Herkese kocaman sevgiler;
Sınavlardan dolayı fırsat bulup bir türlü giremedim , bu arada da kaçamaklarım oldu ne yazık ki
Bugünkü kahvaltım;
Doğal tereyağıyla yumurta
Peynir
Zeytin
Az buçuk da ekmek:18:
Bizim buralarda bolca doğal ot bulunuyor.Onları pazı,ıspanakla da karıştırıp minik minik börekler yaptım.Bir yufkadan ortalama sekiz tane çıktı.Yağlı kağıtla pişirdiğimden oldukça hafif oldu gibi , kahvaltılarda yiyebilir miyim acaba , ne dersiniz?
merhabalar hoşlgedin
bugun bende börek yedim şimdi sana desem karatayda yenmyor hem kendi yemiş diyeceksin ama bugun ekstra bidurum vardı yani annemın doğum günü diye börekler yenmiş bulundu
ekmek ve unlu mamuller kesiinle karatay hoca yenmemesi gerektiğini belirtiyor
hafifde olsa yemesen daha iyi
örneğin ben ekmeği bıraktığımdan beri daaha rahat kg verıyorum
Herkese kocaman sevgiler;
Sınavlardan dolayı fırsat bulup bir türlü giremedim , bu arada da kaçamaklarım oldu ne yazık ki
Bugünkü kahvaltım;
Doğal tereyağıyla yumurta
Peynir
Zeytin
Az buçuk da ekmek:18:
Bizim buralarda bolca doğal ot bulunuyor.Onları pazı,ıspanakla da karıştırıp minik minik börekler yaptım.Bir yufkadan ortalama sekiz tane çıktı.Yağlı kağıtla pişirdiğimden oldukça hafif oldu gibi , kahvaltılarda yiyebilir miyim acaba , ne dersiniz?
saatmrb,ben de karaty diyetine bugün başladım.menümü yazayım...
sabah(saat11 civar)ı:1 haşlanmış yumurta+zeytin+peynir+2 ceviz+roka+maydonoz
ikindi:1 kase kısır+1 bardak ayran
akşam:aç değilimmm birazadan acıkırsam 1 yumurta haşlyıp,otlarla yemeyi düşünüyorum.
içtiklrim:2 lt su+2 bardak yeşil çay+1 fincan sade türk kahvesi+yanında 1 parça bitter...
gün boyunca ekmek v.b hiç tüketmedim.
hoşbuldumm,teşekkürler..kitabı okumadımm,ben canan karatyı tvden izlemiştim+netten baktımm ,bitter ilk gün ilk ve son kaçamağım olsun:: ( ben daha öncede dukan diyeti yapmıştımm, ozamn yulaf kepeği almıştım,arada bir onunla omlet,krep tarzı bişyler yapsam olur mu?
Cevabın için çok teşekkür ederimGerçi yememem gerektiğini öğrenince üzüldüm elbet,elden geldiğince azcık tadarım inşaAllah Artık nefsime hakim olup kilo vermek istiyorum ama bu aralar hasta olacağımdan çokça tatlı çekiyor canım Mehmet Öz'ün asistanı Dr. Halit YEREBAKAN yazmıştı rezene kuvvetli iştah baskılayıcıymış.Açlık hissi oluştuğunda bir tutam çiğneyin , bolca su için demiş.Denemeyi düşünüyorum,bakalım benim kuvvetli tatlı isteğim geçecek mi:106:
Cevabın için çok teşekkür ederimGerçi yememem gerektiğini öğrenince üzüldüm elbet,elden geldiğince azcık tadarım inşaAllah Artık nefsime hakim olup kilo vermek istiyorum ama bu aralar hasta olacağımdan çokça tatlı çekiyor canım Mehmet Öz'ün asistanı Dr. Halit YEREBAKAN yazmıştı rezene kuvvetli iştah baskılayıcıymış.Açlık hissi oluştuğunda bir tutam çiğneyin , bolca su için demiş.Denemeyi düşünüyorum,bakalım benim kuvvetli tatlı isteğim geçecek mi:106:
hanzadecim kızartma değilde kzıartacaklarını fırınlasan daha sağlıklı bir pişirme yöntemi olurSabah saat 12 de kahvaltı
2 adet yumurta
Zeytin zeytinyağlı kekikli
Peynir
Zeytinyağında kızartma
Akşam 17 de
Etli domatesli pilav bulgur pilavı
Salata
Ayran
karatay diyetinde olup bırakınca mı kg aldın nekdar zamanda geri aldın ne değiştirdin beslenmende ?
detaylı bilgi verrimisin anlayamadım canım :44:
mrb,ben de karaty diyetine bugün başladım.menümü yazayım...
sabah(saat11 civar)ı:1 haşlanmış yumurta+zeytin+peynir+2 ceviz+roka+maydonoz
ikindi:1 kase kısır+1 bardak ayran
akşam:aç değilimmm birazadan acıkırsam 1 yumurta haşlyıp,otlarla yemeyi düşünüyorum.
içtiklrim:2 lt su+2 bardak yeşil çay+1 fincan sade türk kahvesi+yanında 1 parça bitter...
gün boyunca ekmek v.b hiç tüketmedim.
dukanı bende daha önce yapmıştım.yulaf kepeğinin kalorisi az dı sanırm.karatay kitabını hala bitiremediğim için
tam olarak kullanılır mı bilmiyorum ama zeytin yağ veya tereyağla karataya uyarlayarak bişiler olabilir sanırım :)
bugünkü menüm:
azıcık kaçamaklı oldu maalesef
sabah 1 yumurtadan omlet.1 dilim ekmek.biber.salatalık.
kendi yaptığımız kaymak.
dışarıda gezerken 213 kalorilik zararlı bişey :)
akşam etli patates.yanında yeşil soğan.yoğurt
şimdi de sıcak limonata.
diyete başladığım ilk günlerde öksürüğüm vardı.günde 2 kupa sıcak limonata yapıyordum.
acaba ondan mı kilolar hızlı gitti bilmiyorum.tekrar yapayım dedim.
Karatay kitabını okuyamıyorum maalesef. kpss çalışıyorum test çözmeye çalışıyorum her fırsatta.
Her gün 1er sayfa bile olsa okusam iyi olacak sanırım.
degua ,
dgi yiyecekler karatay da vardı değil mi.dikkat etmem lazım.hatırlattığın iyi oldu.
hoşbuldumm,teşekkürler..kitabı okumadımm,ben canan karatyı tvden izlemiştim+netten baktımm ,bitter ilk gün ilk ve son kaçamağım olsun:: ( ben daha öncede dukan diyeti yapmıştımm, ozamn yulaf kepeği almıştım,arada bir onunla omlet,krep tarzı bişyler yapsam olur mu?
rezenenin aroması çok güzel.ama çiğneyince acı olmaz mı ki?
çayı nasıl olur acaba
teşekkür ederimm ilgniz için,çevremde çok kişi dukanla kilolarından kurtuldu ben 1 kg bile vereemdimaramıza hoş geldin:)bende eski dukancılardan olduğum için arada bir bende pizza falan yapıyorum(ayda bir gibi) ama y.kepeğini yediğim gün k.yemiş yemiyorum,dengelemeye çalışıyorum...ama hocamız y.kepeğini işlenmiş olduğu için tüketmeyin diyor
en azından bi 1 ay falan yaapyım dyetimi de yemeyim kepekk,,,ben de kitabı alayımm.dukanı yapmak için kitabı 3 kerer okumuştumdukanı bende daha önce yapmıştım.yulaf kepeğinin kalorisi az dı sanırm.karatay kitabını hala bitiremediğim için
tam olarak kullanılır mı bilmiyorum ama zeytin yağ veya tereyağla karataya uyarlayarak bişiler olabilir sanırım :)
bende bayılıyorum türk kahvesine 1 parça bitterle çok zevk alarak içiyorum :26:
ama hiç tüketmememız gerekıyor en azından bel çevremızdeki yağlardan tamamen kurtulana kadar
yeşil çayın içine kabuk tarçın atarak demle harika bi tadı oluyor ozamn
ilgin ve tavsiyen için teşeşkürlerr,ben yeşil çyı bazen sade bazen limonla içiyodumm,yarın tarçına da başlayımm.az önce tekrar türk kahvsi içtimm,günde 2 kez bişey olmaz sanıırmm,tokluk hissi veriyoo bana..
diyetisyenin biri arkadşıma sabah aç karnına sade nesacafe içerse,metabolizmasının hızlanacağını+tok tutacağını sölemiş,ama bu diyette içebilir miyiz?nescafe işlenmiş olduğu için,yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?