Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün gelemedim yoğundu işler
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 muz,
akşamda 2 tabak nohutlu etli buğday çorbası yedim biraz fazla oldu sanırım ama çok seviyorum bu çorbayı...

bu sabahta
2 yumurta haşlanmış
domates
salatalık
peynir
gün kurusu
biraz ceviz
1 fincan çay içtim
şimdiye kadar 2 bardak su içtim.akşama 2 lt.bulur inş.

yeni bi topic açılmış sanırım neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım....

bu topik çok kalabalıklaştığı için diyer topiğin açıldığını düşünuyorum...
madem kalabalıklaştırıyoruz gitmemin anlamı olmadığına karar verdim

kım açtıysa bilgilendirir artık

slm kızlaaaaaar...,
bu sabah adet oldum sanırım ondan tartıda geçen haftayla aynı çıktım (((

sabah : az peynir
5 zeytin
salatalık
çay
kahve

menümü paylaşayım işlerime bakayım

sabah 1 haşlanmış yumurta
2 adet ceviz içi,5 yeşil zeytin
1 adet kuru kayısı,5 fındık

tansiyonum düşünce arayapmak zorunda kaldım 1 bardak ayran,çeyrek simit ve 5 adet çilek

öğle: 1 porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
bol yeşilikli salata

ben 3 mil yapıyorum saatime baktım 45 dakika sonlara doğru yoruluyo insan 5 mili denemedim cesaret edemedim 1 saati buluyodur herhalde ama denicem:18::18:

5mil de ara ara koşu var.minik koşular tabi. evet süresi 1 saat. süresi uzun olduğu için izlediğim dizi başlayınca açıyorum böylece sıkılmıyorum hiç.3 mil de yorulmamaya başlayınca 5 mil paklar dedim :))

3 GÜNDE 2.2 kg süper darısı başıma :) inşallah daha güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın...
Teşekkürler.Diyet süreci zor ve zahmetli.İnşallah herkes uğraşının karşılığını alır.

Son düzenleme:

bende burdayım,zaten aralarında görmek istediklerine özelden msj atmışlar canım...

bende burdayım,zaten aralarında görmek istediklerine özelden msj atmışlar canım...

evet ya malesef öyle bi durum var kendi aralarında listeler gönderilmiş gelmesini istediklerine mesajlar atılmış hoş bi durum değil
ama herneyse üstünde durmaya luzum yok
orda takılan takılsın
ben burda paylaşımlarımda bulunmaya devam edicem
listelerde bulunmak isteyen olursa cuma günü listede yayınlarız katılıma göre bakarız artık

akşam taze fasulye 1 tabak
1 kase cacık

Ben yeni geldim bu konuya,gerçi eski üyeydim bunu yeni açtım.
ama öyle bir ayrım olması gerçekten hoş değil.burada bir süredir takılanların arasından öyle bir seçim yapılmışsa...

bildirimlerimi yapayım:
sabah
akşamdan kalan yemek,çay
ara
muz
leslie 5 mil,sonrasında 1 meyve
bir avuç kadar çerez
akşam
1 kabak dolması,yumurtalı salata,yoğurt

böyle bi seçim yapıldı sonra buraya yeni adresin linki yollandı ee nne kıymeti kaldı ozamn gelmek isteyen gelsin dendi
hiç anlam veremedim

kimseye ayrım yapmıyoruz arkadaşlar..özelden çağırsaydık genel bir açıklama yapmazdık.tabii öncelikle duyuru yaptığım eski arkadaşlarım da var..bunu da gizlemiyorum.. gelmek isteyen gelir bunu özellikle belirttim kapımız herkese açık..gelmeyenlerin de canı sağolsun..başarılar sevgiyle kalın...

Bende burada olacagim.
Kimseye bagimli degilim ben zaten kafama göre takiliyorum.
Herkes kendine yakisani yapiyor burda. Kimsenin beni Cagirip, cagirmadigina bakmiyorum.
Beraber olduklarim yanimda, benimle istemeyenlerse yok. buda güzel, Banada özelden mesaj gelmedi.
Sersum yardimlarin icin tsk ediyorum. sanalin dostlugu bu kadar olur iste.

Bu aralar cenazemiz var & pek vaktim olmadi yogunluk nedeniyle girmeye buraya.

Ben 6 gündür rahatsizdim bildirimde yapamadim dogru düzgün, birde regl oldum.
Ins bundan sonra yaparim. Yarinda kutlu dogum haftasi kutlaniyor kentimizde.

Son düzenleme:
Ne zamandır karatayı takip edemiyordum tabiki dikkat etmedim için 8,3 kğ geri almışım ama bu gün sevgili gül63 mesajıyla uyandım ki geriye dönüş yok. Uyanış o uyanış bir daha bırakmak yok ,bu arada sizleri çok özledim çok

Son düzenleme:
şimdi arkadaşlar kalanların arasıdan bir gönüllü çıkmalı ki bu liste işlerini takip edebilsin...ben düzenli giremiyorum diye menü bildirmiyordum,yani listede yokum,yeni gelen arkadaşımız olursa ben denk geldiğim sürece yardım etmeye çalışırım ancak kalanları n ve olursa yeni gelenlerin listesini yapacak ,kuralları bildirecek bir gönüllü yok mu?

liste işini ben takip edebilirim düzenli giriyorum zaten benim için sorun olmaz
buhafta katılıma göre perşembe listeleri hazırlarım ona göre cuma günü listeleri yayınlarım hemde motivemiz düşmez

annemin doğum günü dolayısıyla sabah kahvaltıya gittik
biraz fazla kaçırmışş oldum ama peşine 1 saat yürüyüş yaptım
kalhavltı saat 9:30 da
neler yediğimi yazayım :26:
menemen
2 adet mercimek köftesi
2 adet zeytin
3 dal maydonoz
2 dilim ince börek
1 tatlı kaşığı ezme
yarım domates
1 dilim peynir
ekmek hiç yemedim canım bile istemedi hoş börek yemişssim ama eskiden olsa kahvaltıda ekmeksiz doymazdım
ezmeyi muhakkak ekmeğe sürer yerdim ama şimdi ezmeyi böreğin üstüne sürdüm bi lezzetli oldu hemde ikisinden de tatttım
2bardak şekersiz çay
13:00 da 1 fincan neescafe 1 dilim kek

akşam sadece salatayla günü kapatıcam daha ne yyimim dimi
19 gibi de yüzme ye giderim yarın fazlalıklarla uyanmamayı umuyorum

burda karatay diyetine hepbirlikte devam ederız
listelere de katılmak istersen belirtirsen ona göre listeye eklerim senide
başınız saolsun rabbim taksiratını affetsin kalanlarada sabır dılıyorum....

karatay diyetinde olup bırakınca mı kg aldın nekdar zamanda geri aldın ne değiştirdin beslenmende ?
detaylı bilgi verrimisin anlayamadım canım :44:

ALLAH iyiliğini versin ayol kahvaltıda merc.köftesi mi yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…