- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
bir gün sırf protein birgün sırf karbonhidratmı yoksa karbonhidrat la proteini mi beslenmde ayırıyorsun
aslında tüüm besinlerde karbonhidtrat protein ve yağ var ayırdığımızı sanıyoruz ama tam anlamıyla ayırmak mümkün değil
besinlerin sadece içeriğindeki karbonhidrat protein ve yağ oranları farklıdır
Haklısın,bundan sonra dediğin gibi yapmaya çalışacağım.Zaten börekciklerimi buzluğa koydum,misafirler vs gelince ya da çok canım çekince azcık almayı planlıyorumarkadaşım o güzel otları yufkaya sarmak yerine sufle şeklinde de yapabilirsin,kır içine yumurtayı,biraz baharat,kıvam alması için1-2 kaşık un(bu kadarcık ölçüde sanırım sorun olmaz)üzerine k.peyniri rendele sür fırına ooh mis
rezenenin aroması çok güzel.ama çiğneyince acı olmaz mı ki?
çayı nasıl olur acaba
Türk kahvesi dinçlik katıyor bana,hergün elimden geldiğince içiyorum.dilaracım rengli dönemınde hepimizde iştah açıklığı oluyor
ben o dönemlerde türk kahvesi kahve yanında 1 adet kuru kayısı yada 1 parça %70 kakaolu bitter yiyerek tatlı ihtiyacımı karşıladım
rezene banada acı gelıyor çayınıda hiç içememki sen dene inşlh sana tadı iyigelirde iştahını bastırırsın
diş fırçalamakda açlık hissini bastırıyor bende
Haklısın,bundan sonra dediğin gibi yapmaya çalışacağım.Zaten börekciklerimi buzluğa koydum,misafirler vs gelince ya da çok canım çekince azcık almayı planlıyorum
Dün benim de misafirlerim vardı, maalesef kaçamak oldu, ama ben de kalan şeyleri buzluğa koydum.
Kızlar bir sorum olacak, mayonez tüketebiliyor muyduk? Bilgisi olan var mı?
Canım mayonez evde bile yapılsa 15 dakika içinde toksik hale dönüşüyormuş. Karatay hoca söyledi. Kesinlikle yasak.
Dün benim de misafirlerim vardı, maalesef kaçamak oldu, ama ben de kalan şeyleri buzluğa koydum.
Kızlar bir sorum olacak, mayonez tüketebiliyor muyduk? Bilgisi olan var mı?
mayonezi evde kendin sızma zeytinyağıyla yaparsan belki azıcık yenebilir gibi geliyor bana sonuçta yumurta z.yağı ve sirke olacak ama çok yağ içeriyor en iyisi hiç yememek
ben kereviz salatası gibi hem süzme yoğurt hem mayonez giren yiyeceklerde mayonezi tamamen çıkardım sadece yoğurtla yapıyorum üzerine de z.yağı gezdiriyorum içine de ceviz içim rahat yiyorum
onun dışında mayonezin girdiği yiyecekler zaten yasak sen nerede kullanacaksın
mayonezi evde kendin sızma zeytinyağıyla yaparsan belki azıcık yenebilir gibi geliyor bana sonuçta yumurta z.yağı ve sirke olacak ama çok yağ içeriyor en iyisi hiç yememek
ben kereviz salatası gibi hem süzme yoğurt hem mayonez giren yiyeceklerde mayonezi tamamen çıkardım sadece yoğurtla yapıyorum üzerine de z.yağı gezdiriyorum içine de ceviz içim rahat yiyorum
onun dışında mayonezin girdiği yiyecekler zaten yasak sen nerede kullanacaksın
Mayonez evde yapılsa bile 15 dakika içinde tüketilmelidir diyor karatay hoca. Bilginiz olsun toksikmiş çünkü. Kesinlikle yasak. Kitapta yazıyor..
bilgi için teşekkürler
çok geçmiş olsun kulak ağrısı fenadır bilirim hayatı zehir eder insana
daha önce söylemek istedim ama kendimi yabancı gibi hissettiğim için baskılıyordum kusura bakma
ayrıca çocukları hasta olan arkadaşlar da vardı onlar için de çok geçmiş olsun gerçi ben diyene kadar geçmiştir ya
ama sen yabancılaştırdın kendini demekki. Olacak ya kim kimi tanıyor ki burada. Herkes herkesle burada samimi oldu dimi. Raht olcaksın rahat. Sal kendini dışarda da baskılıyorsun muhtemelen bari burda sal
Bu arada evet kulağım kötü. Yarına da azalmazsa doktora gidicem artık
bende sizleri sadece okuyarak takip ediyorum gecen sene bi karatay deneyimim oldu ama başarısızdı bu sene 2 hafta kadar evvel tekrar başladım diyetle berber sizlerelede yazışayım yanlış yapmamyayım dedim ama yazdığım hiç bişeye cevap yazılmadı dışardan görüntü zaten kurulu bi düzen var sen buna dahil olamazsın.işin acıkcası bu beni rahatsız etti yazmadım bi daha okuyunca gördümkü sade ben değilim başka arkadaşlarda rahatsız kabul ederseniz bende bildirim yaparım.listeye girmek isterim.
bende sizleri sadece okuyarak takip ediyorum gecen sene bi karatay deneyimim oldu ama başarısızdı bu sene 2 hafta kadar evvel tekrar başladım diyetle berber sizlerelede yazışayım yanlış yapmamyayım dedim ama yazdığım hiç bişeye cevap yazılmadı dışardan görüntü zaten kurulu bi düzen var sen buna dahil olamazsın.işin acıkcası bu beni rahatsız etti yazmadım bi daha okuyunca gördümkü sade ben değilim başka arkadaşlarda rahatsız kabul ederseniz bende bildirim yaparım.listeye girmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?