Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba arkadaşlar.Karatay diyetinde 3.günümdeyim ve 2.2 kilo gitti.Gerçi bu gidenler sudur mutlaka ama
bu bile hafifletti.Geçmişi okudum biraz herkes 3 öğün yapıyor sanırım ben 2 öğünle başladım.
Bir de araştırdığım bir konu var ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım.
Kullandığınız tuzlar neler? normal mutfak tuzları önerilmiyor.Salamura tuzu nasıl acaba?Kullanan var mı?

sabah:klasik karatay kahvatı 7de
öğle00 da.2tabak taze bakla yemeği-salata-biraz peynir-sarımsaklı yoğurt
akşam 8de:1tabak bakla yemeği

bugün azcık dondurma yedim öğleden sonra ya napim ölcektim artk tatlı diye((

Saol canim, bugun daha iyim galiba o kadar cok acikmadim. Aksam yemeginde bol yedim ama gece acikmadim. Mesela suanda cok tokum.

hoşgeldin tuz konusuna değindiğin iyi oldu malesef hala bi fırsat bulupda kaya tuzu alamadım hala rafineri tuz kullnıyorum
kullanmamız gerekn tuz kaya tuzu canım
bide tabi değirmen lazım çekmek için yarın çarşıda baksam iyi olacak
bende 3 öğün yapıyorum sabah 6 gibi kahvaltı öğle 12-13 gibi akşamda en geç 6:30 gibi erken olunca 2 öğünle idare edilmıyor
tabi hocanın söylediği 3 öğün yapabılıyorsan ne ala canım

Bugun hic giremedim. Gecmizi okuyayim dedim. Nerde cok hareketli bitiremedim cok uykum var.
Bugunku bildirimi yapayim
Sabah
1Yumurta
2kk kasar peyniri
10zeytin
1 avuc ceviz

Aksam
2Buyuk parca dana eti
1tabak yesil salata
1 bardak
Bugun fazla yedim. Ama acikmadm.

günaydın kızçeler şuan kahvaltımı yapıyorum.nemi yiyorum
1 muz,zeytin,peynir,ceviz ve gün kurusu
öğlen 1 bardak süt içerim yine akşama allah kerim
dün yarım saat yürüdüm acayip mutlu oldum.bugünde yürücem:))))

Günaydın kızlar...

Sabah yediklerim...
1 bardak su, 1 bardak süt, 2 kaymaklı cevizli gün kurusu
2 omega 3, 1 vitamin

=elifce82;29822553]günaydın kızçeler şuan kahvaltımı yapıyorum.nemi yiyorum
1 muz,zeytin,peynir,ceviz ve gün kurusu
öğlen 1 bardak süt içerim yine akşama allah kerim
dün yarım saat yürüdüm acayip mutlu oldum.bugünde yürücem:))))[/QUOTE]

günaydınhocamız diyor ki;gün içinde başka şekerli meyve ve meyve kurusu yenmediği takdirde kahvaltıda muz yenilebilir...ikisi de fazla şekerli olduğu için belki çabuk acıkırsın,,yürüyüş çook güzel yaaa bende sürekli yürümek istiyorum,yürüdükçe bende mutlu oluyorum yaa huzur buluyorum(yürüyüş yolumda,saksağanlar,bülbüller,sakalar,var mest oluyorum onları duydkça)

sabah
1 kase yoğurda 3 ceviz 1 yk keten tohumu
1 domates salatalık biber
5 zeytin

bugün pilates yok ben de evde bisiklet sürücem 30 dk yı geçer tahminim
öğlen
mantar sote
1 dilim fırında peynirli kabak mücver

akşama kıymalı bezelye yapacağım ama bezelye yasak mıydı bilen varsa yazsın lütfen

günaydın dostlar
dün yazamadım,bir ara geçmişi okudum ama yazmaya vakit kalmadı....bahar geldi işler arttı....sersum Van'a gidiyormuşsun iyi yolculuklar,gelince haberlerini alırım 6 yıl önce ordaydım neler değişmiş bakalım....birdy neyin var güzelim de hele....bahar yorgunluğu olabilir...eski karataycılardan geri dönenler ve yeni katılan karataycılar olmuş,hoşgeldiniz
bugün işlerim çok başka vakit bulamayabilirim menülerimi vereyim...

dünkü menüm
kahvaltı 08.30;2 yumurtalı baharatlı omlet,2 kk çerkez peyniri,5 siyah zeytin,1 ince belli bardak ceviz,1 bardak süt,birkaç çatal domates,salatalık ve biber,omega3
öğle 13.00;yarım kilo yoğurt
akşam 18.00; 2 kaşık fırında sebze,yarım kase mantarlı tavuk sote,1 kase cacık....öğlen arası dışarıda 1.5 saat tempolu yürüdüm

bugünkü

kahvaltı 08.30;2 yumurtalı baharatlı omlet,beyaz ve çerkez peyniri,6 siyah zeytin,1 ince belli bardak badem,yarım bardak sütlü kahve,birkaç çatal domates,salatalık ve biber,omega3
akşam 18.00;1 fırında karnıyarık,1 kase cacık planladım...yine 1 saat yürümeye vakit bulurum sanırsam

canım afiyet olsun,bezelyeye bazı arkadaşlar külliyen yasak diyor ama kitaplarımı hediye ettiğimden bakıp söyleyemem,bence bulgur bile 2-3 kaşık yenebiliyorse bezelye de az miktarda yenebilir,yürüyüşü 10 dakika artırırsın olur biter
afiyet olsun canım sen kiloları karatayla mı verdin...ne kadar zamanda,,,merakımı celbetti de ...
günaydınhocamız diyor ki;gün içinde başka şekerli meyve ve meyve kurusu yenmediği takdirde kahvaltıda muz yenilebilir...ikisi de fazla şekerli olduğu için belki çabuk acıkırsın,,yürüyüş çook güzel yaaa bende sürekli yürümek istiyorum,yürüdükçe bende mutlu oluyorum yaa huzur buluyorum(yürüyüş yolumda,saksağanlar,bülbüller,sakalar,var mest oluyorum onları duydkça)[/QUOTE]

oohhh yürü canım,insan ne kadar mutlu ve huzurlu oluyor yürüyünce değil mi,yolun da harikaymıy şanslısın

gitme vakti geldi canlar görüşmek dileğiyle

dünkü mönüm:
sabah: 3 tene muz( 1 adet ithal muz ancak eder, küçücükler) 1 avuç çiğ badem
öğlen: 2 yumurta tereyağlı tavada, karışık bol salata, 3 parça da çikolata yediimm(
akşam: fırında hamsi, bol karışık salata, 1 minik muz
(canım çok tatlı çekiyordu meğer regl olucakmışım, bugün oldum)

ben forumun teeee ilk başlarını okumuştum orda çankırı kaya tuzundan bahsediliyordu. yolu oraya düşen bir arkadaşıma sipariş vermiştim. değirmenli plastik bir şişede getirmiş. orta boy şişe 5 tl imiş 2 aydır da kullanıyorum. en az da 1 ay gider. ama ben az tuz kullanıyor olabilirim onuda belirteyim.

günaydinlar

dün yediklerimi yazmayi unutmusum

sabah:
bir yumurta elma

ögle:
tavuklu corba

aksam:
haslanmis brokoli, pastirma, peynir

cok yogundum dün, yazinca anladim

saat 7de kahvaltim: peynirli omlet, domates, salatalik, paprika, havuc, kasar peynir, 1 cay kasigi keten tohumu ve iki incir

kuruyemis hakkimi ögleye sakliyorum

Selamlar,

aksam daha geci gece cikolata canı cekmisti 3 parca yedim
bugun de mutlu son hastalandım :) ilk gun..

bugunkü menuyu paylaşayım
sabah
karatay kahvaltısı klasigim :)

beyaz peynir, 1 yumurta, domates salatalık, kırmızı biber, maydanoz, dereotu, 10 zeytin,
5 ceviz, 5 fındık

ogle de artık paydos edince yimek olarak bakacagız bakalım
cok hastayım bi de farenjit diz boyu :) :2::2::2::2: ilaç kullanıyorum antibiyotik değil ama su tutar mı bakalım daha tartılmadım ama
verdim gibi aksam evde tartılıp sonuclarını yazarım ..

günaydınlaarrr

Dün akşam yemekteydik. Tas kebabı-b.pilavı-salata- yedim. Kola-fanta içmedim.. Uuzn süredir de ağzıma koymuyorum. Rus salatası vb de vardı sadece 1 çatal yedim.

Sabah

2 haşlanmış has be has köy yımırtası (köyden aldım:119: nasıl lezzetli anlatamam.)
bahçemden bol marul
kendi yaptığımız lor peyniri
fındık
çay
4 omega 3
hepinize afiyet olsun

Slm kızlar nasılsınız
Kahvaltımı yaptım 2 yumurta 2 incir yarım çay bardağı kuruyemiş 1 kk peynir birazcık tahın incirleri batırdım çok lezzetli oldu

Şimdi annemle tv izliyoruz İnsanın kendi evi gibi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…