Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sakıncasını bilmiyorum ama kuru fasulye gillerden olduğu için zararlı deyildir diye düşünüyorum tarifini verebilirmisin benimde canım çekti

kuru börülceleri düdüklude 1 bardak su ile birlikte haşlıyorsun
3-4 tane yeşil soğan yarım demet maydonoz yarım demet dereotunu ınce ınce kıyıp haşladığın börülcelerle harmanlıyorsun
üzerine limon zeytinyağı (seversen kırmızıbiber de gidiyor) ve tuzu nu ilave edip afiyetle yiyrosun

magnuma kadar iyimiş
magnum karatayı katletmiş

İyi akşamlar
akşamüstü sporumu yaptım leslie ablayla 5 mil.Süper ter attırıyor.adım sayacımda 6260 adım,5,3 km ve 392cal olarak göründü.
ama 5 mil aslında 8km ye tekabül ediyor.Yürüyüşlerle beraber kol hareketleri de yapılıyor belki bunu algılamadı sayaç.
spordan sonra 1 kivi.

akşam menüm
saat 19.00 da
yufkalı tavuk yemeği 8-9 kaşık
ayran.

börülce tarifi için teşekkürler. sanırım en kısa zamanda börülce alacağım :)

akşam için bezelye yapmıştım nişastalı diye sadece 2 kaşık yedim 1 kaşık da pirinç pilav yedim mmmmmmmmmmm nefisti o kadar özlemişim ki asıl yemeğim 1 tabak z.yağlı patlıcan yemeği+ 1 bardak yoğurt+ 2 ceviz şimdi de çay keyfi

yarın bildirim yapamıyorum yapacakların tartı yüzünü güldürsün
bol leptinli geceler

bu topikte çoook güzel günlerimiz oldu lakin bu topiğin kurucusu olan saphira başka topikte ve ben kendimi liste sorumluluğu yapsamda yabancı hissediyordum..lakin tüm tecrübeli ve eski arkadaşlarımız birazdan vereceğim linkteki yeni topiğimize katıldılar..

topiğimizin kurucusu olaraktan bizimle yoluna devam etmek isteyen listeye dahil olan tüm arkadaşlarımızı yeni topiğimize bekliyoruz..aynı liste ve kurallar orada da geçerli olacaktır.. yolumuza kararlılıkla orada devam ediyoruz..yanii yarının listesinde ben ve birçok arkadaşım oradayız..karar tabii ki sizin..sevgiler...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html

sabah kahvaltı (saat 11.00) 2 haslama yumurta ,1 avuc ıcı peynır,8 zeytın 1 cb fındık kavrulmamış bıraz maydonoz

ara öğün (16.00) 1 ayran ,keten tohumu 1 yemek kasığı kadar

akşam (19.00) 1 tabak zeytınyaglı yesıl fasulye (fasulyeler gecen yazdan dondurucudan) tarcınlı bır kase ev yoğurdu

bu gun hıc kacamak yapmadım

leslıe ıle 3 mıl yuruyus

Son düzenleme:
dün sabah--klasik karatay kahvaltı
dün öğle--yok
dün akşam--2ufak tavuk budu+fırında karnabahar
bu sabah---sabahıın köründe karatay kahvaltı

tarif için teşekkürler börülcem yok bi koşu alıp geleyim

ben 3 mil yapıyorum saatime baktım 45 dakika sonlara doğru yoruluyo insan 5 mili denemedim cesaret edemedim 1 saati buluyodur herhalde ama denicem:18::18:

günaydın dun akşam patlıcan kebabı yedım
sabah 2 yumurta kırdım zeytınyağında az bır çekırdek çıtledım :)

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 69.100 gr
Bu hafta kilo : 68,300 gr
Fark : - 0.800 g
Fark yüzdesi : -1,157
Toplam Fark: -2,900gr
Spor: yok gbi bir şey
Boy:1,70 cm
Beden : 40

gunaydın kızlar

Rumuz: beyhan25
Başlangıç tarihi : 10,01,2013
Başlangıç kilo : 74
Geçen haftaki kilo : 67,1
Bu hafta kilo :66,7
Fark : - 400 gr
Fark yüzdesi : %0,59
Toplam Fark: 7300 gr
Spor: yok
Boy:1,55 cm

gr gr verıyorum resmen cunku kacamkaları cok yapmaya basladım ama bundan sonra daha sıkı tutmam gerekecek yaza gırdık resmen hala vermem gereken 10 kg var

rumuz: filiztoprak

başlangıç tarihi: 07/03/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6
bu haftaki kilo: 75.8
haftalık yüzde: -1.0443
fark: -0.800
toplam fark: -3.076
yaş. 39
boy: 1.60
beden: 42
spor: 3 gün leslie 3 mil

Rumuz: afatmas
Başlangıç tarihi : 20.01.2013
Başlangıç kilo : 87
Geçen haftaki kilo : 75,6
Bu hafta kilo :76
Fark : +400
Toplam Fark: 1100gr
Spor: yok
Boy:160 cm

haftann kaçamağı +400 olarak geldı ama snaırım kabızlığımdan da olmuş olabılır +400 bakıcaz haftaya 1 ay kaçamak yokkk

sabah 07:30

1 yumurta,2 dilim peynir 5tane zeytin domates salatalık
yeşil fındık ceviz yeşil çay çok az süt kaymağı
öğlen:12.30

mantarlı omlet 1 kase yoğurt çay fındık ceviz
akşamı düşünmedim kızlar fikri olan varmı??yemeği yapmaktan çok düşünmek yoruyo yavvvv

Neyse herkes aynı durumdaysa belki senin için iyi olabilir canım

Sınavda imla işaretlerini noktalamaları falan kaldırmışlar dimi Ezber veya taktik çalışanlar başarısız olsun diye

canım liste yapma sırası bu hafta sendeydi..özeline de yazdım..:44::44::44:
unuttun heralde..bu hafta ben yapıcam haftaya sen yaparsın artık..

yeni topiğimizin linki.hepimiz oradayız....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html

sanırım diğer topiğe taşınılmış ben burda kalmayı tercih ediyorum

kgmu bildireyim
başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:72
bu hafta kilo: 71.4 kg
fark:0.6
toplam fark:11.6
beden:42-44
boy:1.63
spor:yüzme ve yürüyüş

3 GÜNDE 2.2 kg süper darısı başıma :) inşallah daha güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın...

5 günde 2 kilo gayet iyi ayy bakalım ben ne kadar verecem bende 4 gün oldu başlayalı...

Merhaba kızlar,

Canım teşekkür ederim, nasılsın, işler nasıl gidiyor?

sağol canım iyiyim işlerde iyi büroda yalnızım diğer arkadaşımız ayrıldı işten .tek başına olmak sıkıcı ama idare ediyoz işte....

geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…