hesaplamalara göre ideal kilom 64. ben şuan 76 kiloyum. ama hedefim 70. 64 kiloyu çok abartılı bir hedef olarak görüyorum :))
yani ideal kilomda değilim. neden böyle oldu anlamadım.
canim ya ideal kilo nasil hesaplaniyor? benim boyum 163, yasim 25
internette ideal kilo hesaplayıcısı diye arayınca çıkıyor. ben o şekilde hesapladım. daha önce diyetisyen de hesaplamıstı ama ona göre 63 tü. 1 kilo fark var hangisi daha doğru bilmiyorum.
ben kaçamak yapmıyorum dedim niçin kaçamak yaptığıma odaklandınız anlayamadım. günde iki öğün yiyorum leptinle ilgili sorunum yok. ilginize teşekkür ederim ama yanlış anladınız beni sanırım.
Kızlar selam ,
Benim bunalımımdan ne olur ki , geçti bileBeni merak eden herkese çok teşekkürler , çok iyiyim , çok şen'im...Havadan mı , regl olucam ondan mı yoksa benim İkizler burcu (bence büyük ihtimal bu) olmamdan mı bilemem , bi tadım-tuzum kaçmıştı ama geri geldi ikisi de ..Şimdi çok tatlı ve çok tuzluyum Ayyy bi de bu esprilerime bi çare bulabilsem , ayyyy çok eğlendim gene ayak-üstü
Canım çok çiğ köfte çekti , konuyla ilgilenmek üzere aranızdan ayrılıyorum..
Sonra görüşmek üzere..
kıss james bond gibisin vallayine korktum
gitçem inşallah cicim.ama hava pussluu noolcak bakalım şansımıza..günaydın dostlar
dün yazamadım,bir ara geçmişi okudum ama yazmaya vakit kalmadı....bahar geldi işler arttı....sersum Van'a gidiyormuşsun iyi yolculuklar,gelince haberlerini alırım 6 yıl önce ordaydım neler değişmiş bakalım....birdy neyin var güzelim de hele....bahar yorgunluğu olabilir...eski karataycılardan geri dönenler ve yeni katılan karataycılar olmuş,hoşgeldiniz
:
çikolatayı gece yemesen iyiymiş..Selamlar,
aksam daha geci gece cikolata canı cekmisti 3 parca yedim
bugun de mutlu son hastalandım :) ilk gun..
bugunkü menuyu paylaşayım
sabah
karatay kahvaltısı klasigim :)
beyaz peynir, 1 yumurta, domates salatalık, kırmızı biber, maydanoz, dereotu, 10 zeytin,
5 ceviz, 5 fındık
ogle de artık paydos edince yimek olarak bakacagız bakalım
cok hastayım bi de farenjit diz boyu :) :2::2::2::2: ilaç kullanıyorum antibiyotik değil ama su tutar mı bakalım daha tartılmadım ama
verdim gibi aksam evde tartılıp sonuclarını yazarım ..
kola fanta artık benim de hiiçç canım çekmiyorgünaydınlaarrr
Dün akşam yemekteydik. Tas kebabı-b.pilavı-salata- yedim. Kola-fanta içmedim.. Uuzn süredir de ağzıma koymuyorum. Rus salatası vb de vardı sadece 1 çatal yedim.
Sabah
2 haşlanmış has be has köy yımırtası (köyden aldım:119: nasıl lezzetli anlatamam.)
bahçemden bol marul
kendi yaptığımız lor peyniri
fındık
çay
4 omega 3
hepinize afiyet olsun
kişiden kişiye değişiyor canım duraklama..herkes de farklı..merhaba arkadaşlar, yazmıyorum ama sürekli takipteyim. gittikçe kalabalıklaşıyor sanki burası. :)
sizlere bir şey soracaktım. ben karataya başlamadan önce de diyetteydim ama farklı bir diyetti.4 kilo kadar vermiştm.sonra karatayla devam ettim. 3 hafta oldu 2.5 kilo verdim. adet zamanım da girdi araya tabi o da kilo vermeme engel. ama hala aynıyım. ve çok kaçamak yaptığım da söylenemez.
duraklama dönemi diye bir şey olduğunu biliyorum ama sadece 2.5 kilo verdikten sonra duraklaması normal mi? ne kadar sürer bu duraklama? valla meraktan çatlayacağım. beni aydınlatırsanız sevinirim .:44:
selam kızlar, uzun süredir gelemiyorum geçende i baktım çıktım, maaşallah herkesler kilo vermiş, ben aldım kiloları, sipora yazıldım 1 haftadır karatayımı yapıyorum, öyle işte bakalım aldıklarımı verebilecem mi,
selam kızlar...aksam 8 den sonra kesınlıkle yemek yok gunduz ne olduysa oldu fakat aksam yememek cok onemlı
Kızlar selam ,
Benim bunalımımdan ne olur ki , geçti bileBeni merak eden herkese çok teşekkürler , çok iyiyim , çok şen'im...Havadan mı , regl olucam ondan mı yoksa benim İkizler burcu (bence büyük ihtimal bu) olmamdan mı bilemem , bi tadım-tuzum kaçmıştı ama geri geldi ikisi de ..Şimdi çok tatlı ve çok tuzluyum Ayyy bi de bu esprilerime bi çare bulabilsem , ayyyy çok eğlendim gene ayak-üstü
Canım çok çiğ köfte çekti , konuyla ilgilenmek üzere aranızdan ayrılıyorum..
Sonra görüşmek üzere..
heran daş düşebilüürr...
güzel bir protein gününü sonlandırmak üzereyim inşallah
sabah
peynirli omlet
yoğurt
peynir
öğlen
tavuk döner
yoğurt
maydanoz
sabah
1 muz elma,fındık ceviz
öğlen
1 yumurta,peynir,5 adet zeytin,domates,salatalık,fındık ceviz,1 bardak yeşil çay
akşam
yeşil mercimek çorbası,1 kase yoğurt
bisiklete bindim biraz yürüyüş
benden bu kadarr
sersumcum 2 hafta oluyor menü bildirimi yaptım listeye benide eklermisin
özel mesaj gönderemedim aranıza katılalı 1 ay oldu henüz gönderemiyor muşum canım
bugün yediklerim
kahvaltım
1 yumurtadan kaşarlı omlet
peynir
zeytin
salatalık
pastırma
biraz fındık ve antep fıstığı
2.öğünüm şöyle olucikk
kıymalı patlıcan yemeği
piyaz
yoğurt
ben eklemiştim canım zaten seni ilk yazdığındasüren de yarın doluyor listedesin canım..
çekirdeğin tüm olarak çıkmadığından emin misiniz baktınız mı
evet canım verecez bu kiloları bu sefer daha kararlıyım.listeyede ekleyebilirsin canım hergün menü bildiriminde bulunacam.2 hafta sonrada kilo yarışı başlıcak :)
hoşbulduk canım bu kez dahada kararlıyım gidecek bu kilolar...
hoşbuldum canım .dikkat et kaçamaklara ve suyu mutlaka iç 2lt.olmasına özen göster zorla kendini biraz çünkü gerçekten çok önemli...
afiyet olsun bebişim,ben sabah protein yapacağımı unutup herşeyi yedüğüm için protein güme gitti:86::86::86:
canım benimkini youtube dan eşim indirmişti.tv den yapıyorum..sana nasıl iletebilirim bilmiyorum:44:..eşim de evde değil..belki daha sonra eşim mail yoluyla gidebiliyorsa sana mail olarak yollarım..ama şimdi beceremem sanırım.:44:.sen bana haftaya yine hatırlat ben de eşime sormuş olurum..inşallah olur..merhaba sersum arkadaşım ben 65 kilo ile karataya başladım.1 aydır karatay diyeti yapıyorum 5 kilo verdim.önceleri hızlı kilo verirken şu an duraklama dönemindeyim kilo vermem durdu sanırım egzersizim eksik.bütün gün iş yerindeyim.oğlum küçük olduğu için akşamları yürüyemiyorum.leslie videolarına ihtiyacım var.iş yerinde indireceğim siteler yasaklı.evde de internet yok.sizden ve diğer arkadaşlardan rica etsem acaba elinizde varsa bana iletebilirmisiniz.çok ihtiyacım var.kilo vermeye devam etmek istiyorum.şimdiden teşekkürler.
Canım, iyi ki yazdın, teşekkür ederim. Ben de internette okuduğumu özellikle belirtmiştim, ama senin yazıyı okuyunca gerçekten yememek lazım.
ZEYTN EKRDE MDEDE ERMEZ - Genel Haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?