hamurdan, elinizi suyla ıslatarak küçük toplar yapın.(Topları koyduğunuz kaba un serpinki yapışmasın) Daha sonra hazırladığınız köfteleri suda 10 dk kadar haşlayın. Sarımsaklı yoğurt ve pul biberiyle kızdırdığınız tereyağını üzerine gezdirin.. Afiyet olsunnn

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar karatay diyetinden haberdar olduktan sonra hazır gıdalardan soslardan uzak durmaya başladım. sabahları 1 küçük kutu süt ve mısır gevreği falan yerlim. artık kutu sütüde gevreğide ağzıma sokmayı düşünmüyorum. güvenilir bir yerden süt almaya başladım. sabah içtiğim sütü yediğim yoğurdu bununla yapıyorum. kesinlikle aranınca bulunuyor. şimdi özgür tavuk yumurtası gördüm, ama evdeki 1 koli yumurtam bitsin öyle alıcam. hoca ebru şallının programında evde ayrandan tereyağı yapılablir gibi, bişey söyledi tam izleyemedim. bilgisi olan varmı?

aktardan alırken öğüttürmedi. çünkü çok çabuk bozuluyormuş yani zararlı hale geliyormuş. yoğurdun içine bütün şekilde koyuyorum. yerken onları ezicem diye bayağı bir zorlanıyorum. doğru mu kullanıyorum.

doğru tüketiyorsun canım..
slm kizlarr ben geldim izinden..baya bi koptum diyettenyarindan itibaren karatayima donme karari aldm..tr dende tam karataylikyiyecekler aldim ins basarili olabilirim yeniden...
hoşgeldin
canım bana da söylemişlerdi ve bana pek inandırıcı gelmemişti..doktor arkadaşıma sordum aksine zararlı sakın yutma eritmez mide kesinlikle..uydurma dedi..biraz araştırdım ve doğru olmadığını birkaç yazıda da gördüm..paylaşıcam birazdan
Evet canım ben de sözüne %100 güvendiğim büyüğümden duymuştum. Arada bir, çok sık olmamak kaydıyla zeytini yerken çekirdeğini de yutun demişti. Şimdi ben de hatırladım sayende sağolasın.
zararlı canım yutma sakın
sersumcum dün listeye katılmak istediğimi yazmıştım ama kime yazacağımıda bilemediğim için ortaya söylemiştim beni de
listenize eklerseniz sevinirim
eklerim tabii canım..özelden yazılsa daha rahat olur çünkü gözden kaçabilir..
kuzucuğum ekmeğe bi başlarsan gerisi geliyor dikkat et
Ben hemen her sabah 3 adet zeytin çekirdeği içiyorum, çok faydasını da görüyorum kabızlık anlamında.
yutma canım zararlıymışş
evet canım verecez bu kiloları bu sefer daha kararlıyım.listeyede ekleyebilirsin canım hergün menü bildiriminde bulunacam.2 hafta sonrada kilo yarışı başlıcak :)
..
ekledim tatlım..

çok güzel bir tarif ama kilo verme sırasın da hele bir de benim gibi yavaşsa hızı yemek daha hayırlı canım..bende de var tarif kitabı ama bu tip tarifleri hep ideal kiloma düşünce yapmayı planlıyorum

Herkese merhaba;
Eveet,sonunda elimden geldiğince karatay grubuna katılmaya karar verdim.Yoksa kendi başıma iyice saldım bu aralar;gelsin tatlılar,gitsin börekler derken 76 oldum çıktım:85: :85: Ne güzel bir ara 72'lere kadar düşmüştüm karatayla.Ekmek yemiyordum,doğal yoğurt,özgür tavuk yumurtası,bol salata derken oldukça rahattı mideciğim...Ama sonra herşey çikolataya dönüştü:84: İki sene önce 85 kiloydum,biraz azim biraz dikkatle 10 kilo vermiştim.10 kiloyu veren yine verir deyip kendimi gaza getirmeye çalışıyorum Sınavlardan fırsat buldukça aranızdayım inşaAllah Bugün biraz kaçamaklarım oldu o yüzden bildirimlerime yarın başlayayım diyorum.Herkese kocaman sevgiler, hayırlı kilo vermeler

sabah

peynirli omlet
peynir
yoğurt

öğlen

tavuk döner
yoğurt

akşama Allah kerim

burası yağmurlu hava soğudu..cumaya düzelir inşallah

bugün yediklerimi de yazayım
sabah

sadece mercimek köftesi ve peynir yedim

öğle

biraz fındık-antep fıstığı ve birkaç tane çilek

akşam da
ızgara tavuk ve salata

pazar da dahil bugün 7 km den fazla yürümüşüm

afiyet olsun datlum..buaralar senle ben mercimek köfteye doyduk..ama ben bugün ve yarın protein yapıciim..malum hafta sonu yolculuk var kaçamak yapmam diyemiyorumm

yürüyüşün içünn

afiyet olsun datlum..buaralar senle ben mercimek köfteye doyduk..ama ben bugün ve yarın protein yapıciim..malum hafta sonu yolculuk var kaçamak yapmam diyemiyorumm

yürüyüşün içünn

sağol canım benim
evet ya fazla yapmışım mercimek köftesini ye ye bitmedi
belki bende yarın protein yaparım malum cumaya listeye giriyorum
hafta sonu yaptığın kaçamakları gezerek eritirsin sen bebişimama yine de fazla kaçırmamaya çalış sersumum

arkadaşlar 1 aydan beri karatay beslenme biçimini uyguluyorum.hiç kaçamak yapmadım.amacım kilo vermek değil de daha çok kilomu korumaktı ama gel gör ki 1 ayın sonunda tartıya çıktığımda 2 kilo fazlam vardı.adet dönemimin son günüydü yani kanamam kesildi bir de tuvalete çıkamamıştım acaba bunlar yüzünden mi?böyle giderse ne kadar memnun olsam da kalori hesabına geri dönmek zorunda kalacam heralde sizce ne yapmalıyım?acayip moralim bozuldu şu an.

Herkese merhaba,

Dun gece gec saatte ofiste calistıgımdan 05:00 gibi eve geldim. bu sabah değil tabi oglen on iki gibi uyandım.
gunluk menu bildirimini yapayım hemen..

Kahvaltı

2 yumurtadan omlet
4 domates
1 salatalık
6 ceviz
1 kuru incir
limonlu cay

aralarda bol su limonlu cayla geçti
az once de cekirdek citledim biraz tuzsuz.:)

aksam da biraz kurufasulye ve yogurt yiyeceğim..

Kızlarmerhaba üç gündür gelemedim biliyorsunuz memleketteyim ama dıkkat etmeye çalışıyorum Pazartesi günü börek yedim bi de bugün öğl şehriyeli tavuk çorba yedim bunun dışında yasaklı birşey yemedim görseniz akrabalar falan her gün akşam meyve sofraları elimi sürmedim Şimdi geçmişi okudum oku oku bitmedi özledim valla sizi ya Çiğdemcim sınav bence çok zordu ya bişi yapamadım oldum olası sevmem şu ingilizceyi Bugün menümü de paylaşayım Sabah klasik kahvaltı Öğlen 2 kase tavuk çorba Akşam mangal var

çok kötü kabız olmuşum ve kabızlığın sonunda wc kan revan içibnde ve oturamıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…