- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Biliyorum henüz yağ yakmaya başlamamış olabilirm ama cumartesi sabahından beri uyguladığım karatay diyetiyel 5 günde 2 kilo verdim sabah gözlerime inanamadım. Kahvaltı inanılmaz doyurucu 7.30 da yapıyorum 2 gibi hala tam olarak acıkmamış oluyorum. öğlen mümkünse et içeren bi şeyler akşam da evdeki yemeğimi. bol su içiyorum ekmek yemiyorum 1 saat egzersiz yapıyorum. AYrıca enerjimde bir düşüş yok kendimi iyi hissediyorum şişkinliğim kalmadı.
Egzersiz olarak 2-3 mil leslie, arkasından mari winsor kalça ve bacak, biraz da fitness blender.
bende dün başladım tartım bozuk ama inanılımaz hafif hissediyorum kendimi...çorba için ne öeneriyorsunuz kızlar?mesela mercimek çorbası içilebilir mi?
Her tür çorba içibilebilir canımbende dün başladım tartım bozuk ama inanılımaz hafif hissediyorum kendimi...çorba için ne öeneriyorsunuz kızlar?mesela mercimek çorbası içilebilir mi?
Her tür çorba içibilebilir canım
merhaba arkadaşlar, yazmıyorum ama sürekli takipteyim. gittikçe kalabalıklaşıyor sanki burası. :)
sizlere bir şey soracaktım. ben karataya başlamadan önce de diyetteydim ama farklı bir diyetti.4 kilo kadar vermiştm.sonra karatayla devam ettim. 3 hafta oldu 2.5 kilo verdim. adet zamanım da girdi araya tabi o da kilo vermeme engel. ama hala aynıyım. ve çok kaçamak yaptığım da söylenemez.
duraklama dönemi diye bir şey olduğunu biliyorum ama sadece 2.5 kilo verdikten sonra duraklaması normal mi? ne kadar sürer bu duraklama? valla meraktan çatlayacağım. beni aydınlatırsanız sevinirim .:44:
İyi günler hanımlar. Dün öğlen çıktım evden gece geç geldim yazamadım. 1,5 saat tempolu yürüdüm. Sonra doktora gittim. Oradan arkadaşın evine geçtik, 2. öğünümü orada yedim. Sabah kahvaltıyı normalden erken yapmıştım. 2. öğünü de normalde yediğimden erken yedim ve üstüne spor falan da yapmama ve geç yatmama rağmen acıkmadım. Bundan sonra 2. öğünü bu şekilde yapmayı deneyeceğim. Dünkü sportif faaliyetimin çokluğuna güvenerek küçük bir kaçamak yaptım :) Sonra da tekrar yürüyerek dişçime gittim. Ordan koştur koştur pilatese yetiştim. Sonra pilatese beraber gittiğimiz arkadaşımla başka bir arkadaşı ziyaret edelim dedik. Çok keyifliydi elhamdülillah, muhabbet gece yarısını buldu. Bir de mis gibi kakaolu kek yapmıştı ama dedim sen bugün kaçamağını yaptın, mincicik bir parça bile yemedim, sonra da anladım ki o kaçamağı yapmam iyi olmuş yoksa çok geç bir saatte çok daha kötü bir kaçamak yapacaktım :) Eve gelince de yatmadan biraz mekik çektim. Çok paslanmışım beya, açmam lazım kaslarımı, isyan ediyorlar bana ama tınlamıyorum :) Bugün oturup arkadaşımın pardesüsünü yetiştirmem lazım, doktor işleri falan derken çok aksattım, çok üşeniyorum, dua edin de bugün ilerleme kaydedeyim.
Dün 2. öğün - 17:00 :
1 tabak etli mantar yemeği
1 tabak suyundan
4 kaşık pavlaka
1 küçük dilim hindistan cevizli kek
Spor: 1,5 saat yürüyüş
1 saat pilates
birkaç mekik
Su: 2 lt civarı
Bugün Kahvaltı - 10:00 :
2 yumurtadan peynirli baharatlı omlet (üstü pişmeden aldım ocaktan ama altı pişmişti malesef)
bir parça peynir
9 zeytin
1 minik domates
1 küçük havuç
1 çay bardağından az ceviz-badem
4 omega-3
Bu arada antibiyotiklerim hala bitmedi. Geçen hafta kilomu ölçüldüğüm yerde tekrar ölçüldüm ve sadece yarım kilo vermişim. Biraz sinir oldum, dikkat ediyorum ve hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum çünkü. Ve ilk 2 hafta 3 kilo vermiştim. Acaba antibiyotiklerden kaynaklanıyor olabilir mi?
merhaba arkadaşlar, yazmıyorum ama sürekli takipteyim. gittikçe kalabalıklaşıyor sanki burası. :)
sizlere bir şey soracaktım. ben karataya başlamadan önce de diyetteydim ama farklı bir diyetti.4 kilo kadar vermiştm.sonra karatayla devam ettim. 3 hafta oldu 2.5 kilo verdim. adet zamanım da girdi araya tabi o da kilo vermeme engel. ama hala aynıyım. ve çok kaçamak yaptığım da söylenemez.
duraklama dönemi diye bir şey olduğunu biliyorum ama sadece 2.5 kilo verdikten sonra duraklaması normal mi? ne kadar sürer bu duraklama? valla meraktan çatlayacağım. beni aydınlatırsanız sevinirim .:44:
canım bu seferde ben seni bilgilendireyim,nacizane:)eğer kilo vermen durduysa sebatkar olup bunu kafana takmayacaksın çünkü vücudun direnci başlıyor adeta yağlar inad ediyor gitmeyeceğim diye,ama istikrarlı davranırsan bir anda eriyeceksin.ben dukan yapmıştım geçen yıl 28 şubatta başladım 3 gün atak sonra seyir.seyir döneminde kilo alır gibi oldum ama yılmadan devam etti.sonra 27 martta gece tuvalete gittiğimde afedersin kahverengi idrara çıktım ağrıdan öldüm acillik oldum.böbrek taşları yerinden oynuyormuş tabi antibiyotikte alamadım emziriyorum diye;1yaşında bebeğimvardı...neyse bıraktım dukanı...ama akşamları yediden sonra hiç bir şey yemedim hattta yazın seminerlerde(öğretmenim ben)kahvaltılarda su böreklerini götürdüm ama durup durup eridim benimle diyet yapan teyzemde aynı oldu.90dı,sabitlendi 85 e inmedi epey ama o da bıraktı(tabi dikkat etti yine)78i gördü.bence bırakma...yağdan gidecek gör bak.malesef kilo kilo geliyor gram gram gitmiyolar
bence burda bi mantık hatası var çok kaçama yapmamak ya da az kaçamak yapmak ne demek? eğer canan hocanın kitabını okuduysanız kaçamaklar konusunda ne düşündüğünü ve hiç tavsiye etmediğini biliyosunuzdur. O kaçamaklar leptin hormonu salgılanmasını durduruyor ve haliyle kilo vermeniz de yavaşlıyor. Bence sorgulamanız gereken az kilo vermeniz değil neden ve ne kadar kaçamak yaptığınız.
Yemenin sonu yok, bugüne kadar yapığınızı kaçakamklara sayın ve bi daha yapmayın lütfen kendiniz için :)
kilona göre değişir canım, ideal kilondaysan yavaş gidiyor zaten, çok fazla kilon varsa gidende fazla oluyor
sabah
1 kase yoğurda 3 ceviz 1 yk keten tohumu
1 domates salatalık biber
5 zeytin
bugün pilates yok ben de evde bisiklet sürücem 30 dk yı geçer tahminim
öğlen
mantar sote
1 dilim fırında peynirli kabak mücver
akşama kıymalı bezelye yapacağım ama bezelye yasak mıydı bilen varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?