Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar karatay mutfağınsa sağlıklı kaçamaklar diye bir bölum var bunlar hangi öğünde ne sıklıkda tüketiliyor ve porsiyonlar hakkında bilginiz varmı
kıtapda herhangi bi açıklama yapılmamış kafama takıldı :44:

Günaydın Seam, ben de Türk kahvesini çok severim. Ancak şekersiz içemiyorum. Günde bir tane, bir kesme şeker tüketiyorum.[/QUOTE]

günaydın,zamanla azaltarak alışabilirsin belki,alışana kadar sütlü dene,sonra normale dön

Yok canım arkadaşlara gitmiştik ilacı unutmuşum eve de çok geç geldik e o saatte de yemek yiyemezdim. Aman bir öğünden nolucak dedim. Demez olaydım. Neyse 2 güne eskiye döner artık hem evde hem çantamda var ilaç Yoksa bilinçli bir kullanıcıyım "artık "

Son yıllarda vertigo çok yaygınlaşmış, cevremde de çok duyuyorum. Allah şifa versin canım.

Vertigoya çeviriyor ilerleyince şuan Allahtan o durumdan daha aşağıdayım. Amin canım sağol. Diyeti sabote etti ama buna da şükür. En azından tedavisi var.

Mümkün olduğunca az tüketmekte yarar var. Misafirler gelirken yapılabilir ya da işte malum günlerde.

güzel bi tarif yapılabılır ama ölçü olarak verebilirmisin
nekdar muza nekadar ceviz ve kakao
yaparken abartmıyım da :26:

Ben 1 muz, 1 avuç ceviz kullandım, 1 çay kaşığı kakao kullandım.

Bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyorum, menülerimi de düzenli olarak paylaşacağım. Bu sefer kararlıyım, inşallah hep birlikte bu kilolardan kurtulacağız.

ordaki tariflerden sadece incir uyutmasını denedim,çok hoşlanmadım,diğer tarifleride istediğim kiloya inene kadar yapmayı düşünmüyorum,azı bile tartıya çok yansır diye korkyorum,keşke porsiyonlar hakkında bilgi de verilseymiş kitapta

Mümkün olduğunca az tüketmekte yarar var. Misafirler gelirken yapılabilir ya da işte malum günlerde.

hım tamamozamn rengli dönemındeaşırı bi istek duyarsam yaparım ozamn

notumu aldım canım deniycem teşekurler

çiğdemcim fzgüncüm sizler bu topikdemi menu paylaşımı ve sohbette bulunacaksınz diğer topikde ona göre listeleri hazırlıycam
karışıklık olmasın diye sormak istedim

Canım, ben bugünden itibaren sadece buradayım.

çiğdemcim fzgüncüm sizler bu topikdemi menu paylaşımı ve sohbette bulunacaksınz diğer topikde ona göre listeleri hazırlıycam
karışıklık olmasın diye sormak istedim

Ben her iki topicte de paylaşıyorum. Listeyi burda da yapabilriim orda da sıkıntı değil. Amaç bilmeyenlere de yardımcı olmak, o topik bu topic demek istemiyorum her iki tarafta da sevdiklerim var. Ve de bilgiye ihtiyacı olanlar. Benim de bilmediğim çok şey var her iki topic de faydalı oluyor benim için. Ben de faydalı olmak isterim olabildiklerime. Ki biz zaten birbirimizi tanımıyorduk ki karatay tanıştırdı o yüzden karatayın olduğu her herde varım... Menü bildirimlerimi her iki tarafa da yapıcam.

incir normalde de kalorisi yüksek ,tatlısın da yapsan şekersiz ani acıkmalara sebeb olur
bazı eksiklikler var ama onlarıda olmazsa canan hocaya mesajlla soralım
dediğin gibi yapmasak daha iyi olucak
hem bel çevresini azaltmanın yolu da bu diyetsse hakkını verelim

o topik bu topik ayrımını biz sebeb olmuş değiliz yanlış anlaşılmalara yer vermek istemıyorum
başda kırldım açıkcası çünkü topik açılınca ilk mesajları görunce bi şaşkınlık oldu ayrıma gidilmesi zoruuma da gitmedi değil
kaldıki ben düşüncemi belirtip geçtim kımseyle polimiğe de girmek istemıyorum

amaç karatay diyeti hepimiz birbimizden fikir alışverişi yapmak isteyip zayıflamak için burdayız
orda yada burda olman da önemli değil sadece liste yapılmasını istenıyorsa listedemisin diye sormak istediğim için bu soruyu yöneltmiştim
herkese açık burası ...
ki kaldiki isterseniz liste işine bile girmeyız amaç paylaşımda bulunmak ortak karar alınıp yola çıkılması gerektiğini düşünuyorum

Konu giderek hassaslaşmaya başladı canım. Aynı şeyi söylüyoruz aslında. Bende biliyorum ayrıma girmediğini. Belki kendine göre haklısın kırılmakta ama onlar da eğlenmek istemiş. Seçenekleri bu yönde anlamak lazım. Bazen düğünlerde bile sevdiklerimize davetiye göndermeyi unutamaz mıyız. Bu da onun gibi kimseyi unutmayalım diye de gelip burdan çağrı yapmaya karar vermişler. Ben o hafta yoktum pek bilmiyorum o yüzden tam olarak neler yaşandı geçmişi de okudum ama art niyetli değil de daha bi motive devam etmek için o yöntemi seçmişler. Sonuçta öğrendiklerimizi paylaşmaksa amaç bence siz de o topikten yararlanın. Çünkü daha deneyimli kişiler de var sormak istediklerini sorabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar olmuş bir de kadınlar malum günlerinde de herşeyi yanlış anlar ya Ben şuan o dönemin öncesindeyim bak yanış anlarım valla Liste yayınlamak yarışma gibi cuma günleri de birinciyi seçmez az da olsa motivasyon sağlıyor. Bence devam edilsin. Yoksa ciddiyeti olmaz bu işin.

amn sende yanlış anlama ozamn
liste konusunda da fikrini belirttiğin için teşekurler canım
bana görede liste motive sağlıyor haftalık nekddar kg verdiğini görmek takip açısından da gerekıyor moral açısından da

Bence de Özlem arkadaşım haklı, isteyen istediği yerde olur, biz önümüze bakalım. Birbirimiz kırmadan yolumuza devam edelim, hepimizin birbirimizde hakkı var. Konuyu daha fazla uzatmanın, kalp kırmanın hiç anlamı yok, biz yolumuza devam edelim. Çiğdemcim, ben seni de burada görmekten dolayı çok mutluyum.

Anlaştık :13: Birde her gün liste yayınlamak şunu da görmeyi sağlar. Ben neyi yiyince kilo veriyorum neyi yiyince şişiyorum. Mesela ben baya eledim. Geçmiş haftayı dönüp değerlendirmek kilo verme sürecini daha etkin geçirmeyi sağlıyor. Mesela ben artık bir gün protein bir gün karbonhidrat şeklinde denemeyi düşünüyorum. Bugun karbonhidrat günüm mesela. Bir de böyle deneyelim.

bir gün sırf protein birgün sırf karbonhidratmı yoksa karbonhidrat la proteini mi beslenmde ayırıyorsun
aslında tüüm besinlerde karbonhidtrat protein ve yağ var ayırdığımızı sanıyoruz ama tam anlamıyla ayırmak mümkün değil
besinlerin sadece içeriğindeki karbonhidrat protein ve yağ oranları farklıdır

Sağol canım Burada yeni gelen arkadaşlar bilgisiz kalmasın. Sonuçta herkes bir zamanlar yeniydi. Duyarlı olmak lazım. Amaç kilo vermek strese girmemek. Strese girince vucut kilitleniyor çünkü. Öyle sorunlar var ki hayatta bunlar ne ki. Gülüp geçilir bunlara. Sağlık için karataya devam Dostluklar bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…