alemsin kıss..he sen de protein yapıcektin bugün..
canım benimkini youtube dan eşim indirmişti.tv den yapıyorum..sana nasıl iletebilirim bilmiyorum:44:..eşim de evde değil..belki daha sonra eşim mail yoluyla gidebiliyorsa sana mail olarak yollarım..ama şimdi beceremem sanırım.:44:.sen bana haftaya yine hatırlat ben de eşime sormuş olurum..inşallah olur..
tebrik ediyorum verdiğin kilolar için..duraklama herkes de oluyor üzülme devam eder..başarılar..
Canım Sersumum da yazmış, yememek lazımmış. Zaten ben yazıyı yeni okudum ve hemen paylaştım. Yani hiç yemedim, ama denedim, yutamadım.
arkadaşım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. haftaya sana hatırlatırım.inşallah olur da bende egzersizleri yapabilirim.teşekkürler
canım benimkini youtube dan eşim indirmişti.tv den yapıyorum..sana nasıl iletebilirim bilmiyorum:44:..eşim de evde değil..belki daha sonra eşim mail yoluyla gidebiliyorsa sana mail olarak yollarım..ama şimdi beceremem sanırım.:44:.sen bana haftaya yine hatırlat ben de eşime sormuş olurum..inşallah olur..
tebrik ediyorum verdiğin kilolar için..duraklama herkes de oluyor üzülme devam eder..başarılar..
Canım Sersumum da yazmış, yememek lazımmış. Zaten ben yazıyı yeni okudum ve hemen paylaştım. Yani hiç yemedim, ama denedim, yutamadım.
slm kızlar
ben hala hastayım tüm gün yattım diyebilirim
kahvaltım:1yumurtadan sucuklu omlet
domates salatalık
öğlen: 1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk
akşam:2 kepçe çorba
semizotu yemeği
tavuk sote
Evet , ayrılamıyorum espürük olayındanheran daş düşebilüürr...
ohh maşallah..espürülerr senin ayrılmaz bir parçan koparamazsın
afiyetler olsun..
güzel bir protein gününü sonlandırmak üzereyim inşallah
sabah
peynirli omlet
yoğurt
peynir
öğlen
tavuk döner
yoğurt
maydanoz
afiyet olsun bebişim,ben sabah protein yapacağımı unutup herşeyi yedüğüm için protein güme gitti:86::86::86:
Evet , ayrılamıyorum espürük olayından
Sersum valla sen bu protein işinin duayeni oldun , bu ne istikrarrrrrr
Leylakımo kadar çok güldüm ki
Sersum valla sen bu protein işinin duayeni oldun , bu ne istikrarrrrrr
sakıncasını bilmiyorum ama kuru fasulye gillerden olduğu için zararlı deyildir diye düşünüyorum tarifini verebilirmisin benimde canım çektiakşam bol yeşilikli börülce salatası 1 bardak ayran
karatayda börülce salatasını yememızde bi sakınca varmı dün bugun üstüstte oldu ama pek hoşuma gittii
size sorayım dedim fikri olan varsa paylaşmanızı beklıyorum
teşekkürederim canımcımmmben eklemiştim canım zaten seni ilk yazdığındasüren de yarın doluyor listedesin canım..
malesef canım tartı günü inşallah vermişizdirkızlar günah çıkarmaya geldim:18:hani 1 önceki sayfada mercimek çorba ve bakla yiycem demiştim ya.onları yemedim başka şey yedim eşim gelirken 2 lahmacun getirmiş.yarım oğlum yedi 1,5 ben yedim.yanındada domates salata peynir yedim tok tutsun acıkmıyım diye.yapılacak şeymi dimi yarın tartı günü
heee protein == sersum oldu beyaa..ne bünyem varmışş..
gizline bak ama gülme..sana yazdım ama sen ben birdy demişim..çok güldüm beyaaa ..
yine 10 dk ya takıldım sinir oluyom beyaa
cevabım tamam o zaman
gizline bak ama gülme..sana yazdım ama sen ben birdy demişim..çok güldüm beyaaa ..
yine 10 dk ya takıldım sinir oluyom beyaa
cevabım tamam o zaman
Pro-Ser oldun sen artık , şampuan gibi hohohoho
He gördüm " sen , ben , Birdy , Sersum oooo ne kalabalığız kız " dedim
He , sen yap , ben senin arkandayım , hatta Gülten Budak'ın dediği gibi "ben senin arkandanım" ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?