sakıncasını bilmiyorum ama kuru fasulye gillerden olduğu için zararlı deyildir diye düşünüyorum tarifini verebilirmisin benimde canım çekti
selam kızlarnasılsınız iki gündür yazmaya fırsatım olmadı dünü karataya uygun tamamladım bugün yediklerimi yazayım
sabah-kıymalı mantarlı omlet+domates+peynir
ara-kuruyemiş+ayran
akşam-yarım tabak bakla+yarım tabaktavuk sote+salata+magnum
tarif için teşekkürler börülcem yok bi koşu alıp geleyimkuru börülceleri düdüklude 1 bardak su ile birlikte haşlıyorsun
3-4 tane yeşil soğan yarım demet maydonoz yarım demet dereotunu ınce ınce kıyıp haşladığın börülcelerle harmanlıyorsun
üzerine limon zeytinyağı (seversen kırmızıbiber de gidiyor) ve tuzu nu ilave edip afiyetle yiyrosun
ben 3 mil yapıyorum saatime baktım 45 dakika sonlara doğru yoruluyo insan 5 mili denemedim cesaret edemedim 1 saati buluyodur herhalde ama denicem:18::18:İyi akşamlar
akşamüstü sporumu yaptım leslie ablayla 5 mil.Süper ter attırıyor.adım sayacımda 6260 adım,5,3 km ve 392cal olarak göründü.
ama 5 mil aslında 8km ye tekabül ediyor.Yürüyüşlerle beraber kol hareketleri de yapılıyor belki bunu algılamadı sayaç.
spordan sonra 1 kivi.
akşam menüm
saat 19.00 da
yufkalı tavuk yemeği 8-9 kaşık
ayran.
börülce tarifi için teşekkürler. sanırım en kısa zamanda börülce alacağım :)
bu topikte çoook güzel günlerimiz oldu lakin bu topiğin kurucusu olan saphira başka topikte ve ben kendimi liste sorumluluğu yapsamda yabancı hissediyordum..lakin tüm tecrübeli ve eski arkadaşlarımız birazdan vereceğim linkteki yeni topiğimize katıldılar..
topiğimizin kurucusu olaraktan bizimle yoluna devam etmek isteyen listeye dahil olan tüm arkadaşlarımızı yeni topiğimize bekliyoruz..aynı liste ve kurallar orada da geçerli olacaktır..yolumuza kararlılıkla orada devam ediyoruz..yanii yarının listesinde ben ve birçok arkadaşım oradayız..karar tabii ki sizin..sevgiler...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html
Kızlarmerhaba üç gündür gelemedim biliyorsunuz memleketteyim ama dıkkat etmeye çalışıyorum Pazartesi günü börek yedim bi de bugün öğl şehriyeli tavuk çorba yedim bunun dışında yasaklı birşey yemedim görseniz akrabalar falan her gün akşam meyve sofraları elimi sürmedim Şimdi geçmişi okudum oku oku bitmedi özledim valla sizi ya Çiğdemcim sınav bence çok zordu ya bişi yapamadım oldum olası sevmem şu ingilizceyi Bugün menümü de paylaşayım Sabah klasik kahvaltı Öğlen 2 kase tavuk çorba Akşam mangal var
rumuz: filiztoprak
başlangıç tarihi: 07/03/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6
bu haftaki kilo: 75.8
haftalık yüzde: -1.0443
fark: -0.800
toplam fark: -3.076
yaş. 39
boy: 1.60
beden: 42
spor: 3 gün leslie 3 mil
Rumuz: afatmas
Başlangıç tarihi : 20.01.2013
Başlangıç kilo : 87
Geçen haftaki kilo : 75,6
Bu hafta kilo :76
Fark : +400
Toplam Fark: 1100gr
Spor: yok
Boy:160 cm
haftann kaçamağı +400 olarak geldı ama snaırım kabızlığımdan da olmuş olabılır +400 bakıcaz haftaya 1 ay kaçamak yokkk
Merhaba arkadaşlar.Karatay diyetinde 3.günümdeyim ve 2.2 kilo gitti.Gerçi bu gidenler sudur mutlaka ama
bu bile hafifletti.Geçmişi okudum biraz herkes 3 öğün yapıyor sanırım ben 2 öğünle başladım.
Bir de araştırdığım bir konu var ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım.
Kullandığınız tuzlar neler? normal mutfak tuzları önerilmiyor.Salamura tuzu nasıl acaba?Kullanan var mı?
Biliyorum henüz yağ yakmaya başlamamış olabilirm ama cumartesi sabahından beri uyguladığım karatay diyetiyel 5 günde 2 kilo verdim sabah gözlerime inanamadım. Kahvaltı inanılmaz doyurucu 7.30 da yapıyorum 2 gibi hala tam olarak acıkmamış oluyorum. öğlen mümkünse et içeren bi şeyler akşam da evdeki yemeğimi. bol su içiyorum ekmek yemiyorum 1 saat egzersiz yapıyorum. AYrıca enerjimde bir düşüş yok kendimi iyi hissediyorum şişkinliğim kalmadı.
Egzersiz olarak 2-3 mil leslie, arkasından mari winsor kalça ve bacak, biraz da fitness blender.
Merhaba kızlar,
Canım teşekkür ederim, nasılsın, işler nasıl gidiyor?
slm kızlar
ben hala hastayım tüm gün yattım diyebilirim
kahvaltım:1yumurtadan sucuklu omlet
domates salatalık
öğlen: 1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk
akşam:2 kepçe çorba
semizotu yemeği
tavuk sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?