Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım rica ederim işimiz gücümüz sağlıklı olmak..daha önce marankinin de tavsiye ettiğini duydum ama bu yazıyı okuyunca ve dediğim gibi çok yakın arkadaşım olan doktor arkadaşım da sakkkkınnn yutma deyince gayet emin olarak söylüyorum..zeytinin kendisi varken çekirdeği de kalsın be yaaa[/QUOTE]

arkadaşım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. haftaya sana hatırlatırım.inşallah olur da bende egzersizleri yapabilirim.teşekkürler

günaydınhocamız diyor ki;gün içinde başka şekerli meyve ve meyve kurusu yenmediği takdirde kahvaltıda muz yenilebilir...ikisi de fazla şekerli olduğu için belki çabuk acıkırsın,,yürüyüş çook güzel yaaa bende sürekli yürümek istiyorum,yürüdükçe bende mutlu oluyorum yaa huzur buluyorum(yürüyüş yolumda,saksağanlar,bülbüller,sakalar,var mest oluyorum onları duydkça)[/QUOTE]

haklısın canım ama bende başbelası kabızlık olunca mecburum gün kurusu yemeğe:))).öğlen de süt içtim.1 avuç da ceviz yedim.5 gibi de akşam yemeğimi yiycem zaten.akşamki menüm mercimek çorba ve zeytinyağlı bakla ve yoğurt olcak

canım rica ederim işimiz gücümüz sağlıklı olmak..daha önce marankinin de tavsiye ettiğini duydum ama bu yazıyı okuyunca ve dediğim gibi çok yakın arkadaşım olan doktor arkadaşım da sakkkkınnn yutma deyince gayet emin olarak söylüyorum..zeytinin kendisi varken çekirdeği de kalsın be yaaa[/QUOTE]

Aynen canım, doktorları dinlemek lazım.

Slm kızlar bugünü de kaçamaksız bitirdim yemeğimi yedim Kahvaltımı yazmıştım zaten akşam da 1 tabak haşlanmış et yemeği Annemin yemeklerini özlemiştim yarın tartı günü bu hafta hiç tartılmadım merak ediyorum yarın nasıl olacak inşallah hepimizi güldürür BaskülBu arada yarım saat yürüdüm ama hava soğuk birazcık

merhabalar ben şuan akşam ne yiceğime karar veremedim evde bişe yok dışardan ne yiyebilirim diye düşünüyorum 1 lahmacun ve ayran olur diyodu karatay bilemedim

slm kızlar
ben hala hastayım tüm gün yattım diyebilirim

kahvaltım:1yumurtadan sucuklu omlet
domates salatalık

öğlen: 1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk

akşam:2 kepçe çorba
semizotu yemeği
tavuk sote

geçmiş olsun canım..

akşam bol yeşilikli börülce salatası 1 bardak ayran

karatayda börülce salatasını yememızde bi sakınca varmı dün bugun üstüstte oldu ama pek hoşuma gittii
size sorayım dedim fikri olan varsa paylaşmanızı beklıyorum

Son düzenleme:
heran daş düşebilüürr...
ohh maşallah..espürülerr senin ayrılmaz bir parçan koparamazsın
afiyetler olsun..
Evet , ayrılamıyorum espürük olayından
güzel bir protein gününü sonlandırmak üzereyim inşallah

sabah

peynirli omlet
yoğurt
peynir

öğlen

tavuk döner
yoğurt
maydanoz

afiyet olsun bebişim,ben sabah protein yapacağımı unutup herşeyi yedüğüm için protein güme gitti:86::86::86:

Sersum valla sen bu protein işinin duayeni oldun , bu ne istikrarrrrrr
Leylakım o kadar çok güldüm ki

Evet , ayrılamıyorum espürük olayından

Sersum valla sen bu protein işinin duayeni oldun , bu ne istikrarrrrrr

heee protein == sersum oldu beyaa..ne bünyem varmışş..

gizline bak ama gülme..sana yazdım ama sen ben birdy demişim..çok güldüm beyaaa ..

kızlar günah çıkarmaya geldim:18:hani 1 önceki sayfada mercimek çorba ve bakla yiycem demiştim ya.onları yemedim başka şey yedimeşim gelirken 2 lahmacun getirmiş.yarım oğlum yedi 1,5 ben yedim.yanındada domates salata peynir yedim tok tutsun acıkmıyım diye.yapılacak şeymi dimi yarın tartı günü

sakıncasını bilmiyorum ama kuru fasulye gillerden olduğu için zararlı deyildir diye düşünüyorum tarifini verebilirmisin benimde canım çekti

malesef canım tartı günü inşallah vermişizdir

heee protein == sersum oldu beyaa..ne bünyem varmışş..

gizline bak ama gülme..sana yazdım ama sen ben birdy demişim..çok güldüm beyaaa ..

yine 10 dk ya takıldım sinir oluyom beyaa

cevabım tamam o zaman

Pro-Ser oldun sen artık , şampuan gibi hohohoho
He gördüm " sen , ben , Birdy , Sersum oooo ne kalabalığız kız " dedim
He , sen yap , ben senin arkandayım , hatta Gülten Budak'ın dediği gibi "ben senin arkandanım" ...

alemsin kıss..he sen de protein yapıcektin bugün..

yine 10 dk ya takıldım sinir oluyom beyaa

cevabım tamam o zaman

çok gizli konuşmalar bunlar

selam kızlarnasılsınız iki gündür yazmaya fırsatım olmadı dünü karataya uygun tamamladım bugün yediklerimi yazayım
sabah-kıymalı mantarlı omlet+domates+peynir
ara-kuruyemiş+ayran
akşam-yarım tabak bakla+yarım tabaktavuk sote+salata+magnum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…