Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

he cicim yap bakalım rekorla mı gircen kıss listeye çok merak ediyom..
ben de çok yapmışım senin gibi ye ye bitmedi beya..
inşallah eritirim:18::18:..söz fazla kaçamak yok az var..:18::18::18:

kolay gelsin bacım
ben de çıkıyom annemlere gidiyom

yemediklerin için bravoss
hoşgeldin canım..afiyet olsun..ohh mis gibi mangal

akşam

mantarlı tavuk sote
yoğurt

şimdi de kızımla film izlemece

Kızlar selam ,
Bikaç gündür gelip 5 dakka durup kaçıyorum çünkü tadoım kaçık , sebebi yok , havadan mı sudan mı bilemedim.Kocam da aynı durumda , ev ortamı felaket depresif.Umuyorum yarın manik halime geri dönebilirim , ki o yönde sinyaller almaktayım , belki yarına bile kalmaz Bunun dışında sorun yok , sizi ösledim , geçmişe bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Öptüm şimdilik ...

iyi akşamlar kızlar
sabahki menümü yazmıştım.öğlen yemek yemedim bir bardak süt içtim.
akşam:4 köfte,1 tabak mercimek çorba,salata,yoğurt(18.00da yemeğim bitti)

okulda 15-20 dk step.akşam 8 de yürüyeceğim yarım saat.eşim çocukla ilgilenecek:)))

hosbulduk canım gercekten de öyle doyana kadar et yedim 1-2 de incir Et yiyince canım hep tatlı çekiyor ya niye böyle oluyor bilmiyorum

.........Bu gun yediklerime gelince

sabah saat 10.00 2 haslanmis yumurta ,peynir,10 tane zeytin,maydanoz,domates,1 cb ceviz 2 kuru kayisi

saat16.00 1 tatli kasigi keten tohumu bol bol su

aksam 19.00 balik ,1 kepce mercimek corba,biraz findik,salata azicik tahin helva

biraz sonra leslie ile 3 mil yuruyus

hepinize iyi aksamlar....

bebek emzırıyorum onun için içmedim içmiyorum form çayı az da olsa süt içiyo bıcırığım
unutmuşum emzirdiğini canım..:44: sabahları hurma ye 2-3 adet üzerine bol su..inşalah düzelirsin

hosbulduk canım gercekten de öyle doyana kadar et yedim 1-2 de incir Et yiyince canım hep tatlı çekiyor ya niye böyle oluyor bilmiyorum

ohh afiyet olsun..ilginçççç ben de olamz hi ç tatlı isteği mangaldan sonra..ama keşke yemeseydin..:26:

farkındayım cicim görüyom seni mesaj yazıyom..sonra bakıyom hooop gitmişsin

hangi hallerdeysen toparlan cicim..sana yakıştıramıyorum..özletme gel bekliyoz..

afiyet olsun canım..menüler gayet güzel ama arayı çok açmışsın... bu kadar çok ara olunca arada ayran ya da süt içsen daha sağlıklı olabilir bence..yine de sen bilirsin

farkındayım cicim görüyom seni mesaj yazıyom..sonra bakıyom hooop gitmişsin

hangi hallerdeysen toparlan cicim..sana yakıştıramıyorum..özletme gel bekliyoz..

Sana özelden yazdım okudunmu bilmiyorum, tam bu akşam Bridy'e yazacaktım özelden önce geçmişi bi okiim dedim yazısını görünce iyiki yazmamışım dedim sende anlamışındır şimdi neden yazmak istemediğimi

afiyet olsun canım..menüler gayet güzel ama arayı çok açmışsın... bu kadar çok ara olunca arada ayran ya da süt içsen daha sağlıklı olabilir bence..yine de sen bilirsin

tesekkurler sersum onerin icin ama cidden kahvaltidan sonra uzun sure hic aclik hissetmiyorum ve cok aktif olabiliyorum ama aksamlari biraz sorunlu oluyor yemekten sonra canim birseyler istemiyor degil eski aliskanliklar kolay unutulmuyor tabii ,bir de digerleri bu konuda bana hic destek degiller ne kadar cisss varsa tuketiyorlar maalesef ama kararliyim yola devam saglik icin ...Saglikli yasayip,yaslanmak istiyorum butun meselem bu....

Son düzenleme:
akşam ızgara balık orta boy 8 adet
6 kaşık börülce salatası
1kase tarhana çorbası

spor 40 dak yürüyüş
su :2 litre

unutmuşum emzirdiğini canım..:44: sabahları hurma ye 2-3 adet üzerine bol su..inşalah düzelirsin

ohh afiyet olsun..ilginçççç ben de olamz hi ç tatlı isteği mangaldan sonra..ama keşke yemeseydin..:26:
yedım bırkere canı Bavullar

Şimdi baktım özelime, kusura bakma yanıtını yeni gördüm
tamamdır canım öptüm senii

sen zoru başarıyorsun canım..daha ne olsun bravo..zaten en zoru karşında habire tıkınan aile bireylerine katlanmak değil mi

açlığa dayanabiliyorsan ne ala ama gece zorlanıyor olsan da ayran ve süt imdadına yetişir nasılsa canım

selam kızçeler

Akşam menüm:
1 kase mercimek çorbası
salata
yoğurt
zeytin
3 hurma bir küçücük günkurusu, 1 parça kaymak
1 avuç ceviz ve çiğ badem karışımı

1 tepsi cevizli kaymaklı günkurusu hazırladım kendime, birazda bademli hurma yaptım.Attım buzluğa her sabah kahvaltıda birer adet yiyeceğim kısmetse... Bu akşam bu hazırlığın kurbanı oldum.En son yediklerim bunları hazırlarken oldu. Ama hiç pişman değilim.

çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…