Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

"ve çok kaçamak yaptığım da söylenemez." yazmışsınız herhalde bu sebeple yanlış anladım. kolay gelsin diyetinizde .

Kızlar selam ,
Benim bunalımımdan ne olur ki , geçti bile Beni merak eden herkese çok teşekkürler , çok iyiyim , çok şen'im...Havadan mı , regl olucam ondan mı yoksa benim İkizler burcu (bence büyük ihtimal bu) olmamdan mı bilemem , bi tadım-tuzum kaçmıştı ama geri geldi ikisi de ..Şimdi çok tatlı ve çok tuzluyum Ayyy bi de bu esprilerime bi çare bulabilsem , ayyyy çok eğlendim gene ayak-üstü
Canım çok çiğ köfte çekti , konuyla ilgilenmek üzere aranızdan ayrılıyorum..
Sonra görüşmek üzere..

iyi olmana çok sevindim canım benim
espürülerin de süper canııııım

kıss james bond gibisin vallayine korktum
heran daş düşebilüürr...
gitçem inşallah cicim.ama hava pussluu noolcak bakalım şansımıza..
çikolatayı gece yemesen iyiymiş..
hele regl ile beraber faranjit hiç çekilmez canım.:26:.geçmiş olsun.

kola fanta artık benim de hiiçç canım çekmiyor..eskiden zero içerdim dukan yaparken ve sürekli isterdi canım..bağımlılık hakketten..geçen gün eşim mandalinalı gazoz almış bayılırdım eskiden 1 yudum aldım yokk içemedim..acayip tatlı geldi..çok sevindim..
ama sütlü tatlılar ve yaşpastalar halaaa çok tatlı gelmiyor nedense

ohh afiyet olsun canım..yımırtalarına

kişiden kişiye değişiyor canım duraklama..herkes de farklı..

selam kızlar...aksam 8 den sonra kesınlıkle yemek yok gunduz ne olduysa oldu fakat aksam yememek cok onemlı

ohh maşallah..espürülerr senin ayrılmaz bir parçan koparamazsın
afiyetler olsun..

güzel bir protein gününü sonlandırmak üzereyim inşallah

sabah

peynirli omlet
yoğurt
peynir

öğlen

tavuk döner
yoğurt
maydanoz

dün akşam : mercımek çorbası
ve yaprak sarması
sabah: acıkalı omlet 5 ceviz
öğlen mercımke çorbası 2 parça kırmızı et
ve salata

sabah
1 muz elma,fındık ceviz
öğlen
1 yumurta,peynir,5 adet zeytin,domates,salatalık,fındık ceviz,1 bardak yeşil çay
akşam
yeşil mercimek çorbası,1 kase yoğurt
bisiklete bindim biraz yürüyüş
benden bu kadarr
sersumcum 2 hafta oluyor menü bildirimi yaptım listeye benide eklermisin
özel mesaj gönderemedim aranıza katılalı 1 ay oldu henüz gönderemiyor muşum canım

ben eklemiştim canım zaten seni ilk yazdığında süren de yarın doluyor listedesin canım..

bugün yediklerim

kahvaltım

1 yumurtadan kaşarlı omlet
peynir
zeytin
salatalık
pastırma
biraz fındık ve antep fıstığı

2.öğünüm şöyle olucikk

kıymalı patlıcan yemeği
piyaz
yoğurt

ben eklemiştim canım zaten seni ilk yazdığında süren de yarın doluyor listedesin canım..

merhaba sersum arkadaşım ben 65 kilo ile karataya başladım.1 aydır karatay diyeti yapıyorum 5 kilo verdim.önceleri hızlı kilo verirken şu an duraklama dönemindeyim kilo vermem durdu sanırım egzersizim eksik.bütün gün iş yerindeyim.oğlum küçük olduğu için akşamları yürüyemiyorum.leslie videolarına ihtiyacım var.iş yerinde indireceğim siteler yasaklı.evde de internet yok.sizden ve diğer arkadaşlardan rica etsem acaba elinizde varsa bana iletebilirmisiniz.çok ihtiyacım var.kilo vermeye devam etmek istiyorum.şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar,

vereceğim linki okursanız nedenini çok iyi anlarsınız..
ZEYTN EKRDE MDEDE ERMEZ - Genel Haberler

Canım, iyi ki yazdın, teşekkür ederim. Ben de internette okuduğumu özellikle belirtmiştim, ama senin yazıyı okuyunca gerçekten yememek lazım.

ZEYTN EKRDE MDEDE ERMEZ - Genel Haberler[/QUOTE]

çekirdeğin tüm olarak çıkmadığından emin misiniz baktınız mı

Canım Sersumum da yazmış, yememek lazımmış. Zaten ben yazıyı yeni okudum ve hemen paylaştım. Yani hiç yemedim, ama denedim, yutamadım.

Canım teşekkür ederim, nasılsın, işler nasıl gidiyor?

merhaba :)
Ben çikolatalar yüzünden kilo alıyorum bir türlü bırakamıyorum :/
bende başlayacağım karatay diyetine ama şu çikolata yemeği bir kesebilsem

afiyet olsun bebişim,ben sabah protein yapacağımı unutup herşeyi yedüğüm için protein güme gitti:86::86::86:

alemsin kıss..he sen de protein yapıcektin bugün..

canım benimkini youtube dan eşim indirmişti.tv den yapıyorum..sana nasıl iletebilirim bilmiyorum:44:..eşim de evde değil..belki daha sonra eşim mail yoluyla gidebiliyorsa sana mail olarak yollarım..ama şimdi beceremem sanırım.:44:.sen bana haftaya yine hatırlat ben de eşime sormuş olurum..inşallah olur..

tebrik ediyorum verdiğin kilolar için..duraklama herkes de oluyor üzülme devam eder..başarılar..

Canım, iyi ki yazdın, teşekkür ederim. Ben de internette okuduğumu özellikle belirtmiştim, ama senin yazıyı okuyunca gerçekten yememek lazım.

ZEYTN EKRDE MDEDE ERMEZ - Genel Haberler

Canım Sersumum da yazmış, yememek lazımmış. Zaten ben yazıyı yeni okudum ve hemen paylaştım. Yani hiç yemedim, ama denedim, yutamadım.
[/QUOTE]

canım rica ederim işimiz gücümüz sağlıklı olmak..daha önce marankinin de tavsiye ettiğini duydum ama bu yazıyı okuyunca ve dediğim gibi çok yakın arkadaşım olan doktor arkadaşım da sakkkkınnn yutma deyince gayet emin olarak söylüyorum..zeytinin kendisi varken çekirdeği de kalsın be yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…