- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
Saol canim, bugun daha iyim galiba o kadar cok acikmadim. Aksam yemeginde bol yedim ama gece acikmadim. Mesela suanda cok tokum.Canım ben de yerken çok iştahlı hissediyorum kendimi bugünlerde. O yüzden şöyle bir şey yapayım dedim, tabağımı normalde doyacağım kadar dolduruyorum, yedikten sonra baktım hala canım yemek istiyor yoğurt koyuyorum kendime, biraz da badem, ceviz filan abartmadan, bunlar hem isteğimi karşılıyor hem de yoğurt, ayran şişirdiği için daha da yiyemiyorsun. Bir dene bakalım.
Merhaba arkadaşlar.Karatay diyetinde 3.günümdeyim ve 2.2 kilo gitti.Gerçi bu gidenler sudur mutlaka ama
bu bile hafifletti.Geçmişi okudum biraz herkes 3 öğün yapıyor sanırım ben 2 öğünle başladım.
Bir de araştırdığım bir konu var ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım.
Kullandığınız tuzlar neler? normal mutfak tuzları önerilmiyor.Salamura tuzu nasıl acaba?Kullanan var mı?
canım afiyet olsun,bezelyeye bazı arkadaşlar külliyen yasak diyor ama kitaplarımı hediye ettiğimden bakıp söyleyemem,bence bulgur bile 2-3 kaşık yenebiliyorse bezelye de az miktarda yenebilir,yürüyüşü 10 dakika artırırsın olur bitersabah
1 kase yoğurda 3 ceviz 1 yk keten tohumu
1 domates salatalık biber
5 zeytin
bugün pilates yok ben de evde bisiklet sürücem 30 dk yı geçer tahminim
öğlen
mantar sote
1 dilim fırında peynirli kabak mücver
akşama kıymalı bezelye yapacağım ama bezelye yasak mıydı bilen varsa yazsın lütfen
afiyet olsun canım=elifce82;29822553]günaydın kızçeler şuan kahvaltımı yapıyorum.nemi yiyorum
1 muz,zeytin,peynir,ceviz ve gün kurusu
öğlen 1 bardak süt içerim yine akşama allah kerim
dün yarım saat yürüdüm acayip mutlu oldum.bugünde yürücem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?