he cicim yap bakalım rekorla mı gircen kıss listeye çok merak ediyom..sağol canım benim
evet ya fazla yapmışım mercimek köftesini ye ye bitmedi
belki bende yarın protein yaparım malum cumaya listeye giriyorum
hafta sonu yaptığın kaçamakları gezerek eritirsin sen bebişimama yine de fazla kaçırmamaya çalış sersumum
kolay gelsin bacım
ben de çıkıyom annemlere gidiyom
yemediklerin için bravossKızlarmerhaba üç gündür gelemedim biliyorsunuz memleketteyim ama dıkkat etmeye çalışıyorum Pazartesi günü börek yedim bi de bugün öğl şehriyeli tavuk çorba yedim bunun dışında yasaklı birşey yemedim görseniz akrabalar falan her gün akşam meyve sofraları elimi sürmedim Şimdi geçmişi okudum oku oku bitmedi özledim valla sizi ya Çiğdemcim sınav bence çok zordu ya bişi yapamadım oldum olası sevmem şu ingilizceyi Bugün menümü de paylaşayım Sabah klasik kahvaltı Öğlen 2 kase tavuk çorba Akşam mangal var
çok kötü kabız olmuşum ve kabızlığın sonunda wc kan revan içibnde ve oturamıyorummmm
:26::26:geçmiş olsun...keşke önceden alsaydın canım önlemini ..form çay falan içseydin..bu kadar acı çekmezdin
he cicim yap bakalım rekorla mı gircen kıss listeye çok merak ediyom..
ben de çok yapmışım senin gibi ye ye bitmedi beya..
inşallah eritirim:18::18:..söz fazla kaçamak yok az var..:18::18::18:
yemediklerin için bravoss
hoşgeldin canım..afiyet olsun..ohh mis gibi mangal
unutmuşum emzirdiğini canım..:44: sabahları hurma ye 2-3 adet üzerine bol su..inşalah düzelirsinbebek emzırıyorum onun için içmedim içmiyorum form çayı az da olsa süt içiyo bıcırığım
hosbulduk canım gercekten de öyle doyana kadar et yedim 1-2 de incirEt yiyince canım hep tatlı çekiyor ya niye böyle oluyor bilmiyorum
Kızlar selam ,
Bikaç gündür gelip 5 dakka durup kaçıyorum çünkü tadoım kaçık , sebebi yok , havadan mı sudan mı bilemedim.Kocam da aynı durumda , ev ortamı felaket depresif.Umuyorum yarın manik halime geri dönebilirim , ki o yönde sinyaller almaktayım , belki yarına bile kalmazBunun dışında sorun yok , sizi ösledim , geçmişe bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Öptüm şimdilik ...
.........Bu gun yediklerime gelince
sabah saat 10.00 2 haslanmis yumurta ,peynir,10 tane zeytin,maydanoz,domates,1 cb ceviz 2 kuru kayisi
saat16.00 1 tatli kasigi keten tohumu bol bol su
aksam 19.00 balik ,1 kepce mercimek corba,biraz findik,salata azicik tahin helva
biraz sonra leslie ile 3 mil yuruyus
hepinize iyi aksamlar....
farkındayım cicim görüyom seni mesaj yazıyom..sonra bakıyom hooop gitmişsin
hangi hallerdeysen toparlan cicim..sana yakıştıramıyorum. .özletme gel bekliyoz..
Sana özelden yazdım okudunmu bilmiyorum, tam bu akşam Bridy'e yazacaktım özelden önce geçmişi bi okiim dedim yazısını görünce iyiki yazmamışım dedim sende anlamışındır şimdi neden yazmak istemediğimi
afiyet olsun canım..menüler gayet güzel ama arayı çok açmışsın... bu kadar çok ara olunca arada ayran ya da süt içsen daha sağlıklı olabilir bence..yine de sen bilirsin
he cicim yap bakalım rekorla mı gircen kıss listeye çok merak ediyom..
ben de çok yapmışım senin gibi ye ye bitmedi beya..
inşallah eritirim:18::18:..söz fazla kaçamak yok az var..:18::18::18:
yemediklerin için bravoss
hoşgeldin canım..afiyet olsun..ohh mis gibi mangal
yedım bırkere canıunutmuşum emzirdiğini canım..:44: sabahları hurma ye 2-3 adet üzerine bol su..inşalah düzelirsin
ohh afiyet olsun..ilginçççç ben de olamz hi ç tatlı isteği mangaldan sonra..ama keşke yemeseydin..:26:
Sana özelden yazdım okudunmu bilmiyorum, tam bu akşam Bridy'e yazacaktım özelden önce geçmişi bi okiim dedim yazısını görünce iyiki yazmamışım dedim sende anlamışındır şimdi neden yazmak istemediğimi
tamamdır canım öptüm seniiŞimdi baktım özelime, kusura bakma yanıtını yeni gördüm
tesekkurler sersum onerin icin ama cidden kahvaltidan sonra uzun sure hic aclik hissetmiyorum ve cok aktif olabiliyorum ama aksamlari biraz sorunlu oluyor yemekten sonra canim birseyler istemiyor degil eski aliskanliklar kolay unutulmuyor tabii ,bir de digerleri bu konuda bana hic destek degiller ne kadar cisss varsa tuketiyorlarmaalesef ama kararliyim yola devam saglik icin ...Saglikli yasayip,yaslanmak istiyorum butun meselem bu....
yedım bırkere canıBavullar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?