Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dünkü kahvaltim. 5 ceviz, 1 hurma, 3 tane kaysi, bir muz, 8 zeytin, 1 dilim peynir, cay.
Ögle kutlu dogumdaydim. ekmeksiz döner 1 pet su ictim, kahve.

Aksam, haslanmis et ve salata. su.

Canim listeye benide alabilirsiniz.?

burda karatay diyetine hepbirlikte devam ederız
listelere de katılmak istersen belirtirsen ona göre listeye eklerim senide
başınız saolsun rabbim taksiratını affetsin kalanlarada sabır dılıyorum....

degua Tsk ediyorum canim. takipcilerimizinde en yakin zamanda üye olmalarini bekliyoruz.
Herkese iyi geceler.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
evet yasak maalesef...tam da benim karataya uymadığım tek konu,yıllardan beri süregelen bağımlılığım,içiyorum ben,yoksa ayılamıyorum ne yapiiim

Kızlar "Şekersiz Sütlü Türk Kahvesi" yasak değil. Onu deneyebilirsiniz. Çok lezzetli

08:30 ilaç vakti

4 tuzlu kurabiye ( bu saatte kahvaltı yapamıyorum mide bulantım da var vertigodan dolayı

Normalde yasak kızlar

öğle 13:00

5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 çay bardağı ceviz
1 kase menemen
Yeşil çay

Akşam 19:00

1 kase çorba
Yeşil salata
Bol ayran

Bugünlük menüm böyle .

günaydın çiğdemcim,iyileşemedin mi hala sen?ne kadar uzun sürdü böyle....

günaydın çiğdemcim,iyileşemedin mi hala sen?ne kadar uzun sürdü böyle....

Geçmişti ilacımı aksattım 1 öğün ya sadece Hemen başa döndüm. Uzun bir tedavisi var canım bunun. En az üç ay günde 2 defa ilaç içmem gerekiyor. Hatta 6 ay öneriliyor da en az 3 ay

çiğdemcim geçmiş olsun kulağundamı rahatsızzsın orta kulak ıltahabımı var :44:
yakın bir arkadaşımda kulağından rahatsızzdı çok zormuş kulak ağrısı iltihap kurudukdan sonra amelıyat demişlerdi ona umarım sende öyle bi durum yokdur

Canım iç kulak iltihabı değil. Tek taraflı benimki. Ağrı değil de uğuldama ve sese karşı hassasiyet var. Şikayetlerim azaldı. Bulantım falan da vardı vertigodaki gibi. İlacımı çok düzenli içmem lazım. :18: Ani işitme kaybı diye tanı konmuştu. Ben 1 ay kullanıp bırakmıştım. Şimdi düzenli olarak kullanıcam. En az 3 ay önerilen 6 ay.

FZGUN hiç denemedim kakolu muzu. İkisini ezip karıştırıp mı yiyorsun? Regl dönemimde kullanabilirim.

Cigdemcim, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin. Ben muzu küçük küçük kesip, ceviz de ekliyorum, üzerine kakao ekliyorum, çok hoş oluyor tavsiye ederim.

Cigdemcim, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin. Ben muzu küçük küçük kesip, ceviz de ekliyorum, üzerine kakao ekliyorum, çok hoş oluyor tavsiye ederim.

Sağol teşekkür edrim FZGUNcum.
Geçen hafta öyle çok kaçamak yaptım ki hiçbişeyde gözüm yok bu hafta ama regl dönemim o yüzden canım. Senin bu tarifi deneyebilirim.

şikayetler azalınca geçer düşüncesiyle ılacı bıraktın demekki ama aslında doktorların teşhisini bazen hepimiz yapıyoruz nasılsa iyi geldi diyip yarıda kesıyoruz tamdüzellecekkn tekrar nüksediyor en basıt bir üst solunum enfeksiyonlarında bile
ilac bıtene kadar kullnmak gerekıyor çok geçmiş olsun canım ya

Son yıllarda vertigo çok yaygınlaşmış, cevremde de çok duyuyorum. Allah şifa versin canım.

ayrıca evet kahvenin her türlüsü tok tutar...türk kahvesi faydalıdır da...

Günaydın Seam, ben de Türk kahvesini çok severim. Ancak şekersiz içemiyorum. Günde bir tane, bir kesme şeker tüketiyorum.

Canım günaydın, kakao muzla çok güzel oluyor, tatlı ihtiyacını da karşılıyor. Kuru meyvelerle de yakışıyor, tavsiye ederim.

güzel bi tarif yapılabılır ama ölçü olarak verebilirmisin
nekdar muza nekadar ceviz ve kakao
yaparken abartmıyım da :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…