teşekkür ederimm ilgniz için,çevremde çok kişi dukanla kilolarından kurtuldu ben 1 kg bile vereemdimumarımm bunla verrim.işlnmiş oluyor doğru ya,,tüketmeyimm.tam tamına uymamm lazımm...
en azından bi 1 ay falan yaapyım dyetimi de yemeyim kepekk,,,ben de kitabı alayımm.dukanı yapmak için kitabı 3 kerer okumuştum
karataya uyarsan daha çabauk sonuç alırsın
dukanıyapan çok ama rahatsızlanan böbreklerınde sorun yaşşayan da çok
çok daha katı bidiyet dukan üsteelikde sağlık riski olduğunu için ben olumlu bakanlardan değilim
kitabı alırsan dabiki daha iyi olur aklına takılanlara bakarsın ama bizlerede sorabilirsin elimizdenn geldiğince yardımcı oluruz
artık diyet gibi değil zaten yaşam biçimine dönüştü
bende bayılıyorum türk kahvesine 1 parça bitterle çok zevk alarak içiyorum :26:
ama hiç tüketmememız gerekıyor en azından bel çevremızdeki yağlardan tamamen kurtulana kadar
yeşil çayın içine kabuk tarçın atarak demle harika bi tadı oluyor ozamn
ilgin ve tavsiyen için teşeşkürlerr,ben yeşil çyı bazen sade bazen limonla içiyodumm,yarın tarçına da başlayımm.az önce tekrar türk kahvsi içtimm,günde 2 kez bişey olmaz sanıırmm,tokluk hissi veriyoo bana..
yeşil çay tarçınla iç mutlaka seveceğini sanıyorum
normalde tadı buruk gelırken böyle taarçınla daha hoş tadı
çayı kaynattıkdan sonra yeşil çayı yıkıyaıp içine dal tarçını parçalıyorum ikisini kaynamış suda 1 dk demledikten sonra içiyorum
türk kahvesi konusunda canan hocanında içmemmızde bı sakınca olmadığını belirtmiş günde 2 fincan rahatlıkla içebilirsin
hem zindelik verıyor ınsana kalan telvesini de yüzüne sür oda yüze iyi gelir
diyetisyenin biri arkadşıma sabah aç karnına sade nesacafe içerse,metabolizmasının hızlanacağını+tok tutacağını sölemiş,ama bu diyette içebilir miyiz?nescafe işlenmiş olduğu için,yasak mı?
ayrıca evet kahvenin her türlüsü tok tutar...türk kahvesi faydalıdır da...
aç karnına oda sıcaklığındasu içmek metobolizmayı hızlandırır kahvenin etkisi olacağını sanmıyorum
fabrikada işlenmiş hiçbir yiyecek ve içecek türünü karatay önermıyor sonuçda nescafe de fabrikasyonda çeşitli işlemlere tabi tutualarak hazırlanıyor
şekersiz türk kahvesi fovorimiz
Dünkü kahvaltim. 5 ceviz, 1 hurma, 3 tane kaysi, bir muz, 8 zeytin, 1 dilim peynir, cay.
Ögle kutlu dogumdaydim. ekmeksiz döner 1 pet su ictim, kahve.
Aksam, haslanmis et ve salata. su.
Canim listeye benide alabilirsiniz.?
tamam canım senide listeye eklıyorum
sabah kahvaltıda mz yersen hurma ce kayısı yememn gerekıyor zaten karbonhidrat ihtiyacını muzdan alırken diğer yediklerin fazla olmuş
ekmek konusunnda da yememiiz gerektiğini belırtıyor ekmek yerine yumurta omlet menemen yesen daha uzun süre tok kalırsın
mesala sabah 1 yumurta içine 1 çorba kaşığı lor peyniri 1 yeşil soğan 1 yeşil biber doğrayıp hepsini çırptım ,: içinede baharatlarla bir omlet hazırladım enfes oldu bunu da deneyebilirsin
evet yasak maalesef...tam da benim karataya uymadığım tek konu,yıllardan beri süregelen bağımlılığım,içiyorum ben,yoksa ayılamıyorum ne yapiiim
diyetisyenin biri arkadşıma sabah aç karnına sade nesacafe içerse,metabolizmasının hızlanacağını+tok tutacağını sölemiş,ama bu diyette içebilir miyiz?nescafe işlenmiş olduğu için,yasak mı?
08:30 ilaç vakti
4 tuzlu kurabiye ( bu saatte kahvaltı yapamıyorum mide bulantım da var vertigodan dolayı
Normalde yasak kızlar
öğle 13:00
5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 çay bardağı ceviz
1 kase menemen
Yeşil çay
Akşam 19:00
1 kase çorba
Yeşil salata
Bol ayran
Bugünlük menüm böyle .
günaydın çiğdemcim,iyileşemedin mi hala sen?ne kadar uzun sürdü böyle....
08:30 ilaç vakti
4 tuzlu kurabiye ( bu saatte kahvaltı yapamıyorum mide bulantım da var vertigodan dolayı
Normalde yasak kızlar
öğle 13:00
5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 çay bardağı ceviz
1 kase menemen
Yeşil çay
Akşam 19:00
1 kase çorba
Yeşil salata
Bol ayran
Bugünlük menüm böyle .
Günaydın, iyi pazarlar,
Sabah: 2 yum, peynir, 1 muz, 1 avuç ceviz, kakao, salata
Günaydın, iyi pazarlar,
Sabah: 2 yum, peynir, 1 muz, 1 avuç ceviz, kakao, salata
çiğdemcim geçmiş olsun kulağundamı rahatsızzsın orta kulak ıltahabımı var :44:
yakın bir arkadaşımda kulağından rahatsızzdı çok zormuş kulak ağrısı iltihap kurudukdan sonra amelıyat demişlerdi ona umarım sende öyle bi durum yokdur
FZGUN hiç denemedim kakolu muzu. İkisini ezip karıştırıp mı yiyorsun? Regl dönemimde kullanabilirim.
merhaba canım hoşgeldin
kakoyu tatlı isteği içinmi yiyorsun ?
Cigdemcim, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin. Ben muzu küçük küçük kesip, ceviz de ekliyorum, üzerine kakao ekliyorum, çok hoş oluyor tavsiye ederim.
Canım iç kulak iltihabı değil. Tek taraflı benimki. Ağrı değil de uğuldama ve sese karşı hassasiyet var. Şikayetlerim azaldı. Bulantım falan da vardı vertigodaki gibi. İlacımı çok düzenli içmem lazım. :18: Ani işitme kaybı diye tanı konmuştu. Ben 1 ay kullanıp bırakmıştım. Şimdi düzenli olarak kullanıcam. En az 3 ay önerilen 6 ay.
Canım iç kulak iltihabı değil. Tek taraflı benimki. Ağrı değil de uğuldama ve sese karşı hassasiyet var. Şikayetlerim azaldı. Bulantım falan da vardı vertigodaki gibi. İlacımı çok düzenli içmem lazım. :18: Ani işitme kaybı diye tanı konmuştu. Ben 1 ay kullanıp bırakmıştım. Şimdi düzenli olarak kullanıcam. En az 3 ay önerilen 6 ay.
ayrıca evet kahvenin her türlüsü tok tutar...türk kahvesi faydalıdır da...
Canım günaydın, kakao muzla çok güzel oluyor, tatlı ihtiyacını da karşılıyor. Kuru meyvelerle de yakışıyor, tavsiye ederim.
Cigdemcim, geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin. Ben muzu küçük küçük kesip, ceviz de ekliyorum, üzerine kakao ekliyorum, çok hoş oluyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?